.
Отговор в тема
Страница 190 от 233 ПървиПърви ... 90140180186187188189190191192193194200 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 726 до 4 750 от общо 5802

Град
    Gabrovo
    Здравейте
    Аз съм на 23 години и страдам и аз от такова "заболяване" (според мен и това, което виждат очите ми - фимоза, т.е. в свободно състояние спокойно мога да заголя цялата глава, но отдолу се е образувало нещо като ципа) . Спомням си като малък са ме водили на такъв доктор с такъв проблем и мисля, че се разреши, но от скоро пак се появи. Твърдо съм решен да отида и да се консултирам с лекар. Тъй като съм от провинцията, а живея в София, ще ми е удобно консултацията да е в София. Снощи писах на един доста добър и хвален уролог да ми каже горе-долу как стои процедурата - колко е прегледа, операция и т.н. За съжаление той без дори да ме е погледнал ме "застреля" с 400 лв като каза, че операцията е единствения вариант.
    Преди това искам да опитам от т.нар консервативно лечение със стероидни кремове, но и тук съм лаик в областта - какъв да си избера, продава ли се без рецепта и т.н.
    as

Голям фен Аватара на besso
    ПRo4etи пъRvia поSt в темата, м3н!

Голям фен Аватара на notlike
    Цитирай Първоначално написано от FrZ Виж мнението
    Здравейте
    Аз съм на 23 години и страдам и аз от такова "заболяване" (според мен и това, което виждат очите ми - фимоза, т.е. в свободно състояние спокойно мога да заголя цялата глава, но отдолу се е образувало нещо като ципа) . Спомням си като малък са ме водили на такъв доктор с такъв проблем и мисля, че се разреши, но от скоро пак се появи. Твърдо съм решен да отида и да се консултирам с лекар. Тъй като съм от провинцията, а живея в София, ще ми е удобно консултацията да е в София. Снощи писах на един доста добър и хвален уролог да ми каже горе-долу как стои процедурата - колко е прегледа, операция и т.н. За съжаление той без дори да ме е погледнал ме "застреля" с 400 лв като каза, че операцията е единствения вариант.
    Преди това искам да опитам от т.нар консервативно лечение със стероидни кремове, но и тук съм лаик в областта - какъв да си избера, продава ли се без рецепта и т.н.
    Пич, тоя ще ти одере кожата бе! Потърси повече, вземи едно направление, може да минеш тънката. 400 лева, ехей. Алчен задник. Виж няколко гледни точки за цена и място. Въобще не се знае какъв ти е проблемът, може да не се наложи операция.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Здравейте,синът ми е на шест и половина,днес сутринта отиде до тоалетна по малка нужда , патето се беше възбудило и ми направи впечатление че не може да го уголи,в спокойно състояние може,защото всяка вечер така мием,слава богу научих го,от бебе още съвсем в началото личната лекарка ни предупреди че лека полека трябва да сскъсаме ципичката, така и направихме успешно,от тогава не е имал проблеми, но от един два месеца ми направи впечатление че кожата от пред се стеснява и оголването дори в спокойно състояние става по трудно , но днес направо се изплаших,кажете ми какво да правя преди да отида на лекар?

София , продължавайте да го забелвате , но все пак посетете уролог.

Здравейте на 18 съм преди 1-2 дни ми направиха операция (имах фимоза) превръзката я махнах днес и почнах да правя бани със смрадлика въпроса ми конците до колко дни приблизително трябва да паднат/да се махнат и това от лекаря се прави нали понеже до колкото разбрах тези бани се правят също така,за да не засъхват конците и да не се втвърдяват понеже това ще усложни махането
    Последно редактирано от hristo568 : 07-06-2012 на 06:22

Десет дена. Аз вчера сутринта минах под ножа и всичко мина като по учебник. Баните със смрадлика се правят към 5-6 дни и след това всичко е 6. А конците кога ще паднат - Божа работа. При всеки различно - някой може за 1 седмица, други за 20-25 дни. Най-важен е организмът. Това е операция все пак - не можеш да сметнеш с математична точност, винаги има разлики. И все пак, 2 седмици е приличен срок.

Така здравейте!
    Първо искам да кажа да се четат темите внимателно.Второ в тях е обяснено мн подробно за операцийте.
    Трето момче на 22г. съм вчера ме оперираха от фимоза и късо гемче(ще кажете родителите не те ли гледат или не се интер. от теб къде си спал до сега и т.н., но ще кажа не..... има и по възрастни хора който са си правили тази операция)

Онзи ден ходих на преглед и уролога ми каза че трябва да се оперирам и се разбрахме за петък.Ходих без талон от личния лекар и затова прегледът ми излезе 30лв.Стана петък отивам на операция.Трябваше да платя и 6 лв. за 1 ден престой на касата в болницата(това след операцията).Толкова трябваше да седя.Вкараха ме в опреционната сложиха ми упойка в грабнака(местна или регионална така се наричат)и не чувставах нищо от кръста на долу.Операцията беше около 30мин.Поставиха ме в стаята и докторът ми каза че на сътринта мога да махна превразката, а случайно ако падне да не я слагам.Няколко часа след опер. упойката взе да ме пуска.Като упойката изчезна започнах да се разхождам.В началото не можех да уринирам но изведнаж успях и мн ми улекна.При всяко уриниране после пишока кървеше малко дали от марлята,че се мокреше дали от раната не знам точно но предполагам и от двете.при получаване не ерекция наистина боли, при мен не беше болка за умиране.При поредното ходене до тоалетна марлята се беше отлепила и падна затова поисках на сестрата няколко марли и тя ми даде и си ги слагах тях защото мн ме дразнеше 4увствителноста.Найстина по малко кърви и гной също тече, но затова са марлите.Днес ме изписаха и докторът ми каза да си го топя в смардлика.Сам съм в къщи и затова се разкарвам гол та по барзо да зарасне.
    Всеки знае. че рана като е на открито зараства по барзо.В момента пак тече по малко гной ,но за сега не се притеснявам.Само забравих да попитам доктора кога мога да се изкапя,но предполагам че 6том го топя в смрадлика трябва да не пречи и водата от душа?

Искам да пожелая успех на вс който ще си правят тази или подобни операций.Не се притеснявайте няма нищо срамнно.И мен мн ме беше срам в началото ,но като видях ,че няма на къде се отсрамих.

Всичко платих 36лв. 30-преглед без талон и 6 лв- за 1 ден престой (това е за здравно осигурени лица, всички лица до ЗАВЪРШВАНЕ на гимназия са ЗДРАВНО ОСИГУРЕНИ!!!)Не забравяйте да почерпите и доктора все пак мъжете без пищовите неможем!

И една инересна статистика все някаде сте чели мъжете и жените колко пъти на ден си мислят за секс.Сега ще намерите отговора.Като започне да ви става и да ви боли малко го бройте за един път :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д

Здравейте,решил съм ще ходя на доктор..няма да обяснявам подробно четох достатъчно и вече съм готов.Имам 1 молба към хората с частично обрязани пишоци ако може да пратят няколко снимки на ЛС за да видя точно как изглежда.
    Аа и ако може да са вече в прилично състояние .. да кажеме 20 и повече дена.
    Благодаря предварително!

Минаха четири пълни дни, петият започна, а с него и проблемите. От две места, където трябва да има конци, текна кръв... това значи ли, че са скъсани шевовете и дали ще се наложи да се правят нови? Или просто съм твърде здрав и конците почват да падат рано при мен от страх (това го казах иронично, че ми е много сдухано сутринта.. и съм наплашен)

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от sofiq57 Виж мнението
    Здравейте,синът ми е на шест и половина,днес сутринта отиде до тоалетна по малка нужда , патето се беше възбудило и ми направи впечатление че не може да го уголи,в спокойно състояние може,защото всяка вечер така мием,слава богу научих го,от бебе още съвсем в началото личната лекарка ни предупреди че лека полека трябва да сскъсаме ципичката, така и направихме успешно,от тогава не е имал проблеми, но от един два месеца ми направи впечатление че кожата от пред се стеснява и оголването дори в спокойно състояние става по трудно , но днес направо се изплаших,кажете ми какво да правя преди да отида на лекар?
    Е, каквото НЕ Е ТРЯБВАЛО да правите вече сте направили, все по съвет на полу-идотка педиатър = „ личната лекарка ни предупреди че лека полека трябва да сскъсаме ципичката“. Това са абсурдните отречени и отживели практики на „аблацио“-то!
    НИЩО не се РАЗЛЕПВА или КЪСА СИЛОМ, ПРИНУДИТЕЛНО!
    Когато тъканите на пишлето са СЪЗРЕЛИ и готови за това, те го постигат или със спонтанните ерекции на пишлето или с малко помощ от самото момче. Днес се приема, че този процес на спонтанно разлепване може да трае дори до около12 годишна възраст на детето в която то само окончателно „разлепва“ синехиите внимателно при всяка игра с пишока си.
    Когато НЕЗРЯЛАТА, неготова за това тъкан силом, принудително бива „разлепвана“ - това води до следствията описани в пилотната Тема на тази нишка. Тъканите се стремят много бързо отново да се „слепят“ за да узреят. При рецидивиращо насилие - получават се микротравми в най-висококачествената еластична тъкан, те ръбцуват, заместват се с по-нискокачествени нееластични влакна и така залагате проблема „Фимоза“ в пишока на синчето си.
    След 10 години ще рови жадно в някой подобен форум, търсещ решение на проблема си!
    Каква да правите при 6 годишно Дете: при къпане/миене се опитвайте да оголвате ТОЛКОВА КОЛКОТО ПОЗВОЛЯВА, БЕЗ НИКАКВО НАПЪВАНЕ, НАСИЛИЕ, НАТЯГАНЕ с цел „оголване“. Най-добре да го прави сам.
    На 10-11-12 – му купете бебешко олио-ГЕЛ и Баща му да му обясни че ТРЯБВА всяка игра да прави с тази смазка и при ВСЯКА игра стремежа да бъде да оголва максимално главичката. Ако Таткото си е на мястото и се изпълни горното – почти сигурно е, че до 16-17 всичко ще бъде както трябва и няма да се налага никаква хирургична интервенция, с колкото и „дълга кожичка“ да е родено Момчето.
    Грешките водят до тук: сами виждате 600 000 влизания, 5000 съобщения... 95% от влизащите и четящи със страхи надежда Момчета са доведени тук от Родителите си, но не го знаят.
    Солидарно с Таткото обсъдете и решете: дали Момчето може да срещне доверие откритост съпричастие и помощ в Семейството, или ще ги търси в анонимни Форуми!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от tivanov Виж мнението
    Здравейте,решил съм ще ходя на доктор..няма да обяснявам подробно четох достатъчно и вече съм готов.Имам 1 молба към хората с частично обрязани пишоци ако може да пратят няколко снимки на ЛС за да видя точно как изглежда.
    Аа и ако може да са вече в прилично състояние .. да кажеме 20 и повече дена.
    Благодаря предварително!
    Такова самочувствие ме гневи – по правило, но в случая ме забавлява.

Познавай БГ модел (като си решиш проблема – Другите нямат значение) – много се съмнявам да получиш желаното.
    Но пък аз мога да ти предложа поне стотина случай когато САМО „частичното обрязване“ се е оказало неработещ палиатив и „касичка за пари“ и се е наложило тотално такова решаващо проблема.
    Искам ДЕБЕЛО да отбележа: пенисът НЕ е нокът, който можете да режете всяка седмица без последствия!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от nickata Виж мнението
    Така здравейте!
    Първо искам да кажа да се четат темите внимателно.Второ в тях е обяснено мн подробно за операцийте.
    Трето момче на 22г. съм вчера ме оперираха от фимоза и късо гемче(ще кажете родителите не те ли гледат или не се интер. от теб къде си спал до сега и т.н., но ще кажа не..... има и по възрастни хора който са си правили тази операция)

Онзи ден ходих на преглед и уролога ми каза че трябва да се оперирам и се разбрахме за петък.Ходих без талон от личния лекар и затова прегледът ми излезе 30лв.Стана петък отивам на операция.Трябваше да платя и 6 лв. за 1 ден престой на касата в болницата(това след операцията).Толкова трябваше да седя.Вкараха ме в опреционната сложиха ми упойка в грабнака(местна или регионална така се наричат)и не чувставах нищо от кръста на долу.Операцията беше около 30мин.Поставиха ме в стаята и докторът ми каза че на сътринта мога да махна превразката, а случайно ако падне да не я слагам.Няколко часа след опер. упойката взе да ме пуска.Като упойката изчезна започнах да се разхождам.В началото не можех да уринирам но изведнаж успях и мн ми улекна.При всяко уриниране после пишока кървеше малко дали от марлята,че се мокреше дали от раната не знам точно но предполагам и от двете.при получаване не ерекция наистина боли, при мен не беше болка за умиране.При поредното ходене до тоалетна марлята се беше отлепила и падна затова поисках на сестрата няколко марли и тя ми даде и си ги слагах тях защото мн ме дразнеше 4увствителноста.Найстина по малко кърви и гной също тече, но затова са марлите.Днес ме изписаха и докторът ми каза да си го топя в смардлика.Сам съм в къщи и затова се разкарвам гол та по барзо да зарасне.
    Всеки знае. че рана като е на открито зараства по барзо.В момента пак тече по малко гной ,но за сега не се притеснявам.Само забравих да попитам доктора кога мога да се изкапя,но предполагам че 6том го топя в смрадлика трябва да не пречи и водата от душа?

Искам да пожелая успех на вс който ще си правят тази или подобни операций.Не се притеснявайте няма нищо срамнно.И мен мн ме беше срам в началото ,но като видях ,че няма на къде се отсрамих.

Всичко платих 36лв. 30-преглед без талон и 6 лв- за 1 ден престой (това е за здравно осигурени лица, всички лица до ЗАВЪРШВАНЕ на гимназия са ЗДРАВНО ОСИГУРЕНИ!!!)Не забравяйте да почерпите и доктора все пак мъжете без пищовите неможем!

И една инересна статистика все някаде сте чели мъжете и жените колко пъти на ден си мислят за секс.Сега ще намерите отговора.Като започне да ви става и да ви боли малко го бройте за един път :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д
    Съгласен в общи линии!

НЕ СЪГАЛАСЕН: 'тече по малко гной " - Ако отнякъде изобщо тече "гной" - ти си първият, който ще реагираш драматично на това, понеже болката няма с какво да се сравни!
    Тече Лимфна течност окървавена най-често.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Минаха четири пълни дни, петият започна, а с него и проблемите. От две места, където трябва да има конци, текна кръв... това значи ли, че са скъсани шевовете и дали ще се наложи да се правят нови? Или просто съм твърде здрав и конците почват да падат рано при мен от страх (това го казах иронично, че ми е много сдухано сутринта.. и съм наплашен)
    няма да е лошо точно Ти, отвреме - навреме да споделяш как върят нещата при Теб.

Цитирай Първоначално написано от batkodoki Виж мнението
    Такова самочувствие ме гневи – по правило, но в случая ме забавлява.

Познавай БГ модел (като си решиш проблема – Другите нямат значение) – много се съмнявам да получиш желаното.
    Но пък аз мога да ти предложа поне стотина случай когато САМО „частичното обрязване“ се е оказало неработещ палиатив и „касичка за пари“ и се е наложило тотално такова решаващо проблема.
    Искам ДЕБЕЛО да отбележа: пенисът НЕ е нокът, който можете да режете всяка седмица без последствия!

Определено си прав,но бях чел назад в темата че все пак хората предлагат снимки и пояснения на ЛС и не пречеше да опитам.
    Ще дам повечко инфо за мен и причината поради която искам да ме прегледа уролог.На 17 съм,след месец ще са 18..проблемът който имам е всъщност къс гем..това е единственото което може да е при положение че мога да забелвам без проблем когато пишока е в покой,но когато е в ерекция единственото нещо което пречи (за пълно забелване) е някакво леко стягане на гема,който леко дърпа главичката и съответно остава кожа зад главата.Досега не съм имал проблеми,но отскоро се появи някакво малко мехурче от долната страна на главичката,което е малко странно и няма как да обясна по-добре,но ще кача снимки или най-малкото ще пиша пак след като отида на уролог!

П.С. Снимките все пак ги поисках за всеки случай ако се окаже че има и други проблеми,за да съм подготвен.
    Последно редактирано от tivanov : 07-10-2012 на 21:01

Град
    между Риман§Рахманинов
    Ако можеш да предложиш снимки в ПОКОЙ и в ЕРЕКЦИЯ - пращай ги на на batkodoki@abv.bg . Oт там и ще получиш реципрочният отговор по правило.
    Току що приключвам дистанционен консулт с Момче на твоята възраст - преди ЧЕТИРИ месеца обрязан "частично", преди дни вторично до "пълно". Нещата вървят страхотно добре при него за втора операция...всичко му е наред....

Град
    между Риман§Рахманинов
    Ако проблема се изчерпва само с "късо гемче" - ИЗОБЩО за обрязване не иде реч!
    В този случай пишока не променя вида си визуално. Това важи и за "частичното" изпълнено в техника "надрез".

Това е важно за маниаци-националисти стремящи се от глупост да не бъдат "резаци". Ако , че сам Иисус Христос и Апостолите са били обрязани.

Ако проблема се изчерпва само с "късо гемче" - ИЗОБЩО за обрязване не иде реч!
    В този случай пишока не променя вида си визуално. Това важи и за "частичното" изпълнено в техника "надрез".

Това е важно за маниаци-националисти стремящи се от глупост да не бъдат "резаци". Ако , че сам Иисус Христос и Апостолите са били обрязани.

Надявам се да се изчерпва само с късото гемче, но и това мехурче което се появи наскоро много ме притеснява защото има някаква връзка с тази кожа,която "придружава" гемчето към главата.
    Ще пратя снимки при първа възможност,защото с писане едва ли ще обясна напълно ситуацията.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от tivanov Виж мнението
    Надявам се да се изчерпва само с късото гемче, но и това мехурче което се появи наскоро много ме притеснява защото има някаква връзка с тази кожа,която "придружава" гемчето към главата.
    Ще пратя снимки при първа възможност,защото с писане едва ли ще обясна напълно ситуацията.
    Ти си достатъчно възрастен и разумен. Прецени сам нащата, поогледай и тук и разноезични форуми. В кайна сметка се касае за Твоят Пишок - избери най-вярното решение, но нека то бъде рационално и лишено от странични емоции!

Съгласен в общи линии!

НЕ СЪГАЛАСЕН: 'тече по малко гной " - Ако отнякъде изобщо тече "гной" - ти си първият, който ще реагираш драматично на това, понеже болката няма с какво да се сравни!
    Тече Лимфна течност окървавена най-често.
    Съгласен може да е Лимфна течност не разбирам проста така си помислих че е гной.Все пак несам специалист

Имам въпрос към батдоки? Днес ми се е получил оток зад гглавичката или по точно след конците и по някой път ме понаболва.Дай съвет лошо ли е или е нормално.

П.П. Вчера ходих на преглед и доктора каза че вс е ок за сега!

Цитирай Първоначално написано от nickata Виж мнението
    Имам въпрос към батдоки? Днес ми се е получил оток зад гглавичката или по точно след конците и по някой път ме понаболва.Дай съвет лошо ли е или е нормално.

П.П. Вчера ходих на преглед и доктора каза че вс е ок за сега!
    Не ти трябва да ходиш до доктора, за да ти го каже. И аз имам отток там, на гема - боли повечко, но свикваш - това място е по-чувствително и зараства по-бавно. Я пиши на лична, ако искаш.

Голям фен Аватара на besso
    Четете темата и използвайте търсачката а да търсите в нея. Например мен, когато ме интересуваше кога падат конците пишех в търсачката "конците" и намирах мненията, в които пише за тях. Така ще си спестите доста време и ще се светнете по-бързо за всичко, което ви интересува

Здравейте вчера ходих при лекаря каза,че всичко е наред на мен на 02.07 ми правиха операцията вече всичко е добре единствено конците чакам да паднат.notlike радвам се,че и при теб всичко е наред ти ми беше казал баните със смрадлика се правели 5-6 дни аз продължавам да ги правя (3 пъти по 5 минути,което ми се струва бая) та интересува ме има ли смисъл да ги правя по толкова често и по толкова минути?

Може и повече от 5-6 дни, не мисля, че ще е голям проблем. И 10-15 да са. Иначе аз ги правя по 15-20 минути, два пъти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си