- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Една позната обясняваше как правела анален секс с гаджето и и изведнъж му се скъсала някаква кожичка по пениса и започнал да цвърчи, обижда и подскача от болка.Историята не е фейк. Моето извънземно няма проблем с пениса.
^Прекаляваш.
Приеми го като официална забележка!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
значи на 17 съм, преди 5 дни ме обрязаха всичко е нормално но има нещо което ме притеснява. главичката ми е подута и стои една жълтеникава на цвят, това нормало ли е ? имам и друг въпрос някои в темата беше споменал че се е мазал с зехтин но кога след като паднат конците или преди това и ще ми помогне ли ?
Пичове, имам една питанка аз. Значи имам направление за доктора, вече подписано с диагноза, бла-бла. Говоря за Варна в случая и по-точно д-р Абушев. Колко време се чака горе-долу, за да ме оперират, след като съм му звъннал на доктора? Тъй като е доста вероятно да почна и работа август месец, а пък искам да знам, че юли всичко е свършило и август да съм на линия, тъй като и пари трябва да се вадят![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Здр
"Колко се чака за да те оперират" - не зная. И НЕ това е важният въпрос в твоят случай.
КАКЪВ ще е периода за възстановяване ДО работоспособност е истинският ти важен въпрос?!
Прекият отговор е очевиден: няма конкретен отговор извън конкретнта клиника на проблема, извън конкретното му решение като технология, "техника", "майсторлък" - от страна на оператора - и на индивидуална реактивност, от страна на пациента.
Естеството на упражняваният труд има решаващ характер: ако си IT Администратор в 5-звезден комплекс примерно - могат ДНЕС да те режат както и по каквато си избрал технология§техника начин и ДНЕС да бъдеш на работа независимо от наличен или не физически дискомфорт.
Но ако си примерно "спортен аниматор" в същият комплекс - ще е проблематично да те режат днес и на 1 ЮЛИ да си работоспособен. Прогнозата за 1 АВГУСТ - зависи от индивидуалната реактивност на системата, при добър избор+добро изпълнение = 60% вероятност това да се случи. Но това е нисък вероятностен статистически значим факт, когато касае медицински такъв по правило.
В сряда се оперирах от фимоза , днес вече на 3тия ден още ми е подут това нормално ли е ? Много съм уплашен
Да Митко , нормално е поне 20 дни да е подут.
Някъде назад споменавах , че болката е тъпа .Повече боли като си порежеш пръста и после минимум 4 дни щипе и кърви .Долу е по-малко.
ВЪЗРАСТ?!
за Трети ден е нормално.
Уплашен от какво?
Просто следвай нормалният Протокол на обгрижване на пишока "след това".
На 17 съм , бях уплашен, защото ми разширяваха и пикочния канал и ми дойде малко в повече...
Днес ще махам превръзката и ми казаха да си го потапям 2пъти на ден по 2 минути в смрадлика !
След колко време доло / горе ще паднат конците ? И някой има ли отговор , защо от операцията до сега не съм получавал още ерекция ? Почвам да се притеснявам ...
Е, аз отдавна съм си направил всичко, просто трябва тая седмица баща ми да отиде да ми запази "час", така да се каже, че да върша тая работа колкото се може, по-скоро. Лято е, живее ми се, не ме свърта на едно място. Уау, ако е една седмица възстановяването, ще е повече от супер. И две да е, няма проблем, стига да съм добре за началото на август :]
Конците започват да падат след 20 -25 дни като не е задължително всички да паднат в този период .Някои и по-късно.
Ерекцията е процес р който се определя от главния мозък .Явно подсъзнателно те е страх ако се надървиш да не се случи нещо и за това .Не се притеснявай - определено не е приятно на 1-, или следващи дни от операцията да получиш ерекция .
Здравейте! На 13 и половина съм и мисля, че имам фимоза, но очаквам да чуя и вашето мнение. Когато се пробвам да забеля кожичката, я забелвам едва докато се покаже главичката и оттам почва една страшна болка. При ерекция е същата работа, само че малко до по-долу я забелвам. Също така, когато пипна главичката през кожичката или ако леко забеля члена, го усещам някак сух и усещам много силна тъпа болка. Моля ви, дайте компетентно мнение какво да правя
Не плачи!
Оределено имаш най-дългият пишок увенчан със страхотна главичка, от всички споделени снимки до сега.
Ако не пиша от днес за днес - следва, че не си приоритет. Нищо спешно няма при теб.
Ше пиша коментар, разбира се - но разберете: физическа възможност нямам да го правя за всеки незабавно!
Е аз не бих заложил безусловно на двуседмечно възстановяване до "ново", когато се касае за обрязване на пенис!
Всичко ще зависи от анатомичните дадености на пениса + майсторлъка на "резача" + реактивността на системата.
Всяко обещание за 14 дни "ново" - считай за гнусна реклама с цел печлба.
Няма как да стане на практика. Човешката анатомия и физиология има проверени хилядолетни правила - и за това са верни.
Ако Някой е успял да измами законите на човешката анатомия§физиология - ще е приятно да го сподели точно в този Форум. Освен гарантирана Нобелова премия Му се и следват безкрайни благини, правещи г-н Бил Гейтс бедняк пред този самороден талант.
zdraveite ! vchera s priqtelkata mi pravihme sex,no po edno wreme usetih malka bolka ,kogato go izvadih imashe kruv po penisa mi , okaza se ,che tova gemche ili cipa kakto vikate se beshe razkusalo malko i techeshe kruv dulgo vreme. molq pomognete ! iskam da znam dali da se trevoja i da hodq po doktori ili tova shte se opravi (zarastne)
mnogo sum pritesnen , molq vi da mi kajete kakvoto znaete ,zashtoto sum na 19 godini i takova neshto mi se sluchi za purvi put
Имаш ли проблеми с гемчето, иди на уролог. В твоя случай може да премахне само него, зависи от случая, понякога обаче може да се наложи обрязване. Зависи от случая. Не рискувай със здравето си!
Разширяваха ми уретера защото беше твърде малък , смисъл имах малка струя докато пикаех ... Как не мога да ви обясня, защото не съм гледал :Д ... И ерекцията се получава вече така че съм спокоен :Д .. Уролога ми каза по 2 пъти по 2 мин и аз така правя , ако не е нормално това, по колко време трябва да го правя ?