.
Отговор в тема
Страница 188 от 233 ПървиПърви ... 88138178184185186187188189190191192198 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 676 до 4 700 от общо 5802

дадса

Здравейте на всички, ще бъда благодарен на час по - скоро помощ от някой обрязан, минал през това или някой специалист в този форум. Моят проблем е следният: Имам фимоза, за това съм тук разбира се. Незнам придобита с времето ли е или съм си роден с нея, както и да е моето състояние е следното. В нормално състояние на члена, мога да го забеля, но при докосване на главичката осещам нещо като парене и болка, болката преобладава и е по - силна. Повреме на еректирало състояние съвсееееем мъничко успявам да го забеля и се вижда само цепката, това доста ме тормози и вече днешните тийнейджъри правят по ранен секс. Имах гадже тя искаше, аз не можех естествено никой не знае за моето състояние и тя ме скъса, от това ми стана още по зле искам помощ от някой от вас, благодаря.

lele bratle mnogo ti blagodarq za infoto ne znaeh 4e e tolkova seriozno tova ne6to kato praveh seks ne be6e tolkva zle no sega razbiram 4e 6te trqbva da se napravi operaciq @@@ ;ss ;xx

Ами момчета давайте по-смело и отивайте на операция. Колкото по-рано толкова по-добре. И като съвет от мен, настоявайте от доктора за упойка в прешлените на гръбнака, че да ви изтръпне от кръста надолу всичко и да няма ядове нито за вас нито за лекарите. Ако някои има по-конкретен въпрос за операцията, как е протекла при мен може да ме пита на лично и ще му отговоря възможно най-бързо.

Цитирай Първоначално написано от ;6042793
    Значи,Знам че родителите имат частична вина за "Фимзоата",но незнам как да им кажа че трябва да се оперирам.Някак си ми е неодобно да приказвам за това с тях
    пич и мен ме ббеше срам да им кажа но се престраших и им казах

Здравейте, аз съм на 20, днес е 6ти ден от операцията ми (пълно обрязване). Болката е слаба при нощна ерекция, има малък оток,ранички, всичко нормално, ОБАЧЕ ми се струва че още си седи фимозния пръстен, което много ме притеснява ...
    Ето няколко снимки, моля ви за компетентно мнение .. Внушавам ли си или пак ще трябва да минавам под ножа ..
    http://snimki.be//store/1/521337708669.jpg
    http://snimki.be//store/1/571337708725.jpg
    http://snimki.be//store/1/791337708747.jpg
    http://snimki.be//store/1/741337708796.jpg
    http://snimki.be//store/1/251337708821.jpg

Благодаря предварително ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от petar_1 Виж мнението
    Искам да попитам къде мога да си направя такава операция в Плевен,моля помогнете!Предварително Благодаря!
    В урологията на УМБАЛ.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от eminem_9 Виж мнението
    Здравейте на всички, ще бъда благодарен на час по - скоро помощ от някой обрязан, минал през това или някой специалист в този форум. Моят проблем е следният: Имам фимоза, за това съм тук разбира се. Незнам придобита с времето ли е или съм си роден с нея, както и да е моето състояние е следното. В нормално състояние на члена, мога да го забеля, но при докосване на главичката осещам нещо като парене и болка, болката преобладава и е по - силна. Повреме на еректирало състояние съвсееееем мъничко успявам да го забеля и се вижда само цепката, това доста ме тормози и вече днешните тийнейджъри правят по ранен секс. Имах гадже тя искаше, аз не можех естествено никой не знае за моето състояние и тя ме скъса, от това ми стана още по зле искам помощ от някой от вас, благодаря.
    ВЪЗРАСТ?!

Прилича на истинска фимоза, което не е оптимистична за "без рязане" прогноза...

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от CR_7 Виж мнението
    Здравейте, аз съм на 20, днес е 6ти ден от операцията ми (пълно обрязване). Болката е слаба при нощна ерекция, има малък оток,ранички, всичко нормално, ОБАЧЕ ми се струва че още си седи фимозния пръстен, което много ме притеснява ...
    Ето няколко снимки, моля ви за компетентно мнение .. Внушавам ли си или пак ще трябва да минавам под ножа ..
    http://snimki.be//store/1/521337708669.jpg
    http://snimki.be//store/1/571337708725.jpg
    http://snimki.be//store/1/791337708747.jpg
    http://snimki.be//store/1/741337708796.jpg
    http://snimki.be//store/1/251337708821.jpg

Благодаря предварително ..
    Поздравления за куража да предложиш публично снимки!!!

Не ми харесва, това което виждам,

но тъй като е ясно, че след 10-20години ще стане обща практика това, което ги учим резачите - пишока се гледа и маркира В ЕРЕКЦИЯ и после се реже...

За сега ще правиш баните със смрадлика!
    И ще наблюдаваш пишока при спонтанните ерекции как се държи.
    Преди да спадне отока е глупаво да се пробва ново рязане.
    Дръж ме в течение, интересно е!

dsad

Purwo izwinqwam se za latincata, prosto neznam kak da go smenq izchezna mi twa doly w ugula. Wtoro izwinqwam se i za wuzrasta koqto ne dadox nawurshix 14 godini predi nqkolko sedmici.

Здравейте!
    Значи моят проблем се състои в това, че в ерекция мога да оголя главичката и е наред, но не мога да я сваля по надолу (след главичката), като че ли гемчето е хванато за главичката, но снимките на късото гемче, далеч не са като моя случай.
    на 16

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от eminem_9 Виж мнението
    Purwo izwinqwam se za latincata, prosto neznam kak da go smenq izchezna mi twa doly w ugula. Wtoro izwinqwam se i za wuzrasta koqto ne dadox nawurshix 14 godini predi nqkolko sedmici.
    Факта, че току-що си навършил 14 драстично променя прогнозта при Теб и то в най-благоприятна светлина!

Най-вероятно си Момче с мааалко по дълга кожичка (в което само по себе си няма нищо лошо, даже напротив), и на което в детство е правена някаква глупава и отречена вече процедура по пишока ("разлепване" = "аблацио" примерно) и което е попаднало в "Клуба на Мързеливите Ръце" в последствие.

Вероятността САМО с правилна техника на "масаж - упражнения - гимнастика" с или без специални лечебни мазила до една година нещата да си дойдат по местата и всичко да е наред е малко над 90%.

Вероятността правилните техники на масажи прилагани стриктно с или без спец лечебни мазила да не сработят и да се наложи операция е по-малко от 10%.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от MyFamguy Виж мнението
    Здравейте!
    Значи моят проблем се състои в това, че в ерекция мога да оголя главичката и е наред, но не мога да я сваля по надолу (след главичката), като че ли гемчето е хванато за главичката, но снимките на късото гемче, далеч не са като моя случай.
    на 16
    Гемчето винаги е „хванато“ за главичката. Това му е работата.

Снимките са най-общи примери. Няма два еднакви пишока, няма как да очакваш да бъдат 1:1 с това при Теб!

При Теб този проблем с това съвсем неясно „по надолу“ е нашироко коментиран преди ТРИ ГОДИНИ! За три години – ако си спазил поне една трета от препоръките описани в Темата с идеята как да избегнем капана на „Клуба на Мързеливите Ръце“ - проблема щеше да е отдавна решен.

Мога само да съжалявам, че се е реализирала неблагоприятна хипотеза изказана още преди три години и за която си бил лично предупреден!

За да не бъда голословен, просто ВИЖ тук http://www.teenproblem.net/forum/sho...78#post7488378 + следващите на страницата постове!
    Последно редактирано от batkodoki : 05-27-2012 на 22:13

pisax ti na ls Batkodoki

Здравейте, прочетох доста от мненията в тази тема, но така и не ми стана ясно какво трябва да направя. Историята накратко, е следната:
    Вече близо 3 месеца, с приятелката ми правим секс доста често, никакви проблеми..до вчера. При проникване в нея, гемчето ми се скъса. След това последваха обичайните неща - доста кръв, малко болки Днес пениса ми не изглежда много по-различно от вчера, преди "скъсването" Кожичката ми естествено, при заголване отива малко по-надолу, изпитвам леки болки при допир, които предполагам ще изчезнат до дни Образувала се така наречената "ръбеста тъкан", както е описано и в първото мнение на тази тема. При допир до нея, изпитвам лек дискомфорт, но нищо повече. Смятам да изчакам поне седмица, преди да правя отново секс, и първите няколко пъти смятам да са с презерватив (досега го правихме без), ако все още чувствам някаква болка де. Та, има ли място за притеснение? На 18 съм.

batkodoki kakwi sa po - tochno tezi yprajneniq ?

batkodoki, и аз ти писах на ЛС ..

Град
    между Риман§Рахманинов
    eminem_9
    - да, видях, поемам ангажимент да ти отговоря подробно. ако, че поне 1000 от тези половин милион влизали тук могат да го направят по-добре и от мен, ако не за друго - поне от благодарност, че при тях е сработило!

CR_7-
    Ти вече имаш дълъг и комплексен отговор ограничен от идиотските 5000 знака на ЛС.
    Нямам нито време нито възможност нито желание повече да следя печатните литери+интервалните косултирайки ИСТИНСКИ проблем само за да не може някоя надрусана пикла в "секс" да харчи сървърен ресурс!
    Просто най-добрата Тема в БГ-нет касаеща Фимоза -та и свързаните състояния ще си намери ново място.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от SamZakharoff Виж мнението
    Здравейте, прочетох доста от мненията в тази тема, но така и не ми стана ясно какво трябва да направя. Историята накратко, е следната:
    Вече близо 3 месеца, с приятелката ми правим секс доста често, никакви проблеми..до вчера. При проникване в нея, гемчето ми се скъса. След това последваха обичайните неща - доста кръв, малко болки Днес пениса ми не изглежда много по-различно от вчера, преди "скъсването" Кожичката ми естествено, при заголване отива малко по-надолу, изпитвам леки болки при допир, които предполагам ще изчезнат до дни Образувала се така наречената "ръбеста тъкан", както е описано и в първото мнение на тази тема. При допир до нея, изпитвам лек дискомфорт, но нищо повече. Смятам да изчакам поне седмица, преди да правя отново секс, и първите няколко пъти смятам да са с презерватив (досега го правихме без), ако все още чувствам някаква болка де. Та, има ли място за притеснение? На 18 съм.
    Просто си имал не силно изразено "късо гемче" ДО "вчера".

НЕхаресващ Му (кому - Пишоку) ъгъл на проникване; НЕхаресващ Му - "терен" - слаба лубрикация (е, след 100 дни сексуална връзка в наше време Момите рядко се овлажняват все още спонтанно....Освен ако не си герой от турски сериал де...иначе си трябва "синтетичната подготовка"....
    А щом и "..Кожичката ми естествено, при заголване отива малко по-надолу" - добре дошъл!

Какво да правиш: но Ти вече си решил - нищо! Нищо няма да се променя. А то вече се е променило. Само дето на мозъка му трябва малко време да отпадне несъществуващи закрепени иначе пътища и ....да направи нови понякога.

Ами пробвай със/без гумичка КАЧЕСТВОТО на половият ти живот ще е променено. Качеството на изпитваните оргазмени преживявания ще е променено (парадоксално при С–М ориентирани психики, удоволственото усещане дори се увеличава в началото).
    При такива инцидентни късания рядко се разкъсва цялото гемче.

batkodoki, писах ти на пощата ..

batkodoki и аз ти писах на ЛС преди няколко дни

ИМА ЛИ НЯКОЙ ТУК , КОЙТО ДА Е ИМАЛ ФИМОЗА И ДА Е УСПЯЛ ДА СИ РАЗЛЕПИ КОЖИЧКАТА БЕЗ ОБРЯЗВАНЕ
    АКО ИМА НЕКА ПИШЕ

Град
    между Риман§Рахманинов
    bgmafiq, "разлепването" на кожичката е решение на т.н. "синехии". По правило предхождат фимозата - когато са неправилно извършени.
    синехий + фимоза е рядко съчетание във възрастовата зоната на пишещите по форуми Момчета, но е възможна.

- синехиите, слепванията - ВСЯКО Момче може при правилна техника на масажи да разлепи само БЕЗ никакви операции!
    - до около 14-15 (условни) години - всяко Момче може само да се освободи от релативната фимоза ползвайки специални техники на масажи или упражнения при ВСЯКА игра с пишока + смазка. БЕЗ никакви ОПЕРАЦИИ!!!

Град
    София
    Здравейте!
    Браво за темата, много ме успокои и помогна.
    Обаче имам един въпрос. Вероятно отговора го има някъде по коментарите, но понеже темата е 188 страници и не успях да го намеря
    Та въпросът ми е:

Каква е цената на операцията за обрязване?

batkodoki, писах ти на пощата преди 2 дена .. Като имаш време драсни няколко реда ..

абе искам да попитам определени вещества влияят ли на възстановяването като цигари,алкохол и определени храни и напитки ? xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си