.
Отговор в тема
Страница 198 от 233 ПървиПърви ... 98148188194195196197198199200201202208 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 926 до 4 950 от общо 5802
    Дима , вместо тиксо , използвай ластик. И един съвет -ако не си спрял да мажеш с Йодасепт - спри , защото той изгаря .Йодасепт се използва ,когато има инфекция - гной а не превантивно.

Здравейте на всички. На 20 години съм. Имам няколко въпроса и се надявам да ми помогнете. Сигурен съм, че имам късо гемче, макар и да успявам да оголя главичката с леки болки. Но ме притеснява и нещо друго когато пенисът ми е в ерекция и оголя главичката кожичката отгоре не ми се изпъва докрай, а остава събрана зад главичката. Иначе както казах главичката ми се оголва нацяло.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Здравейте пак, искам да попитам за добър специалист в София, който се занимава с обрязване, защото не съм много доволен от резултата в Пловдив в хирургията на Пещерско шосе.

Question

Здравейте, от около 6-7 години имам един проблем... със забелването на главичката. Проблема се състои предимно в т'ва, че мога да я забеля само до 1/3 може би и то в нормално състояние, в ерекция много трудно, болки до сега не съм изпитвал... Та възможно ли е това да е фимоза и какво ще трябва да направя за да поправя проблема / с кой трябва да се посъветвам и така нататък... / Също така имам и друг въпрос - ще мога ли да правя секс в сегашното ми състояние или да изчакам до решаването на проблема ?
    На 18 години съм.

Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    Дима , вместо тиксо , използвай ластик. И един съвет -ако не си спрял да мажеш с Йодасепт - спри , защото той изгаря .Йодасепт се използва ,когато има инфекция - гной а не превантивно.
    Е... той доктора ме кара... днес е 9 ден от операцията г/д оттока спада... утре съм на преглед ще видя какво ще каже.

@dimata92
    Изкъпах се директно без да го пазя и мисля, че нямам проблеми откъм болка или дразнене.
    Единствено ми се струва, че кожата ми стана по-суха за известно време, но може само така да ми се е сторило.

@gluestick
    Ако в нормално състояние можеш да забелваш само до 1/3, а в ерекция не можеш въобще, то това е точно фимоза.
    Трябва да се консултираш с уролог или хирург, за да те прегледат и да ти дадат точна информация за състоянието ти.

И при мен се набира кожата зад главичката, това проблем ли е?

PR0,
    Милен Кацаров
    А какво не си доволен?
    Сподели.
    Последно редактирано от georgi12 : 11-08-2012 на 21:17

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Приеха ме с диагноза фимоза и къс френулум. Оперираха ме, махнали са ми френулума и са ме обрязали, но по такъв начин, че имам кожа около 2/3 в спокойно състояние и в ерекция до половината някъде се открива и след това с ръка придърпвам назад да се оголи и кожата малко се нагъва и сбръчква отгоре. Оголването е съпроводено с лека болка и стягане. По - добре е от преди, защото тогава изобщо не можех, но не е достатъчно, за да се чувствам комфортно. Лекарят нарочно не искаше да ме обрязва изцяло, да не съм като мюсюлманин. Сега май варианта е да се обрежа изцяло, но съм чувал, че се губи чувствителността, само това малко ме спира. Та затова си търся добър специалист в София.

Цитирай Първоначално написано от PR0 Виж мнението
    Приеха ме с диагноза фимоза и къс френулум. Оперираха ме, махнали са ми френулума и са ме обрязали, но по такъв начин, че имам кожа около 2/3 в спокойно състояние и в ерекция до половината някъде се открива и след това с ръка придърпвам назад да се оголи и кожата малко се нагъва и сбръчква отгоре. Оголването е съпроводено с лека болка и стягане. По - добре е от преди, защото тогава изобщо не можех, но не е достатъчно, за да се чувствам комфортно. Лекарят нарочно не искаше да ме обрязва изцяло, да не съм като мюсюлманин. Сега май варианта е да се обрежа изцяло, но съм чувал, че се губи чувствителността, само това малко ме спира. Та затова си търся добър специалист в София.
    Аз се оперирах във вторник (30.10.2012) в Медицински Институт към МВР гр.София, имах познат който познава Д-р Петър Лозев доктор в отделение урология на същата болница, много точен млад доктор изключително внимание нямам никакви забележки, именно той ми прави операцията и докато ме шиеха го базикаше другия хирург "прословутото шиене на Д-р Лозев, прочуто в цяла София" не беше казано с никаква ирония напротив супер прецизни шевове имам. Та мисълта ми е ако познаваш някой който има достъп до МИ на МВР бих ти препоръчал Д-р Лозев.

Цитирай Първоначално написано от gluestick Виж мнението
    Здравейте, от около 6-7 години имам един проблем... със забелването на главичката. Проблема се състои предимно в т'ва, че мога да я забеля само до 1/3 може би и то в нормално състояние, в ерекция много трудно, болки до сега не съм изпитвал... Та възможно ли е това да е фимоза и какво ще трябва да направя за да поправя проблема / с кой трябва да се посъветвам и така нататък... / Също така имам и друг въпрос - ще мога ли да правя секс в сегашното ми състояние или да изчакам до решаването на проблема ?
    На 18 години съм.
    Мисля, че състоянието ти е "фимоза" да. Трябва да се посъветваш с някой уролог. Пълното решаване на проблема е "пълно обрязване" (премахване на препорциума), би ти помогнало и "частичното обрязване", но крие риск за в бъдеще да се появи пак "фимоза", аз лично съм се оперирал от "фимоза" с пълно обрязване и ти го препоръчвам. Можеш да правиш секс, но ще имаш дискомфорт от стягането на кожата на пениса. Бих те посъветвал да се консултираш с уролог първо.

Хвала на такива лекари - да не съм като мюсюлманин!? Ми Американците са християни , пък са обрязани. По света има много религии , при които се практикува обрязване ,включително и Християни. Не разбирам защо трябва да си насаждате омраза към тези , които изповядват различна религия.
    Обрязването ти е частично .Добре , че споменаваш , че не ти е приятно , защото според батко Доки пациента няма право да си избира какво да е обрязването .За батко Доки не съществуват стилове , маккар да са много и аз сега ще ги изброя:
    Частично и високо,
    Отпуснато и високо ,
    Отпуснато и ниско ,
    Свободно и високо,
    Свободно и ниско,
    Стегнато и ниско ,
    Високо и ниско,
    Моето е Стегнато и ниско , макар ,че изрично исках стегнато и високо.
    Ето и аз самият съм пример как българският лекар си налага своето мнение.
    Последно редактирано от georgi12 : 11-09-2012 на 07:22

Цитирай Първоначално написано от mitko07 Виж мнението
    Здравейте на всички. На 20 години съм. Имам няколко въпроса и се надявам да ми помогнете. Сигурен съм, че имам късо гемче, макар и да успявам да оголя главичката с леки болки. Но ме притеснява и нещо друго когато пенисът ми е в ерекция и оголя главичката кожичката отгоре не ми се изпъва докрай, а остава събрана зад главичката. Иначе както казах главичката ми се оголва нацяло.
    Някой ще ми даде ли идея какво да правя? Дали само операция от късо гемче ще ми разреши проблема?

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Ако нямаш стеснение на края на препуциума, и кожата си минава свободно, да ще ти реши проблема. Ако си сигурен че е от френулума (гемчето) разбира се. На мен ми махнаха и френулума заедно с операцията от фимоза, не е страшно, възстановяването е бързо и си 6 за няколко дена. Съветвам те да говориш с уролог. Но гледай да попаднеш на добър!!!

Ако нямаш стеснение на края на препуциума, и кожата си минава свободно, да ще ти реши проблема. Ако си сигурен че е от френулума (гемчето) разбира се. На мен ми махнаха и френулума заедно с операцията от фимоза, не е страшно, възстановяването е бързо и си 6 за няколко дена. Съветвам те да говориш с уролог. Но гледай да попаднеш на добър!!!
    Е бате, не е точно за няколко дена.Ще се съглася ако имаш предвид свикването с дискомфорта, иначе пълното възстановяване си е около 30 дни +/- няколко дена, според зависи. Аз преди 12 дена се оперирах (бях в състояние на фимоза) и правих пълно обрязване, та мисълта ми е, че още имам конци минимална подутина дето са шевовете, при сутрешна ерекция си стягат конците, вижда му се края де вече всичко е много добре ама изобщо не е "няколко дена" извън играта си поне 30 дена.

Цитирай Първоначално написано от mitko07 Виж мнението
    Някой ще ми даде ли идея какво да правя? Дали само операция от късо гемче ще ми разреши проблема?
    Щом при ерекция забелваш главата обаче пред главата кожата не може да се издърпа до край, почти 100% съм сигурен, че имаш късо гемче, обаче се замислям как така те оголваш главичката и имаш леки болки? Болките отпред дето ти е гема ли ги усещаш, щото при някои хора се усеща по-скоро придърпване ако е малко по рязко и лека болка.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Брато, той ако има само късо гемче изобщо няма да го обрязват и няма с какво да свиква. Пак ще си има кожа, въпроса е че ще му махнат френулума и ще го зашият малко и нищо повече.

Dimata92,хайде прочети Митко какво е написал - казва човека - над главичката - сиреч зад нея .
    Митко - няма как да ти се изпъне като тапет , след като не си обрязан.

Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    Dimata92,хайде прочети Митко какво е написал - казва човека - над главичката - сиреч зад нея .
    Митко - няма как да ти се изпъне като тапет , след като не си обрязан.
    Еми да де... от горе аз го разбирам зад нея точно където му е гема. Ти какво си ме разбрал не знам.

Брато, той ако има само късо гемче изобщо няма да го обрязват и няма с какво да свиква. Пак ще си има кожа, въпроса е че ще му махнат френулума и ще го зашият малко и нищо повече.
    Така съм съгласен, аз имах предвид пълното обрязване. Ти какво реши ще го праиш ли кабрио?

Искам да ви питам нещо... Наистина ли при "кабриолетите" издръжливостта в секса е по-голяма?

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Мисля, че се намалява чувствителността и не усещаш почти нищо, затова издържат повече. Само това малко ме разколебава, иначе да съм се обрязал напълно досега. Кажете още добри специалисти от София, които се занимават с това нещо.

Значи това е решението на моят проблем - операция от късо гемче, в следващите няколко дни ще трябва да събера малко кураж и да отида на доктор. Не искам да ме обрязват, но явно имам малко по-дълъг препуциум. В първият коментар има снимки как изглежда късото гемче, и там кожичката е опъната, а на мен ми се събира, затова питах.

А самата операция от късо гемче как протича? В първият коментар не е обяснено подробно, а не ми се четата 200 страници..

Вече ми е 30 ден, и честно да ви кажа, вече се чувствам все едно нищо не ми е правено. Конците паднаха и си прилича вече на нормален чеп.
    Като цяло болката не е по-голяма от някоя ожулена рана, и само при ерекция е малко по-неприятно, защото се стягаха конците. Откакто паднаха заздравяването значително се ускори.
    Вече съм доволен от крайния резултат, като мисля Събота и Неделя да пробвам как ще е и секса.

П.С. Получавате ли известия на е-мейла при нов пост, че при мен нещо не идват такива?

Здравейте от мен!
    Днес си направих операция от фимоза със пълно обрязване и във момента чувствам адски парене и незнам до кога ще съм така...ако може някой от тук който е имал фимоза и са му правели операция да ми пише на лс, моля!Да го попитам някой работи как е било при него, туй- онуй.Благодаря предварително!

Голям фен Аватара на besso
    Здрасти, нормално е, всяка прясна рана пари в началото. Ще ти мине още утре. Съветвам те преди да питаш за всяко нещо, което те вълнува да почетеш темата. Най-малкото, което можеш да направиш е да намериш откъде започват моите мнения (рязах се на 15-и декември миналата година) и да ги прочетеш. Дал съм доста насоки под надзора на баткодоки, и ако след това имаш въпроси заповядай. Всичко ще е наред, споко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си