.
Отговор в тема
Страница 193 от 233 ПървиПърви ... 93143183189190191192193194195196197203 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 801 до 4 825 от общо 5802
    Цитирай Първоначално написано от 101dalmatins Виж мнението
    Решавай бързо. Аз се реших и веднага споделих с наще , на следващия ден бях в болницата и ми правеха ЕКГ и кръвни изследвания. Ден по късно ме качиха на операционната и за 30 минути станах по-красив. От гледна точка на хигиената е много по добре да бъдеш обрязан.Също така "красавецът" ти ще изглежда, повярвай ми от личен опит знам, много по масивен , едър , голям или както искаш го разбирай .. "нещото" ще ти хареса повече ! Сега аз съм в въстановителния процес .. вярно е малко е неприятно , понеже е доста чувствителен орган , но с малко пазене и бани с тетра (смарагда) всичко ще се оправи до 2 седмици макс. Така че няма какво да се чудиш , мен ако питаш - утре изследвания , вдруги ден - операция УСПЕХ !
    Благодаря ти за отговора Ами да, и аз искам ако може още утре да станат нещата, и да минават лека полека. Благодаря ти още един път и успех

Голям фен Аватара на notlike
    Няма да се притесняваш, пич, всичко ще е ОК. Аз минах под ножа на 5-ти юли, вече бачкам, ходя на лостове, тренирам си в нас и се мъча да спортувам, доколкото мога, защото работата ти такова майката без значение дали си обрязан, необрязан, гладен, сит и така нататък. Преди няколко дена си хванах ринга и е въпрос на време да правя и забивки на баскетбола с моя скромен ръст от 1.77-8. Така че смело напред!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Някой може ли да ми обясни ето това изречение от началото на темата:
    "Фимозата е състояние, при което отворът на препуциума /кожичката покриваща главиката/ е стеснен и не позволява свободно да се открива главичката".

Това се отнася за спокойно състояние, без да се забелва с ръка, или главичката не може да се открие дори когато кожичката се издърпва с ръка?

Цитирай Първоначално написано от joe_burziq Виж мнението
    Някой може ли да ми обясни ето това изречение от началото на темата:
    "Фимозата е състояние, при което отворът на препуциума /кожичката покриваща главиката/ е стеснен и не позволява свободно да се открива главичката".

Това се отнася за спокойно състояние, без да се забелва с ръка, или главичката не може да се открие дори когато кожичката се издърпва с ръка?
    Здравей! Означава че неможеш да заголваш главичката на гланс пенис или осъществяването е придружено с болка или неудобство в зоната на пениса. Най често се случва в състояние на ерекция

Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Няма да се притесняваш, пич, всичко ще е ОК. Аз минах под ножа на 5-ти юли, вече бачкам, ходя на лостове, тренирам си в нас и се мъча да спортувам, доколкото мога, защото работата ти такова майката без значение дали си обрязан, необрязан, гладен, сит и така нататък. Преди няколко дена си хванах ринга и е въпрос на време да правя и забивки на баскетбола с моя скромен ръст от 1.77-8. Така че смело напред!
    Благодаря ти за отговора Официалната дата е 8 август, ако има чалъм още на същия ден ще ме оправят, ако ли не - преспивам и на другия ден стават нещата Понеделник съм на изследвания и така.

Smile

здравейте
    на 15 съм девствен съм
    искам да попитам нужно ли е да се оперирам и да ми махнат "гемчето" при положение че когато си го обелвам не усещам болка и даже го обелвам с близо сантиметър по-надолу от "коронката" вярно имам чувствителност но не е мн голяма
    бях чул че трябва да се среже това "гемче" задължително ли е ?
    благодаря

забравих да спомена че това е при ерекция моля дайте съвет

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от methamphetaminee Виж мнението
    здравейте
    на 15 съм девствен съм
    искам да попитам нужно ли е да се оперирам и да ми махнат "гемчето" при положение че когато си го обелвам не усещам болка и даже го обелвам с близо сантиметър по-надолу от "коронката" вярно имам чувствителност но не е мн голяма
    бях чул че трябва да се среже това "гемче" задължително ли е ?
    благодаря
    НЕ!

Съвсем нищо ти няма!

Нищо няма да се реже, нищо НЕ ТРЯБВА да се "къса"...

Важното е тепърва да не паднеш в капана на Синдрома на Мързеливите Ръце!
    За целта са нужни ДВЕ простички правила:

при ВСЯКА игра с пишока се стреми МАКСИМАЛНО да оголваш главичката, толкова колкото позволява. ДО границата на болката, без да я преминаваш. БЕЗ НАСИЛИЕ, НАПЪВАНЕ, НАТЯГАНЕ! Колкото позволява – толкова! С всеки изминал ден това „толкова“ ще става или все повече или все по-лесно.

при ВСЯКА игра с пишока – ползвай СМАЗКА! Някакъв лубрикант, може да е бебешко олио-ГЕЛ, бебшко олио, специализирани (скъпи) гелове на Дюрекс...или каквото там си напаснеш за „смазка“. В краен случай – слюнка.

Но НИКОГА „НА СУХО“!

Към момента нямаш никакъв проблем, повече от „нормален“ си – не залагай такъв поради „мързеливи ръце“.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от tovaono Виж мнението
    Здравейте. След месец ставам на 26 години. Преди време имах съмнения за фимоза и след консултация във ВМА при хирург се оказа, че е точно така. Утре пак отивам да ме види уролог и се надявам направо да ми извършат манипулацията - аз съм за пълно обрязване. Имам един въпрос, т.е. два От вчера следобяд изпитвам усещане (не знам как точно да го опиша) в областта между слабините и аналната област - изчетох всичко за уретрата, пичкочния мехур и проблемите, свързани с тях, но честно казано не намерих почти нищо общо като симптоми. Мисълта ми е това би ли могло да попречи на операцията? И вторият въпрос - имам някакви бели петна по главичката, поради невъзможността да я забеля докрай, съм забелязал, че ги имам на 2 места, но може и да се повече. Ясно ми е, че от липсата на нормална хигиена се получават подобни неща, т.е. някакви гъбички. И пак питането ми е дали това ще попречи на оперативната намеса. Дали първо ще трябва да ги оправят тези неща (гъбичките специално не знам как, понеже наистина не мога да забелвам главичката), или вследствие на обрязването и баните със смрадлика, и естествено нормалната хигиена, ще отшумят? Пак казвам, аз искам по най - бързия начин да премина през болницата. Благодаря Ви предварително
    привет

При теб възстановителният процес няма да е типичен, което не е проблем разбира се. Основното е с каква нагласа и очаквания влизаш да решиш даден проблем.

По 1/ на психогенна основа „сърцето на Мъжа“ (простатата, според Елините) „бражди“= създава специфични соматично дефинируеми ефекти.
    По 2/ Оператора решава, по правило се „реже“ и се покрива с антибиотичен/антимикотичен чадър.

ВАЖНО Е обаче – Майстор да отдиференцира баналната микоза от сложни неща!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Благодаря ти за отговора Официалната дата е 8 август, ако има чалъм още на същия ден ще ме оправят, ако ли не - преспивам и на другия ден стават нещата Понеделник съм на изследвания и така.
    Щом най – обгрижваният Потребител в последните 50 дни е благоволил да комуникира пряко с теб – следвай Го! Длъжен е да те води! Но е крехко раним..несамодостатъчен...

Цитирай Първоначално написано от batkodoki Виж мнението
    привет

При теб възстановителният процес няма да е типичен, което не е проблем разбира се. Основното е с каква нагласа и очаквания влизаш да решиш даден проблем.

По 1/ на психогенна основа „сърцето на Мъжа“ (простатата, според Елините) „бражди“= създава специфични соматично дефинируеми ефекти.
    По 2/ Оператора решава, по правило се „реже“ и се покрива с антибиотичен/антимикотичен чадър.

ВАЖНО Е обаче – Майстор да отдиференцира баналната микоза от сложни неща!

Благодаря Ви за отговорите Това за възстановителния процес означава, че ще е повечко време ли? Също дали ще има проблем след процедурата да си помагам за възстановяването с що - годе разумни количества концентрат? Ракийка да речем, за по -лесно заспиване и отпускане? Или да Ви питам за болкоуспокояващи, мазила разни, мента глог валериан? Благодаря Ви предварително

Благодаря Ви за отговорите Това за възстановителния процес означава, че ще е повечко време ли? Също дали ще има проблем след процедурата да си помагам за възстановяването с що - годе разумни количества концентрат? Ракийка да речем, за по -лесно заспиване и отпускане? Или да Ви питам за болкоуспокояващи, мазила разни, мента глог валериан? Благодаря Ви предварително
    Здравей
    За болкоуспокоителни на мен в болницата ми даваха аналгин (мисля че) но за концентрата (ако аз съм разбрал че ще пиеш ракия) по-добре го топвай в тетра (смардлика) по 10-15 минутки 2 или 3 пъти дневно. Но мисля че твоят хирург би трябвало да ти обясни всичко , ако не е , тук си имаме човек (бате бочко) дето май е хирург и доста ще ти помогне. На мен доста ми помогна тук и се надявам с това което ми е помогнал той , да мога да ви помогна и аз (доколкото ми разрешават възможностите).Нека чуем мнението на бате боки и тогава можем да коментираме.

И така Да си разкажа и аз историята След почти 3-4-5 дневно безсъние, вчера (8 август) сутринта бях пред ВМА с всички изследвания, направления, боксерки и тениски в раницата. Някъде към 9 ч. дойде и моят ред пред кабинета на урологията в поликниката. Попълване на документи, подписи, такса (5, 80 лв. за престой в болницата, колкото всъщност ми излезе цялата процедура), обличане на пижама в приземния етаж и около 10:30 ч. вече бях в стаята, където трябваше да изчакам. Има - няма час и малко, дойде една сестра и рече: "Айде". Аз казах "Добре". Сложиха ми шапка, дадоха ми престилка и кълцуни, и ме свалиха на 3 етаж, където са операционните. Мисля че операцията продължи около 30 - 40 мин. , понеже подготовката и упойката бяха докъм 12:20 ч. , а хирургът изключи лампите над операционното легло малко преди 13 ч. След това ме качиха пак в стаята, лежах малко, гледах телевизия, четох за пореден път този форум , разхождах се, пуших, хапнах вечерята, която ни дадоха, вечерта гледах волейбола и даже успях да подремна малко през нощта. Имаше на 3 пъти болки, неприятни наистина, но няма как. Сутринта ми свалиха превръзката, на няколко места позаболя, но всичко в рамките на нормалното. Сега съм вкъщи вече, ще правя първата баня със смрадлика, след което по шевовете и пръстенчето от насъбрала се кожа зад главичката ще наложа дефламол и ще сложа стерилна марля, както ми каза да правя хирургът. Отток нямам. Кончетата са много къси. Това е засега. И целият съм все още в йод...

Град
    между Риман§Рахманинов
    И така Да си разкажа и аз историята След почти 3-4-5 дневно безсъние, вчера (8 август) сутринта бях пред ВМА с всички изследвания, направления, боксерки и тениски в раницата. Някъде към 9 ч. дойде и моят ред пред кабинета на урологията в поликниката. Попълване на документи, подписи, такса (5, 80 лв. за престой в болницата, колкото всъщност ми излезе цялата процедура), обличане на пижама в приземния етаж и около 10:30 ч. вече бях в стаята, където трябваше да изчакам. Има - няма час и малко, дойде една сестра и рече: "Айде". Аз казах "Добре". Сложиха ми шапка, дадоха ми престилка и кълцуни, и ме свалиха на 3 етаж, където са операционните. Мисля че операцията продължи около 30 - 40 мин. , понеже подготовката и упойката бяха докъм 12:20 ч. , а хирургът изключи лампите над операционното легло малко преди 13 ч. След това ме качиха пак в стаята, лежах малко, гледах телевизия, четох за пореден път този форум , разхождах се, пуших, хапнах вечерята, която ни дадоха, вечерта гледах волейбола и даже успях да подремна малко през нощта. Имаше на 3 пъти болки, неприятни наистина, но няма как. Сутринта ми свалиха превръзката, на няколко места позаболя, но всичко в рамките на нормалното. Сега съм вкъщи вече, ще правя първата баня със смрадлика, след което по шевовете и пръстенчето от насъбрала се кожа зад главичката ще наложа дефламол и ще сложа стерилна марля, както ми каза да правя хирургът. Отток нямам. Кончетата са много къси. Това е засега. И целият съм все още в йод...
    Хмм...(тук ругая наум Родителите, Лекарите и Учителите твои) ...е честито!

Ти си пълнолетен, следователно мога да препоръчвам пряко: изпрати/поръчай на близък да ти купи от коя да е аптека самозалепващ се бинт. Размер (според пишока), четири твои пръста стигат СЛЕД първата баня ВЪВ смрадликата подменяш щатната подложка с нова – избора на подобни е многообразен: от високоспециализирани постоперативни скъпи до банални памучни марлички. Не залагай на скъпото, раната по пишока не е на пасивно място – Той по презумция се изявявя в работно-агресивно състояние и затова там е важно „стиковането“, на разделените тъкани да стане с оглед запазване на максималната им разтегливост дори при наличие на обструктивни моменти в това поле.

Старата превръзка се сваля ВЪВ банята от смрадликова отвара. БЕЗ насилие „зор“, дърпане...
    Новата след банята се поставя така: базовата марличка (задължителна до поне 7 ден) + надвръзка от ЕДНА до ДВЕ витки на самозалепващият се бинт!
    МНОГО ВАЖНО!!! - Бинта е ЕЛАСТИЧЕН, НЕ СТЯГАЙ ПИШОКА В НЕГО! Трябва просто да придържа основната марличка. Предимствата:
    правилно сложен идеално поддържа основната марля.
    Еластичен е – правилно сложен следва естествените спонтанни ерекции на пениса без да изпада от него или без да наранява „впивайки се“ в нежните оточни тъкани.
    Подтиска появата на така ужасяващият Момчетата оток чисто механично.

Недостатъци:
    -по-скъп, по-недостъпен,
    НЕправилно (СТЕГНАТО СЛОЖЕН!!!!) прави страхотни проблеми!
    Правилно положен – често дава преходен „отпечатък по корпуса на пениса“ в следствие на спонтанните ерекции. Просто има видим белег, отминаващ за ден-два.

Толкова за сега.
    Пиши – ще помагаме солидарно!

При авария, СТРАХ, гняв, СЪМНЕНИЯ....пиши пряко на ЛС!
    Ще те извадя най-отгоре, като ключов приоритет и ще помагам (стига да не си досаден пикльо-ревльо) .
    Първите Седем дни ще са трудни. Питай и споделяй – ще помагаме!

Толкова. Поздрави

Цитирай Първоначално написано от batkodoki Виж мнението
    Хмм...(тук ругая наум Родителите, Лекарите и Учителите твои) ...е честито!

Ти си пълнолетен, следователно мога да препоръчвам пряко: изпрати/поръчай на близък да ти купи от коя да е аптека самозалепващ се бинт. Размер (според пишока), четири твои пръста стигат СЛЕД първата баня ВЪВ смрадликата подменяш щатната подложка с нова – избора на подобни е многообразен: от високоспециализирани постоперативни скъпи до банални памучни марлички. Не залагай на скъпото, раната по пишока не е на пасивно място – Той по презумция се изявявя в работно-агресивно състояние и затова там е важно „стиковането“, на разделените тъкани да стане с оглед запазване на максималната им разтегливост дори при наличие на обструктивни моменти в това поле.

Старата превръзка се сваля ВЪВ банята от смрадликова отвара. БЕЗ насилие „зор“, дърпане...
    Новата след банята се поставя така: базовата марличка (задължителна до поне 7 ден) + надвръзка от ЕДНА до ДВЕ витки на самозалепващият се бинт!
    МНОГО ВАЖНО!!! - Бинта е ЕЛАСТИЧЕН, НЕ СТЯГАЙ ПИШОКА В НЕГО! Трябва просто да придържа основната марличка. Предимствата:
    правилно сложен идеално поддържа основната марля.
    Еластичен е – правилно сложен следва естествените спонтанни ерекции на пениса без да изпада от него или без да наранява „впивайки се“ в нежните оточни тъкани.
    Подтиска появата на така ужасяващият Момчетата оток чисто механично.

Недостатъци:
    -по-скъп, по-недостъпен,
    НЕправилно (СТЕГНАТО СЛОЖЕН!!!!) прави страхотни проблеми!
    Правилно положен – често дава преходен „отпечатък по корпуса на пениса“ в следствие на спонтанните ерекции. Просто има видим белег, отминаващ за ден-два.

Толкова за сега.
    Пиши – ще помагаме солидарно!

При авария, СТРАХ, гняв, СЪМНЕНИЯ....пиши пряко на ЛС!
    Ще те извадя най-отгоре, като ключов приоритет и ще помагам (стига да не си досаден пикльо-ревльо) .
    Първите Седем дни ще са трудни. Питай и споделяй – ще помагаме!

Толкова. Поздрави
    Благодаря Ви много за бързия отговор! Наистина! Набързо споделям: ами да, взех си доста от стерилните марлички, всякакви размери за да видя кой ще ми е най - удобен. Май съм си сложил малко по - голяма понеже в момента целият пенис + главичката е в марлята (т.е. не точно, понеже съм сложил лентичка левкопласт, колкото да държи марлята в основата й да не се разлепи, а в горната си част си е отворена, най - точно го оприличавам на букет, само дето вместо цветя има мъжки полов орган ) и предполагам, че още на първото ходене по малка нужда ще намокря с урина и самата марля и ще ми се наложи да я сменя. Всеки път ли когато сменям марличката трябва да правя бани със смрадлика, или има някаква друга процедура. Всъщност марлята, която докторът ми сложи падна сама.. Това не знам дали е ок, или не Мисля да си слагам от най - малките по размер марлички, понеже с тях отворчето на уретрата няма да е покрито и няма да се притеснявам от попадане на урина върху марлята, или поне ще се старая (което разбира се означава да съм седнал, докато съм по малка нужда ), а пък и главичката на пениса лека - полека ще свиква с допира. Всъщност тази насъбрала кожа между долната част на главичката на пениса и линията със шевовете ли е оттокът? Или ако не, нормално ли е да я има? Точно там хирургът ми каза да налагам с дефламол след банята със смрадлика - на линията със шевовете и раничките и да я разнеса по насъбралата се кожа с помощта на марлята, след което слагам левкопластче за да се задържи самата марля. Мисля, че тук е мястото да допълня, че нито едно от двете неща, които ме притесняваха преди операцията се оказа вярно - нито имам проблем с простата, нито имам гъбички.. Всичко явно наистина е било до самовнушението. Ами това е засега. Още един път ГОЛЯМО благодаря за помощта и подкрепата, както и за цялата тема, която ми внуши увереност да направя тази стъпка

Град
    между Риман§Рахманинов
    Прощавай НЕ РАЗБРАХ какво толкова те скандализира!
    Че е изградил собствена система на обръщения - ми нека!
    Че не зачита "авторитети" и и не им отдава "дължимото уважение" - ми нека!

Хлапето е на 16 и ОПИТВА да помага на другите толкова колкото може!

РЕСПЕКТ, чест и почитания за този му стремеж!!!

p.s. при теб не знам, но аз само кучето си именувам по "паспортно име". Всички останали в Дома си имат реално знчими прозвища, нещо регулярно за всеки бг дом където Георги = Гошо/Жоро, Иван= Ваньо, Ванка.......ect....

Въпрос (може би малко глупав): Възможно ли е в следтийнейджърска възраст кожичката да се натрупва зад главичката (заради дълъг препуциум), но това да не означава, че със сигурност има някакъв проблем (фимоза, гемче или друго)?
    И още един въпрос: Накланянето на главичката при забелване в спокойно състояние (без никаква болка) сигурен признак ли е, че има проблем (фимоза, късо гемче и т.н.)?

И така, ето ме пак с впечатления и изживявания Минаха два пълни дни от операцията в сряда на обяд. Тази сутрин беше текло кръв по марлята, която предполагам е дошла от ерекцията. Тя като че ли не беше силна, но я усетих насън и се стреснах, и всъщност така се събудих. Отново си нацапах марлята след като уринирах, като самото уриниране не ме заболя толкова, колкото предната вечер. Имам чувството, че съм няк'в пълен некадърник, понеже така и не мога да си слагам марлята като хората Все се изхлузва и стига до набръчканата кожа / отока. Имам идея как това може да се предотврати - след като съм загънал самата марля и съм сложил хирургичен лейкопласт за да не се разтваря от движенията, мисля с още една лепенка да захвана вече фиксираната марля към областта под коремните мускули (не знам как точно се казва областта над пишока ), но само за дневната превръзка, че през нощта не знам дали ще е уместно с оглед на евентуалните ерекции. Батко Доки ми каза да ползвам еластичен самозалепващ се бинт, но се оказа, че в целия квартал го нямат в аптеките.. Даже на една от тях, не са знаели какво е това.. Утре ще помоля отново приятелите да потърсят. Всъщност като нацапаш марлята с урина, колкото и да е малко веднага трябва да се смени ли? Или може да се изчака до банята със смрадлика, понеже нали само тогава се сменя марлята? Ще бъде благодарен да ме посъветвате Иначе днес по някое време пак е покървяло по марлята. Доста косъмчета стърчат от мястото на гемчето и ги усещам през превръзката. Като цяло си е подут, доста е набръчкано, но си правя баните със смрадлика (всеки път си правя нова отвара, а не я оставам в хладилника за повторна употреба) и се мажа с дефламол по конците, както ми каза хирургът и се надявам след известно време да има подобрение. Спя по гръб, гледам C&I Network, играя Diablo и Heroes, чета Wheel Of Time за пореден път и така. Ами това е засега

Повече от фен
    Хора, здравейте! Имам едно питане - от София съм и се чуда в коя болница да отида. Вие в коя сте били и как беше. Имам си направление вече от джипито, така че трябва да работат с касата.
    ...

Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka Виж мнението
    Хора, здравейте! Имам едно питане - от София съм и се чуда в коя болница да отида. Вие в коя сте били и как беше. Имам си направление вече от джипито, така че трябва да работат с касата.
    Здравей Ами аз бях във ВМА Доволен съм като цяло, а и работят с касата. Иначе по - назад в темата има цитирани имена на специалисти, клиники и други лечебни заведения

И така, ето ме пак с впечатления и изживявания Минаха два пълни дни от операцията в сряда на обяд. Тази сутрин беше текло кръв по марлята, която предполагам е дошла от ерекцията. Тя като че ли не беше силна, но я усетих насън и се стреснах, и всъщност така се събудих. Отново си нацапах марлята след като уринирах, като самото уриниране не ме заболя толкова, колкото предната вечер. Имам чувството, че съм няк'в пълен некадърник, понеже така и не мога да си слагам марлята като хората Все се изхлузва и стига до набръчканата кожа / отока. Имам идея как това може да се предотврати - след като съм загънал самата марля и съм сложил хирургичен лейкопласт за да не се разтваря от движенията, мисля с още една лепенка да захвана вече фиксираната марля към областта под коремните мускули (не знам как точно се казва областта над пишока ), но само за дневната превръзка, че през нощта не знам дали ще е уместно с оглед на евентуалните ерекции. Батко Доки ми каза да ползвам еластичен самозалепващ се бинт, но се оказа, че в целия квартал го нямат в аптеките.. Даже на една от тях, не са знаели какво е това.. Утре ще помоля отново приятелите да потърсят. Всъщност като нацапаш марлята с урина, колкото и да е малко веднага трябва да се смени ли? Или може да се изчака до банята със смрадлика, понеже нали само тогава се сменя марлята? Ще бъде благодарен да ме посъветвате Иначе днес по някое време пак е покървяло по марлята. Доста косъмчета стърчат от мястото на гемчето и ги усещам през превръзката. Като цяло си е подут, доста е набръчкано, но си правя баните със смрадлика (всеки път си правя нова отвара, а не я оставам в хладилника за повторна употреба) и се мажа с дефламол по конците, както ми каза хирургът и се надявам след известно време да има подобрение. Спя по гръб, гледам C&I Network, играя Diablo и Heroes, чета Wheel Of Time за пореден път и така. Ами това е засега

А ти каква операция си претърпял... пълно или частично обрязване или само гемчето?

Здравей
    При мен нямаше никаква болка при уринирането. Можеби при теб има защото още е прясна операцията - не се бой , всичко ще бъде наред. Когато уринираш , махай марлята и я слагай отново за да се намали риска от инфекция. Аз когато уринирам махам марлята и я навивам отново. За проблема с падането - правя така: Навивам марлята около "малкия" като внимателно прикрепям едната част с другата със левкопласт. След това отново с левкопласт залепям марлята за зоната над пишока , тази на най-долния коремен мускул. На 9 ти ден нямах никакъв проблем със спортуването (понеже тренирам футбол) вече играя пълноценно (разбира се внимавам да не го нараня). За кръвта по марлята не се притеснявай , ще кърви още доста време. Аз вече съм на 12 ти ден и още ми кърви (много малко , но кърви) по марлята. Гледай C&I Network играй DIABLO и HEROES чети книжки и т.н ... възстановителния период ще мине много по-бързо отколкото си очаквал.

Отначало може марлята да залепва по пишока НЕ Я ОТДЕЛЯЙ ПРИНУДИТЕЛНО. Задължително като я махаш я махай със смардлика , защото принудителното махане може да доведе до трайни белези ...

Това е за сега .. аз с толкова мога да ти помогна , надявам се да съм ти бил полезен , за още проблеми пиши тук в темата ... се ще се намери някой да помогне
    Поздрави
    Последно редактирано от 101dalmatins : 08-11-2012 на 08:13

Цитирай Първоначално написано от grader Виж мнението
    А ти каква операция си претърпял... пълно или частично обрязване или само гемчето?
    Здравей Аз съм с пълно обрязване

Цитирай Първоначално написано от 101dalmatins Виж мнението

Здравей
    При мен нямаше никаква болка при уринирането. Можеби при теб има защото още е прясна операцията - не се бой , всичко ще бъде наред. Когато уринираш , махай марлята и я слагай отново за да се намали риска от инфекция. Аз когато уринирам махам марлята и я навивам отново. За проблема с падането - правя така: Навивам марлята около "малкия" като внимателно прикрепям едната част с другата със левкопласт. След това отново с левкопласт залепям марлята за зоната над пишока , тази на най-долния коремен мускул. На 9 ти ден нямах никакъв проблем със спортуването (понеже тренирам футбол) вече играя пълноценно (разбира се внимавам да не го нараня). За кръвта по марлята не се притеснявай , ще кърви още доста време. Аз вече съм на 12 ти ден и още ми кърви (много малко , но кърви) по марлята. Гледай C&I Network играй DIABLO и HEROES чети книжки и т.н ... възстановителния период ще мине много по-бързо отколкото си очаквал.

Отначало може марлята да залепва по пишока НЕ Я ОТДЕЛЯЙ ПРИНУДИТЕЛНО. Задължително като я махаш я махай със смардлика , защото принудителното махане може да доведе до трайни белези ...

Това е за сега .. аз с толкова мога да ти помогна , надявам се да съм ти бил полезен , за още проблеми пиши тук в темата ... се ще се намери някой да помогне
    Поздрави
    Здравей Благодаря ти много за съветите Хубаво е, че има още един колега, който макар и с аванас, паралелно "регрнва" )) И още два изключително "резонни" въпроса имам:
    1. Веднага ли се прецежда смрадликата след като е готова, или се изчаква половин час и тогава се цеди, и се прави банята?
    2. На кой ден е ок да се изкъпя нормално? Без торбички и ластички и т.н. Понеже идеята за нещо различно от марля, презерватив, женски устни и влагалище да се допират до малкия приятел изобщо не ми се нрави

Поздрави и благодарности от Бъкстон ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си