.
Отговор в тема
Страница 217 от 233 ПървиПърви ... 117167207213214215216217218219220221227 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 401 до 5 425 от общо 5802
    Искам да ви попитам, вече точно месец стана, откакто ми направиха операцията /на 3 април/. Искам да ви попитам, кога ще мога нормално да мастурбирам? Сега ми е много чувствително и ме наболява, когато започна и просто не усещам никакво удоволствие, а когато главичката стане голяма от възбудата, започва да ме наболява, все едно съвсем лекичко се разкъсва и не мога да разбера кога това чувство ще отмине и ще бъде нормално, без да го чувствам и нормално да си мастурбирам. Сега въобще не мога...
    Някакви идеи?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Стискай зъби, или направи правилното и попитай лекаря.

Ами, аз го попитах, но просто ми каза, че е индивидуално за всеки. Затова исках да споделите опит за колко време ви е минало всичко. Не, че чувствителността е болезнена, напротив, не боли въобще, просто е леко неприятно... И се чудя кога ще изчезне...

Да се кисна ли с тетра или крем Дефламол? Двама човека ми споделиха, че по - добре ще бъде тетра, отколкото Дефламол.

Хора, имам проблем, мисля...
    Мина вече месец и 6-7 дни, а още блика бял секрет. Тази сутрин се събуждам и нещо ми щипе/пари самата кожа около пениса, сега като вървя и ми пари, не разбирам защо и какъв е проблемът.

Като позаголих още малко главичката преди наколко дни, под гемчето видях, че има конци още и съм на 50% сигурен, че тоя белия секрет е възможно да се създава точно от тези конци, но би трябвало да са разградими???

Нормално ли е това... попринцип имах идея да мине още месец - два, за да си уговоря час с доцента, който ме оперира и да ми каже дали нещата вървят добре или не, защото просто взех да се притеснявам.....

Изчакай още, като почне да загнива, тогава вече е време за притеснения.

Белия секрет се казва лимфа, тя има прочистваща функция, явно още не са се възстановили връзките.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София

Имам ли къс френулум на пениса?

Досега не бях обърнал внимание, но наскоро установих че като си забеля пениса докрай, френулума леко придърпва главичката и тя се навежда напред и надолу. Прочетох из нета, че такова навеждане/изкривяване не е в реда на нещата и може да се дължи на къс френулум. Фимоза НЯМАМ със сигурност, препуциума ми е достатъчно широк и може да се забелва докрай в спокойно състояние и в ерекция. При ерекция, главичката ми не се оголва сама, но мога да я оголя с ръка. Нормално ли е при ерекция главичката да не се оголва сама?
    Имам ли къс френулум на пениса и трябва ли да отида на лекар? (моля без ебавки)
    Последно редактирано от Грозния : 05-10-2015 на 20:55

Цитирай Първоначално написано от boro123 Виж мнението
    Белия секрет се казва лимфа, тя има прочистваща функция, явно още не са се възстановили връзките.
    Месец и половина, нова патка да му бяха сложили, щеше вече да е зараснала

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Досега не бях обърнал внимание, но наскоро установих че като си забеля пениса докрай, френулума леко придърпва главичката и тя се навежда напред и надолу. Прочетох из нета, че такова навеждане/изкривяване не е в реда на нещата и може да се дължи на къс френулум. Фимоза НЯМАМ със сигурност, препуциума ми е достатъчно широк и може да се забелва докрай в спокойно състояние и в ерекция. При ерекция, главичката ми не се оголва сама, но мога да я оголя с ръка. Нормално ли е при ерекция главичката да не се оголва сама?
    Имам ли къс френулум на пениса и трябва ли да отида на лекар? (моля без ебавки)
    Привет, най-вероятно имаш къс гем и по-добре ходи да те видят и да не се мъчиш излишно - операцията е нищо работа сравнение с ядовете които имаш сега.

Цитирай Първоначално написано от radoslav132 Виж мнението
    Хора, имам проблем, мисля...
    Мина вече месец и 6-7 дни, а още блика бял секрет. Тази сутрин се събуждам и нещо ми щипе/пари самата кожа около пениса, сега като вървя и ми пари, не разбирам защо и какъв е проблемът.

Като позаголих още малко главичката преди наколко дни, под гемчето видях, че има конци още и съм на 50% сигурен, че тоя белия секрет е възможно да се създава точно от тези конци, но би трябвало да са разградими???

Нормално ли е това... попринцип имах идея да мине още месец - два, за да си уговоря час с доцента, който ме оперира и да ми каже дали нещата вървят добре или не, защото просто взех да се притеснявам.....
    Какво имаш в предвид под "Бял секрет" - безцветен или бял?
    Ако е безцветен - най-вероятно това е лимфа, а ако е бял е възможно да е по-скоро гной.

Цитирай Първоначално написано от picailihotdog Виж мнението
    Не пипам нищо,при допир с бельото боли много като мръдна малко..дали ще боли от смрадликата?
    Нормално е да боли при допир с бельото, особено ако фимозата ти е била тежка и главичката дълго време не е била заголвана. Това става защото, след като се премахне препуциума нама какво да пречи на възпалената кожа да се допира до бельото. Смрадликата дайства добре в такива моменти, а докато възпалената кожа се оправи (най-често след като се обели), можеш да ползваш една марличка с вазелин, която да си слагаш около главичката.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GodZi Виж мнението
    Привет, най-вероятно имаш къс гем и по-добре ходи да те видят и да не се мъчиш излишно - операцията е нищо работа сравнение с ядовете които имаш сега.
    Всъщност досега не съм имал някакви по-сериозни проблеми заради френулума - не ме боли при забелване, само малко опъва и кара главичката да се навежда/изкривява леко напред при заголен докрай препуциум (това не става от самосебе си - само с ръка). Имам няколко въпроса:
    1. Какво може да стане ако не предприема нищо и го оставя така както си е било досега?
    2. Колко време трае въстановяването от операцията, че да може да се мастурбира? При кой вид операция въстановяването е най-бързо?
    3. Има ли начин да си запазя френулума и пенисът ми да изглежда естествено и да не личат следи от хирургическа интервенция?
    (Не съм правил секс досега, ако това има значение.)

Ами доколкото аз разбрах от доктора дето ме оперира май нищо не може да ти стане на пениса от късия гем освен да ти дърпа и да боли като го вкарваш. Също каза че може да е и причина за бързо свършване. Но като цяло няма риск от нещо друго.
    Иначе възстанимяването е бързо - аз се оправих за около 2 седмици, но ме правиха с лазер и можех да мастурбирам още на следващия ден - така каза доктора - "може да мастурбираш леко, но не бива да правиш секс!". А според мен, най-добре е с лазер - поне аз така си избрах и в момента все едно не са ме оперирали. Иначе и аз много го мислих и бая се протеснявах ама са ми е смешно дори

Град
    София
    Ами доколкото аз разбрах от доктора дето ме оперира май нищо не може да ти стане на пениса от късия гем освен да ти дърпа и да боли като го вкарваш. Също каза че може да е и причина за бързо свършване. Но като цяло няма риск от нещо друго.
    Днес отидох до личната лекарка и взех направление за уролог. Отидох на преглед при уролога и му казах за проблема си. Каза ми да си сваля гащите и ме прегледа. Каза че "Гемчето е малко късо наистина и при забелване навежда главичката леко напред. Ако при секс нямаш болки, разкъсвания и кървене, няма нужда да се предприема нищо.". Казах му че няма как да знам, защото не съм правил секс. Той отвърна, че няма как да се разбере дали наистина това е проблем, докато не правя секс, защото случаят бил "граничен" и ако тогава има усложнения, трябва да се направи операция. Операция можело да се направи и преди това ако съм настоявал, но той препоръча да изчакам да видя дали има проблеми след като почна да правя секс и тогава да се оперира френулума, тъй като в моя случай можело да се окаже че няма нужда от операция.
    Иначе възстанимяването е бързо - аз се оправих за около 2 седмици, но ме правиха с лазер и можех да мастурбирам още на следващия ден - така каза доктора - "може да мастурбираш леко, но не бива да правиш секс!". А според мен, най-добре е с лазер - поне аз така си избрах и в момента все едно не са ме оперирали. Иначе и аз много го мислих и бая се протеснявах ама са ми е смешно дори
    Ако се наложи операция, дано да може да се мастурбира скоро, че трудно издържам и 3 дена без да лъскам. А след тая операция, френулума напълно ли се премахва? Остава ли белег? Ако все пак легна с някоя и си сваля гащите, не искам тя да забележи че пениса ми не е като другите и че френулума ми го няма. Освен това се опасявам, че ако ми го отрежат, ще загубя част от чувствителността и удоволствието което изпитвам.

Здравейте, от преди 3-4 часа и аз съм в отбора на заголените. Имах фимоза. Операцията мина без болка и тн. Веднага след като ме свалиха в стаята, марлята беше напоена с кръв, но докторите казаха, че е нормално. Сложиха ми втора, но след няколко часа и тя се понапои с кръв. Имате ли представа горе-долу кога спира да кърви, че се чувствам като протекла жена...
    Последно редактирано от SimplyCasual : 05-15-2015 на 16:50

SimplyCasual, с течение на дните все по - малко и по - малко ще имаш кръв, докато накрая всичко приключи. Няма да се притесняваш, първите дни бельото ми цялото беше попито в кръв, но след 2-3 дни всичко започваше да се изчиства, така че, не се притеснявай излишно - всичко е в нормата. Скорошно оздравяване ти пожелавам.

Здравей radoslav132, да, прав си. Днес ми е 3-ят ден и нещата изглеждат по-нормално. Кръвта значително намаля, да не кажа изчезна. Все още не са ми казали да мажа или топя в нещо. Утре ще ида да ми сменят превръзката и казаха, че ще кажат какво правим оттук натат. Отдолу на гемчето ми е подуто, но се надявам да спадне бързо.

Засега изглежда ОК и придобива някакъв що годе нормален вид . Хубавото е, че си ходя съвсем нормално, има чувствителност, но не е болка за умиране. С една марличка в гащите и си стъпвам все едно нищо не ми е правено. Ще държа в течение как върви, като се надявам до 15-20 дни да съм готов напълно .
    Последно редактирано от SimplyCasual : 05-19-2015 на 04:31

Vilitri21
    Guest
    Здравейте,момчета. Бих искал да споделя проблемя си пред вас понеже за сега ме е срам да го направя пред друг. На 14 съм и още преди 4-5 години забелязах,че не мога да си уголя главичката.В началото реших,че е нормално поради възраста,но когато съучениците ми почнаха да говорят 24/7 как биха .... някоя осъзнах,че нещо не е наред.Та в началото решиш да направя няколко опита сам да се справя,като първо почнах да го уголвам със слюнка..Имаше подобрения,но след като слюнката изчезваше усещах някакво парене,причина за което може би е,че главичката ми е много "суха"..

П.С. След като успях да го уголя повече отколкото преди някакви бели като камъчета се появиха,а и също забелязвам че под главичката имам някакви като мехури,които доста ме притесняват..

Бихте ли ме посъветвали какво да направя,моля..?

Ако решиш, че искаш да напуснеш родителите си, това може да послужи като доказателство, колко некадърни са и как дори на една хигиена не са те научили.

Papugai, отвратителен човек си... върви и се самоубий, за нищо не ставаш. :X

Vilitri21, срам - не срам, говори с родителите си, това е твърде деликатна тема и ако имаш проблем, говори с тях, те НЯМА да ти се смеят, нито пък ще ти крещят за нещо подобно. Това са нормални неща, които ги имат всички, така че, говори с майка си, с баща си, с който искаш, но говори.

Ще те посъветвам да отидеш на уролог ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Той ще ти помогне да оправиш състоянието, в което си в момента.

Цитирай Първоначално написано от radoslav132 Виж мнението
    Papugai, отвратителен човек си... върви и се самоубий, за нищо не ставаш. :X
    При теб как е, наложи ли се да ти го отрежат ?

Явно страда от някакви комплекси за малоценност, не са му обръщали внимание като малък и за това сега на всяко гърне - мерудия

Грозен и тъп ли ме наричаш ?

Имам една добра и една лоша новина, едното се оправя благодарение на напредъка на пластичната хирургия, ама за другото боя се... няма лек.

А да обясниш коя е добра и коя е лоша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си