.
Отговор в тема
Страница 40 от 233 ПървиПърви ... 303637383940414243445090140 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 5802
    3 ден след операцията, суртинта се събудих в кръв заради нощната ерекция

Град
    Whole of the world
    Цитирай Първоначално написано от 4apaai
    когато ми е в спаднало състояние мога да го оголвам напълно,когато получа ерекция пак съм го оголвал,но трудно-аз явно имам късо гемче.може ли някой да ми каже дали ще стане само с опаване на кожичката?не ми се ходи на хирург,защото може да ми остане белек на пениса,което не искам да става.
    Пич, най-вероятно имаш късо гемче! Недей отлага, ами бягай при личния лекар да ти даде направление за хирург,той си знае работата! Колкото повече го отлагаш, толкова по-лошо за тебе! С опъване на кожичката няма да стане, може да се разкъса гемчето, което е придружено с обилно кървене и много силна болка! А след това сиг ще те обрежат напълно ....При по интензивен секс, също може да се скъса! ВЪРВИ СИ РЕШАВАЙ ПРОБЛЕМА, ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО ТВЪДЕ КЪСНО!!!
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от strong
    Цитирай Първоначално написано от 4apaai
    когато ми е в спаднало състояние мога да го оголвам напълно,когато получа ерекция пак съм го оголвал,но трудно-аз явно имам късо гемче.може ли някой да ми каже дали ще стане само с опаване на кожичката?не ми се ходи на хирург,защото може да ми остане белек на пениса,което не искам да става.
    Пич, най-вероятно имаш късо гемче! Недей отлага, ами бягай при личния лекар да ти даде направление за хирург,той си знае работата! Колкото повече го отлагаш, толкова по-лошо за тебе! С опъване на кожичката няма да стане, може да се разкъса гемчето, което е придружено с обилно кървене и много силна болка! А след това сиг ще те обрежат напълно ....При по интензивен секс, също може да се скъса! ВЪРВИ СИ РЕШАВАЙ ПРОБЛЕМА, ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО ТВЪДЕ КЪСНО!!!
    Като казваме опъване,не значи дърпане.Пак повтарям,правил съм го и то не трябва да го дърпаш,а да плъзгаш пръста отгоре върху него.Много малка е вероятноста да го скъсаш и не е болезнено.По 1-2 пъти на ден и няма да усещаш после никаква болка
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Благодаря много пичове! ще пробвам сам да се оправя,а ако не се получи-ще ходим при чичко доктор с ножиците

Град
    Перник
    Само да кажа,че не се оправя за 1-2 дни а и не се знае дали ще се оправиш.Аз ти препоръчвам да отидеш на уролог,но това ще стане 2009 година,защото може личния лекар да не ти даде направлене

Град
    Whole of the world
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Само да кажа,че не се оправя за 1-2 дни а и не се знае дали ще се оправиш.Аз ти препоръчвам да отидеш на уролог,но това ще стане 2009 година,защото може личния лекар да не ти даде направлене
    И защо на уролог!?!? При хирург би трябвало...

Град
    Whole of the world
    Най-добре момчето да си отиде при личния лекар, и да му се оправя проблема възможно най-скоро!

Град
    Перник
    Ами мисля че знаеш,че един хирург няма всичките специалности.Този хирург който примерно ще те оперира от фимоза е уролог.Това е този чичко,при който си ходил на преглед

Град
    Whole of the world
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Ами мисля че знаеш,че един хирург няма всичките специалности.Този хирург който примерно ще те оперира от фимоза е уролог.Това е този чичко,при който си ходил на преглед
    Бе не е точно така, не си прав!

Град
    Перник
    Ами не мисля,че има уролози,които не са хирурзи.Рядко се случва да не те оперира уролога при когото си отишъл.Явно не си запознат много с това То не само уролозите де,всички лекари. (не задълбочавай въпроса тъй като не сме по темата)

абе пичове .. да ви питам нормално ли е понеже имам отток и пишката ми се е подула малко и като отида да пишкам и в началото не мога и сякаш ми е запушено и след 10 секунди някаде почвам да оринирам.. в началото е доста кофти тръпка.. много съм се наплашил от това доста е неприятно все 1 ще ми се пръсне пишката... хелп...

BULGARIAN ---- ANIMALS

дръпни малко кожата, докато се покаже върха на главичката и няма да имаш проблеми. гадно е ама няма как.

da i az tova si mislih da napravq , she go probvam kato mi se dohodi . mersi

BULGARIAN ---- ANIMALS

Град
    stz..;p
    Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    абе пичове .. да ви питам нормално ли е понеже имам отток и пишката ми се е подула малко и като отида да пишкам и в началото не мога и сякаш ми е запушено и след 10 секунди някаде почвам да оринирам.. в началото е доста кофти тръпка.. много съм се наплашил от това доста е неприятно все 1 ще ми се пръсне пишката... хелп...
    уау.. ебахти гадното
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

kakwo gadno be , operiran sym i dokato se vuztanova takava mi e pishkata ... posle she vi e*a celiq forum

BULGARIAN ---- ANIMALS

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Здравейте

Цитирай Първоначално написано от kalmacin2
    Здравейте тази вечер прекарах доста време пред компютъра четейки отговорите в тази тема. Таааааа на 21 години съм Имам някакви бегли спомени когато съм влизал в тези форуми и бях засичал точно тази тема но така и не влезнах да прочета за какво става на въпрос, мислех че това е нещо което не може да ми се случи - уви От лятото насам забелязах това свиване на препуциума... не ме притесняваше особенно. Не водя редовен полов живот , понеже връзката ми с приятелката ми е в по - голямата си част от разстояние понеже и на двама ни ни се налага да пътуваме, както и да е Та лятото свърши времето си минаваше, аз се прибрах в България и тепърва зашпочнах да осъзнавам че може би имам проблем. По това време вече изпитвах дискомфорт по време на секс. Месец след това положението вече взе да става наистина неприятно - последният път когато правих секс изпитвах доста неприятна болка и няколко дена след което вече си направих сметка, че по добре няма да стана а може да стане само по-лошо. Последният път когато мастурбирах при заголването на кожичйата над главичката на члена ми се полуцхиха 2-3 ранички от разкъсване по периферията на кожичката. Реших се и отидох на уролог. Той ме стресна с факта, че има едно единствено решение на въппроса... обрязване. Аз бях твърдо против - все пак никой нормален човек не би искал да се раздели с късче от себе си (още по - скоро един мъж с точно това определено късче от себе си). С уролога стигнахме до това, че всичко е въпрос на това аз да се реша - "Без твоето съгласие с пръст не можем да те пипнем, помисли си и когато се решиш се върни". На него му беше ясно, че рано или късно ще се върна Не отричам излязох доста потресен от кабинета - изобщо не очаквах, ще решението на проблема ще е толкова краен. Бях ужасен! Обадих се на приятелката си по телефона и тя ме успокои"Хехе хайде бе какво от това - голяма работа. То ако беше лошо нямаше половината мъже в на света да са обрязани. Не се плаши не е голяма работа". След разговора ми с нея и една доста голямо обмисляне от моя страна, стоях пред кабинета на доктора за насрочване на час за операцията ми още на другата сутрин.
    Насрочихме операцията за следващата седмица и че ви кажа как протече самата операция -
    Отидох сутринта в 9 и 30 хирурга ми каза "имаш ли чехли и пижама" прати ме на изследвания и в 11ч (на 8ми декември, който ще остане паметен за мен - най незабравимото прекарване на студенстския празник)на бях на операционната маса. Всичко мина много бързо - околко 45 минути с подготовката и упойката. Свстрите ме бутнаха с леглото в една стая и кажи речи избягаха Искам да ви кажа, че никой изобщо не се ангажира да ми обясни каквото и да било относно операцията Дадоха ми сведения само относно основните неща - баните със смрадлика, Банеоцин-а, мисля че някой подхвърли че шевовете ще паднат до 2 седмици(това е главната причина защо съм в този форум - да разбера горе долу кога). Нищо друго не ми дадоха като инфо В понеделник по принцип трябва да отида на контролен преглед, но като попитах хирурга дали иска да ме види отново след като ми смени превръзката на 3тия ден тои не беше кой знае колко ентусиазиран да ми каже, че иска да ме види отново Уви операцията мина добре - дори след нея не съм къврял. След пъврата седмица започнах даси свалям стерилните марли нощем за да свиквам - ето вече са минали почти 2 седмици - раната ми е почти заздравяла, не изпитвам почти никакъв дискомфорт от бельото си(и аз ходих като пате както беше написал някой във форума), чакам да паднат кончетата и се надявам скоро да мога да правя дори и секс(това е другото нещо което исках да науча в интернет но така и не намерих ясен отговор).
    Още нещо интересно нещо което не прочетох никъде във форума е че главичката се обелва скоро след операцията, прочетох в един чужд сайт че това е напълно нормално. Дори след като се случи сега кожата ми изглежда доста приятна. Не я чувствам по груба или изсъхнала.
    Друго интересно нещо научих относно "момченцата" - хихи явно е истина че получаваме средно между 3 и 8 ерекции нощем просто ей така (много рядко ми се случва да имам еротичен сън).
    Та това се сещам засега... ако се сетя нещо напред ще го добавя по нататък. Не съжалявам за операцията - разбира се по - скоро бих искал да си бъда целичък, но нали хората казват - всяко зло за добро И интересното е че наистина вярвам, че това нещо наистина е на добро!
    Ако някой може да ми пмогне с двете ми неизяснени въорисчета - конци и секс бих бил много благодарен. Всичко добро на всички, а на тези които имат опасения относно фимоза бих дал съвет- няма смисъл да отлагате , колкото по скоро отмине толкова по скоро ще можете да се наслаждавате на един наистина пълноценен живот
    много добре, съвсем реалистично и детайлно си описал перипетиите си

за жалост все още отношението на мнозина колеги - темерути е точно такова към пациентите - не се обяснява нищо, пациента се сблъсква с хладен професионализъм най-много и почти никога с топлата, загриженост и човешко отношение към проблема му.
    все се надявам, че и това ще се промени....някога...

главичката може да си смени повърхностния лигавичен слой /да се обели/ след операцията. това не е проблем.
    обяснението е просто: както при вс операция и тук оперативносто поле и зоните около него се третират със съответните дезинфекциращи средства за да се изключи попадането на патогенни микроорганизми в откритата рана. точно под въздействието на тези силни дезинфектанти по-късно нежната повърхностна лигавица на гланса може да се подмени с нова. това е съвсем нормално.

за конците няма защо да се тревожиш - ще паднат когато им дойде времето

секс ще можеш да правиш когато се почувстваш съвсем готов за това, сам ще го усетиш
    овлажняващо кремче (което би трябвало да ти е предписано) или гелче след всеки тоалет на пишока - така ще предпазиш главиката от прекомерното и изсушаване от сапуни/шампоани/гелове.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    щом си с частично - внимавай отворчето да е свободно и открито преди да "пуснеш водата", но разбира се, че и отока ще дава отражение понеже се променя геометрията на каналчето.

последната част от мъжкото каначле има по-особена форма, прилича на нарязяна цев на пушка.
    и точно както нарезите в цевта придават на куршума въртеливо движение, стабилност и далекобойност - така и сходния строеж прави същото със струята урина.
    който се е вглеждал е забелязал, чес струята има "усукана" форма. тя е която държи течноста в компактна струя и ни позволява да "пускаме водата" далече от себе си.

нормалният постоперативен оток може да наруши тази геометрия, дори е възможно урината да се разпръсква на всички посоки, да не излиза на струя в началото.

а знаете ли след колко горе долу дни ще паднат конците? доктора ми каза да отида на 29 на преглед и всичко щяло вече да е зараснало, но не каза след колко време ще паднат конците.

nz.. na mene do vchera vsichko mia beshe ok dneska se sabujdam i gashtite mi imashe 2 petna kryv kakto i pod kojichkata mi v momenta ima kryv ... a mi e 3ti den i ne znam kakvo da pravq...

BULGARIAN ---- ANIMALS

точно като мен, на третия ден се събудих в кръв. тва е от нощната ерекция. от тогава вс нощ се моля да не ми става през нощта

e ti kak se izmi... mene me e strah da go miq sa poneje pod kojichkata imam zasuhnala kruv a me e strah da q drupna i da q izmiq.. dali sys smradlikata shte padne.. ?

BULGARIAN ---- ANIMALS

мда под кожата имаше гаден съсирк кръв. иначе с разтовр от лайка го измих. доктора ми каза с разтовр от лайка да правя промивки през деня.

ok mersi mnogo

BULGARIAN ---- ANIMALS

Batkodoki, ако четеш поне тук, виж съобщението, което ти написах сигурно вече от преди 1 седмица. Дори и 1 ред да ми върнеш, бих ти бил благодарен.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от SexyChild
    Batkodoki, ако четеш поне тук, виж съобщението, което ти написах сигурно вече от преди 1 седмица. Дори и 1 ред да ми върнеш, бих ти бил благодарен.
    писал.

но разберете Момчета ще отговоря на всеки, но няма как това да става веднага

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си