- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Първоначално написано от strong
Първоначално написано от bubblegum9210
и за двама ВИ не съм съгласен!
това НЕ Е спешна операция и не виждам смисъл да напирате да го правите преди Нова Година!
млади момчета сте, изкарайте си Коледа и Нова Година като всички млади момчета, ползвайте за последно фимозните пишоци по предназначениеи след Новата -като изтрезнеят хирурзите, моля заповядайте на масата за ремонта
има и друго съображение: това е банална и несложна операция, но все пак е пишка, а не нокът!
Дяволът си няма работа и ако нещо се обърка до след Новата няма да имате контакт с оператора.
Това е лошо!
Моят съвет е ако има възможност - отложете за след Нова Год и я посрещнете както си е редно с бурно веселие и възторг, не с хленчене охкане и пристъпване като скопени патоци!
я пишете на ЛС
ами баткодоки ще ти пратя снимки само да ми кажеш къде понеже на съобщенията ми не отговаряш...бтв не съм обрязан..премахнато ми беше само късото гемче, а за това дали е от бебешкото олио и аз не знам вече...скоро не бях го ползвал но пак се появиха..Първоначално написано от batkodoki
![]()
ще те приемат в болница ? нали уж беше работа за няколко минусти ?Първоначално написано от bubblegum9210
Пратих снимки на batkodoki .. ще видим...![]()
еми момчета в понеделник ходих при личния лекар. прегледа ме и ме насочи не към уролог, а към детски хирург. във вторник ходих да говоря с него и той ме прегледа. днес сутринта ходих да ми вземат кръв и урина за изследвания. операцията ще е утре. викат ме в 7:30 сутринта. ще бъде с пълна упойка защото съм малко страхлив и ще трябва да остана в отделението до петък. тогава пак ще ви пиша как е минало.
Фимоза ли имаш!?!?Първоначално написано от ramoss
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
да, доктора каза лека форма на фимоза + късо гемче
Какъв беше при теб проблема ?Първоначално написано от ramoss
Здравейте преди 1 ден ме оперираха във ВМА от фимоза, и вечер при ерекция се събуждам от болка, какво да предприема?? Също така главичкта ми е много чувствителна и ме боли при допир, това ще премине ли? Някакъв опит да споделите ...![]()
Това че те боли е част от купона.Аз също не спах.Какво да преприемеш-моли му се да не става или поне да не се будиш като стане.След няколко дни ще боли по-малко и по-малко ....Поне съм честен.Трябва да ви кажа,че ще наваксате пропуснатото после
![]()
![]()
.
П.С.Баткодоки-защо им слагат пълни упойки за това подобие на хирургическа интервенция?Мен си ме резнаха с локална,даже бях с колата на операция...
здрПървоначално написано от Markosh
![]()
те много неща са споделили, но първото от което се започва е ВЪЗРАСТ?!
Първоначално написано от p_doichinov
е аз по въпроса съм се изказал еднозначно в развитието на темата.
"защо им слагат" все пак? - мммм....много са съображенията.
- така искат Момчетата/родителите, ако че аз не бих дал съгласие ако се касае за момче в/около пубертетна възраст. отношението полза/риск недопустимо високо превалира в графата "риск";
-така Касата&Таткото плащат повече - екииииип, анестезиолоооооог..операци он сестриии....абе пълна програма....
-радва ме, че много малко наистина ги подлагат по методологията на "пълна упойка". в 80% е чист пунтаж, и само в трагичните 20% децата наистина са подхвърляни на това.
-- а що се касае за Теб - ми да беше им казал, че си наследник на Фарма. Компания - на мига биха ти осигурили цял екип от хабилитирани колеги-упоители во главе с шеф-ка на Катедра ако щеш![]()
ама нали си ми дивак! кола ще ми кара! асоциален тип си ми ти Павка....![]()
20 години.Първоначално написано от batkodoki
Момчета утре сутринта ще ме оперират от фимоза! Като се върна ще споделя какво се слъчи , малко ме е страх ,,, но какво да се прави !айде лека до утре ! стискайте палци е
![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
Момчета утре сутринта ще ме оперират от фимоза! Като се върна ще споделя какво се слъчи , малко ме е страх ,,, но какво да се прави !айде лека до утре ! стискайте палци е
![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
Наследник на Фарма-да,радвам се че си се сетил.Наистина познаваме адски много доктори и т.н и наистина можеше да направим ,,грандиозна" операция,само че трябва да се бачка.За такава козметика не мисля че е необходимо такова нещо.Всеки,който го мине това ще разбере,че това е трудно да бъде наречено операция.Че има тръпка има-режат все пак,но наистина момчета-тази пълна упойка не ви трябва.По-лесно е на хирурга,взимат повече пари за тази интервенция и я ,,водят".Цялото отделение печели-в единия момент точат здравната каса ако сте с направление,ако сте без-мисля,че сами се сещате кой обират,за да ви клъцнат 1 см кожа!Пълна упойка бих си направил ако си махам сливиците-както май и ще се наложи или за моята операция на корема.Но да не забравяме,че сливиците са на такова място,че наистина е по добре да спиш,а моята операция на корема продължи към 4 часа...
вчера към 9 без 15 и аз минах под ножаобщо взето от операцията последно помня как някой ми сложи кислородната маска
събудих се като ме преместваха в леглото. не изпитвах болка, просто ме беше малко неприятно. болка изпитах за пръв път кадо ходих да пикая. не беше силна, но е кофти. мда и аз през ноща се събудих. пишока ми беше станал и малко ме заболя. днес съм по добре, изписаха ме преди 1-2 часа. да се надявам на бързо въстановяване. :P
днес ми смениха превръзката и доктора каза че раната е перфектна, въпреки че като го видях сега за 1 път след операцията не бях сигурен на какво прилича...но мъжа който лежеше на съседното легло ми каза 'споко ще се оправи, и мене ме оперираха като бях на твойта възраст. После си като шевна машина и ад за жените
![]()
а на вас след операцията с какво ви каза да го мажете или промивате ?
когато ми е в спаднало състояние мога да го оголвам напълно,когато получа ерекция пак съм го оголвал,но трудно-аз явно имам късо гемче.може ли някой да ми каже дали ще стане само с опаване на кожичката?не ми се ходи на хирург,защото може да ми остане белек на пениса,което не искам да става.
Здравейте тази вечер прекарах доста време пред компютъра четейки отговорите в тази тема. Таааааа на 21 години съмИмам някакви бегли спомени когато съм влизал в тези форуми и бях засичал точно тази тема но така и не влезнах да прочета за какво става на въпрос, мислех че това е нещо което не може да ми се случи - уви
От лятото насам забелязах това свиване на препуциума... не ме притесняваше особенно. Не водя редовен полов живот , понеже връзката ми с приятелката ми е в по - голямата си част от разстояние понеже и на двама ни ни се налага да пътуваме, както и да е
Та лятото свърши времето си минаваше, аз се прибрах в България и тепърва зашпочнах да осъзнавам че може би имам проблем. По това време вече изпитвах дискомфорт по време на секс. Месец след това положението вече взе да става наистина неприятно - последният път когато правих секс изпитвах доста неприятна болка и няколко дена след което вече си направих сметка, че по добре няма да стана а може да стане само по-лошо. Последният път когато мастурбирах при заголването на кожичйата над главичката на члена ми се полуцхиха 2-3 ранички от разкъсване по периферията на кожичката. Реших се и отидох на уролог. Той ме стресна с факта, че има едно единствено решение на въппроса... обрязване. Аз бях твърдо против - все пак никой нормален човек не би искал да се раздели с късче от себе си (още по - скоро един мъж с точно това определено късче от себе си). С уролога стигнахме до това, че всичко е въпрос на това аз да се реша - "Без твоето съгласие с пръст не можем да те пипнем, помисли си и когато се решиш се върни". На него му беше ясно, че рано или късно ще се върна
Не отричам излязох доста потресен от кабинета - изобщо не очаквах, ще решението на проблема ще е толкова краен. Бях ужасен! Обадих се на приятелката си по телефона и тя ме успокои"Хехе хайде бе какво от това - голяма работа. То ако беше лошо нямаше половината мъже в на света да са обрязани. Не се плаши не е голяма работа". След разговора ми с нея и една доста голямо обмисляне от моя страна, стоях пред кабинета на доктора за насрочване на час за операцията ми още на другата сутрин.
Насрочихме операцията за следващата седмица и че ви кажа как протече самата операция -
Отидох сутринта в 9 и 30 хирурга ми каза "имаш ли чехли и пижама" прати ме на изследвания и в 11ч (на 8ми декември, който ще остане паметен за мен - най незабравимото прекарване на студенстския празник)на бях на операционната маса. Всичко мина много бързо - околко 45 минути с подготовката и упойката. Свстрите ме бутнаха с леглото в една стая и кажи речи избягахаИскам да ви кажа, че никой изобщо не се ангажира да ми обясни каквото и да било относно операцията
Дадоха ми сведения само относно основните неща - баните със смрадлика, Банеоцин-а, мисля че някой подхвърли че шевовете ще паднат до 2 седмици(това е главната причина защо съм в този форум - да разбера горе долу кога). Нищо друго не ми дадоха като инфо
В понеделник по принцип трябва да отида на контролен преглед, но като попитах хирурга дали иска да ме види отново след като ми смени превръзката на 3тия ден тои не беше кой знае колко ентусиазиран да ми каже, че иска да ме види отново
Уви операцията мина добре - дори след нея не съм къврял. След пъврата седмица започнах даси свалям стерилните марли нощем за да свиквам - ето вече са минали почти 2 седмици - раната ми е почти заздравяла, не изпитвам почти никакъв дискомфорт от бельото си(и аз ходих като пате както беше написал някой във форума), чакам да паднат кончетата и се надявам скоро да мога да правя дори и секс(това е другото нещо което исках да науча в интернет но така и не намерих ясен отговор).
Още нещо интересно нещо което не прочетох никъде във форума е че главичката се обелва скоро след операцията, прочетох в един чужд сайт че това е напълно нормално. Дори след като се случи сега кожата ми изглежда доста приятна. Не я чувствам по груба или изсъхнала.
Друго интересно нещо научих относно "момченцата" - хихи явно е истина че получаваме средно между 3 и 8 ерекции нощем просто ей така (много рядко ми се случва да имам еротичен сън).
Та това се сещам засега... ако се сетя нещо напред ще го добавя по нататък. Не съжалявам за операцията - разбира се по - скоро бих искал да си бъда целичък, но нали хората казват - всяко зло за доброИ интересното е че наистина вярвам, че това нещо наистина е на добро!
Ако някой може да ми пмогне с двете ми неизяснени въорисчета - конци и секс бих бил много благодарен. Всичко добро на всички, а на тези които имат опасения относно фимоза бих дал съвет- няма смисъл да отлагате , колкото по скоро отмине толкова по скоро ще можете да се наслаждавате на един наистина пълноценен живот![]()
Да,и аз така правя,вече от доста време и според мен има въздействие.Първоначално въобще не можех,а сега вече само ми е малко по-трудно когато е в ерекцияПървоначално написано от UFOs
Така че това с опъването остава като варянт без операция
![]()
вчета ме оперирахаСложиха ми упойка в гърба , и не усещах от кръста на доло около 6 часа нищо , операцията мина бързо , но ме обрязаха частично
понеже не съм имал сериозна фимоза ... Та операцията беше 15/20 минути болки усетих чак след като пуснах водата
но не беше кой знае каква бях с превръзка 6/7 часа и падна , доктора каза да не слагаме нови и утре да отида на преглед , сега ме погледна и каза че е мн добре и съм готов и в момента съм си с боксерки и без никакви марли и тн и нямам болки , каза ми да не използвам смардлика а едно кремче и един антибиотик ... до сега не ми е ставала и аз не искъм понеже ме е страх да не стане нещо фатално , та ако БаткоДоки е тук искам да го попитам , ако ми "стане" пишката има ли нещо което да ме притеснява , тъй като малко ме е страх да не ме заболи и ако може да ти пратя снимки да ми я видиш как излежда в момента
иначе пичове няма нищо страшно от операцията , вадете смело пишките и ги оставяйте в ръцете на хирурзите
![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS