.
Отговор в тема
Страница 200 от 233 ПървиПърви ... 100150190196197198199200201202203204210 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 976 до 5 000 от общо 5802
    Мен ми е ясно, че на уролог мога без тях... въпроса е дали след операцията, докато съм в нас и трябва ли да се прави нещо, това нещо има ли шанс да го правя без те да разбират ... ?

Виж сега, можеш да се опиташ да скриеш всичко, но едва ли ще ти е толкова лесно и приятно. Замисли се само, ще трябва да си сменяш превръзката, да си правиш баните със смрадлика и това всичко да става без те да се усетят. Като отидеш за операцията, може да поискат да останеш в болницата за ден-два. Ако работиш или си ученик ще ти изпишат и няколко дена болничи. Като цяло възстановяването изисква време, като чета темата разбирам, че то е в порядъка на месец. Не е нещо което се решава за ден-два, за да го скриеш.

Просто поговори с родителите си за проблема ти, повярвай ми, на самият теб ще ти стане по-приятно след всичко. Виждам, че си и по-млад, решавай проблема на момента, не отлагай изобщо. От цялата работа само печелиш.

На вас какво ви изписаха за ерекциите, понеже по някой път, когато съм с приятелката или пък през ноща ми се случва да се надигне, което пък е съпроводено с болки и немалко количество кръв... :@

Голям фен Аватара на besso
    бром можеш да ползваш в краен случай, но това с всеки изминал ден ти става по-малък проблем.

Здравейте. Вчера бях при уролога. Стестението ми било съвсем малко и немало да ми пречи, но все пак ако искам може да ме обреже. За чувствителната глава ми предписа едно мазило, с което требва да се мажа 3 месеца, за да има ефект. И накрая каза, след терапията да си взема курва за медицински цели, като изрично я предупредя да пипа нежно.

А как се приема този бром и има ли наистина ефект от него. Както казах доста наложително ми е, а докторът, който ми прави операцията каза, че няма нужда от такива неща и нищо не ми изписа...

Здравейте!
    Преди седмица ми правиха операция за премахване на късо гемче.Интересува ме кога мога да го измия с вода?Или вече мога?И нормално ли е все още да ми се отделя лимфна течност(мисля 4е така се казваше) понеже много гадно ми залепва за боксерките.. ;д
    на 19 съм ако има значение.

Измий го като се къпеш и след това си направи баня със смрадлика за дезинфекция Време е вече да отмиеш нечистотиите, ще заздравее по-бързо. Слагай превръзка докато излиза лимфа за да не ти залепва за боксерките.

Проблема ми е следния, след секс с приятелката ми без презерватив, т.нар. гемче се разкъса леко , сега като забелвам главичката имам място което е леко изпъкнало като раничка и е зачервено, оттам имаше кръв доколкото успях да видя защото не видях кръвта навреме, а след това.Ясно се вижда скъсаното и 2те страни където е са малко по нагоре от кожата между мястото.Искам да попитам дали това ще зарастне само / и за колко време/ и дали ще пречи на сексуалните актове занапред. Не искам да посещавам уролог, само в краен случай. Общо взето ме интересува дали ще зарастне само или ще остане разкъсано и в последствие тази "раничка" и разкъсване ще доведат до по-сложни проблеми.

Пфф.. не мога да издържам повече така... С тези постоянни нощни ерекции / а и не само /. Не знам как ще успея да дочакам още една две седмици... :/ Вие колко дена след операцията си използвахте инструмента ? Обрязването не е изцяло, а има само няколко разреза..
    Също така имам и друг въпрос - да се пробвам ли вече малко по малко да забелвам главичката. Стигам до някъде, обаче виждам конците и се отказвам, а доктора не спомена нищо по въпроса ...
    Последно редактирано от gluestick : 11-26-2012 на 10:52

Искам да попитам вие след кой ден почнахте да можете поне да мастурбирате?Щото аз съм 20 ден и още дори немога да го пипна...

на 9-ия или 10-ия. Мачкаш там и тва е Как си издържал 20 дена незнам..

Мисля си, че при мен премина най-тежко операцията въпреки голямата ми мотивация и позитивното мислене..Упойката ми я биха в кръста и освен че ми беше студено нищо друго не усетих.След като ме изписаха от болницата след 1 ден отново влязох и то не заради пишока, а заради упойката която направо ми ... майката (не искам да ви плаша просто организма ми не я е приел много добре , може би защото съм и по-слаб). Та след нови 4 дена в неврохирургията вече бях по-читав.Колкото до пишока не съм имал никакви болки освен многоооо леки стягания при ерекциите (това се дължи на упойката в кръста по думите на уролозите, не знам до колко е така, но определено бих я предпочел на всички други възможни места).Вече съм напълно добре въпреки че почнах със закъснение грижите за пишока.Та пичове освен да се стягате и да отивате да решите проблема по-бързо друго по-добро няма. "Мечка страх мен нестрах"...Аз съм насреща ако имате въпроси, може и на лично!!!

Колкото до мастурбациите..То се усеща пич, аз лично пробвах докато бях с всички конци
    Последно редактирано от Teodorbg : 11-30-2012 на 19:20

Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    на 9-ия или 10-ия. Мачкаш там и тва е Как си издържал 20 дена незнам..
    Как като дори незнам как се лъска на обрязан хуй Ако някой знае да казва не се шегувам

Цитирай Първоначално написано от Teodorbg Виж мнението
    След като ме изписаха от болницата след 1 ден отново влязох и то не заради пишока, а заради упойката която направо ми ... майката (не искам да
    Обсъждано е и преди в темата - обрязването е елементарна манипулация (дори не е операция), която може да мине само с локална упойка - инжектиране с лидокаин под кожата на пениса с много тънка игличка. Едно, че е по-евтино, друго, че е по-добре за организма. Настоявайте за локална упойка, каквото и да ви говорят. Хирурзите и клиниките имат сметка да правят пълна упойка, защото от това взимат повече пари.

Цитирай Първоначално написано от Iztormozen Виж мнението
    Как като дори незнам как се лъска на обрязан хуй Ако някой знае да казва не се шегувам
    Като ти паднат конците с бебешко олио или някакъв по-мазен крем. Докато си с конците е сложно, подърпваш много внимателно и лекичко и стават нещата.

Привет. Да ви попитам , понеже и аз имам проблеми да ми препоръчате някой уролог в В.Търново и там читави ли са ? Имам и възможност до София, но все пак предпочитам в Търново.
    Предварително мерси.

Искам да попитам, дали е нормално на 2-рия ден след операция от късо гемче да се появи леко кървене ?
    Като се има в предвид, че досега не е имало.

Цитирай Първоначално написано от solomun Виж мнението
    Искам да попитам, дали е нормално на 2-рия ден след операция от късо гемче да се появи леко кървене ?
    Като се има в предвид, че досега не е имало.
    Да не си дръпнал някое от кончетата и от това да е кървенето? По марлята ли имаш кръв или?

Е добре при мен е следното, като е в нормално състояние половия член, мога да си го заголвам без да ме боли.
    Като се възбудя обаче, немога да го забеля докрая ,тоест некомфортно ми е, правил сам го със сапун някой път до края но ми е некомфортно?
    Боли ме като е надарвен и някое момиче се опита да го забели целия но аз го предупреждавам
    Някакви идеи с какво мога да се маже или от рода да стане по добре, да не ми е толкова дизкомфортно?

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Realmm - във Велико Търново няма добри специалисти, съветвам те да отидеш другаде.
    ToBeOrNotToBe - Аз имах сходен проблем като теб и ме обрязаха частично. Отначало пак не ми се забелваше както трябва, но като мина известно време кожата се отпусна и всичко е ок. Добре, че не се обрязах напълно.

И аз искам да попитам нещо. Значи на 14.11.2012 си направих операция от късо гемче. Паднаха ми всички конци. Но забелязвам, че на гланса имам една черна точица, предполагам е конец. който изглежда като забито трънче. Все още си правя баните със смрадлика. Трябва ли да ме притеснява кончето или ще си падне?

ще падне, ако искаш му помогни

E, как? Забито е като трънче, и се подава съвсем леко. Един от конците го резнах преди седмица, че само висеше, но този едва ли ще мога да го изкарам.

Има и нещо друго което ме притеснява. След мастурбация се получава едно леко подуване, все едно е протъркано. В интерес на истината препуциума като че ли ми стяга леко. Дали с течение на времето ще се отпусне малко? На 23 съм.

Направи една баня със смрадлика или след душ го издърпай с пинсета. Нормално е да се подува след мастурбация в началото. Стяга ти белега, мажи го с крем с невен или някакъв друг хидратиращ и подхранващ крем и с времето ще омекне.

Не, не ми стяга долу, където беше операцията, а отгоре, точно зад глансът. Довечера ще пробвам да дръпна кончето, но се притеснявам доста от това, то си седи като точица, не се подава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си