.
Отговор в тема
Страница 29 от 233 ПървиПърви ... 192526272829303132333979129 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 5802
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    iskam da popitam za po sigyrno dali sym razbral:Fimoza e sustoqnie pri koeto ne mojesh da ogolish glawi4kata na 4lena si napulno ,ako e taka zna4i trqbwa da ida na urnolog zashtoto se opitwam da q pridyrpam nazad v erektiralo sustoqnie i sled malko zapo4wa da me boli .Ima li nqkakyf problem ako ida naprimer esenta vmesto vednaga prosto mi trqbwa vreme da swikna s misulta i da subera кураж-na 14 god sym. Kolko strywa operaciqta ili raznoskite se poemat ot zdrawnata kasa .I sled operaciqta neshto bi li mi pre4ilo da imam normalen sexualen jiwot.Blagodarq predwaritelno,nadqwam se da udostote zapitwaneto mi s otgowor .
    Няма какво да се притеснваш от операцията нищо кой знае какво не е ... отиваи смело и си оправяи пишката че скоро ще ти трябва :=) успех малчо.А и да ти кажа сичко си плашаш ти .. здравна каса нищо не поема.250 300 лв ако не се лажа ... мене ми я правиха в Шумен за 70лв.След 1 2 седмици ще е.... женките като кон :PPppp

Град
    TaM..
    sega mislya v blizkite nqkolko sedmici da ida che esenta noemvri mi izti4a a zastrahovkata (tq poema medecinski razhodi do 1000lv ) da moga da se vuzpolzwam ot neq....a vujmojno li e da ne e fimoza i s vremeto da otmine?

/

Ми ако ти помага да се успокояваш вътрешно си казвай,че е възможно ..но нали знаеш,че има само 1 начин да се разбере-като отидеш на лекар..

/

Момчета,аз минах ..Точно в момента си влизам вкъщи.Операцията мина добре и много бързо.Не е страшно,упойката не е болка за умиране.На мен ми я биха с игла,с която бият упойки на венците.Чувства се,но минава.В момента малкия е превързан,но съм лишен от чувства,защото упойката действа.Ще видим как ще бъде.В крайна сметка в събота съм на изпит така че ако не може да се спи,поне ще се учи.

П.С. Ако някой е несигурен или го е страх-няма от какво.Операцията е елементарна.Късмет!

Очевидно и аз имам това гемче на 16 съм, притеснен съм.. срам ме е но ще ходя.. мисалта ми е колко пари е тази операция и сл нея какво да правя?? мерси много..!
    Ако не я направя никога, какво по-точнo ще ми се случи?
    Vinagi sum bil barman4e

/

Прочети темата за това гемче.Някой го беше правил.Или питай баткодоки.Аз да докладвам:1-вата нощ мина ОК.В момента съм на работа и нямам никакви грижи да се разхождам насам-натам.Само нощната ерекция е ужасна.Като се събидя и не може да еректира яко защото ме боли,но докато съм спал дълбоко,малкия палавник е направил яко мазало..все едно априлското въстание през моето легло е минало..ужас ..сега си купих нови завивки

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: някои да помогне

Цитирай Първоначално написано от comics4e
    здравеите на 21г. съм.Имам проблем от малък с пениса.Оказа се че е ФИМОЗА.не можех да си оголвам главата и когато я пипна изпитвам адски болки.направиха ми обрязване и вече 1 месец не се е оправило.даваха ми реванол в кислородна вода не минава, дефламол за мазане .. пак не минава .МОЛЯ ако има някои компетентен в този случаи да пише на Е-Майл dido.o@abv.bg . Благодаря предварително
    опиши твоя проблем подробно!
    ако имаш задръжки да е общодостъпен ми пиши на ЛичноСъобшение!

винаги има решение

Град
    между Риман§Рахманинов
    Тъй като току що по невнимание загубих цялата си лична кореспонденция в този форум - много моля :

ВСИЧКИ ПИСАЛИ И НЕ ПОЛУЧИЛИ ОТГОВОР НА ПИТАНИЯТА СИ ДА МИ ПИШАТ ОТНОВО!

Извинявам се за неудобството, но пък гарантирам отговор!

Благодаря за разбирането!

здравеите ,вчера ми направиха обрязване вследствие на фимоза,и съм малко притеснен,бях под пълна упоика така реших,мина добре поне така каза хирутга,сега съм с превръзка, не осе6там силни билки ,но ме притеснява сепката на главичката,струва ми се по голяма и как да кажа малко разтворена и ме боли ,възможно ли това да е така заштото е отекла следствие от обрязването или има някакъв проблем . МОЛЯ отговорете че съм много притеснен . изписаха ми само аналгин и олин за болката и каза след 3 дена да махна превръзката сам и да се мажа с някво мехлемче. M na 22god

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от pichagata_
    здравеите ,вчера ми направиха обрязване вследствие на фимоза,и съм малко притеснен,бях под пълна упоика така реших,мина добре поне така каза хирутга,сега съм с превръзка, не осе6там силни билки ,но ме притеснява сепката на главичката,струва ми се по голяма и как да кажа малко разтворена и ме боли ,възможно ли това да е така заштото е отекла следствие от обрязването или има някакъв проблем . МОЛЯ отговорете че съм много притеснен . изписаха ми само аналгин и олин за болката и каза след 3 дена да махна превръзката сам и да се мажа с някво мехлемче. M na 22god
    едемът/отока/набъбването е нормална физиологична реакция на тъканите при операция. вследствие на него е възможно и струята при уриниране да излиза по "странен" начин - да "пръска", "хвърчи настрани" или подобни ...
    това не бива да те тревожи, ще отшуми.

не забравяй за баните със смрадлика ако искаш бързо и безпрблемно възстановяване!

успех и пиши как се развиват събитията!

благодаря за отговора преди малко сам си махнах превръзката на 3 ден след операцията, не болеше,заштото я разкиснах със разтвора от смрадлика.гледката е както очаквах не е мн. приятна,главата е малко синя и отекла , но тоба знам е нормално, но има др което ме безпокои на главата има някакво петанце като от опарено ,първия ден бе6е бяло и пълно с те4ност , на сутринта се бе6е спукало от ерекциите сиг,и е изтекло малко гнои ,дали 6те се оправи ? и от какво е ?да не е имало проблем по време на операцията в 4етжуртък сум на преглед но сум мн разтревожен plsss някоои да ми отговори

/

И аз от днес съм без марля и нямам никакви подобни на твоите преживявания..Няма гной..сега ми е малко криво,тъй като я няма марлята и главичката ми се търка директно в белъото,но какво да се прави,ще свикнем.Отиди на лекар и го виш това.Може би е нормално,но ти си провери.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от pichagata_
    благодаря за отговора преди малко сам си махнах превръзката на 3 ден след операцията, не болеше,заштото я разкиснах със разтвора от смрадлика.гледката е както очаквах не е мн. приятна,главата е малко синя и отекла , но тоба знам е нормално, но има др което ме безпокои на главата има някакво петанце като от опарено ,първия ден бе6е бяло и пълно с те4ност , на сутринта се бе6е спукало от ерекциите сиг,и е изтекло малко гнои ,дали 6те се оправи ? и от какво е ?да не е имало проблем по време на операцията в 4етжуртък сум на преглед но сум мн разтревожен plsss някоои да ми отговори
    това с "петънцето" е интересно, но не е необичайно. а ти да беше го снимал...ама кой да чете цялата тема.....
    ако не са ти предписали антибиотици след операцията - наблегни на смрадликата (ако естествено не си алергичен към нея!)

Град
    Враца
    аз още се чуда дали да кажа на наще щот не ми прай никви проблеми
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    аз още се чуда дали да кажа на наще щот не ми прай никви проблеми
    ми не ги тревожи

човек за убиване си, едва ли им пука за твоята пишка...

имам един въпрос колко време след операцията от фимоза мога да хода на басеин или на море се пак е лято и един савет към тези на които и предстои обрязване-преди нея биите повече чикии да не мислите за тях колкото е възможно по дълго време, поне аз така мисля

Doki obryshtam se kum teb, v posledniq mesec prekalix s masturbiraneto, v bukvalniq smisal i sega imam rana otpred na tova gem4e, leko cepnato e, 16 sum i ne sum pravil operaciqta, mislex go za nenujno, shte me posavetvash li kakvo da pravq?
    Sajalqvam che nqmam kirica no naistina burzam shte editna posta skoro!!!
    Vinagi sum bil barman4e

Хмм хора имам малък проблем ... така .. вчера бях опериран от Фимоза .. и снощи неможах да заспя защото нз какво го кара но щом легна ми става .. и болките са ужасни, като стана пак спада .. видях по-горе в мненията че имало някакви лекарства против ерекции , ще може ли името на някой от тях , отделно главичката ми е много нежна и при допир с бельото се чуствам така се една си докосвам ретината на окото , какво да направя за да не ме боли .. благодаря за отговорите на всички.
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

/

Значи,никой не е можел да спи първата нощ-да си само ти с мед да те намажем.Главичката ще ти свикне,иска се малко инат-разхождай се повече въпреки усещането,аз така правих и сега си ходя без особени проблеми.Спането е кофти първите 3-4 дни,после и да ти става не се будиш.Не ползвай такива препарати,които ти спират ерекцията.Няма смисъл,а и няма да подействат веднага тъй или иначе.

Мерси
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

123

Момчета, разваляте си сексуалния живот, от прочетеното, само това мога да кажа. Умната, аз се махам от тоя форум.

/

Някои си го оправяме,защото нещо ни е пречило дълго време. ..Всеки има право на мнение.Щом искаш не го чети тоя форум какво ти пречи

Здрасти

Здрасти аз съм момче на 17 години скоро ставам на 18. Значи моя проблем е следният: Имам Фимоза горната част на кожичката ми е стеснена, при нееректирало състояние лесно си забелвам кожичката но при еректирало е по-трудно, мога да я забеля до долното ръбчето на главичката и осещам как ми стяга но немисля че това е парафимоза защото после пак мога да я вдигна кожичката а и когато забеля главичката ми леко посинява. Кожичката ми не е много силно стеснена но все пак за мен е проблем. Имам и други проблеми единият е късо гемче и последният ми проблем който най-много ме приятеснява е че пенисът ми е изкривен на долу и на ляво като банан. Аз много съм чел в нета, на наще не съм казал много се притеснявам, но мисля че без операция няма да се оправя. Незнам какво да правя малко се страхувам като си помисля за това ще съм ви благодарен ако ми дадете някакви съвети.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от NothingElseMatters
    Doki obryshtam se kum teb, v posledniq mesec prekalix s masturbiraneto, v bukvalniq smisal i sega imam rana otpred na tova gem4e, leko cepnato e, 16 sum i ne sum pravil operaciqta, mislex go za nenujno, shte me posavetvash li kakvo da pravq?
    Sajalqvam che nqmam kirica no naistina burzam shte editna posta skoro!!!
    първо никакъв секс с друг човек докато имаш открита рана по пениса, освен ако не си лишен от инстинкт за самосъхранение.

не е много ясно, но с голямо приближение може да се предположи, че вероятно имаш късо гемче чиято цялост е частично нарушена при по-интензивна полова игра.
    какво мога да те посъветвам - написано е в основната тема: обърни се към хирург да отстрани гемчето, което очевидно ти съдава проблем!
    всяко друго решение ще е палиатив и ще повлече нови проблеми в годините напред. ако беше на 56 щях да се замисля какво да препоръчам. но ти си на 16 - тепърва има да радваш другите и сам да се радваш на половото общуване.
    това са важни неща, всички могат да изказват мнение, но решенията за своето тяло и живот вземаш Ти

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от fr3e_s7yle
    Хмм хора имам малък проблем ... така .. вчера бях опериран от Фимоза .. и снощи неможах да заспя защото нз какво го кара но щом легна ми става .. и болките са ужасни, като стана пак спада .. видях по-горе в мненията че имало някакви лекарства против ерекции , ще може ли името на някой от тях , отделно главичката ми е много нежна и при допир с бельото се чуствам така се една си докосвам ретината на окото , какво да направя за да не ме боли .. благодаря за отговорите на всички.
    пиши на ЛС!

има негласна уговорка, а и според правилата на този форум - това, което лекуващият хирург от тепагьозлък и невежество не е указал като съпътстващо лечение да не се пише е "открит ефир".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си