- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Ами исках да кажа, че след операцията не можеш да мастурбираш и нали знаеш нещо дето ти е забранено най-много го искаш и като не си мастурбирал повече от седмица издивяваш, поне при мен беше така и затова го написах!А иначе за чувствителноста не знам, при мен беше ужасно голяма че даже преди по време на секс понякога ми пречеше, защото се чувстваше болка, обрязан съм и мисля че чувствителноста много ще ми се намали, а иначе за теб с доктора ще трябва да говориш, знам че след обрязване чувствителноста много намалява...но все пак говори с лекуващия ти лекар!Първоначално написано от MC_Kubbe
![]()
абе БаткоДоки тва нещо пак се появиПървоначално написано от TheRealisT
разбрах, че след като ползвам това бебешко олио се появяват...но скоро не съм, а има доста по главичката ми! какво става?!?! Вече не знам кое е редно и кое не, не знам даже хигиената което поддържам дали е правилна, както и нещата които ползвам...моля те обясни ми какво е това?Какво става?Как да няма повече такива положения..оная ми работа все едно от шарка болна
обясни ми моля те,защото на ЛС не отговаряш
abf do sega bqh na urolog... d*ba neshtastnoto durto kopele kak me fana za pishonata mi. ..kakto i da e ... she me operirat v petyk , demek sled 2 dena :S ... malko uchudvashto nz ... preporu4a mi 5ta gradska poneje medesinskata akademiq shtqla da operira 4ak sled 20ti qnuari
nqkoi da sa go operirali v 5ta gradska (SOFIA) ??
BULGARIAN ---- ANIMALS
Как те хвана!?!?Първоначално написано от bubblegum9210
Пиши преди, по време и след операцията. Ще бъдеш полезен на всички с подобен проблем!
![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Първоначално написано от strong
А бе да ти кажа повреме на операцията ще му е трудно да пише...![]()
![]()
![]()
Айде айде,аз отидох с колата на тая ,,операция".Даже ми се четеше вестник ама нямаше.Споко момчета,това е елементарна интервенция
![]()
А колко пари струва тва чудо?
тва чудо се прави безплатноно сега да разкажа... отидах на лекар каза ми "свалай гащите" а тоя некав дъртак и неква сестра имаше там ..
и майками се довтааса.. но няма зн .. фана ме за пишоната и ми я дръпна аз му викам не може повече уе , боли и тоя продължава.. каза за обрязване си викам хуу ии вика няма нищо страшно , ще ти я направим с местна упойка понеже пълните били рискуви за такивя лесни операци , вика че няма да усета нищо .. работа за 10 минути ... ама преди това тряя ми прават некви изледвания... часа на истината се оказа СРЯДА !
Ако някой знае г/д след колко време след операзията може да се прави секс да пише!!
BULGARIAN ---- ANIMALS
Абе мен от всичко, най-много ме притеснява това как да го съобщя на наще...
ti na kolko si ?
BULGARIAN ---- ANIMALS
аз съм на 16 ама няма значение на колко си... отидах казах на майка ми първо тя го прие много добре и каза че ще ми вземе направление.. няма от какво да се притесняваш пич... по добре сега от колкото като пораснеш , сес ?айде успех ... казваш , отиваш , и еб*ш после пичоците
![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
Две седмици и половина след операцията, немога да си и помисла за секс ..
Mnogo be? Polzvash li smradlika ?
BULGARIAN ---- ANIMALS
hmm..здрJПървоначално написано от TheRealisT
давай да започнем от начало:
- ВИНАГИ съм настоявал, че в такива случаи компетентен е ДЕРМАТОЛОГ! НЕ боли и НЕ взема милиони да те види!
- ВИНАГИ съм настоявал ПРЕДИ да започнете употребата на някое козметично/хигиенно/лекарствено средство ПЪРВО ДА ГО ТЕСТВАТЕ НА МАЛЪК КОЖЕН УЧАСТЪК ОТ ПРЕДМИШНИЦАТА СИ ЗА ПОНЕ 24 ЧАСА! и САМО ако не даде патологична реакция да приемете, че е УСЛОВНО годно за вас!
- Всеки прочел цялата тема трябва да е наясно с това!
НЕ ЗНАМ какво провокира тази локална реакция, която описваш, защото не живея с теб и не те преглеждам аз!
НЕ аз сум ти правил задължителните тестовете за алергии ПРЕДИ операцията!
Ако смяташ, че точно този гел предизвиква местната реакция (малко вероятно, но Е възможно!) просто не го ползвай! Има стотици бебешки олиа и спец гелчета по магазините.
Защо обикновено се препоръчват “БЕБЕШКИ олио-ГЕЛ, ОЛИО, ОВЛАЖНИТЕЛИ” “сапуни”,” шампоани”– на маркови производители? – точно заради отсъствието на ТОЗИ ефект! Точно защото за разлика от китайските в магазините за левче или в т.н “маркови” най-паче на “мрежовите компании” от типа на AVON&Co - са тествани, клинично изпитани и дават ГАРАНЦИЯ, че са адаптирани по начин такъв, че дори бебешката имун с/ма няма да реагира срещу тях.
Боклуцте на AVON и подобни могат да предизвикват каквото си искат.
Бебешките серии на суперкомпаниите го правят в два случая: или имаш работа с Менте, или си уникат (примерно 1:6200000).
Тези вероятности са толкова невъзможни, че са просто статистически числа.
Да се концентрираме в/у проблема: ВСИЧКО може да предизвиква този еритем (бтв, ще се радвам на снимки, а и ще са полезни!)
По метода на изключването, от двата инцидента кое подхожда на причина за тревогите:
- прах за пране на бельото
- -омекотители
- дългоживеещи апрети в самото бельо
- багрилата в “любимите боксерки”
- сапун/и
- шампоан/и
- душ-гелове
- в моята вана/душ има части от Никел
- парфюми/гелове
- спя с завивка/и от животински пух
- имам животно в къщи
- имам пиарсинг по тялото
- ползвам слюнка след като съм …
- с новата пишка смених и презервативите
- ползвам слюнка ама СЛЕД..........
- etc.............
изброяването може да продължи до безкрай!
ЕДНО обаче е сигурно – това е реакция НА средата в която поставяш пишока и няма връзка с обрязването му!
Препоръка: иди на дерматолог-венеролог да те погледне!
Понеже има и вариант да си “закачил” нещо неволно!
В най-добрия случай, ще се разминеш с едно стероидно мазилце.
коя сряда ве рапонски шибалник готинПървоначално написано от bubblegum9210
Първо трябва да отда при личния лекар да ме прегледа и той да каже какво да правя? Направо да му искам напраление за уролог или? Как стоят нещата до самата операция ?
Мисля че личния лекар няма да ти прави преглед на пениса.Просто искаш направление и казваш за какво е
От там нататък след като получиш направление,ти избираш при кой уролог да отидеш.
Поне аз като ходих до личния за направление,за уролог за бъбреците,така стана![]()
Ми тази сряда дето идва... 17.12.08тогава ще ме обрязват... и въпроса ми е горе долу след колко време ще мога да правя секс ако използвам смрадлика за възтановяване както и Lidocain Actavis
че умирам да го направя като хората..
BULGARIAN ---- ANIMALS
няма ли да ме насочи при кого да отида, защото не познавам мн уролозиПървоначално написано от UFOs
а ти собствено защо толкова бързаш?Първоначално написано от bubblegum9210
и за къде?
нали си само на 16?!
сигурно ли е, че е налице истнска фимоза и няма друг начин освен обрязването?
и какъв е този ищах да стане веднага, сега! на 17-ти!
ами ако се получат накакви /малко вероятни, но възможни усложнения/ и хирурга-оператор е на Хаваите за празниците, тогава какво правим?!
кажи де?!
Аз пък първо отидох при личния лекар, казах му какъв ми е проблема, той ми даде направление за хирург, той пък от своя страна установи, че имам късо гемче, което налага частично(непълно) обрязване, което ще бъде на 22.12(понеделник)!Първоначално написано от ramoss
![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Фимоза е .. да ... уролога в една поликлиника ме прегледа първо и ми каза " За обрязване е мойто момче" от там ме прати в 5та Градска като ми каза че още този петък (ДНЕС) може да ме оперират.. отидох .. там също ме прегледа уролог и каза че е фимоза , и че ще ме обрежат , и че нямало нищо страшно... даже ми записа час.. за четвъртак а в сряда ще ме приемат в 5та градка , та да ми вземат всички иследвания
BULGARIAN ---- ANIMALS
и да чукна на дърво да не станат усложнения.. макар че не разбирам под какво имаш предвид това .. но както и да е .. а за секса е там че си имам приятелка от почти 2 години и искам да направя секс като нормалните хора ...както и тя.. а на мен не ми е приятно така
![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
Първоначално написано от bubblegum9210
Хахаха и аз го чакам тоя момент с моята приятелка, макар че не мога да кажа че не ми е било приятно до сега, но определено сега изживяването ще е по различно и по приятно...Успех!!!![]()