.
Отговор в тема
Страница 195 от 233 ПървиПърви ... 95145185191192193194195196197198199205 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 851 до 4 875 от общо 5802
    Batkodoki ще може ли да пишеш на лично или някой който е минал след-оперативния период за малко информация . Става въпрос за частично обрязване

Информация се дава след задаване на някакъв въпрос.Няма човек ,който да може да разгадае каква е твоята тегоба.

Да аз търсих направо batkodoki за по-бърза връзка И тук ще споделя горе-долу какво ме притеснява. Знам , че още съм в ранен период , но ако има нещо странично е хубаво да се вземат мерки. Та за операцията преди 2 месеца ми направиха операция за късо гемче , сега преди 3 дни в петък ми направиха и частично обрязване ( доктора каза - колкото трябва , толкова ще взема) . Първия и втория ден нямах никакви болки , само след първото уриниране - тогава пих аналгин . В неделята ми свалиха превръзката и останах така без превръзка . Отток има , обаче като гледам спада доста бързо. Притеснението ми е , че се появи някаква жълта пъпка на главичката , която не е малка , отделно и някакви ранички с коричка пак по главичката. Искам да попитам какви компреси да правя , с какво да мажа и как по-бързо да намаля чувствителността. Поне сега нямам превръзка а и незнам как и с какво да я направя така , че да не може да ми се опира в гащите и да си ходя нормално навън , защото ми предстои рожден ден петък , а пък и трябва да почвам тренировки по футбол в най-скоро време , защото сезона ни почна. Знам , че съм наивен да искам толкова бързо да заздравее всичко , но искам съвети за възможно най-бърз и безболезнен след-оперативен период . На 19 години съм , ще правя 20 , 177 см , 68 кг. . И ако може някой да каже нещо хубаво и за частичното обрязване , че започвам да съжалявам като виждам коментари от типа - Ти си луд да правиш частично , вместо пълно и т.н. . Благодаря и поздрави )

Цитирай Първоначално написано от Neznam992 Виж мнението
    Да аз търсих направо batkodoki за по-бърза връзка И тук ще споделя горе-долу какво ме притеснява. Знам , че още съм в ранен период , но ако има нещо странично е хубаво да се вземат мерки. Та за операцията преди 2 месеца ми направиха операция за късо гемче , сега преди 3 дни в петък ми направиха и частично обрязване ( доктора каза - колкото трябва , толкова ще взема) . Първия и втория ден нямах никакви болки , само след първото уриниране - тогава пих аналгин . В неделята ми свалиха превръзката и останах така без превръзка . Отток има , обаче като гледам спада доста бързо. Притеснението ми е , че се появи някаква жълта пъпка на главичката , която не е малка , отделно и някакви ранички с коричка пак по главичката. Искам да попитам какви компреси да правя , с какво да мажа и как по-бързо да намаля чувствителността. Поне сега нямам превръзка а и незнам как и с какво да я направя така , че да не може да ми се опира в гащите и да си ходя нормално навън , защото ми предстои рожден ден петък , а пък и трябва да почвам тренировки по футбол в най-скоро време , защото сезона ни почна. Знам , че съм наивен да искам толкова бързо да заздравее всичко , но искам съвети за възможно най-бърз и безболезнен след-оперативен период . На 19 години съм , ще правя 20 , 177 см , 68 кг. . И ако може някой да каже нещо хубаво и за частичното обрязване , че започвам да съжалявам като виждам коментари от типа - Ти си луд да правиш частично , вместо пълно и т.н. . Благодаря и поздрави )
    Привет от мен !
    Аз съм с пълно обрязване , но като гледам проблемите ни са сходни.
    Вече съм на 20 ти ден след операцията и ще ти споделя моя опит.
    Жълтата пъпка на главичката е НАЙ-ВЕРОЯТНО както бате боки казва "инструмент" или немърливост на оператора при операцията.Тя небива да те плаши.С времето ще хване струпче и ще се оправи. Поне при мен бе така. Прави бани с смрадлика поне по 2 пъти на ден по 10-15 минутки. Ако при баните те пари или щипе или сърби не намаляй времето в банята а разтвори разтвора с повече вода. Това ще помогне.
    Кожата по главичката е нормално явление. Понеже при операцията докторите използват силни лекарства (мазила) за дезинфекция , се получава нещо като смяна на кожата. Както като изгориш след басейн или море... Това НЕ трябва да те притеснява.
    За чувствителността мога да ти кажа само 1 - бани с тетра (смрадлика) и превръзки ... ходи навсякъде с превръзка , тя нито ще ти пречи , а и така ще те боли по малко.
    С тренировките не прекалявай , изчакай поне 1 седмица за да заздравее и тогава тренирай. Но те съветвам да се възтановиш и след това да почнеш тренировките , все пак здравето е най-важно. Това вече е твой избор
    Надявам се да съм помогнал. Ако има нещо питай тук. Се ще се намери някой който да ти помогне. За всеки случай се чуй и с батко боки , той е доктор и ще ти каже всичко подробно и ВЯРНО !
    Позрави !

Благодаря Смъкна ми притесненията , дано наистина да е така . Искам да те попитам ( може би е малко тъп въпрос ) , но как точно да си сложа превръзката , защото се опитах и като излезнах навън се измести и брах много срам при ходенето за да не ми се опира .. Почнах от вчера да правя компрес с риванол като изливам риванол в чашка , топя го 5 пъти по 1-2 мин и после връзвам с бинт ( като превръзка ми служи ) и го обливам с риванола от чашката , отгоре връзвам още един бинт и така стоя да сутринта ( това е за оттока и прочистване ) . Сега връзвам бинт за да намали допира , но все още има такъв . А за смрадликата ти от кой ден почна да я правиш и можеш ли да намериш пост където има точно рецепта как се прави 200 страници са , а нямам време да потърся наистина... Благодаря )

На опаковката има рецепта - за вагинална промивка.
    Смрадликата се използва от третия ден.
    Колкото за частичното - нищо добро.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от joe_burziq Виж мнението
    Много благодаря за изчерпателните отговори!

Само един въпрос по първия отговор. Това изсичане на проблемните тъкани и снаждане на здравите няма ли да направи гемчето по-късо? Скъсаното гемче може ли да се изреже (или цепне, не знам как е правилно да се каже) по начина, по който се изрязва (цепва) здраво късо гемче?
    НЕ!
    Ти изхождаш от погрешна предпоставка приемайки гемчето и препуциума за еднакви по произход, състав, свойства и предназначение тъкани.
    Не са! Различни неща са, бидейки интегрална част от Пениса като копулативен орган.

Гемчето се изсича цялостно незвисимо дали е било скъсано принудително макар и „малко“ (след утихване на травмата по правило) или е късо и интактно.
    И двата случая все иде реч за „късо гемче“, само дето в първият случай то е комлицирано с възпалителната реакция от руптурата, често и с привнесена инфекция. Затова първо се лекуват те и след нормализация се изсича.
    Към днешна дата няма опция за „поправка“ на гемчето.
    Има техники частично съхраняващи неговото наличие като чисто козметичен визуален ефект и такива съхраняващи минимален сетивен ефект.

Здравейте!
    Някой знае ли дали във Варна има място, където се извършва лазерно обрязване?
    Благодаря предварително!

Голям фен Аватара на besso
    При д-р Вейдър иди, той ще те обреже с лазерния меч... Нека силата бъде с теб.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    ^Да го послушаш ти трябва хмммммммм

Един въпрос ... 5-тия ден е след операцията ми , мога ли да се къпя нормално и ако не , поне с какво да промия главундера , че от изсъхнала кръв немое да вижда вече ? ( Да се похваля , че го вързах с бинт и ходих на тренировки , макар че тичах отстрани , а не се включих пълноценно ) А това за кръвта е от сутринта , няма нищо общо с това че съм бил на тренировка.

Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    При д-р Вейдър иди, той ще те обреже с лазерния меч... Нека силата бъде с теб.
    Ха-ха......
    Благодаря ти все пак, че си отделил от скъпоценното си време, за да напишеш този така полезен коментар.

След като се подложих на т.нар интервенция за премахване на къс гем, и след това изпитвам пак трудности в забелването на главата в еректирло състояние, ще пробвам с това. Ще го правя 2 седмици и ако не даде резултат, пак на лекар

http://www.network54.com/Forum/24418...TRETCH!!!!****

Това ми помогна като бях на 15 , без да съм търсил в книги- тогава нямаше нет .

Пиша с идеята да помогна на доста хора,така както аз получих нужната ми информация от тази тема преди 7 ! години,макар тогава да беше доста по кратка но я имаше.
    От малък предполагах за фимозен проблем при мен,просто при ерекция не можех да заголя главичката или ако успеех изпитвах болка при акт.30 години не се решавах на операция макар всичко ,което изчетох да клонеше само и единствено натам.Изпитвах истински ужас само при мисълта за операция.Но дойде момента в който срещнах жената на живота си и тя ми помогна да взема съдбоносното решение.Сега ще ви разкажа подробно за всичко и неговите последици.
    Отидох при личния си лекар (беден съм и не разполагам с финанси за частни лекари и хирурзи) ,споделих му за какво става въпрос с мнооого срам.За мое голямо учудване той ми вика " А това е нещо нормално ,аз съм рязан и двамата ми синове близнаци на 3 год.наскоро ги водих за обрязване "(човека е 100% българин кореняк,ако това има значение за някои от вас).Даде ми направление за хирург,който от своя страна след преглед ми насрочи дата за операция в местната малка общинска болница. Приеха ме сутринта.Няколко часа по късно след серия изследвания (кръв и за алергии) легнах на операционната маса.Чисто гол една възрастна баба (явно санитарка) ме обръсна от пъпа до педя под бедрото.Беше хладно в операционната и в предвид страха ми се тресях яко Дойде хирурга,някаква друга може би асистентка и анестизиоложката.Вързаха ме (ръце,крака).Сложиха някаква система на ръката и започнаха да ми разправят колко щял съм да съм доволен от интервенцията за в бъдеще.Накараха ме да броя от до десет.Не помня до колко стигнах и съм заспал. Събуждам се в стаята ,всичко розово,чувствам се страхотно с лека пареща болка в слабините.Кофтито беше че още преди да ми се избистри погледа ми се доповръща,наведох се а те предвидили сложили някакво пластмасово кошче до леглото и жена ми до мен видях в стаята. Като се сеферясах реших да вида за какво става въпрос.И видях само бинтове и целият район на обръснатото беше намазан с йод.Сутрината рано се събудих от рязка болка в слабините.Хирурга дойде и вика на жена ми че имала късмет с такъв съпруг.Айде пак в операционната но този път с местна упойка пак ме шиха.Оказа се че съм получил ерекция на сън и съм скъсал всчики конци.На другият ден ме исписаха.Всичко мина доооста под очакванията ми за големият страх.
    Обаче големият зор започна в къщи.По инструкция на хирурга трябваше да си промивам пишката с калиев перманганат няколко пъти на ден.Истинският кошмар в цялата работа беше ,че главичката която до този момент винаги е била под кожата е свръх чувствителна.От което следваше почти невъзможност да заспа дори,понеже всяко докосване до бельо или друго ми правяше болки яки.С времето (1 месец) чувствителноста намаля,започнах да свиквам ,конците се разтвориха от само себе си и изчезнаха.
    Само месец по късно секса вече не беше лукс а ежедневие.Година по късно се ожених и ни се роди страхотна дъщеря.
    Съветвам ви не чакайте като мен 30,оперирайте се час по скоро.Единствено и само печелите (в болницата и по лекарите и 1 лв не съм дал,само подарих на хирурга един нож за украса на стената)
    Последно редактирано от biggerdan : 08-23-2012 на 12:05

Здравейте, ще можете ли да споделите как минава прегледа при уролога да не взема да сгафя нещо. Отлагах го доста дълго време и вече мисля, че е време да се видя лице в лице с някой доктор, понеже проблема не е много скорошен (не мога да забеля главичката докрай). Мисля още утре да си запиша час.

Здравей. При мен протече така:
    Влизам аз в кабинета и той ми вика
    - Казвай ся къв' ти е проблема.
    - амммм .... (казвам стресиран аз)
    - Аре казвай бе , къв ти е проблема , кво' мълчиш ?!
    - ам ... немога да забеля главичката
    - КВО ?!
    - НЕМОГА ДА ЗАБЕЛЯ ГЛАВИЧКАТАА
    - ааа .. от колко време ?
    - ами от доста ...
    - КВО ?!
    - ОТ ДОСТААААААААААААА !
    - аре сваляй гащите да те видим ...
    и така след тоя диалог ми прегледа малкия , почисти го и ми написа час за операция. Толкова ме стресира тоя скапаняк че втори път при него не влезнах.След тва разбрах че недочувал човечеца ... за тва така ме караше да крещя ...

Цитирай Първоначално написано от gluestick Виж мнението
    Здравейте, ще можете ли да споделите как минава прегледа при уролога да не взема да сгафя нещо. Отлагах го доста дълго време и вече мисля, че е време да се видя лице в лице с някой доктор, понеже проблема не е много скорошен (не мога да забеля главичката докрай). Мисля още утре да си запиша час.
    При мен се случи по необичаен начин :Д !
    Отидох за някакви петна по главичката (оказа се кожен проблем , с който се справих вече) и бавно уриниране (Стеснен пикочен канал) и така бях много уплашен и на всичкото отгоре доктора направо си ми каза ,че имам проблем и с заголването .. Аз наистина имах, но само при ерекция и не мислех да казвам на родителите ми , но доктора им каза (rofl) ....
    Прегледа би трябвало да мине като доктора ти погледне пишока и да ти насрочи дата ако си за операция наистина ! НЯМА НИЩО СТРАШНО , е няма да е голям кеф , но не е болка за умиране !
    Успех

Голям фен Аватара на notlike
    Цитирай Първоначално написано от gluestick Виж мнението
    Пада ти едно ОГРОМНО бреме от главата. Не, че после няма да ти се появят и други, но това си е доста сериозно напрежение, поне при мен стресът си беше налице. Като мине известно време, всичко ще е ОК. Разбира се, операцията си е операция, колкото и лека да изглежда, затова ще имаш проблеми в началото, но после ще свикнеш и няма да ти прави впечатление нищо.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мерси на всички за отговорите... В Понеделник заминавам, ще трябва най- накрая да се престраша, че ми писна вече...

Абе 12 ден ми е от частичното обрязване .. на раните им падна коричката , конците падат , оттока почти го няма , неприятната чувствителност почти ми я няма вече , обаче ме е страх да забеля до след пръстена . Искам да питам как да разбера колко шева ми остават , как се махат без да засегна нищо и най-вече мога ли да забелвам докрай без да се притеснявам , че ще стане нещо.

изчакай всичко да заздравее хубаво, дотогава си мастурбирай, но без да насилваш кожичката. Няма да е лошо да ползваш контратубекс на мястото на среза - за белези е и казват, че предотвратява образуването на твърда, ръбцова тъкан, която е неразтеглива, но незнам от кой ден се ползва. После като си играеш с пишката ползвай смазка известно време за да не се цепнеш - бебешко олио или нещо от сорта Конците питай хирурга на кой ден да падат или иди да ти ги свалят в клиниката или там където си се оперирал. Не бързай дните ще минат преди да си усетил

Повече от фен
    Здравейте! Преди 2 дни ми направиха обрязване. Днеска махнах превръзката и почнах топенето в смрадлика както ми казаха. Всичко върви по реда си, само че имам един голям проблем - главичката е мн чувствителна и сега като е изрязана кожичката, при допир до друга повърхност мн ме гъделичка, че чак щипе. Как да го реша този проблем. Не мога да си сложа гащи и хода гол в нас, а се налага да излизам.
    ...

Ще премине с времето, докъм месец макс и си 6.

ХОРА, до вчера предполагах и бях почти сигурен, че имам фимоза (леко стеснена кожа на върха и малко го обелвам без болка) и отидох на преглед.. доктора ми каза да легна, погледна го и го отвори изцяло (цялата глава) без проблем (естествено бях доста притеснен, защото ме беше страх вкъщи да го правя, да не би да ми се сцепи нещо)... и той ми каза, че няма нищо такова, каквото съм си мислил, само малко ми е по-стеснено от обичайното и ми предписа Тридерм. Каза ми да го ползвам всеки ден в продължение на 5 дни след баня като нанасям съвсем тънък слой под главата (пръстена) на пениса след като съм си го забелил сам след баня... и аз му викам ОК, но като се прибрах ме беше страх отново да го дръпна докрай (някакъв психически проблем имам явно) и реших да си правя така прочутия "stretching" или някакви упражнения за да ми се отпусне кожичката и да мога да си се намажа без притеснения..
    И оттук идват 2 въпроса:
    1. Тридерм за какво по-точно ще помогне и защо са ми го предписали? (доктора каза, че нямам никакви инфекции и всичко е чисто)!?
    2. С упражнения за разтягане на кожичката ще има ли ефект при положение, че доктора каза, че нямам фимоза? От днес съм започнал по 2-3 пъти на ден да се опитвам да забелвам кожичката бавно, така че да не ме боли в продължение на 5-10 минути (забелвам я почти до половината не, защото не мога, а защото ме е страх да не стане нещо.....). И има едно друго упражнение: когато е в отпуснато състояние, хващам долната част на кожичката и дърпам напред така, че да се опъне, но да не ме заболи.. ЩЕ ИМА ЛИ НЯКАКЪВ ЕФЕКТ ВСИЧКИ ТЕЗИ УПРАЖНЕНИЯ ЗА ДА СЕ ЗАБЕЛВАМ БЕЗ ПРОБЛЕМ ПОНЕ В СПОКОЙНО СЪСТОЯНИЕ? За възбудено състояние не говоря, защото кожичката ми е доста опъната и не мога дори до половината да забеля, а попринцип би трябвало когато е във възбудено състояние, само да се забелва...

Мерси предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си