.
Отговор в тема
Страница 23 от 233 ПървиПърви ... 131920212223242526273373123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 5802
    Хмм, та на мен ми даде някъв спрей да фъскам около забелената главичка ма аз немога да я забеля от тези конци и подутината на кожата. Баси, ко да правя... То би трябвало да отпусне, нали?

И аз ходих при д-р Хамис.

абе вие сте ебати педалите
    "боли ме главичката като го забеля" дедо ти питаш ли го като е ебал
    баба ти дали го болело а ?
    fuck off red pigs

Цитирай Първоначално написано от Repeat_after_me
    Хмм, та на мен ми даде някъв спрей да фъскам около забелената главичка ма аз немога да я забеля от тези конци и подутината на кожата. Баси, ко да правя... То би трябвало да отпусне, нали?

И аз ходих при д-р Хамис.
    Издърпвай леко кожата без да насилваш. И при мен болеше и беше трудно, ама след време става по-лесно.
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Мерси момчета , другата седмица съм на лекар и там ще се уточняваме , акто мина прегледа пак ще пиша

След далго четене на мнение,пробване на туи унуи*,ми изникна въпроса-Мога да забелвам кожата на главичката до някаде да не зема да я премета без да искам,и го правя без някакав проблем,ама ако пипна главичката "на голо"и усештам неприятна рязка болка която сваршва сас махането на пръста ми та това някакав признак за болест ли е или просто за вазраста ми е нормално?

на 14 сам

Цитирай Първоначално написано от Burning Acid
    След далго четене на мнение,пробване на туи унуи*,ми изникна въпроса-Мога да забелвам кожата на главичката до някаде да не зема да я премета без да искам,и го правя без някакав проблем,ама ако пипна главичката "на голо"и усештам неприятна рязка болка която сваршва сас махането на пръста ми та това някакав признак за болест ли е или просто за вазраста ми е нормално?
    на 14 сам

Споко Просто ти е все още много чувствителна главичката, от възраста е ама ако имаш проблеми със забелването отиди на доктор. Колкото по - рано го отстраниш тоя проблем толкова по - добре.

Исках и аз да попитам по-подробно за чувствителността на главичката.
    Имах проблеми със забелването, но отидох на уролог и ме оправи само с едно мазило, сега за да стана 100% ефективен ми предстои операция за къс френолум.
    Относно главичката- когато съм в банята и тя и пръстите ми са влажни, не ме боли като я пипам. Но ако е "на сухо" има доста режеща болка :/
    На 15г съм, девствен.

Повече от фен
    Какво значи пълно обрязване и частично?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mcfe
    Какво значи пълно обрязване и частично?
    Ъп
    ?

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от mcfe
    Ако изчакам към пет години, би ли се усложнило защото сега не мога да кажа тва нещо на родителите ми?
    А тези бели пъпчици как се махат(iмам ги и то доста)?
    зависи на колко години си в момента.

а за "белите пъпчици" - грижа нямай. те обикновено са нормално явление и ги има всеки момче когато става мъж.

Град
    между Риман§Рахманинов

Re: SPERMA

Цитирай Първоначално написано от нетиТРЯБЖАДАЗНАЕ6
    DO KOLKO GODINA E MAXIMALNO DA ZAKASNEE IDVANET O NA SPERMA?AZ NE PUSKAM I SAM NA 13 . KOGA 6TE STANE HORA KAJETE , MOLE VI
    OBESNETE TO4NO QSNO I KRATKO.I HUBAVO LI E DA SE BIQT 4EKII NA TAQ VUZRAST. OBESNETE HORCA
    съвсем скоро!
    и всичко ще е наред, не се тревожи

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от kkkl
    Оф абе главичката ми още е синя.Май около 2 месеца и нещо вече минаха.Мастурбирам.Явно толкова дълго не се е показввала основата на главичката ,че и при най-малкото докосване посинява...А ко ше кажете ? Дали е от това ? А да и още нещо.Точно в края на кожата имам нещо като образувание.Леко е подуто и кат ого натиска боли.Какво по дяволите е това ???? при мастурбация боли малко.Също така и където е било гемчето пак при мастурбация боли малко.Нормално ли е това ? Кажете ак отрябва да ходя на уролог..
    ако още продължава - пиши на ЛС да видим каква е тази работа, която те притеснява

Град
    между Риман§Рахманинов

на 14 сам

не разбрах много от написаното
    но очевидно има проблем в тази възрастова група изразен в свръхчувствителност на Главичката. това все пак е решим проблем

Ами има доста писано но съм мн притеснен.. Значи моя проблем е следния Когато не съм в ерекция пениса мога да си го забеля, но като го забеля на макс и се вижда тясната кожичка.. Докато когато ми е Еректирал самата кожичка се забелва някаде до... малко повече от средата на главичката ми се вижда... и понадолу неще... на 17 г. съм.. За какво става въпрос при мен... наложителна ли е операция или по някакъв др начин може да се разшери тази кожичка....

ЕДИТ: Ако е наложителна операцията ... какви пари струва една такава операция.. оринтировачна цена ако може някой да каже

Allakhazam според мен не е наложителна операция ... И аз съм го имал този проблем , с половинчатото забелване. Просто всеки ден се опитвай да го забелваш колкото може повече ( разбира се без да изпитваш голяма болка! ) , най-лесно под душа ( докато е мокър ) и би трябвало да се получи ... Поне при мен всичко си е 6+

Мерси ще пробвам.. и Еректирал ли да го забелвам или в нормално състояние?

Повече от фен
    Аз се притеснявам да кажа на родителите си!
    Имам впредвид не мога да им кажа че знам какво е секс и че имам и фимоза и че трябва да се махне и гемчето

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    но очевидно има проблем в тази възрастова група изразен в свръхчувствителност на Главичката. това все пак е решим проблем
    Чувстителноста с годините ли намалява? Аз съм на 15 и при най-лекия допир ме наболява -.-'

Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Чувстителноста с годините ли намалява? Аз съм на 15 и при най-лекия допир ме наболява -.-'
    Всъщност да, но ако ти не си помогнеш сам може и до 40 годишен пак да си така. Имам същия проблем (който вече е на половина решен). В началото главичката ми беше толкова чувствителна, че дори водната струя от душа беше непоносима. Всъщност при мене проблема беше доста силно изразен, вероятно защото от малък съм се наплашил яко от болката и не съм правил особено много по въпроса... но след като се разрових в интернет за повече информация разбрах, че просто трябва да се докосва по-често главичката директно и проблема ще се оправи... А винаги съм смятал, че трябва лекарства и други подобни неща и, че този проблем е горе-долу "уникален", но никога не съм си мислел, че е толкова просто решението му. 3 месеца минаха откакто почнах яко да се мъча да оправя проблема, но вече ясно се усеща разликата - преди изпитвах болка от водната струя, а сега най-спокойно мога да докосвам главичката докато се къпя (но само от горната страна - затова казах, че проблема ми е на половина решен). Работата е там, че трябва всяка част да 'свикне' с допира и постепенно всичко ще е ОК. Благодаря и на batkodoki, към когото се обърнах за съвет в началото, разясни ми доста неща. Но все пак ако го нямаш този проблем, няма как да знаеш точното му решение и дали то наистина е ефективно. Но написаното в мнението ми досега really works => пробвайте.

>,< кофти..
    и да, и от водната струя ме боли, но по-леко..
    Значи трябва да се тренира, хмм.. няма да е лесно

наскоро забелязах нещо което ме притесни-

когато пенисът ми е не възбуден,мога да изкарвам главичката изцяло без проблем,НО когато ми е "буден" при излизането на наи горната част на главичката,малко по надолу се образува нещо като обчат от кожата ми които пречи на изкаржането на главичката(забелязах 4е този "обрач" всашност е койата която е на варха на половия орган когато е не възбуден) това нещо с годините ли се маха?? очквам отговор

Здравейте, на 12 години съм, но имам проблем незнам точно кой от всичките описани на първата страница.Незнам какво ми става, но главичката ми може да се показва изцяло само в спадналата му форма.Незнам от какво точно е този проблем, но много ме тревожи.На доктор ме съмнява да се съглася да отида, при положение, че съм имал един тежък инцидент и от тогава намразих докторите и болниците.Има ли начин сам да се оправя чрез някакви опражнения и кремове и т.н.?Мисля, че не съм с "късо гемче" и съм почти уверен.Моля ви кажете за да предприемам мерки докато не е късно.И не споменавайте доктори, моля ви!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    наскоро забелязах нещо което ме притесни-

когато пенисът ми е не възбуден,мога да изкарвам главичката изцяло без проблем,НО когато ми е "буден" при излизането на наи горната част на главичката,малко по надолу се образува нещо като обчат от кожата ми които пречи на изкаржането на главичката(забелязах 4е този "обрач" всашност е койата която е на варха на половия орган когато е не възбуден) това нещо с годините ли се маха?? очквам отговор
    къс гем и аз съм така и това лято се надъхвам за операция

а за чувствителността... просто си мийте всеки ден... под миене нямам предвид плакнене а сапунисване, търкане и измиване.. така намалява чувствителноста... и като пикаете го заголвайте

Значи аз съм от Варна.Колкото и пъти да съм писал и да съм искал помощ от хората тук не получих.Така де аз още немога да си изкарам главичката когато е в ерекция,но отидох на лекар.Тази седмица ще ми правят изследвания и на 19-ти ще ми правят операция.Искам да благодаря на bat doki че ми каза кое как седи и така.Когато ми направят операцията ще пиша за да ви кажа как е.И който има проблем и се самнява в нещо по хубаво да каже на тяхните и да отидат на лекар няма нищо страшно и срамно

Град
    София
    Здравейте!
    Наскоро забелязах и аз като някои други потребители, че в спаднало състояние мога да забеля главичката, а в ерекция не (съвсем малко, по-нататък започва да ме боли). Ясно е, че ще трябва да се ходи на лекар, затова искам да попитам:

1. Препоръчайте ми някое добро място в София (по възможност да не е частна клиника, чух, че Александровска болница е добър избор?).

2. Колко би ми струвала една такава операция (да речем, че ми я направят в Александровска)?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си