.
Отговор в тема
Страница 196 от 233 ПървиПърви ... 96146186192193194195196197198199200206 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 876 до 4 900 от общо 5802
    Голям фен Аватара на besso
    На колко години си? Според баткодоки кожичката може да се отпусне с разтягане докъм 17-18-тата годишнина. Според мен може и след тая възраст, но ще изисква малко поече упорство.

Аз съм на 17 години

Здравейте

Искам да ви попитам имали в София ,кадето правят лазерно обрязване и каде точно (и евентуално каква е цената на тази манипулация ако сте запознати).

Ако някой е запознат и със самият начин на обрязване моля да го опишете.

Аз съм на 25г и имам фимоза във много малка форма при еректиране няма проблем при забелване но след като се забели се усеща едно минимално ,но го има малко стягане ,което не ти позволява да се фокусираш върху секса ,което е неприятно .

Моля ви някой ако е запознат с този начин на обрязване нека да пише.

Благодаря ви предварително

Здравейте пак!Преди писах как протече всичко при мен.На 11,12-я ден ми падна и последния конец а на 14-я вече си направих и една ножка малко болезнено но си беше нужно.Най гадното беше чувствителноста, но след като правите баните със смрадлика и се образува една коричка по главата чувствителноста започва да намалява.Как да ви кажа почти съм с пълно обрязване.В началото и аз си мислех че няма да се оправят работите, но след 25-я ден вс беше ок.

Имайте търпение не се двоумете какво е къс гем,фимоза и т.н. отивайте при лекар и не се срамувайте те са за това тези доктори!

Успех на всички на който им предстои операция!

Като чета по към последните публикаций виждам, че се пита за марлята когато залепне.Така аз втория ден започнах да излизам за около час на кафе.Наистина неудобно е затова трябва да се ходи със по широки гащи,боксерки и т.н.При мен си слагах марлички в случай на кървене за всеки случай.Така и много ми залепваше марлята за гемчето понеже и него бяха клъцнали а пък и по трудно зараства все пак се разтяга пък вечер като спиш и се надърви пишока понаболва и не може да се спи.Ако правите като мен като сте на кафе и залепне което сигурно ще се случи няма да имате смрадлика под ръка просто може да си намокрите пръстите с вода и сложите на марлята където е нужно и ще се отлепи.Второ аз започвах да пикая и като се намокреше марлята мн болеше, но се отлепяше болезнено е малко, но няма начин.Няма да се инфектира защото когато се порежете и напикаете раната със собствената си урина спира кървенето и раната зараства по бързо,но това е за малки ранички(на гемчето ми беше малка раничката и последна,но все пак не рискувайте прекалено)
    Ако имате въпроси питайте.

Повече от фен
    искам да попитам тия превръзки как ги правите, имам в предвид само марля и бинт? Слага ли се нещо в марлята за да не залепне?
    ...

Здравейте!
    Писах вече един път, но никакъв отговор. Надявам се сега да е по различно. Както и да е, на 22г. съм вчера минах през въпросната операция за премахване на къс френулум. Днес като се събудих марлята си ми беше паднала и си му върнах кожата обратно да не е заголен и да не се замърси. Ходих на контролен преглед хирургът каза, че е минало отлично и няма проблем, че съм си върнал кожичката, също и няма нужда от превръзка вече. Каза също, че от днес най – рано мога да започна да се къпя, като не го заголвам. След като се изкъпя заголвам си го и си го мажа с гентамицин, това ми препоръча. Попитах го дали да си го топя във тетра каза, че няма нужда, то не е гноясало място.
    Искам да попитам достатъчно ли е да си го мажа само с антибиотичен крем, както ми препоръча той?
    И как да правя промивам с кислородна вода първо мястото или директно с крема, защото имам остала малко кръв? Болки почити нямам, имам лек дискомфорт и стягане по - скоро. Надявам се така да си остане и до пълното падане на конците.
    Много ще съм благодарен ако този път някой ми отговори.
    Благодаря предварително!
    Wazuuuuuuuuuuup!!!

ми то баните с тетра се правят превантивно, а не като се инфектира нещо... Киснеш го 10-15 минути дневно, след тва мажес с крем и няма да имаш грижи Прочети назад в темата, всеки прави различни неща, но аз това правих и нямаше проблеми. Аз лекувах пълно обрязване и можеш да прочетеш целия процес в мойте мнения. Ако има нещо неясно питай.

Благодаря за помощта. Днес имах малко кръв по бельото, сигурно защото снощи се будих на 2 пъти от леки болки, заради ерекция и май 1 конец е паднал, ама може и да се бъркам още съм на 2 ден след операцията. Направих си към обяд бани и си го намазах с крема, довечера смятам пак да повторя.
    Wazuuuuuuuuuuup!!!

Един съвет и от мен- Прави бани с Тетра , ако си от София вземи си тинктура от Невен от хомеопатичната аптека на Чаталджа и му капвай 3-4 пъти на ден .Дръж си го забелен когато си лежиш - знаеш ,че всяка рана оставена на въздух да диша заздравява по-бързо. Като затвориш раната тя се овлажнява и раничката по-бавно заздравява. Не виждам някакаъв смисъл от гентамицин- той е антибиотик , който е за инфекции.Ти инфекция нямаш. Каро уринираш ако по принцип не го забелваш - прави го.Хем сега няма да мокриш раната , хем по принцип е по-хигиенично.

Само още един (знам) глупав въпрос, но мога ли като се къпя, да си го мия или да си изчакам конците да паднат и да си е зараснало както трябва, че чак тогава? Понеже знам, че една оперативна рана докато не и паднат конците и не зарасне както трябва, не трябва да се мокри.
    Wazuuuuuuuuuuup!!!

Да, избягвай да го мокриш доколкото е възможно. Гледай душовете да са възможно най-кратки и хладки и след тях си прави баните със смрадлика.

Здравейте,
    Напоследък започвам да си мисля,че имам някакъв проблем.Положението е следното:Мога да го забелвам,когато е в ерекция без болка,но след главичката ми остава малко кожа която мога трудничко да свалям по-надоло,но си е трудно.Мислите ли,че имам проблем или ще се оправи с времето?

П.С на 15 съм
    Последно редактирано от Supereme : 09-12-2012 на 16:25

Нямаш проблем , щом в еректирало състояние се оголва цялата глава без болка и напън .А това за след нея - играй си внимателно и след време ще ти се опъва като тапет , освен ако гемчето не ти е късо.

Nqmam kirilica, za koeto se izvinqvam.Obrqzax see predi 5 dni.Kompres nai-dobre iodasept.Neshto ako vi interesuva pitaite .

A случайно да знаеш ,че йодасепта изгаря и се прилага само ,когато е инфектирано?

Здравейте,мога да се похваля,че и аз минах под ножа в четвъртък.Нямам никакви болки в областта на пишока,което е доста учудващо.
    Имам следния въпрос за баните,ако може някой който си прави бани с калиев перманганат да сподели как,в какво и по колко слага от кристалите и по колко време промива пишока.
    Утре мисля да си взема и смрадлика,но не знам дали е добре да пробвам с двете или само с едно ако може съвет и малко подробност около баните.Знам че назад ще намеря отговорите просто още съм на легло с главоболие и ми е малко трудно.
    Благодаря предварително!

Само смрадликата е достатъчна и много по-подходяща в случая.

Аз имам късо гемче, но не мисля да се оперирам ...

И за къв ч*п ни го съобщаваш?!

Спокойно , като почнеш да правиш секс ,ще се наложи да ти го резнат.

момче съм, на 17 и са некво мазало става. Знам че имам фимоза...утре съм на уролог, след много време размисли се реших да ида(малко беше тегаво да кажа на родителите си но не е кои знае какъв проблем), обаче не съм сигурен че тряя съм обрязан :Д просто не искам. За това искам да питам дали е възможно без обрязване...?
    И мисля че е редно да споделя как се реших да ида защото съм сигурен че има други хора като мен, който се чудят как да кажат на техните..Просто казах една вечер на майка ми,че имам фимоза.Тя ме попита какво е това и аз и казах да го провери в Интернета :Д есетсвено след това почнаха въпросите, не ми беше много комфортно ама пък не беше кои знае какво, така че е по-просто от колкото човек си мисли, за това направо бъдете решителни(даже станах по-отворен човек :Д) Успехх

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Здравейте, въпреки че съм малко голям реших да пиша тук. На 23 съм оперираха ме от фимоза в Пловдив. Не можех да си забелвам главичката в ерекция, в спокойно състояние всичко беше ок. Резнаха ме, минаха 10 дена, в който се мазах с дефламол и пих антибиотици. Всичко се оправи и зарасна както трябва. Като мина всичко забелязах, че отвора на кожичката пак е прекалено тесен и забелването пак става трудно. Явно не са отрязали колкото трябва, защото не са ме обрязвали, а са махнали част от нея. Сега пак ли трябва да ходя на операция. Ако да знаете ли добър специалист от София или Пловдив, не искам да ходя пак при този и най - вече искам всичко това да свърши веднъж завинаги. А също каква е процедурата със записване, направления, цени, адреси, болници и т.н. Ще ви бъда много благодарен.

Здравейте,
    И аз вече съм съм от групата.
    Обрязаха ме в петък и днес ми е 5 ден след операцията.
    До днес всичко беше на ред. На 3-тия ден ходих на контролен преглед и казаха, че всичко зараства нормално.
    Болката почти ми отмина и се зарадвах, но днес като се прибрах, реших да проверя превръзката и видях, че се е изместил бинта, и прокървява някъде от френулума (имах 1 голяма капка на бельото).
    Сложих нова превръзка, която не е напоена с кръв, но те видях конец ли се е скъсал или нещо друго.

Та да попитам
    1. дали е нормално да прокървява от там?
    2. разграждащите се конци от кой ден почват да падат?
    3. да се притеснявам ли за това кървене?

Благодаря

PRO, поизчакай малко, белега в началото е твърд и нееластичен. Мажи го с крем с невен от аптеките или с онова специализираното за белези "Кон......с". И МНОГО внимателно с чекиите подърпвай лекичко назад всеки път и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ползвай смазка. Ако не стане отивай на втори епизод

halfe,
    1. Нормално е.
    2. Различно - между 10 дена и 2 месеца. След 20-ия ден можеш да идеш да ти ги свалят ако не са паднали. Аз мойте си ги свалих сам, много внимателно със стерилизирани подръчни материали на 25-ия ден.
    3. Не, намери си по-основателни притеснения

Моля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си