- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
..Претеснена съм разбира се!!Какво ми казваш,че след като не може да го заголи при други обстоятелства това е нормално и какво точно ще се случи с времето???
vesela70 здравейтеАз съм мъж на 30 години и преди седмица се подложих на операция заради фимоза. Съвета ми е да заведете сина си на уролог за преглед. След прегледа ще ви каже какво да направите. По принцип фимоза се лекува само оперативно. Колкото повече отлагате толкова повече се засилва и рано или късно ще трябва да се оперира. Обикновено се прави обрязване. Операцията е по клинична пътека.
Хипохондричните майки прехвърлят хипохондрията към децата си. Горкото момче. С такова неадекватно отношение не очавай обстоен отговор, никой не ти е длъжен. Ще му се отпусне кожичката от чекиите, не изпадай в паника. Ако след 18 проблема продължава - ножа и готово. Не е болка за умиране. Това щеше да го разбереш, ако си беше направила труда да прочетеш първия пост в темата.
..благодаря ти Katamaran,това и ще направя още утре,че ми е много пpитеснено.Лошото е че ми каза чак сега,но и той не е бил на ясно,че това е пpоблем най-вероятно.
besso не мисля че отношението на жената е неадекватно просто се притеснява за сина си. Но проблема не е чак толкова сериозен. В края на краищата този проблем е доста често срещан. Действително има много материали по тази тема. Но най добре е човек да отиде на лекар и то навреме. Щото много разбирковци се навадиха в нета.
Айде бе що го лъжеш човека. Поема ти и още как. Обрязах се преди седмица по клинична пътека. Даже ще ти кажа номера и. Номер 78 . И следващия пат не залъгваи хората
vesela70 от кой град сте, ако сте от Варна мога да ви препоръчам къде да отидете
Весела , посетете уролог , но нека и синът Ви си помогне сам - с бебешко олио-гел да намазва да се опитва да оогголва , без да насилва и така с времето ще се оправи.
Katamaran.....Безкрайно ви благодаря за разумният съвет..според лекуващият ни е ФИМОЗА ...след дни ще остановя какво точно се случва и ще пиша...От няколко години сме в Добрич,но до момента бяхме вав Варна бих се справила с лекота,но тук в провинцията е по-трудно...за сажление ...Приятна вечер!!!...
georgi12.....ще пробваме и с това...благодаря за което!!!!
Последно редактирано от vesela70 : 03-04-2013 на 19:12
Здравейте,аз съм момче на 17г. и имам проблем с пениса.Преди около седмица ми се беше зачервила главичката и ми казаха да го измия с 200мл.вода с 2 чаени лъжички сода бикарбонат.Наистина,оправи се,но сега като го забеля (в ерекция)усещам напрежение върху "юздичката"или още наричано "гемче"-то,а когато е в отпуснато състояние всичко си е наред.Досега съм нямал никакви проблеми.Моля,някой който може да помогне!!!
П.П.В момента нямам възможност да отида при уролог!
Зачервяването е от лоша хигиена . Не е достатъчно да се къпете всеки ден . При уриниране кожичката трябва да се издърпва назад , след уриниране трябва отворът да се подсушава и тогава кожичката да се връща назад . Това трябва да го правите винаги!
А отнисно гемчето - Баткодоки многократно е обяснявал за игрите . Играй си с него и ще се оправи.
Благодаря georgi12 а относно "игрите" за бебешкото олио ли става въпрос?
Здравейте маняци ,
Вчера и аз минах под ножа.Пълно обрязване,голяма паника бях преди операцията :Д.Както и да е бях с пълна упойка , никфи пари не ми коства самата операции само там около 25лв за кардиограми и някфи други раоти.
1вата ми вечер беше доста буйна тъй да се каже :Д , 1 път получих ерекция , и текна кръв , но после се контролирах.
Доктора ми каза да се дефинкцирам с лайка и някакво дезинфекциращо дефу.. нз кво беше.
Днес карам 2ри ден , доста ми е трудно пикаенето все още и вървя с 1км в час . Дано до 20 дена всичко да е ок.
Здравейте,
обрязаха ме преди един месец. Последно докторът ме видя на седмия ден и каза че всичко е наред и заздравява. Отоците почти спаднаха на втората седмица. Обаче след това се върнаха и то доста. В смисъл имам голям "пръстен" под главичката от оток, и ствола също отича. Конците не са паднали. Правя промивки с тетра и мажа с антибактериален крем (крем който образува коричка, която е слепнала с половината конци). Преди няколко дни ходех при докторът, който ме оперира, но той ме върна още в коридора без да ме погледне, имаше опашка пред кабинета, а аз съм бил от излишно притесняващите се.
Та може ли някой да ми каже, който е имал значителни отоци след първия месец, как са му минали, нормално ли е, нормално ли е конците да не падат (докторът каза че трябва да паднат на 20тия ден), колко още да мажа с дермазина? И да търся ли друг уролог да ме прегледа?
Благодаря предварително за отговорите.
Имам фимоза от малък на 17 съм и искам да си направя обрязване във Враца. Всмисъл нали е подходящо да ми направят обрязване ? И да ме посъветвате след процедурата как да го поддуржам и с какви медикаменти да се мажа, и какви са болките.
uaredeadlol браво на тебеАз се обрязах преди 24 дена и нещата вече са много добре. В началото след операцията 5 дена не съм мърдал от вкъщи. На мен ми изписаха единствено да правя бани със смрадлика и има голям ефект. С нищо друго не съм се мазал. Тъй че споко скоро ще си пушка.
Спри да се мажеш с каквото и да било. Нито един конец ли не е паднал?
Отоци са нормални докато не паднат коричките, за да си сигурен колко е отекъл - погледни го в огледало , че като го гледаш отгоре се виждат страшни работи , които те карат да настръхваш .И аз след операцията го виждах двойно по дебел от отоци , но се оказваше , че не е така.
Здравейте имам проблем не мога да зебеля главата на пениса в еректирало състояние а иначе в нормално мога но малко трудно.Точно от отвора на главата имам някакво червено подуване което се свързва с кожата на пениса и след забелване до края кожата се вижда,че е възпалена защото е червена.Също така има отделяне на смегма.Моля помогнете!!!
[QUOTE=Katamaran;10640939]uaredeadlol браво на тебеАз се обрязах преди 24 дена и нещата вече са много добре. В началото след операцията 5 дена не съм мърдал от вкъщи. На мен ми изписаха единствено да правя бани със смрадлика и има голям ефект. С нищо друго не съм се мазал. Тъй че споко скоро ще си пушка.[ъ/QUOTE]
Днес вече 6ти ден съм , ходя без превръзки , вчера ден 5ти неиздържах и отидох на фитнес , няма как :Д
Правя и аз бани със смрадлика , чувствителността спада със всеки ден , отдолу е още подуто , ама тряя мине
Аз още от 2рия ден си излизах от нас да пазарувам и тн. с доста бавна скорост , но ;д
ден 8
Нямам почти никакфа чувствителност на главата , мандахерцам го свободно , даже бягам по улицата на мах , разтягам се и тн.
Днес си навих 1вта чикийка , щот вече ми идваше да изнасиля някоя по пътя.
Само да питам за конците , нещо нямат намерение да падат , не ме дразнят или нещо , ама четох на някои на 10 ден им падали . Мисля при мен , че тва няма да стане ? Та някфи идеи кога е нормално да паднат ?