.
Отговор в тема
Страница 25 от 233 ПървиПърви ... 152122232425262728293575125 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 5802
    човек имам късо гемче и нз как да кажа на наще малко се притеснявам пък и това е малко градче и нз дали ще могат да ми я направят тук ...

Re: 123

Цитирай Първоначално написано от upsurt
    Добре де, някой сега ще ми обясни ли дали с едно цепване на кожичката отпред ще се оправи проблема, защото не искам да се обрязвам. Колко хора тука са си оправили проблема не със обрязване а със леко рязване на кожичката че да се разшири и да може да се забели напълно?
    Аре е хора, да разбирам че всички тука са се обрязали ли? Има ли някой дето с цепване на кожичката се е оправил?

Само един въпрос:кога трябва да паднат/да ми махнат конците?? вече 5-та седмица съм с тях!! хирурга ми каза че щели да паднат самИ?? 2 седмици след операцията ама ...

???

Е добре де ама това късо гемче нали не е нещо фатално и може да си карам с него апък живот и здраве след някоя година ако видя проблеми да се оперирам или???

Re: ???

Цитирай Първоначално написано от alaska
    Е добре де ама това късо гемче нали не е нещо фатално и може да си карам с него апък живот и здраве след някоя година ако видя проблеми да се оперирам или???
    Омг..бягай се оперираш много по добре ще е ще издаржиш един месец без чикии и секс..да не мислиш че ми е лесно ...

Re: ???

Цитирай Първоначално написано от Smok^
    Цитирай Първоначално написано от alaska
    Омг..бягай се оперираш много по добре ще е ще издаржиш един месец без чикии и секс..да не мислиш че ми е лесно ...
    еми окей мисля сряда да ходя на уролог пък ще видим какво ще каже той

em i az imam problem koji4kata mi e slepnala po koronkata na glavi4kata slepvaneto e malko okolo 1 santimetar i ne6to trqq vnimatelno da po4na da si q otlepvam li
    na 14 sam
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

моля ви помогнете имах синехии отидох на уролог дотам добре ама ми ги махна всичките и то прекалено бързо имам предвид мислех че ще ги махам бавно със дни но махна ги като се пребрах реших да се изкъпя та нали да си измия пишката а тези синехии са образувани от 12години не са махнати и това място не беше открито когато водата шурна и нали да се изкъпя като го намокрих НАПРАВО ЩЯХ ДА СЕ ИЗКРЕЩЯ ОТ БОЛКА водата беше нормална но болката беше толкова остра че направо ми идеше да падна и веднага го затворих и се изкъпах а на това място имах така наречените сиренца (бели точки) там кожата беше зачервена когато го отворих пак малко ме щипеше но изтърпях след час отидох да се изпикая когато почнах да пикая направо щипеше все едно си слагам спирт на пишката отворих го но пак същата работа уролога ми каза да си правя едни бъркочи с лайка ама то така ме боли че ме е страх да си го обеля !! моля помогнете ми защото и сега ме боли а нямам време да отида пак на уролога в този ден!!

Цитирай Първоначално написано от boy
    моля ви помогнете имах синехии отидох на уролог дотам добре ама ми ги махна всичките и то прекалено бързо имам предвид мислех че ще ги махам бавно със дни но махна ги като се пребрах реших да се изкъпя та нали да си измия пишката а тези синехии са образувани от 12години не са махнати и това място не беше открито когато водата шурна и нали да се изкъпя като го намокрих НАПРАВО ЩЯХ ДА СЕ ИЗКРЕЩЯ ОТ БОЛКА водата беше нормална но болката беше толкова остра че направо ми идеше да падна и веднага го затворих и се изкъпах а на това място имах така наречените сиренца (бели точки) там кожата беше зачервена когато го отворих пак малко ме щипеше но изтърпях след час отидох да се изпикая когато почнах да пикая направо щипеше все едно си слагам спирт на пишката отворих го но пак същата работа уролога ми каза да си правя едни бъркочи с лайка ама то така ме боли че ме е страх да си го обеля !! моля помогнете ми защото и сега ме боли а нямам време да отида пак на уролога в този ден!!
    Това доколкото разбирам от описанието ти е някаква инфекция.Спокойно можеш да направиш няколко бани с лайка .Според мен ще ти помогне.Не се притеснявай , няма да боли.

Цитирай Първоначално написано от marchan88
    Само един въпрос:кога трябва да паднат/да ми махнат конците?? вече 5-та седмица съм с тях!! хирурга ми каза че щели да паднат самИ?? 2 седмици след операцията ама ...
    Трябва да спадне отока и те сами си падат.

вярно е помогна но за момент и все още като пикая ме боли много той каза че ще се възпали но ме боли толкова много че ме е страх да го обеля а пък като го отворя е отвратителен некви бели гнусни точки и някаква слуз махам колкото мога щото другото ме боли

нз аз от малък имам гъсо гемче май или и аз нз то сигурно като се родиш и така кожичката ми беше залепнала не да ме мога да си го забеля а краи клавичката малко кожичка и ми дръпнаха кожата бях мн малък яката болеше ... после ме болеше докато пикаех ми щипеше и баба ми ми даваше някакъв крем да си мажа пишката и пак залепна и не съм ходил на уролог или там др къв беше и така мия си мия си 1 път одарих 1 чикия и леко се забели и така мн болеше и беше зачервено махнах дулгогодишния крем който стоеше там и ми щипеше но след време мина и се оправи ... така че да те боли е нормално ся имам късо гемче и се чудя как да кажа на наще

Да ви се похваля..вече нямам конциии йееее и си набих вече сигурно 5 пъти чикии..и да ви кажа сега чикията ми е по яка от колкото преди когато ми лапаха..още не съм свършвал при лапане..само съм провал малко лапане..имам чуството обаче че пак немога да си я заголя цялата смисъл можеби защотот още не е зараснало напълно незнам но дано само така си мисля

исках да попитам съществува ли операция обратна на обрязването? в смисъл отново да си имам кожичка около главичката, щот н еме кефи постоянно д ами се търка в бельото- струва ми се че мн е загрубяла от т'ва и при секс/мастурбация удоволствието е по-малко и по трудно свършвам ?

Всъщност при обрязване ти режат част от кожичката или..?
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от flabarflabar
    em i az imam problem koji4kata mi e slepnala po koronkata na glavi4kata slepvaneto e malko okolo 1 santimetar i ne6to trqq vnimatelno da po4na da si q otlepvam li
    na 14 sam
    i kato mi e v palna erekciq izob6to ne moge da se zagoli
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Повече от фен
    Открих проблема бе
    Имам и късо гемче и когато не съм еректирал и си заголя пениса и после се надърва ме боли обаче търпях, видях и пипнах и разбрах че е от късото гемче

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от miteto
    исках да попитам съществува ли операция обратна на обрязването? в смисъл отново да си имам кожичка около главичката, щот н еме кефи постоянно д ами се търка в бельото- струва ми се че мн е загрубяла от т'ва и при секс/мастурбация удоволствието е по-малко и по трудно свършвам ?
    привет

вече съм тук. ако имаш желание Митаче - пиши

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от JustBecko
    Всъщност при обрязване ти режат част от кожичката или..?
    нещо такова е, но далеч по-страшно е да ти отрежат крак или ръка.....;

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от mcfe
    Открих проблема бе
    Имам и късо гемче и когато не съм еректирал и си заголя пениса и после се надърва ме боли обаче търпях, видях и пипнах и разбрах че е от късото гемче
    радващо е, че ти си нарочил нещо за проблем - винаги помага

имай обаче едно на ум, че 81% от поправилите САМО "гемчето", рано или късно пак лягат на масата.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Smok^
    Да ви се похваля..вече нямам конциии йееее и си набих вече сигурно 5 пъти чикии..и да ви кажа сега чикията ми е по яка от колкото преди когато ми лапаха..още не съм свършвал при лапане..само съм провал малко лапане..имам чуството обаче че пак немога да си я заголя цялата смисъл можеби защотот още не е зараснало напълно незнам но дано само така си мисля
    поздравления!

(някой мод да изтрие възторзите! )

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от GaTio
    нз аз от малък имам гъсо гемче май или и аз нз то сигурно като се родиш и така кожичката ми беше залепнала не да ме мога да си го забеля а краи клавичката малко кожичка и ми дръпнаха кожата бях мн малък яката болеше ... после ме болеше докато пикаех ми щипеше и баба ми ми даваше някакъв крем да си мажа пишката и пак залепна и не съм ходил на уролог или там др къв беше и така мия си мия си 1 път одарих 1 чикия и леко се забели и така мн болеше и беше зачервено махнах дулгогодишния крем който стоеше там и ми щипеше но след време мина и се оправи ... така че да те боли е нормално ся имам късо гемче и се чудя как да кажа на наще

здрасти

виж, очевидно не си попаднал в подходящият чат.
    в тази скромна темичка

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Electron.
    Цитирай Първоначално написано от Insulter
    Никога не съм пробвал да заголвам главичката си докрай! Просто когато опитам не осещам болка, а някакво напрежение или как да го кажа.?Сякаш главичката ми не може да се промуши в отвора, оставен И , за да изелзе и да сее разруха. Тоест, когато съм възбуден и главичката ми не излиза свободен се водя фимонизиран или какво ?

аз съм с същиа проблем ! ако някой има отговор нека сподели

ако някой би споделил и възраст - категорично би било по-добре

...
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от miteto
    привет

вече съм тук. ако имаш желание Митаче - пиши
    Оке, сега ще надраскам едно ЛС Мерси, радвам се, че отново те имаме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си