.
Отговор в тема
Страница 203 от 233 ПървиПърви ... 103153193199200201202203204205206207213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 051 до 5 075 от общо 5802
    Голям фен Аватара на besso
    Ще се оправи с времето. Бъди по-малко невротична.

..Претеснена съм разбира се!!Какво ми казваш,че след като не може да го заголи при други обстоятелства това е нормално и какво точно ще се случи с времето???

vesela70 здравейте Аз съм мъж на 30 години и преди седмица се подложих на операция заради фимоза. Съвета ми е да заведете сина си на уролог за преглед. След прегледа ще ви каже какво да направите. По принцип фимоза се лекува само оперативно. Колкото повече отлагате толкова повече се засилва и рано или късно ще трябва да се оперира. Обикновено се прави обрязване. Операцията е по клинична пътека.

Голям фен Аватара на besso
    Цитирай Първоначално написано от vesela70 Виж мнението
    ..Претеснена съм разбира се!!Какво ми казваш,че след като не може да го заголи при други обстоятелства това е нормално и какво точно ще се случи с времето???
    Хипохондричните майки прехвърлят хипохондрията към децата си. Горкото момче. С такова неадекватно отношение не очавай обстоен отговор, никой не ти е длъжен. Ще му се отпусне кожичката от чекиите, не изпадай в паника. Ако след 18 проблема продължава - ножа и готово. Не е болка за умиране. Това щеше да го разбереш, ако си беше направила труда да прочетеш първия пост в темата.

..благодаря ти Katamaran,това и ще направя още утре,че ми е много пpитеснено.Лошото е че ми каза чак сега,но и той не е бил на ясно,че това е пpоблем най-вероятно.

Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Хипохондричните майки прехвърлят хипохондрията към децата си. Горкото момче. С такова неадекватно отношение не очавай обстоен отговор, никой не ти е длъжен. Ще му се отпусне кожичката от чекиите, не изпадай в паника. Ако след 18 проблема продължава - ножа и готово. Не е болка за умиране. Това щеше да го разбереш, ако си беше направила труда да прочетеш първия пост в темата.

Не виждам какво лошо има в това да бъда притеснена за сина си след като аз самата несъм на ясно с подобни поблеми докато не се збласках с тях, затова съм тук да потарся МНЕНИЕ,СЪВЕТ!!!

besso не мисля че отношението на жената е неадекватно просто се притеснява за сина си. Но проблема не е чак толкова сериозен. В края на краищата този проблем е доста често срещан. Действително има много материали по тази тема. Но най добре е човек да отиде на лекар и то навреме. Щото много разбирковци се навадиха в нета.

Айде бе що го лъжеш човека. Поема ти и още как. Обрязах се преди седмица по клинична пътека. Даже ще ти кажа номера и. Номер 78 . И следващия пат не залъгваи хората

vesela70 от кой град сте, ако сте от Варна мога да ви препоръчам къде да отидете

Весела , посетете уролог , но нека и синът Ви си помогне сам - с бебешко олио-гел да намазва да се опитва да оогголва , без да насилва и така с времето ще се оправи.

Katamaran.....Безкрайно ви благодаря за разумният съвет..според лекуващият ни е ФИМОЗА ...след дни ще остановя какво точно се случва и ще пиша...От няколко години сме в Добрич,но до момента бяхме вав Варна бих се справила с лекота,но тук в провинцията е по-трудно...за сажление ...Приятна вечер!!!...

georgi12.....ще пробваме и с това...благодаря за което!!!!
    Последно редактирано от vesela70 : 03-04-2013 на 19:12

Здравейте,аз съм момче на 17г. и имам проблем с пениса.Преди около седмица ми се беше зачервила главичката и ми казаха да го измия с 200мл.вода с 2 чаени лъжички сода бикарбонат.Наистина,оправи се,но сега като го забеля (в ерекция)усещам напрежение върху "юздичката"или още наричано "гемче"-то,а когато е в отпуснато състояние всичко си е наред.Досега съм нямал никакви проблеми.Моля,някой който може да помогне!!!
    П.П.В момента нямам възможност да отида при уролог!

Зачервяването е от лоша хигиена . Не е достатъчно да се къпете всеки ден . При уриниране кожичката трябва да се издърпва назад , след уриниране трябва отворът да се подсушава и тогава кожичката да се връща назад . Това трябва да го правите винаги!
    А отнисно гемчето - Баткодоки многократно е обяснявал за игрите . Играй си с него и ще се оправи.

Благодаря georgi12 а относно "игрите" за бебешкото олио ли става въпрос?

Здравейте маняци ,

Вчера и аз минах под ножа.Пълно обрязване,голяма паника бях преди операцията :Д.Както и да е бях с пълна упойка , никфи пари не ми коства самата операции само там около 25лв за кардиограми и някфи други раоти.

1вата ми вечер беше доста буйна тъй да се каже :Д , 1 път получих ерекция , и текна кръв , но после се контролирах.

Доктора ми каза да се дефинкцирам с лайка и някакво дезинфекциращо дефу.. нз кво беше.

Днес карам 2ри ден , доста ми е трудно пикаенето все още и вървя с 1км в час . Дано до 20 дена всичко да е ок.

Здравейте,

обрязаха ме преди един месец. Последно докторът ме видя на седмия ден и каза че всичко е наред и заздравява. Отоците почти спаднаха на втората седмица. Обаче след това се върнаха и то доста. В смисъл имам голям "пръстен" под главичката от оток, и ствола също отича. Конците не са паднали. Правя промивки с тетра и мажа с антибактериален крем (крем който образува коричка, която е слепнала с половината конци). Преди няколко дни ходех при докторът, който ме оперира, но той ме върна още в коридора без да ме погледне, имаше опашка пред кабинета, а аз съм бил от излишно притесняващите се.
    Та може ли някой да ми каже, който е имал значителни отоци след първия месец, как са му минали, нормално ли е, нормално ли е конците да не падат (докторът каза че трябва да паднат на 20тия ден), колко още да мажа с дермазина? И да търся ли друг уролог да ме прегледа?
    Благодаря предварително за отговорите.

Имам фимоза от малък на 17 съм и искам да си направя обрязване във Враца. Всмисъл нали е подходящо да ми направят обрязване ? И да ме посъветвате след процедурата как да го поддуржам и с какви медикаменти да се мажа, и какви са болките.

uaredeadlol браво на тебе Аз се обрязах преди 24 дена и нещата вече са много добре. В началото след операцията 5 дена не съм мърдал от вкъщи. На мен ми изписаха единствено да правя бани със смрадлика и има голям ефект. С нищо друго не съм се мазал. Тъй че споко скоро ще си пушка.

Спри да се мажеш с каквото и да било. Нито един конец ли не е паднал?
    Отоци са нормални докато не паднат коричките, за да си сигурен колко е отекъл - погледни го в огледало , че като го гледаш отгоре се виждат страшни работи , които те карат да настръхваш .И аз след операцията го виждах двойно по дебел от отоци , но се оказваше , че не е така.

Здравейте имам проблем не мога да зебеля главата на пениса в еректирало състояние а иначе в нормално мога но малко трудно.Точно от отвора на главата имам някакво червено подуване което се свързва с кожата на пениса и след забелване до края кожата се вижда,че е възпалена защото е червена.Също така има отделяне на смегма.Моля помогнете!!!

[QUOTE=Katamaran;10640939]uaredeadlol браво на тебе Аз се обрязах преди 24 дена и нещата вече са много добре. В началото след операцията 5 дена не съм мърдал от вкъщи. На мен ми изписаха единствено да правя бани със смрадлика и има голям ефект. С нищо друго не съм се мазал. Тъй че споко скоро ще си пушка.[ъ/QUOTE]

Днес вече 6ти ден съм , ходя без превръзки , вчера ден 5ти неиздържах и отидох на фитнес , няма как :Д
    Правя и аз бани със смрадлика , чувствителността спада със всеки ден , отдолу е още подуто , ама тряя мине

Аз още от 2рия ден си излизах от нас да пазарувам и тн. с доста бавна скорост , но ;д

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    А отнисно гемчето - Баткодоки многократно е обяснявал за игрите . Играй си с него и ще се оправи.
    Я споделете малко за тези "игри" ?

ден 8

Нямам почти никакфа чувствителност на главата , мандахерцам го свободно , даже бягам по улицата на мах , разтягам се и тн.
    Днес си навих 1вта чикийка , щот вече ми идваше да изнасиля някоя по пътя.

Само да питам за конците , нещо нямат намерение да падат , не ме дразнят или нещо , ама четох на някои на 10 ден им падали . Мисля при мен , че тва няма да стане ? Та някфи идеи кога е нормално да паднат ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си