- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
смрадлика като най-безобидно начало за старт, а после ако има проблем - пак ще го обсъдим, ако че май и сега е ясно. и ако "лекаря" не ти е вече предписал дори и превантивно "нещо за мазане".![]()
хипотетично може да се дължи на няколко "прости иначе неща"
- пишока не е бил "оразмеряван" ВЪВ ерекция, (никога не е било отбелязвано с хирургичен маркер В ЕРЕКЦИЯ и пълно съзнание - границата на среза...), впоследствие ощетената "страна" от пениса (който е бил изчислен като ИДЕАЛЕН ЦИЛИНДЪР БЕЗ КРИВИНИ) с всяка своя нормална "кривина" - предявява нормалните претенции на несъгласуваност, глупост и простотия.
Казвам, че чисто теоритично - на практика, от лоши практики, винаги остава "късо рамо" т.е. страна в която без отчитане на индивидуалният уклон на пениса в ЕРЕКЦИЯ - той, пенисът често се сдобива с такава "къса стена".
Здравейте!Значи при мене става въпрос за фимозен пръстен, който обаче не е на края на краекожието, а малко по-навътре и ми дава много ядове. Попрочетох доста за диагнозата фимоза и в общи линии започнах да разбирам за какво става въпрос.Четох също и форума и видях, че почти всички страдат от класическа фимоза и добре, че няколко страници по-назад имаше някакъв пич с подобен проблем да се успокоя, че не съм единствения.Предстои ми да отида на уролог за да видиме какво ще правиме, ама преди това искам тука да попитам нещо, защото ми се струва много тъпо и не ми се ще да се излагам пред човека.Въпроса ми е може ли да се обреже само пръстена по някакъв начин, примерно като се забели до там и се махне само въпросния пръстен?
Между другото на 19г. съм.
В този Форум от около 4000 писали Момчета, само до 5% са с "истинска Фимоза".
Всичко останало е с т.н. "релативна фимоза".
Не знам какво си чел и къде, но - НЕ!
НЕ Е ВЪЗМОЖНО и на 19 без обрязване едва ли ще се мине.
Просто си закъснял във времето когато е било възможно да се разчита на друг метод - на 19 пишокът е окончателно структуриран от "мъжки тип". край на развитието. каквото е - това е.
Което не пречи да пробваш - разбира се!
Незнам аз ли неможах да открия какъв е моя проблем или не е написан.
Той е - Непомня на колко години бях като го получих(13-14 години), а сега съм на 17. Цялата ми главичка е покрита с можичка и като се опитам да я оголя ме боли и отвора който се отвяря е 1,5 см (в формата на кръгче) и остава отвор само за ориниране. При мастурбация като я дърпам надоло и се разпъва след като свърша става червена и ме боли. И затова всеки път отказвам на приятелката ми сеск и се притеснявам за връзката ни.
Моля ви помогнете? Само с операция ли може да се оправи.
Благодаря ! : )
Аз нищо не разбрах от обяснението ти. Мисля, че става дума за тясна кожичка отпред, което всъщност е фимозата. Бягай на уролог, че е срамота да отказваш на приятелката си секс![]()
Ясно, но как да кажа на наще, че имам такъв проблем? Притеснявам се... А няма как да отида без те да разберат ?
"Майка ми , пишокът ми е дефектен ,а много искам да помпам *там както се казва гаджето ти* . Веднага ме води на лекар,защото полудявам."
Искам да попитам къде мога да си направя такава операция в Плевен,моля помогнете!Предварително Благодаря!
Еми аз съм на13 и моля за помощ.В ерекция не мога да си обеля пишока до край.Когато не съм в ерекция мога без проблем но иначе...
Не знам дали това е заболяване или е нормално за моята възраст.Също така не мога да го свържа с нищо от написаното горие и наистина съм притеснен.Благодаря предварително!!!
batedoki Може ли да те питам 1 нещо,но на ЛС ако може,моля те (малко съм срамежлив,дори и в нета) ако може да ми пишеш на лс и да те обясня точно какво ме притеснява. МОЛЯ ТЕ !!!!
Благодаря.
Срам те е дори и като анонимен? Да не мислиш, че някой някога ще разбере кой си ?
Изминаха почти 2 месеца от операцията... всичко е наред! Бях забравил, дори че съм се опериралДавайте смело!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
dimi, мерси за окуражаването, братле, ясно е, че ще ходя при Абушев, дано и аз да съм ок. В началото е малко кофти, ама после всичко се нарежда. Един съвет към тези, които се притесняват да кажат на родителите си - НЯМА НИЩО СТРАШНО, не губете време и притеснения, безполезно е. Никой няма да ви изяде. Колкото по-рано, толкова по-добре :]
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Аз даже не знам колко време е минало вече .. има няма 2-3 месеца. Нямам грижи, всичко си е наред. Имате ли проблем не отлагайте, нито е страшно, нито е кой знае какво. Нима предпочитате да ви е некомфортно 2-3 дена от колкото цял живот?
Опичайте си акълите, стига сте хленчили и давайте смело !
Пичове имам нужда от бърз отговор утре ще се подлагам на операция та въпросът ми е: Ще мога ли до 20 - 30 дена да влизам във водата в морето?
Глупости!
Обрязването е незибежно и задължително в около 5%. БЕЗ значение от възраст.
В останалите 95% - обрязването е ПОСЛЕДНАТА и радикална мярка, когато нищо друго не е сработило!!!
p.s.
а ти никаква "..гад" НЕ си!
няма защо да обиждаш непозволено по-малките и беззлобни братя на Човешкият род имплицирайки ги в просташкото си форумно име. чист "ренегаТ" си ти на същият този Човешки род! злобар, мразач - "хейтър" му викат в по-простите езици.
мисля, че повече от 4600 мнения все коментират Твоят проблем. Как не си го познал - не зная!
Но всеки път тъжно се чудя: а между тези 12-13-14 И 17-18--20 години, къде са били Родителите, Приятелите, Учителите, Медиците .... за да ви предпазят от Синдрома на мързеливите ръце, чиито плодове берем днес?!
И не е много важно, че приятелката ти ще си тръгне...това е неизбежно ...някой ден.
Истински важното е, че пишокът ти няма как да си тръгне от теб и да потърси "нов живот", както и ти от него..интегрални части сте, понеже сте Едно. А когато това единство е било пропиляно за 4-5-8-10 години сега как да го възстановим? И то за 10 дни или 10 седмици - лесното решение е "скалпел". Но дали то е вярното?!
и над кого се опитваш да се гавриш с псевдо ирония, като самият Ти си идеален обект на Фройд-последователките психоложки?!
обсцесивната фраза си отпочнал с пилотното "Майка ми..." вместо с резонното за алфа-мъжкар "Тате.." - което дефинира резонанса в твоето мислене и там по едни стандарти таблични зависимости си МНОГО по-малко мъж, от хлапето искащо помощ.
от теб Алфа-мъжкар не става.
най-много да виеш солидарно в хора с подвита опашка пред АлфиТЕ мъжка§женска..
p.s
гадно ми!
но ако съм те засегнал истински и си ме разбрал - ще ми е още по-гадно, защото тези грехове са за Бащите, а не за респонеднти в Мрежата...
Привет
За сега - едва ли е "заболяване" в соматичен аспект.
Най-вероятно е норма за възрастта.
Важното е приблизително от тук да не попаднеш в капана на Синдрома на Мързеливите Ръце.
Но това е работа на Семейството...
Я пиши на ЛС - но копирай този пост. иначе ще потъне сред многото други..
Привет![]()
От вчера и аз съм в клуба на обрязаните. Операцията мина без усложнения. Докторът ми каза да правя бани с тетра и след това да мажа с дефламол и отгоре марля. Та въпросът ми е колко дена след операцията да слагам тези марли с дефламол и от кога да ходя без превръзка, че да мога да свикна с чувствителността. След 10 дена ми е абитуриентския бал и се надявам да мога да си ходя пълноценно без превръзка.
Здравей народе. Доста постове изчетох в този форум и най-накрая се реших да отида да се обрежа, имах фимоза.Петък ми беше операцията днес е сряда, както казва batkodoki при абослютно всеки човек протичането на операцията, първите нощи, проблемите, заздравяването и всичко останало около операцията е СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО !Ето как протекоха нещата при мен, както повечето хора споделят след като излязах от опойка в деня на операцията започнаха кофти болките, аулина не помогнавечерта щях да погина, ерекциите бяха през един час ?! и болката беше ожасяваща, все едно ще се прасне.... Също така виждам,че всеки лекар дава индивидуални съвети, моят лекар ми каза да си правя само бани със смрадлика и да си махна марлите 2 дена след операцията(Неделя), така и направих, вечерите ги изкарвах тежко, но какво да се прави. Моят проблем сега е с този оток който излглежда доста кофти,но заразлика от първите дни вече вярвам че всичко с времето си ще отшуми и ще мога да използвам с пълна сила и красота змея
.Аз съм на 19 години, имам този проблем от 13-14 годишен и незнам защо реших точно сега да се подложа, изключителни благодарности поднасям на batkodoki за съветите му и надеждата която ми даде когато всичко ми изглеждаше толкова ужасно. Ако искате съвет готов съм да ви отговоря, не че съм много компетентен но минавам през това нещо. А на тези които се чудят дали да се подложат на операцията и дали да не изчакат. НЯМА ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ КОЛКОТО ПО-МЛАДИ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ!!!! ДАВАЙТЕ СМЕЛО МОМЧЕТА