.
Отговор в тема
Страница 206 от 233 ПървиПърви ... 106156196202203204205206207208209210216 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 126 до 5 150 от общо 5802
    Да , напълно сте права ,Весела! Един ден синът Ви ще Ви е благодарен .
    По-добре късно разрешен проблем , отколкото много късно разрешен.

Здравейте! И мене ме оперираха от фимоза преди месец! И там е проблема,че оток все още има .Слагах му риванол известно време,после ходих на преглед и доктора ми каза,че всичко е наред,но понеже там било рехаво местото и бавно спадало.Моля посъветвайте ме какво да правя ? Да слагам ли риванол или да чакам да си спадне само без нищо ? ПРедварително благодарности!

A koнци има ли още?Ако има - нормално , ако няма - не много нормално

georgi 12 Ами преди 10 дена ми паднаха и сега като,че ли сега заздравява местото. Чуствителност няма вече,и болки няма,просто отока не е спаднал.Доста четох назад и видях,че има хора на които и на 2 месец било спаднало.Просто се притеснявам и не знам вече какво да правя? Ако имате мнения ще се радвам да ги чуя?

anonymous849889
    Guest
    Здравейте. Тъй като знам, че имам фимоза и искам да се оперирам съответно, пиша за да ви поразпитам. Можете ли да ми препоръчате някаква клиника / уролог в София, където да ида на преглед и да се оперирам. Също така, предполагам не е задължително да ходя първо при личен лекар, което пък сигурно значи без здравна каса. В такъв случай, каква горе/долу е цената на подобна операция? Thanks!

Доктор Милен Кацаров .Всякакво инфо , като адрес , телефон и т.н - в гугъл

Здравейте отново ! Минаха 41 дена от операцията ми,отока не е спаднал.Просто има кожа и то доста и все едно е подуто. Не знам дали е от некадърност, ходих на лекар и ми каза да отида да ми направят корекция.Мисля,че просто ше го срежат. Искам да чуя мненията ви и да запитам преди да отида пак в Пирогов, как е положението в Хил Клиник ?

Положението в хил Клиник е чудесно , в Пирогов не .Не един и двама от тази тема са минали втори път под ножа .
    Това е резултатът от така нареченото отпуснато обрязване -събира се кожа зад главичката и стои като балон . Също негативни последствия има и ниското обрязване - при него 90% от вътрешната кожа се премахва а тя е с нервни окончания и силно чувствителна. .
    После нека някой пак да казва , че не съществуват стилове на ожрязване .
    Лошото е , че тук - в България нямаме право на избор .
    В случая - има избор - единствено в Хил клиник , за която аз научих 6 месеца след процедурата.

Значи като отида за корекция какво да поискам ? Да не е ниско обрязване ?

Здравейте, 3 и половина месеца от обрязването и 1,5 месеца от махането на гемчето. Отокът бе спаднал почти изцяло. Но го раздразних без да искам и отново се поду и то много Като се надуе отока от долната страна започва да опира все повече и съответно се раздразва все повече. Слагам марли с риванол, но неможе мисля постоянно да го правя това, също правя и бани с тетра 2 пъти дневно. Докторът каза просто чувствителност и трябва да премине. Въпросът ми е немога ли да ползвам някакъв крем за успокояване на раздразнената кожа, там където отока опира?

anonymous849889
    Guest
    Здравейте, бях на преглед при д-р Милен Кацаров и той потвърди, че ще трябва да се оперирам. Тъй като той каза, че извършват операции в болница Доверие, ви пиша за да поискам мнение. Видях, че по-горе има писано за Пирогов и Хил Клиник. Има ли някой, който е минал през такава операция в болница Доверие и може да сподели мнение? Благодаря.

Аз съм опериран в Доверие от Милен Кацаров .
    Изкл'чвайки ниското обрязване , всичко друго е на 6 !

Цитирай Първоначално написано от Realmm Виж мнението
    Значи като отида за корекция какво да поискам ? Да не е ниско обрязване ?
    Да , ако ще ходиш в Хол клиник. Всъщност където и да отидеш - дръж на това , както и да не е отпуснато .

Здравейте,на 15 съм, случайно попаднах на темата, прочетох я обстойно и ми се стори, че имам късо гемче. Та по същество, когато го забеля гемчето не опъва главичката, кожичката се събира на нещо като пръстен,но когато я придърпам по дължината на пениса, главичката сякаш леко се кимва на долу. Има ли повод за притеснение? Предоставям снимки на лс, ако е нужно.

Здравейте, отново!
    Мен ме обрязоха веднъж преди 5 месеца, преди още 3 ми махнаха и гемчето. Големи проблеми с отока имах през цялото това време и продъжават. На 29 г. съм. Вече разбрах от какво е. Отокът спада бавно, но след мастурбация на едно място отдолу кожата опъва. И на това място боли, няколко дена след това, а отокът се връща целият, целият този пръстен се пълни. Това го разбрах съвсем наскоро след ходения по сумати лекъри. Може ли да ми кажете какво да правя. Това нещо ще се оправи ли? Тази кожа ше се разтегне ли, докога ще опъва и най-важното ще спре ли да се надува?

marmobara
    Guest
    Моят случай е, че при нормално състояние на пениса мога да забеля ,но при ерекция стигам до 1/3 от главата и по надолу е много трудно .... някой да знае ще ми се наложи ли операция или няма да е проблем за секса //на 16 съм.
    Мерси предварително

Доста време е 5 месеца . Може би е оставена някъде повечко кожа , някъде по -малко . Изпрати една снимка на отока.

Здрасти. Да отгоре е повече отдолу по-малко. принципно отока си спада. Почти бе спаднал. Но след мастурбация се появява наново и така със седмици.

Здравейте! Първо не знам дали мойто е точно фимоза. Не мисля, че е така... По скоро прекалено късо гемче. Като не е надървен си се уголва без проблем, но гемчето тогава също доста се опъва. А като е надървен и като тръгна да го уголвам стигам само до половината и после надолу ако продължа почват болки и стягане и не смея да напъна. Отвора (кожата) през която минава главичката също е тесна, да, но имам чувството, че е от гемчето и то я опъва и я стеснява и не мога да го уголя, а не че е фимоза. Ако ме разбирате какво искам да кажа... С една дума имам чувството, че ако гемчето се премахне или там каквото се прави ще си го уголя без проблем и кожата няма да е толкова тесна? Вие какво мислите по въпроса? Уролог ми предписа да си мажа гемчето с Гентамицин и не знам това с какво ще ми помогне?
    Последно редактирано от Simpsonbg : 08-02-2013 на 08:46

Гентамицин е широкоспектърен антибиотик с добре изразена ефективност при локално лечение на първични и вторични кожни инфекции.

Гентамицин Актавис крем се прилага за лечение на първични бактериални инфекции, засягащи кожата, космените фоликули и потните жлези като:

Пиодермии - повърхностни и дълбоки фоликулити; сикозис барбе; импетиго; хидрозаденит;
    Импетигинизация на дерматози като контактна екзема; атопичен дерматит; скабиес; педикулоза; херпесни инфекции; инфектирани варикозни язви;
    След малки хирургически интервенции и наранявания.

2. КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ЛЕЧЕНИЕТО С ГЕНТАМИЦИН АКТАВИС крем

Гентамицин Актавис крем не се прилага при свръхчувствителност към лекарственото и някое от помощните вещества. При приложението на този лекарствен продукт имайте предвид следното: Лекарственият продукт е предназначен само за външно приложение.

При нанасяне не трябва да се допуска попадане в очите. Гентамицин Актавис крем не трябва да се използва при банални инфекции, поради опасност от развитие на резистентни микроорганизми. При проява на възпаление, сензибилизация или развитие на суперинфекции, лечението трябва да се прекрати и да се назначи подходяща терапия.

Още за: ГЕНТАМИЦИН крем 0.1% 15 гр. (GENTAMICIN cream 0.1% 15 g.), цена и информация
    от framar.bg

Важното е фармацевтичната индустрия да процъфтява . А това , че кортикостероид е предписан за фимоза - ми няма проблем - важното е да има оборот в аптеката.

Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    Гентамицин е широкоспектърен антибиотик с добре изразена ефективност при локално лечение на първични и вторични кожни инфекции.

Гентамицин Актавис крем се прилага за лечение на първични бактериални инфекции, засягащи кожата, космените фоликули и потните жлези като:

Пиодермии - повърхностни и дълбоки фоликулити; сикозис барбе; импетиго; хидрозаденит;
    Импетигинизация на дерматози като контактна екзема; атопичен дерматит; скабиес; педикулоза; херпесни инфекции; инфектирани варикозни язви;
    След малки хирургически интервенции и наранявания.

2. КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ЛЕЧЕНИЕТО С ГЕНТАМИЦИН АКТАВИС крем

Гентамицин Актавис крем не се прилага при свръхчувствителност към лекарственото и някое от помощните вещества. При приложението на този лекарствен продукт имайте предвид следното: Лекарственият продукт е предназначен само за външно приложение.

При нанасяне не трябва да се допуска попадане в очите. Гентамицин Актавис крем не трябва да се използва при банални инфекции, поради опасност от развитие на резистентни микроорганизми. При проява на възпаление, сензибилизация или развитие на суперинфекции, лечението трябва да се прекрати и да се назначи подходяща терапия.

Още за: ГЕНТАМИЦИН крем 0.1% 15 гр. (GENTAMICIN cream 0.1% 15 g.), цена и информация
    от framar.bg

Важното е фармацевтичната индустрия да процъфтява . А това , че кортикостероид е предписан за фимоза - ми няма проблем - важното е да има оборот в аптеката.
    Приятел ти явно не ме разбра. Не мисля, че моето е фимоза. Просто гемчето яко упъва и ми стеснява като чели кожата и не ми позволява да дръпна по надолу защото от към страната на гемчето почва да ме боли. Разбираш ли? Затова ти казвам, че ако ми махнат гемчето може би ще си го уголвам без проблем. И надървен да е и да не е. Не надървен си го уголвам без проблем но пак ме боли отдолу гемчето. Надървен като се опитам да го уголя само до половината стигам и ако опитам леко да дръпна надолу гемчето започва да ме боли здраво и ще се скъса...
    Последно редактирано от Simpsonbg : 08-03-2013 на 22:16

Цитирай Първоначално написано от ;5997264
    Значи при мен проблема е следния...
    Като бях на 12-13 год не помна кога точно ми направиха няква операция на пениса...тогава майка ми каза, че ако не се направи няма да мога да имам деца като порасна...хубаво направиха ми я(не е обрязване)
    тогава ми казаха да си опъвам кожичката на пениса...правех това няколко месеца след това спрях и до ден днешен не мога да си опъвам кожичката на главичката до край!Не изпитвам болка като опитвам, но чувстам някав дискомфорт не мога да го опиша точно...възможно ли е с течение на възраста това да се промени (сега сам на 17)?
    И още един въпрос-След оперативна намеса на фимоза възможно ли е тя да се появи отново?
    Блъгодаря...
    и аз подобен проблем, ама ми направиха нещо по отношение на фимоза на 4 - 5 години, и ми казаха да опъвам, ама аз нещо позабравих и сега пак ще трябва да ходя да ме погледнат...

Цитирай Първоначално написано от Xeon Виж мнението
    И ако не си направиш операция какво става?И на каква възраст можеш да разбереш дали си болен от тая болест?
    то не е болест, ако не ти е някакъв дискомфорт и уринираш нормално, значи не е опасно
    още от малък може да разбереш, иначе споко пич и мен ся ме е страх малко, знам, че не е опасно, но все пак...мен ми бяха направили нещо като малък по този въпрос и аз трябваше да забелвам за известно време, ама забравих и сега пак...

cunkipomucki
    Guest
    Тъй като доста, да не кажа цялата тема съм изчел, се чувствам отговорен да споделя и моите преживявания
    На 22 съм и вторник се пуснах по течението. Упойката е доста неприятна, особено ако си и по чувствителен там долу. Не знам дали нещо с упойката не се справиха докторите, но ако трябва да бъда честен усещах всичко по време на операцията, даже по едно време ме попитаха дали не искам да спрем и да ми бият пълна упойка, но реално операцията е 15 минути, а вече бяха минали 10, нямаше смисъл. След тези събития ме държаха още 4-5 часа в болницата, след което ме изписаха и се прибрах вкъщи.
    Цял ден не съм ходил до WC, така че не мога да ви кажа дали боли или не, не че ме е страх, а просто времето е горещо и водата, която изпивам я изпотявам почти мигновено.
    Първата нощ не беше най-прекрасното преживяване, но е поносимо. Докторът ми каза да внимавам няколко дни със сутрешните ерекции, ако усещам, че се задават - лед в хавлиена кърпа
    И така днес е вторият ден, махнаха ми превръзката и сега съм с една марля. Казаха ми, да не се къпя 2-3 дни и след това да започвам и баните със смрадлика
    Имам и един въпрос към вече преживелите го: Вие кога започнахте да се къпете, кога започнахте със смрадликата и кога започнахте с тренировките. Питам ви, тъй като в болничната стая с мен имаше още едно момче, оперирано от друг доктор, който му каза 10 дни без да се къпе, смрадлика след 15 и през ден да ходи за смяна на превръзката ( а моята я махнаха, както писах по-горе).
    Ако трябва да бъда честен, който има подобни проблеми, ВЪОБЩЕ да не се замисля, просто не си заслужава да се чака Успех и поздрави!

Правилно ти е казал доктора . можеш още днес да се изкъпеш - сложи едно пликче и го стегни с ластик в основата на пениса . А за другото момче - поредния нещастен човек , попаднал при идиот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си