.
Отговор в тема
Страница 32 от 233 ПървиПърви ... 222829303132333435364282132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 5802
    Много мерси за помоща,но искам да питам и каде мога да намеря херурзи на които да мога да се доверя и да ми направят вапросната операция?

Цитирай Първоначално написано от iwhswgrs
    а при късото гемче после кожата която покрива главичката си остава нали..смисл пак може да се забелва и покрива с кожичката главичката????И ако са ти цепнали гемчето това може ли да ти е проблем с жените?

значи... преди 3 години не можех да си го заголя в нормално положение,но почнах да го мия мног много много и с упражнения ми се оправи.От скоро започнах редовно да се опитвам да го заголвам (много често под душа) и 1 ден се заголи целия.сега като го пусна пак си остава леко но има ОГРОМНо подобрение.Въпроса ми е :трябва ли да посетя лекар и ще ми порасте ли,защото се чувствам комплексирам.Аз съм на 14

Здравейте.
    Искам да успокоя хората с проблем като моя.
    Днес се положих на операция - премахване на гемче, което се скъса при полов акт. Беше останала една малка част от гемчето на главичката на пениса, която хирурга отстрани. Общо взето операцията премина успешно за около 10-15 мин. Без кръв, без болки. Изписаха ми гел за мазане, витамин А + Е и прахчета за пиене. След една седмица съм на консултация, при която хирурга ще прецени дали съм готов или не за водене на нормален полов живот.

problem

Problema mi se sastoi ot slednoto v erektiiralo sastoqnie glavi4kata ne mi se zabelva ot samo sebe si ,no sled tova lesno uspqvam da q zabelq dotuk gore dolu dobre no kojichkata lesno uspqva da se varne obratno .Nqkoi moje li da mi kaje kakav e problema s tochnost.

Град
    Бургас
    Здравейте на всички. Искам да кажа на всеки който му се налага такава операция, че няма от какво да го е срам. Аз от малък имам фимоза и от срам до сега не съм ходил. А вече не съм тинейджър, а на 24. Най-накрая реших да се оперирам и това ще стане довечера. Ще пиша след това как е минало. Надявам се да няма проблеми. А за тези които казват, че това било безсмислено ... нека да кажа че като се има предвид болката по време на секс, операцията си е напълно наложаща.

И още нещо. Поздрави на тези, които са направили тази тема. Само тук намерих информацията, от която се нуждаех.

/

Наистина си е друго да има къде да прочетеш.Но и да няма в крайна сметка нали всеки от вас е наясно,че когато има проблем той няма сам да се реши,а трябва ние да си го решим.Така че действайте момчета,всичко ще е наред.

Град
    Бургас
    Здравейте момчета, пак съм аз. Вече минаха няколко дни от операцията и единственият ми проблем е сутришната ерекция. Докато бях с превръзката не болеше много, но сега я махнаха и предполагам, че ще боли повече.
    Помагайте.
    И друго .... изписаха ми само някакъв крем за мазане, а не казаха нищо за промивки и други такива неща. Това достатъчно ли е?

/

Не може да те резнат и да не боли бе човече ..Потрай малко,ще свикнеш и ще си ходиш нормално,не е кой знае какво...

Град
    ФъФф КлубЪъ
    аз имам късо гемче.пише, че при много мастурбиране се къса.e деба, от една година, почти секи ден маам чикии и нищо ми няма.секс не съм правил още.Много се чудя, дали трябва да отида на лекар?И ако да...срам ме е да споделя с наще.Кво да отида при наще и да им Кажа: абе кат ми се надърви и не ми се оголва главатЪ.

Оф че си отиваш казваш му че искаш направление за уролог той те пита за какво ти ще кажиш за пишката ала бала той ще ти даде пък уролога е виждал хиляди като теб

Здравейте! Аз съм на 26 години и имам лека фимоза, която получих преди година и половина след травма на препуциума. Проблема ми е наи-вече когато съм в ерекция- трудно ми е да я поддържам заради кожичката, която е леко свита и това ми пречи при секс. Освен това често ми се възпалява и зачервява това място. Вчера бях на преглед при един специалист уролог-хирург. Човекът видя за какво става въпрос и предложи да направи частично обрязване при което нямало да се изреже цялата кожа, а само две трети от нея и по този начин щяло да остане малко кожа, която да покрива част от главичката. Аз незнам обаче кое е по-удачно- пълното обрязване или частичното- хирурга каза, че това аз сам трябва да си го реша! Какво да правя? Какви са плюсовете и минусите и на едното и другото? На някой от вас правили ли са частично обрязване и доволен ли е от резултата? Дайте ми съвет моля ви? Благодаря!

ХеиИи КаК Сте прочетох 40% от вачите мнения/ оговори и разбрах какъв ми е проблема Имам гемче а за мои късмет си бела апсолютно целия но само така нареченето гемче ми пречи аз съм на 14 години и ми е 10 см В ерекция немога да се изпразня да (ослобода спермата) макар и да я усештам според мен ако си махна гемчето ще мога без проблем да се изпразня дори ще ми стане 14 см а по нататък дори и повече заголвам го около 3см без проблем не ме и боли даже малко ме е срам ама чтом става дума за малчо начи не ме е се пак после ше му викам голямчо и сега малко сериозно мисля днес да кажа на баща ми и утре да отида на лекар и така нататък после ще ви пиша ... а сега имам въпроси малчо(патката ми) ще порасне ли ??? ще мога ли да се изпразня ??? и ще ми бъде ли вече нормален (а не като мойте приятели ходат да бият чикии некаде или по курви аз се да им казвам са имам работа жалко че немога да дойда с вас) иначе е дебел и т.н абе зн как е само тоя гем ми пречи желая успех на сички и ще искъм пълна упоика и ще внимавам за напред оппппп са се сетих начи като бях малък (около 4 годишен) майма ми ми беше казала да си беля пишката аз я бях обелил много ама не иска да се върне са се сештам че не болеше толкова много и че после си я белех на всяко къпане и моля ви кажете нормално ли е на тази визраст 14 години и 2 месеца да ми е 10-12 см пишката 4 см обиколка (дебела) и да я забелвам 3 см ??? и за спермата кажете плсс чао успехи и ще следа хубавата тема която промени живота ми

Супер фен
    Не е нормално,естествено.На 14г трябва да ти е 16-17 см и нагоре.В общи линии ти е много къс.Помисли още от сега за операция по удължаването на "малчо".Че както вървят нещата май никога няма стане "големчо".

Цитирай Първоначално написано от Рамбо
    Не е нормално,естествено.На 14г трябва да ти е 16-17 см и нагоре.В общи линии ти е много къс.Помисли още от сега за операция по удължаването на "малчо".Че както вървят нещата май никога няма стане "големчо".
    извинявам се ама вчера го мерих 15см е

Аз имам проблем, но не съм сигурен точно какъв е. Мога да си оголвам главичката, но малко по-трудно или по-лесно след няколко опита. Това може ли да се дължи на това, че е малко кривнал наляво?
    Благодаря предварително
    Иначе нямам проблем с дължината за 14 години 22 см си е нормално.
    И друг въпрос: има ли някакви по - специални неща първият път, ако ти е крив или не ти се оголва главичката много лесно?

14 години - 22 сантиментра ? ............................... Тая тема е за да си помагаме, а не да се хвалиш колко ти е дълъг пениса.. глупчо

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от ecio
    Здравейте! Преди няколко дена бях на уролог- имам проблем с ерекцията (не мога да я задържам много дълго) и се оказа, че това е в следствие на лека фимоза- докторът е написал в амбулаторния лист: "При издърпване на препуциума се образува фимозна бразда, която в спокойно състояние не е голям проблем." Тази фимоза си я направих сам от незнание и глупст- ще ви споделя как се случи: преди повече от година и половина реших да мия главичката и кожичката на пениса си със сапун и правех това по няколко пъти на ден- уж за по-голяма хигиена. В следствие на това получих дребни рагади(раничка). След като отидох на кожен лекар и разбрах от къде е дошъл проблема го отстраних, но след оздравяването кожичката на пениса ми се сви- достатъчно, за да ми пречи и създава проблеми.Та преди няколко дена лекарят ми даде направление за хоспитализация и след около 20-ина дена ще ми правят операция, за да се отстрани проблема. Според уролога трябва да се направи пластика на пениса, която представлявала 3 среза и зашиване след това на кожата на пениса. Хирурга, който ще ме оперира вече ме е оперирал веднъж- преди една година ми се наложи операция на Варикоцеле и този същият хирург ме оперира и останах много доволен. И тогава имах този проблем с пениса, но той отказа да го оперира и да ми направи пластика - каза, че според него ако ще се прави нещо, то трябва да е пълно обрязване, защото след пластиката след време кожичката можела отново да се свие. А иначе след като ме погледна реши, че фимозата ми е по- лека и ми изписа един мехлем с който да мажа кожичката с идеята, че това мазило ще я разшири- за съжаление нямаше никакъв резултат! Какво да правя- дайте ми съвет моля ви! Някой от вас попадал ли е в същата ситуация? А може ли някой да ми даде повече информация за тази пластика(има ли някъде снимки на такава операция?)- как би изглеждал пениса ми след нея с тези срезове? Честно казано идеята за обрязване никак не ми допада, но ако това е решението на проблема ми в крайна сметка имам ли избор? Аз съм на 28 години -знам, че това е форум за тинейджъри, но никаде другаде не намерих информация и се надявам тук да науча повече и получа съвет за проблема, който имам и за най-подходящото лечение! Благодаря ви предварително!

да, и това се случва за съжаление.
    непрекъснато ми пишат момчета, които в стремежа си за хигиена ползват по пет пъти на ден антибактериални сапуни/гелове/шампоани и каквото още ви дойде на ум от тази шарлатания наречена козметика.

хигиената е нещо основополагащо, но когато стремежът към хигиена се превърне в маниащина нарушаваща физиологични дадености - резултатът обикновено е нов проблем, но това е тема за отделен разговор.

в твоя случай, след като вече си пробвал локалните кортикостероиди и при отчитане, че вече си имал изразен съединителнотъканен проблем манифестирал като варикоцеле (а днес вече е известно, че тази "слабост" на венозните стени е генетично предпоставена) и на възраст 28 год - вероятността след частично обязване/пластика да се наложи и пълно такова клони към максимума. някъде над 95% е.

а е хубаво да се помни, че все пак пенисът НЕ е нокът, който безпроблемно можете да режете два пъти в седмица - а орган със сложна инервация и всяка интервенция в/у него води до лишаване от определени нервни окончания, до "пренастройка" на ЦНСистема с оглед интегралното "разчитане" на постъпващите от пениса импулси... etc....

спец във вашия случай е добре да се вслушате в мнението на хирурга-оператор. той /вероятно/ има достатъчно чисто емпиричен опит!

уролога е специалист по отделителна система. мъжка&женска. и по "съвместителство" минава и за спец по пенис, докато специалист по мъжка полова система е Андролога

за т.н. "пластика" - има много и различни методики за извършване на "щадящо" частично обязване.

всичко разбирара се е МНОГО ИНДИВИДУАЛНО, ЗАВИСИ ОТ КОНКРЕТНО ИЗРАЗЕНИЯ ПРИ КОНКРЕТНИЯ ИНДИВИД ПРОБЛЕМ, но статистически огромното мнозинство предпочели този метод стигат впоследствие до нова операция.

дали имате избор?
    - да разбира се, човек винаги има избор

при вас изборът е достатъчно богат:
    1/ не предприемате нищо. оставяте нещата както са. е, ще загубите от качеството на живот и ще ви бъде сериозен психологически проблем - но от това със сигурност нес е умира
    2/ продължавате с кортикостероидните мазила. след година може и да имат ефект. лошото е, че дълготрайната им употрба да ва задължително тежки странични ефекти..
    3/ правите пластика и вс е наред.
    4/ правите пластика и има проблеми. налага се нова операция за обрязване.
    5/ поверявате пишока си на хирург с достатъчно опит за да ви обреже грамотно.
    6/ 7/ 8/....etc...намирате в интернет някой "доктор", "лечител", "екстрасенс", "биоенерготерапевт", "коректор на карма", "маг", "изцелител" и прочиее шарлатани "лекуващи" от хрема до СПИН, та една проста фимоза ли да ги затрудни........

относно инфото за т.н пластика - просто напиши в някоя търсачка Preputioplasty и чети, като не забравяш за т.6/7/8....от горните.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от half_life_ep_2
    Айде и аз сам в списака с чакащите отговор (нищо ти няма) Моя член в спокойно састояние се забелва без проблем, а ерекция кожичката сезабелва свободно до 0,5 -1 см след края на главичката след което като продължа още да опъвам гемчето се обтяга, когато опъна до краен предел гема леко навежда главичката ако продължа да дърпам още усещам лека болка. При мастурбация и нормално а не силово забелване не испитван болка нито дискомфорт само дето гема се обтяга леко. Това до сега не ми е създавало проблеми но като прочетох тая тема почнах да се притеснявам. На 17 сам и искам някой да ми отговори компетентно до колкото това е възмоно от тези описания дали е нужна операция или само се притеснявам много. Един приятел ми каза че ако го забеван до край и напъвам леко всеки ден кожата щяла да се разтегли за няколко месеца но се чудя дали това е истина и дали въобще е нужно, или се притеснявам излищно.
    Надявам се че като нямам проблем с мастурбацията да няма и със секса щото още не сам пробвал
    най-вероятно наистина ти няма нищо за което си струва да се тревожиш!

редовно ползвай смазка /бебешко олио-гел, слюнка.../ при игра/секс и не би трябвало да имаш никакви проблеми

Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
    14 години - 22 сантиментра ? ............................... Тая тема е за да си помагаме, а не да се хвалиш колко ти е дълъг пениса.. глупчо
    Сори, но не се хваля, просто един по-горе беше написал, че заради това има проблем с ръста, но аз нямам такъв... и наистина е толкова +-2 сантиметра максимум и това не е кой знае колко много...

/

Ако някоя жена я види тая последна страницата на темата ще припадне ..Моя съвет към вас е ако мислите,че имате проблем да бързате да го решите.Някои от нас вече са забравили какво е било.Знам,трудно е,но веднъж мине ли всичко си идва на мястото.

П.С. Браво момко за твоите сантиметри.Пожелавам ти да го ползваш често ,,Малкия",защото само практиката ще те направи добър,а не сантиметрите

zdravejte. iskam da wi popitam dali e normalno na 20 godini w normalno systoqnie da ne moje6 da si zabelwa6 penisa i da ti se pokaje glawi4kata? w erekciq stawa, no otnowo cqlata glawi4ka ne moje da se ogoli, a samo do nqkakwa stepen se pokazwa. sled towa cqlata glawi4ka ne moje da se otkrie. moje li da me posywetwate kakwo da prawq i dali izob6to moje da mine bez doktor? blagodarq wi.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от TheIceDesert
    Айде и аз минах под ножа .Мойто беше вродена фимоза. Вчера ми беше операцията в Каспела в Пловдив.Сичко мина ок, хирургът каза че дори съм закъснял малко и бая изрязъл и бая кръв текло..целия бях блед после ама здраве да е.С пълна упойка бях и след кат се събудих бяха адските болки ама след час някъде понамаляха.Нищо не ми изписаха за нощните ерекции и снощи бая се будих и не беше много приятно.Кървя малко но мина.Бая отток имам,надявам се скоро да спадне.И та въпроса ми е откога трябва да почна с баните с калиев перманганат?И как точно се правят?Топиш си пишока за 5-10 мин ли?Че при тоя хирург мн мн не разбрах и се надявам вие да ми помогнете...О и той ми каза да съм си го мажел със дефламол че да бил винаги мазен и влажен малко странно ми се струва ама от утре почвам btw na 15 съм
    е, честито Освобождение

тия приказки на хирурга с чиста съвест ги отнеси в графа "заработва си рушвета" пича като плаши в минало време...

ако беше прочел цялата тема щеше да си вече наясно, че поне аз лично съм против ползването на р/р на калиев перманганат при млади момчета. СМЕРАДЛИКАТА върши чудесата!!!

дефламол - да, след третия ден и аз го предписвам.
    не е скъп / е,може да се предпише и мазило със същия ефект и цена х70 пъти тази на дефламола....../, ефикасен е и помага за регенерацията на нарушената цялост.

btw, колегата, който е казал че обрязания пенис в началото трябва да буде "винаги мазен и влажен" е бил категорично прав.
    неспазването точно на това капитално условие води до последващите неблагополучия така широко рекламирани от противниЧКИТЕ на обрязването.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от kung_fu_panda
    Такааа по симптомите описани на 1вата страница наи-сетне разбрах какво ми има на пениса и това е вродена фимоза. Аз съм на 14 години тоест след 1 месец права 15 и искам да попитам нормално ли е при вродената фимоза да не ти расте пениса и също ако може кажете ми херурзи които да ми направят операциата за която става вапрос при фимозата и също след тази операция след колко време всичко ще се нормализира и ще имам нормален член бес проблеми.Моля ви помогнете ми шот напрао се чувствам като изрод пред приятелите и саочениците ми .И също да питам дали не съм закаснял.Мерси предварително
    едва ли имаш "вродена фимоза" шом в следващ пост твърдиш, че в ПОКОЙ свободно оголваш гланса на пениса.

на 14 при част от момчетата "Детето се бори с проявяващият се Мъж" т.е. съзряването се извършва в психологическите области рязко, бързо, скокообразно - но в чисто физиологичен аспект има несъответствие на биологичния апарат

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от iwhswgrs
    а при късото гемче после кожата която покрива главичката си остава нали..смисл пак може да се забелва и покрива с кожичката главичката????И ако са ти цепнали гемчето това може ли да ти е проблем с жените?
    когато проблема е само в "късо гемче" и то се отсранява - както съм писал: пишокът няма да промени вида си.

да, кожичката покриваща главичката си остава там където е била винаги (в покой)

ако са ти махнали гемчето, което е пречело - проблема ти с жените е решен.
    по скоро жените ще имат проблем с твоето желание (и възможност) за копулация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си