- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
това го чуваме за N-ти път! как се развалял сексуалния живот.....Първоначално написано от upsurt
разваля се млади момко нещо, което съществува!
когато поради глупав и леснорешим анатомичен проблем си седиш в къщи и "сексуалния живот" ти се изразява само в кръжока по "сръчни ръце" насаме под душа, ако че искаш друго - вероятно ще разбереш пишещите тук!
тази тема НЕ е създадена като прокламираща проповядваща и налагаща обрязването като норма на ортопраксия на "истинските мъже". нищо таково няма!
темата служи и коментира САМО медицинските индикации, които биха довели до евентуално обрязване.
но това е въпрос на индивидуален избор. въпрос на свобода да избереш сам какво какчество на живот Ти би желал да реализираш чрез биологичния си потенциал.
процедурата коментирана тук не е по прищявка или по някакви отвлечени идейни съображения, а само според ПРИНУДАТА НА НЕОБХОДИМОСТТА!
всяко от тук четящото и пишещо Момче би било доволно да има начин да се реши проблемът му чрез неинванзивен метод: с молитва, пляскане на ръце, пеене или псуване - все едно.....но не става за жалост...
съжалявам, че не желаеш да пишеш за резултата от лечението при теб и да продължиш да споделяш опит!
това е тъжно! понеже твоя опит би могъл да буде от полза на момчетата в млада възраст....
но както и да е, щом така си решил - довиждане![]()
Начи,тоя филм,че ще се оправи без операция сме го гледали...Не мисля,че си в позиция да казваш,че не ти се занимава с хирурзи,защото си имаш проблем,който те притеснява.Така че заеби скромностите и отиди да те оправят.Минава за 20 мин тая ,,операция"
Здравей Баткодоки!Първо искам да ти благодаря за всичко, което си направил за мен и хората като мен...Въпреки че не съм писал досега тук, съм изчел всичко, и ти ми помогна страшно много да преодолея страха си и да се оперирам...На 18 съм и имах лека (но пък упорито дразнеща) форма на фимоза...Легнах под ножа преди повече от 6 седмици, и видях че не е имало за какво толкова да се тревожа - от доста време не изпитвам никакъв дискомфорт и се чувствам чудесно (даже първата ми мастурбация след операцията беше 13 дена след нея
)...Също така отдавна спрях баните със смрадлика, а малко по-късно и превръзките нацяло...
Обаче, има нещо което ме притеснява...Мина толкова време от операцията, и все още имам чувството че пенисът ми не е напълно заздравял - в смисъл, не чувствам нито болка, нито нищо, но на външен вид, просто ми изглежда че конците не са си свършили работата както трябва...Освен това от долната страна на главичката има нещо като малко струпване на кожа, което е леко чувствително...същото може да се каже за цялото ръбче, което е било в конци...А в пасивно състояние, там където беше отокът все още кожата се струпва и стои някак си неествено, само в ерекция се изпъва нормално...
Все си казвам, че не трябва да си правя база за сравенение с това, което виждам в порнака, обаче в крайна сметка осъзнах, че вече нищо не се променя с времето, и се реших да се обърна към теб...Знам че не се допитвам до теб с конкретен проблем, и съжалявам ако ти губя времето с глупости, но наистина имам нужда да чуя мнението ти...Ако искаш ще ти пратя снимки...
Благодаря предварително!!!
баце колко хора имаме такъв проблем а си мислех че съм единствен![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ами много зависи в колко е зле.На мен единствения ми проблем беше,че трудно слагах презерватив заради пръстена от кожа след главичката...Та,всеки трябва да си прецени сам за себе си
пичове..всичко точно..ония ден ме резаха..ама доктора на 3 пъти ми отказва да ми изпише хапове за да няма нощна ерекция...много боли..ще скъсам конците...6 пъти сам ставал вечер...доктора казва нямало смисъл..ии не отстъпва....дайте идеи..
Ми няма смисъл..ще ти мине до 5-я ден...Пак зависи на колко години сиколко ,,рипа".
..Та аз си правих секс,просто в еректирало положение кожата ми стигаше до под главичката..без презерватив ставаше..В началото е кофти,но после малко или много това е кожа-разтяга се.Ако някой въобще не може да я извади главата...аз просто незнам как ще прави секс..
Така...ето един въпрос и от мен
Вчера ме клъцнаха, но чудно снощи нямах никакви ерекции даже честно казано от тогава не съм имал и въпросът ми е дали имам основание да се притеснявам или да се радвам от този факт....
А относно операцията и цялата схема ще кажа, че всичко се покрива от здравната каса и нищо не се плаща допълнително, операцията минава за половин час няма и толкова. Разбира се не те боли нищо защото си под упойка. Аз съм от София и операцията си я направих във ВМА.
Искам да благодаря на batkodoki за темата която е направил !
Първоначално написано от rieka
благодаря за добрите думи, но кой знае каква заслуга нямам. темата я правят споделящите опита си Момчета.
вероятно преди или с упойката са ти дали каквото трябва.
рядко удоволствие е и в следващите нощи да се радваш на този комфорт![]()
Да, прав си, че темата се прави от всички нас, които пишем вътре, но за да се стигне до там трябва да се предизвика техният интерес и да знаят, че ще им бъде отговорено ако пишат, затова благодаря и на всички писали в тази темаПървоначално написано от batkodoki
Иначе от снощи почнах бани с калиев перманганат и се мажа с някакво кремче. Надявам се като мине оттокът кожата да се смъкне малко надолу, че като чели са ми оставили повече...не знам ще дочакаме ще видим
П.П И пак нямах ерекции
Баткодоки, моля те обърни малко внимание и на мен, не се подвеждай от ник-а ми, понятие си нямам от медицина...![]()
Първоначално написано от HouseMD
привет
сърдечно благодаря за добрите думи, но пак да кажа, че темата се прави от ВСИЧКИ Вас споделящи жив и реален опит в нея, а не теоретични абстракции и майчински страхове
относно външния вид: въпрос на време е да изчезне всяка следа от интервенцията обикновено.
относно по-високата чувствителност в мястото на среза: и това е въпрос на време. системата ще изгради кожна покривка равна по сетивност на околната.
относно струпването на кожичка: виж, важното е как се държи пениса в "работно" състояние, а не в "пасивно". най-често т.н "аванс" изглежда така в първите години след обрязване, но пък точно този аванс разрешава половият комфорт. с времето и този проблем ще избледнее...
снимките винаги са добре дошли, носят много повече информация отколкото човек споделя обикновено.
прочелите темата знаят куде да ги пращат![]()
Здравейте.
Писах пролетта в темата,но чак сега събрах смелост да посетя уролог.На 17 съм.Много се притеснявам понеже съм почти сигурен,че имам тежка форма на фимоза.Има го и момента с надуването докато уринирам(понякога се случва).Това е откакто се помня...преди около половин година разбрах,че имам проблем и то от този форум....Преди това си мислих ,че ще се оправи с времето понеже не изпитвах никаква болка повреме на ерекция или мастурбация.Смея да твърдя,че прочетох цялата тема и хората с моя проблем явно са доста малко(аз нито един не забелязах).При операция възможно ли е да се получи някакво усложнение или пък след това.От първия пост на темата разбрах,че всички форми на фимоза се лекуват.Да,но в моя случай самата операция и последващото възстановяване нещо по-различно ли ще са от обичайните.Наистина доста се притеснявам...какви ли не мисли ми се въртят в главата всеки ден.
Ще се радвам и ако ми препоръчате добър специалист от София.Парите нямат значение.
Благодаря.
Няма от какво да се притесняваш всички форми се лекуват, защото има един начин - обрязванеПървоначално написано от iamsad
За парите..ако ти искат пари значи нещо те ментят поне на мен във ВМА не ми искаха и 1 стотинка!
Аз съм се насочил към обрязване...просто се притеснявам нещата да не са по-различни или особенни отколкото при останалите.
А това за парите го написах,предполагайки,че в частните болници искат заплащане.Пък и друго си е като имаш някакъв стимул за работа.![]()
човече по сигорно от обрязването нема поне ще си сигорен че ще се оправиш от 1 път,това е моето мнение поне съм минал по този път и знам
ЗдравейПървоначално написано от iamsad
Всъщност твоя пост ме навежда на ред мисли:
- първо: не е вярно, че хората с твоя проблем са малцинство! напротив (което е тъжното) оказва се че са мнозина, но поради възрастовата си категория сами не се вписват в "тийновете" и пишат с молба за консулт на ЛС само.
т.е маса народ се регистрира САМО да получи лична консултация.
слагаме край на това! въвеждаме правилото считано от днес:
АКО НЯКОЙ НЕ Е СПОДЕЛИЛ ПРОБЛЕМА И ОПИТА СИ В ТЕМАТА - НЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА ЗА КОНСУЛТ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ!
конкретно на въпроса: обрязването е радикалното лечение на твоя проблем и настоятелно ти препоръчвам да не го отлагаш във времето.
бтв пиши на ЛС![]()
yee az bqh pisal 4e imam tam sinehii li kakvo tam deto ti zalepva koji4kata i misleh da hodq na doktor 6ot polovinata mi pi6ok ne se zagolva6e no sq kat po4nah po 4esto da biq 4ikii i ve4e e na 100% zagolen daje i nadolu ot glavi4kata![]()
![]()
Zdr
Az sam na 14.Imam fimoza i mislq 4e trqbva da se prowede operaciqta no problema e 4e nqmam smelost da kaja na roditelite si,pritesnqvam se,sram me e....kakvo da napravq?![]()
...SadDnesSs...
Да споделиш. До никъде няма да стигнеш ако седиш и не правиш НИЩО!!! Викни татко ти и му обясни, или там които чувстваш най-близък.Няма от какво да те е страх![]()
ox az s nikoi ot tqx ne sam blizuk... ne sam po tiq razgovori az ne im kazvam kude 6e izlizam pa za takiwa raboti...;(
...SadDnesSs...
Е тогава кво ? ше стоиш и ше мрънкаш ли ?Първоначално написано от ~Angel~
Prosto se straxuvam da ne po4nat:"dai da vidq,dai da vidq"...
...SadDnesSs...
ми ще кажат точно товаПървоначално написано от ~Angel~
понеже те обичат и искат всичко най-добро за теб.
а ти защо се шашкаш от това "дай да видя" - не знам. пишката е като пръст, или нос , или ухо.......що не се срамиш да покажеш пръст на мама/тате/доктор-а да покажеш пишока е срамно.....................
здравейте..вчера ме оперираха от фимоза в плевен-авис медика .
(Аз съм от русе на 14 години) и като се прибрах уж всичко добре но немога да се изпикая...Дори 2 капки като пусна ме боли ужасно много..вчера не съм пикал вече едвам ходя и тая нощ не питайте как съм я изкарал...поне 2 часа буден в ерекция .. баткодоки , можеш ли да ми кажеш някакъв начин да се изпиккая без болка..в смисъл има ли лекарства или някакво решение ?