.
Отговор в тема
Страница 210 от 233 ПървиПърви ... 110160200206207208209210211212213214220 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 226 до 5 250 от общо 5802

Question

Pecko, а как е секса след тази операция? Имаш ли промяна в издръжливостта, защото четох че срязването на гема можело да помогне за бързата еякулация?

Гемчето е най-чувствителното място на пениса , но не е гаранция , че ще бъдеш по-издръжлив.

Цитирай Първоначално написано от Simoto Виж мнението
    Pecko, а как е секса след тази операция? Имаш ли промяна в издръжливостта, защото четох че срязването на гема можело да помогне за бързата еякулация?
    Ами аз не мога да кажа точно дали е от операцията, но със сигурност мисля че издържам по-дълго . Не знам дали не е от внушение но някакси по-лесно мога да се удържа като усетя че наближава да свърша. иначе като усещане си е същото, само дето не ме дърпа кото го вкарвам и ми е яко.

Здравейте, не знам дали съм за този форум, защото възрастта е доста над тинейджърската на 30 съм.Все пак реших да се регистрирам
    след прекарана гъбична инфекция полчучих стеснение и цепене на кожичката, тече кръв. Абе много е болезнено. Кожния ме замота още повече, та сега вече ще ходя на уролог, явно без операция няма да мине. Ама нещо ме мога да се ориентирам към кой доктор да ида. Живея до Пловдив , така че ще се ходи там.ако някой има впечатления от тамошни доктори , ще бъда благодарен за отзиви.. Да не повредя приятелчето. Само да допълня че съм с направление

Може ли да препоръчате уролог в София? Някой, от който сте доволни?

Милен Кацаров - инфо в Гугъл.

георги12 пиши ми на лс ако може

Здравейте ! Преди 2 дена ми се скъса юздичката (100% съм имал късо гемче.. ) споделих с майка ми и още на другия ден отидох при личната, тя го погледна и каза, че за сега никаде няма да ме праща. Каза ми да го топя в тетра и едно спрейче, и след 1 седмица пак да отида. Кървя само първия ден и сега е сравнително спокойно. Дайте някакви съвети или ще мине по този начин ? на 15 години съм !

Четох много от статията, но никой не беше писал за подобен случай. Надявам се скоро някой да ми отговори.

Цитирай Първоначално написано от 123321 Виж мнението
    Четох много от статията, но никой не беше писал за подобен случай. Надявам се скоро някой да ми отговори.
    Защото за тая работа си има лекари и най-добре ходи да те прегледат и да ти кажат. Аз съм много доволен от Др Василев (инфо Гугъл - аз от там го намерих) - сигурен съм ме ще останеш доволен. Съжелявам че само се замотах с интернет и изчетох какви ли не страхотии и само се вкарах в някакви филми. А то направо си беше нищо работа.

rostimo
    Guest
    Здравейте от мен. Аз се страхувах да си забеля главичката и си мислех, че имам фимоза или късо гемче и днес бях на уролог и той ми забели главичката в нормално състояние до край и каза, че не вижда нищо притеснително и след като му казах, че и във възбудено състояние не мога да я забелвам, каза че може би по време на секс трябва да се отпусна да не се притеснявам и да не мисля за това, но мен ме е страх направо когато правя секс да не се скъса нещо, според вас да търся ли друг лекар или да го послушам

искам да попитам някой имам едно мехурче на кожата покриваща главичката на пениса ми. Имам я от малак поне винаги си е била там . като я стисна и изчезва за малко и после пак се появява. Не ми пречи , не ме е боляла даже им харесва на момичетата с които съм бил . Интересно ми е какво може да е . Да попитам също скоро след малко по ... секс и ми се скъса частично гемчето и се още като еректира пениса ми и опъва. Някой знае ли колко пари струва при уролог да се коригира .

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Да ви питам набързо. Можете ли да ми кажете лекар във Варна който да прави лазерна операция на късо гемче? От много време знам, че имам проблем, уж все ще ходя на лекар, ама все не ми се получава, но е време да се взема в ръце и да свърша и тая работа, преди да е станал гаф. Четох бая за лазерните операции и като гледам е най-добре, безкръвна, бързо зараства всичко и си заминаваш от болницата същия ден. Преди 2-3 години ходих при един уролог който ми установи проблема, ама не го помня кой беше. В Света Анна беше, но не му помня името.

Едит: И евентуално, колко струва такава операция?
    Последно редактирано от ForzaFelipe : 02-28-2014 на 14:35
    >>DjBelev<<

torres2
    Guest
    Zdraveite momcheta.
    Na 13 godini sum I predi sedmica mi napravixa operaciq za fimoza(samo mi go cepnaxa).Otnachaloto go mokreh s rivanol I ioda sept,no kato minaha 3-4 dena sprqh I sega go topq samo vuv voda s laika.Imam dosta golqm otok.Vuprosa mi e kak da go namalq ?

vanko112
    Guest
    Здравейте и от мен. Имам няколко въпросчета. Прочетох по голямата част от темата, но не успях да намеря информацията която търсех.
    Ще се опитам на кратко да обясня какъв ми е проблема. Когато членът ми е в нормално състояние нямам никакъв проблем да му оголя главичката, но когато е в ерекция става много трудно и усещам дискомфорт.
    Та това фимоза ли е - в отпуснато положение да мога да го забеля а в ерекция адски трудно?
    Късо гемче?
    Всичко ми е на ред?
    Или и аз незнам вече.
    Че ще се ходи след 3-4 дена на уролог - ще се ходи. Но ми се иска малко предварителна информация да получа че да се поуспокоя малко

Благодаря предварително за отговорите..

Цитирай Първоначално написано от vanko112 Виж мнението
    Здравейте и от мен. Имам няколко въпросчета. Прочетох по голямата част от темата, но не успях да намеря информацията която търсех.
    Ще се опитам на кратко да обясня какъв ми е проблема. Когато членът ми е в нормално състояние нямам никакъв проблем да му оголя главичката, но когато е в ерекция става много трудно и усещам дискомфорт.
    Та това фимоза ли е - в отпуснато положение да мога да го забеля а в ерекция адски трудно?
    Късо гемче?
    Всичко ми е на ред?
    Или и аз незнам вече.
    Че ще се ходи след 3-4 дена на уролог - ще се ходи. Но ми се иска малко предварителна информация да получа че да се поуспокоя малко

Благодаря предварително за отговорите..
    Мене ако питаш най-добре си отиди на уролог, защото може да е всичко - и фимоза и късо гемче или да си е ОК. Не съм сигурен че има голяма полза от предварителното четене - Аз също четох, четох и накрая така се филмирах че когато се видях с лекаря направо треперех от страх. А то всичко си беше нищо работа и прегледа и после операцията - само дето се бях изцъклил от четене преди това и какво не ми мина през главата.
    Иначе "успокоителна" информация, която търсиш има бол в интернет. От всички четения на мен най ми допадна това: http://www.urology.bg/%D0%BA%D1%8A%D...B%D1%83%D0%BC/ и това http://www.urology.bg/kuso-gemche-lazerna-operacia/ и съм доволен.
    Последно редактирано от Pecko : 03-06-2014 на 06:37

И аз да споделя след операцията на гемчето с лазер. Супер бързо мина, зарастна и вече няколко пъти изпробвах "иструмента" дали работи и мога да кажа, че вече нямам никакво теглене и свършвам значително по-бавно. Даже гаджето е толкова доволна, че ме прати да му купя една бутилка на доктора))

Град
    Варна
    Аз пак да питам..Някой знае ли уролог-хирург който да прави лазерна операция на късо гемче? Нямам време да обиколя клиниките, че да видя имат ли такива работи. Писах мейл на Сити клиник, те тези не ги интересува, а аз пари ги търся да им давам, за 3 минутна операция...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Изобщо не си прави труда да питаш в Сити Клиник. Ужасни са там.

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Аз пак да питам..Някой знае ли уролог-хирург който да прави лазерна операция на късо гемче? Нямам време да обиколя клиниките, че да видя имат ли такива работи. Писах мейл на Сити клиник, те тези не ги интересува, а аз пари ги търся да им давам, за 3 минутна операция...
    Мен ме оперира д-р Василев и съм много доволен. Наистина както казваш за три минути операция, супер спокоино и точно - горещо ти го препоръчвам, а и не знам друг дали я прави с лазер, поне аз не открих. Вземи телефона от сайта му - http://www.urology.bg и направо му звъни. Аз така го открих, обадих му се, прегледа ме и след 2 дни го резна. Единственото неприятно в цялата работа е че се плаща 200 лв. за този лазер, ама ги прежалих и не съжалявам - даже и бутилка му занесох
    Последно редактирано от Simoto : 03-19-2014 на 03:37

Град
    Варна
    Еми да ама аз съм от Варна...
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Еми да ама аз съм от Варна...
    Аз съм от Пловдив и също доста търсих дали тук не могат да ми го оперират. Оказа се, че др Василев е с най-голям опит с лазерите - докато го чаках, сестрата ми каза че оперирал някаква простата с лазер, после на мен ми оперира гемчето с лазер и като свърши с мен отиде да разбива някаквъв камък с лазер! тоя направо е като някакъв джедай)

кажете нещо като цени да знам орентировачно на мене ми се скъса , но остана малко и ще трябва да се ходи

Здравейте. Незнам дали тука е редно да пиша , но имам едно питане. Преди 3 дена ме обрязаха. Нямам болки... но имам некво постоянно кървене. не е силно но се налага за да не се цапам много да си го увивам в бинт. Другото което ме притеснява е че членът ми потъмня и и придоби формата накруша. все едно е пълен с кръв и ако не са конците около главичката ще тръгне да се излива.
    Ако може някой който се е обрязвал да ми каже това моето нормално положвнив след обрязване или съм некъв дефектен

Нормално е да придобие мораво-червен цвят и да е оттекъл .За постоянно кървене - когато е в ерекция или в покой си кърви - бъди по-точен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си