.
Отговор в тема
Страница 212 от 233 ПървиПърви ... 112162202208209210211212213214215216222 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 276 до 5 300 от общо 5802
    До 20-ят ден или по-скоро до падането на конците е нормално да се подува.вместо да се мажеш с дефламол - прави бани от смрадлика . Иначе поздравления за решението! Аз го направих преди 5 години по същата причина.

Да се надявам до 20-тия ден конците да паднат, така ли?

Божа работа. Няма определен срок , но в рамките на 20 дни падат.

Повече от фен
    Когато ви е спаднал и го забелите и ви стега все още кожичката, значи имате проблем. Това означава, че като го надървите и опитате да дръпнете кожичката, едва ви излиза главичката или почти не се показва, те тогава се говори за операция. Никое мазило няма да помогне. Аз съм бил така. Ще ви кажа моят случай. При невероятен доктор, който ме обеждаваше, че с едно леко цепване на кожата, тя ще се разтвори и няма да има проблем. Направихме го след 2 седмици да, главичката се показваше с 2-3 милиметра повече, но дотам. При повторното ми цепване, се получи инфекция, наду ми се и в спешното направо на обрязване. След обрязването заради надуването не можаха да оформят добре нещата, затова съм ходил още един път да махат още излишна кожа и засега съм на 90% обрязан добре и 10% не добре. Разбира се, нямам кожа, всичко е ток, но е по-видимо къде е рязано, заради инфекцията, която получих. Няма срамно да се обрежете - хигиената е огромна, и оная ви работа не смърди чак толкова. Също така ще издържате малко повече в леглото, ни чикиите и с презерватива ще имате проблеми. Едно, че ще ви трябват мазила за чикиите (може и него да си го помпате, без главичката, но си е най-добре и нея), а при секса с презерватив може да ви спада често и да не може да го надървите. Все пак все едно сте сложили 2 презерватива в такъв момент. Това е от мен.

Здравейте, момчета!

Момче съм, на почти 16.

Нека започна отначало :--)

От доста време имам придърпване на кожичката, когато е надървен (може и така да съм бил по принцип, но откакто мастурбирам, забелязах това нещо). В спокойно състояние всичко е наред, освен късия гем, който придърпва наляво.
    Също мисля, че имам някакво възпаление на главичката, въпреки че спазвам отлична хигиена (преди го миех със сапун, но разбрах, че е голяма грешка). Преди време ходих на уролог по друга причина, той каза, че имам варикоцеле, въпреки че се чувствам добре. Също каза, че не е за операция, но скоро може да се направи. Видя и късия гем, каза, че не е много къс и че не е нужно да се реже, защото можело да се скъса само при невнимателен секс... За фимозата тогава не му казах, защото мислех, че е само късо гемче.

Има и друг проблем... натрупах доста направления от личната, така че, съм сигурен, че няма да се съгласи да ми даде отново за уролог (този път мисля, че знам при кого да отида), а ако си платя прегледа и се наложи да се правят и други неща, ще трябва да платя и тях. Ако бъркам някъде, ме поправете.

Та, засега мисля да направя бани със смрадлика, както и да си купя бебешко олио. Също виждам, че batkodoki е писал за гореща вода със сол (моля да обясните каква е целта на това).

Който иска, да драсне един ред, за да пратя снимките като съобщение, защото са доста.
    Последно редактирано от oms1f : 06-09-2014 на 13:53

Урологът би трябвало да е видял ако има фимоза .Все пак ти е погледнал гемчето , а за да го види - значи е оголил , щом е оголил значи е видял , че няма фимоза . Варикоцелето трябва да се оперира .

И аз имам същия проблем моля отговорете тук:
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%81%D0%B0

А инъче и аз имам проблем но все пак незнам дали е болест както казахте може да е просто за разлепване на кожата:
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%81%D0%B0

Добър вечер на всички.Някой може ли да ми каже колко г/д струва лазерната операция на фимоза?Извинете ме,ако го пише някъде по-назад.Благодаря предварително.На 17 години съм.

Провери в сайта на Хил-клиник.

Проверих,но никъде не видях цена.Интересуваше ме ориентировъчна цена

Искам да попитам в какъв срок след обрязване е позволено да се изкъпем, защото аз карах 8 ден и се къпех с гащи и то със зор голям.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a Виж мнението
    Когато ви е спаднал и го забелите и ви стега все още кожичката, значи имате проблем. Това означава, че като го надървите и опитате да дръпнете кожичката, едва ви излиза главичката или почти не се показва, те тогава се говори за операция. Никое мазило няма да помогне. Аз съм бил така. Ще ви кажа моят случай. При невероятен доктор, който ме обеждаваше, че с едно леко цепване на кожата, тя ще се разтвори и няма да има проблем. Направихме го след 2 седмици да, главичката се показваше с 2-3 милиметра повече, но дотам. При повторното ми цепване, се получи инфекция, наду ми се и в спешното направо на обрязване. След обрязването заради надуването не можаха да оформят добре нещата, затова съм ходил още един път да махат още излишна кожа и засега съм на 90% обрязан добре и 10% не добре. Разбира се, нямам кожа, всичко е ток, но е по-видимо къде е рязано, заради инфекцията, която получих. Няма срамно да се обрежете - хигиената е огромна, и оная ви работа не смърди чак толкова. Също така ще издържате малко повече в леглото, ни чикиите и с презерватива ще имате проблеми. Едно, че ще ви трябват мазила за чикиите (може и него да си го помпате, без главичката, но си е най-добре и нея), а при секса с презерватив може да ви спада често и да не може да го надървите. Все пак все едно сте сложили 2 презерватива в такъв момент. Това е от мен.
    Никое мазило, така ли? В грешка си голяма. Съжалявам, че е трябвало да обезобразиш junior.

Жалко, че никой не чете темата ми http://www.teenproblem.net/forum/sho...BE%D0%B2%D0%B0!

Едно нещо, което ще добавя за нея, е след/ако достигнете до заголване, което ви е комфортно, да не спирате с упражненията.
    Последно редактирано от mcfe : 07-26-2014 на 08:00

[QUOTE=batkodoki;5988680]Няколко са причините не позволяващи на нормален полов мъжки член да заеме анатомически нормалното положение с открита, заголена, забелена изцяло главичка. Тук ще ги сведем до най-честите:

1.ФИМОЗА
    2.СИНЕХИИ
    3.КЪСО ГЕМЧЕ

ВРОДЕНА ФИМОЗА...

ПРИДОБИТА ФИМОЗА...

ЛЕЧЕНИЕ...

Често задавани въпроси за обрязването:...

ЕДИН СЪВЕТ...

КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО НЕ СЕ ОПЕРИРАМ...

ПАРАФИМОЗАТА Е СПЕШНО СЪСТОЯНИЕ!
    ...

2.СИНЕХИИ

Синехиите представляват слепвания, сраствания на вътрешния лист на препуциума /кожичката/ с лигавицата на главичката на члена непозволяващи напълно или частично откриването, оголването, забелването на главичката. (Възможни са и при момиченца, където се проявяват като слепвания на малките срамни устни.)
    По-горе вече беше казано, че почти всички момчета се раждаме със слепнала за главичката кожичка и невъзможност да се оголи главичката до към първата година от живота. Това е нормална физиологична защита на нежните тъкани през този жизнен период.
    С израстването, съобразно индивидуалните генетични и анатомични особености на вс момче главичката постепенно започва да се разлепва и оголва в различна степен, като този процес започва около втората година и завършва като правило към 6-7 година на детето. Днес вече се приема, че ако не създава други проблеми разлепването може да продължи до около 10-11 годишна възраст когато члена започва да нараства. Когато обаче настъпи баланопостит или баланит /възпаления/ разкриването, разлепването на главичката се прави след стихване на възпалителния процес независимо от възраста на момчето.
    Ако до третата година пениса на детето не позволява никакво оголване на главичката – родителите трябва внимателно да помогнат на този процес при всяко къпане като внимателно, без усилие, натиск и напъване забелват по малко кожичката.

ЛЕЧЕНИЕ НА СИНЕХИИТЕ

Лечението се състои във внимателното и ПОСТЕПЕННО разлепване на слепените участъци, когато те са узрели за това. Извършва се от мамите и татковците в ранна възраст, от самото момче когато е поотрасло или от спец-хирург в затегнатите случай. Синехиите НЕ се лекуват с “операция”. Хирурзите и педиатрите от старата школа все още прилагат дивашкия метод на едномоментно принудително разлепване, което е абс погрешно и води до описаните по долу следствия! Разлепването от медик се прави САМО под локална упойка, без да се ползват остри хирургични инструменти. Допустимо е само ползване на жлебовидна притъпена сонда. Ваше право е да ИЗИСКВАТЕ ползването на упойка или да откажете манипулацията! В домашни условия поотраслото момче може да опита с маслен разтвор на витамин А, или с бебешки олио-гел при всяка мастурбация да разлепва по МАЛКО от слепените участъци. Тежките случаи налагат да се търси квалифицирана помощ.
    При наличието на синехии хигиената на половия член следва да бъде със завишени изисквания за да се избегне възпалителен процес: щателно измиване сутрин и вечер, щателно промиване след еякулация, бани с отвара от лайка, антибактериални средства и т.н..Maстурбацията, играта с половия член с цел самозадоволяване или сексуалните контакти трябва да се провеждат само с обилно ползване на неутрални лубриканти /смазки/.

ВАЖНО: всяко НАСИЛСТВЕНО разлепване води до:
    - силна болка, психичен дискомфорт, комплекс на страх и отказ на детето да бъде пипано „там”. В полово активна възраст този детски комплекс резултира в страх от лекари както и невъзможност за нормално сексуално общуване с половия партньор.
    - насилствено разлепените места много бързо срастват отново, като ръбцуват това често води до истинска ръбцова фимоза и съответно до обрязване рано или кусно.

Трябва да стане яно, че синехиите /слепванията/, са нещо различно от фимозата и могат да са налице самостоятелно без да има фимоза! Възможно е обаче да е налице и фимоза и синехии и тогава обрязването радикално разрешава и двата проблема.

3.KЪСО ГЕМЧЕ

"Късото гемче" е третата най-честа причина за полов дискомфорт и тревоги сред момчетата.
    Гемчето се нарича още френулум или юздичка. Във форумите често се описва като "ципа", "жила", "кожичка"

ВСЯКО момче се ражда с гемче. Гемчето е нормална част от мъжкия полов орган и има своята роля във физиологията и сексуалната функция. Представлява гемчето, юздичката, ципата, жилата, кожичката свързаща долната част на пениса с главичката в мястото, където тя се разполовява на две полукълба.

Късото гемче изглежда ТAKA , или ТАКА , или по ТОЗИ начин .

Късото гемче е вродено състояние, което може да бъде съвсем самостоятелно или да е съчетано с вродена фимоза (което не е задължително).
    В детство затруднява оголването на главичката и (ако е) съчетано с фимоза способства развитието на баланопостит и последствията му.
    В полово зряла възраст късото гемче предизвиква дърпане на главичката в ерекция и болка при мастурбация или полов акт.

Основният проблем е че рано или късно късото гемче при интензивна мастурбация или полов акт се разкъсва.
    Това вероятно е източник на момчешкия фолклор, че при първи полов контакт И при момчето нещо "се къса".

Запомнете: при момчето нито при първия, нито при последния полов акт нещо "се къса"!

Когато това все пак се случи означва че принудително е било скъсано късо гемче.
    Това е съпроводено с остра, много силна режеща болка която продължава много дълго и с обилно кръвотечение, което е трудно да бъде спряно с подръчни средства.
    Това е така, понеже гемчето е много силно кръвоснабдено и през него минават важни нервни пътища.

ЛЕЧЕНИЕ НА КЪСО ГЕМЧЕ

Лечението е само оперативно. Нарича се френулотомия или пластика на гемчето. Изглежда приблизителноТАКА.Може да се извърши по различни способи и технологии.
    Премахването ма късото гемче НЕ означава обрязване, ако не е съчетано с фимоза.
    Когато проблема е само в късото гемче след френулотомия външния вид на пишока ви няма да се промени.
    ...

Здравейте, на сина ми, който е на девет наскоро му поставиха диагноза Fimosis Fr. breve и му предстои хирургическа намеса. В тази връзка искам да попитам какво е мнението ви за такива лазерни интервенции в Хил клиник. За предпочитане ли е с лазер или със стандартна хирургическа намеса? Благодаря Ви предварително!

Повече от фен
    Според мен с лазер ще е най-добре, безкръвно доколкото съм чувал и се оправя за седмица. Поразрови се обаче за повече информация.

Преди това, прочети предния ми пост, където съм дал линк към темата, където описвам начин без обрязване. Според мен първо трябва да се пробват упражненията(мазилото за деца не бих го препоръчал) и вече тогава в краен случай, обрязване или цепване.

Добър ден вчера се оперирах от фимоза, днес направих баня с смрадлика, но след това превръзката стана червена и сякъш продължава да тече кръв, моля за съвети ... Мерси предварително

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Нищо ти няма, до 2-3 дни ще спре да тече и ще е напълно зарастнало. Трябва да внимаваш, защото засъхналата кръв залепва и след това може да се отвори, но и това не е някъв сериозен проблем.

Здравейте отново.За тези,които се интересуват от лазерна операция в Хил Клиник,струва 1200 лв,което е доста повече,отколкото очаквах

Но пък определено си заслужава . Малко са майсторите на скалпела.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    Но пък определено си заслужава . Малко са майсторите на скалпела.
    Заслужаваш някой да ти свърши върху лицето.
    Кви майстори бълнуваш, хората с някъв нож го правят от хилядолетия.

В Турция и конци не им слагали.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Заслужаваш някой да ти свърши върху лицето.
    Кви майстори бълнуваш, хората с някъв нож го правят от хилядолетия.
    Доста потребители о този форум са минали през тази процедура повторно именно поради "добри" хирурзи . Това имам впредвид.
    И ако не си минал през тази операция - не знаеш за какво става дума.

Цитирай Първоначално написано от wowow Виж мнението
    Здравейте отново.За тези,които се интересуват от лазерна операция в Хил Клиник,струва 1200 лв,което е доста повече,отколкото очаквах
    Е как 1200 лв????!@!@!@
    Аз ходих за гемчето при д-р Василев и за лазер платих само 200 лв пак в същата Хил Клиник - и съм супер доволен - стана за 5 мин и вече съм забравил всичко и си джиткам наволя)). Същия ден бяхме заедно в една стая с едно момче, което беше за фимоза и си говорихме докато чакахме и то беше платило само 100 лв, но без лазер. wowow сигурен ли си че си разбрал провилно, щото това си е огромна сума за това?
    Последно редактирано от GodZi : 08-03-2014 на 09:06

Цитирай Първоначално написано от xStrahil Виж мнението
    В Турция и конци не им слагали.
    Но не знаеш защо - нали?

И аз платих 200 лв. за лазер на гемчето!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си