.
Отговор в тема
Страница 41 от 233 ПървиПърви ... 313738394041424344455191141 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 5802
    Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    nz.. na mene do vchera vsichko mia beshe ok dneska se sabujdam i gashtite mi imashe 2 petna kryv kakto i pod kojichkata mi v momenta ima kryv ... a mi e 3ti den i ne znam kakvo da pravq...
    ако беше ползвал смрадлика/тетра едва ли би късал тъкани и съдове, но те древните са казали, че "всеки сам си прави съдбата"

Град
    Whole of the world
    Здр! Днес ми беше операцията за късото гемче. Хирурга ми го отстрани, без да прави никакво обрязване(частично имам предвид). Местната упойка не ми повлия, тъй като главичката ми е свръхчувствителна, и се наложи доп. във вената (нз дали беше анестезия!)Доктора ми каза, че това е прецедент за цялата му пратика..Сега имам доста голям, отток,когато се изпиках за 2ри път след операцията ми текна съвсем малко кръв. Изписа ми Лидокаин и риванол за превръзките. При болка ми каза да пия аулин или течен аналгин.Имам въпрос към batkodoki или някой друг, който знае: Дали след като ми спадне оттока, ще започне да ме боли пишока!?!?
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Да питам пак щото никои не ми отговори защо това не го праят като сме бебета или там на 3-4 години ?
    PrisonBreak

Да попитам и аз пак нещо , нормално ли е 5ти ден ми е и ми правиха частично обрязване , да не ми се оголва цялата главичка като ми е в ерекция , излиза почти цялата но има и още ? Заради конците ли е ? Иначе за сега всичко е чудесно

BULGARIAN ---- ANIMALS

Град
    Whole of the world
    Весела Коледа на всички и бързо възстановяване на оперираните!

Град
    Whole of the world
    Цитирай Първоначално написано от n00b
    До каква възраст може да се направи операция от фимоза?
    Пич, няма ограничение за възрастта! Ако си гледал Отечествен фронт по Нова тв(не си спомням точно кога) имаше 1 турчин, който правеше масови сюнети(обрязвания), та той каза, че най-малкият му пациент е бебе на 20 дни(по религиозни показания), а най-възрастният е на 45 год., поради медицински показания(най-вероятно фимоза). Но колкото е по-малко момчето, толкова по-малка е болката и възстановяването също, и обратно, колкото си е по-голямо, толкова е по-силна и въстановяването става доста по-бавно. Така, че недей чака, ами върви
    си оперирай пишката! Междудругото: На колко си год., ако не е тайна!?!?

Стронг би ли ми отговорил на въпроса ако знаеш

BULGARIAN ---- ANIMALS

ами аз не съм strong но мога да ти отговоря..по-добре не бързай още да го напъваш твоя приятел, защото до колкото разбирам даже и конците ти не са паднали..изчакай малко време де..след това ще го правиш каквото си искаш.. дори след като ти паднат конците не е много препоръчително да бързаш да го напъваш..нека зарастне всичко както трябва весели празници

не аз не го напъвам , просто при самата ерекция , докато спя и забелязах че не се оголва цялата главичка и сякаш нещо ме опъва .. и за това питам мерси все пак , весела коледа

BULGARIAN ---- ANIMALS

ами нормално е да опъва.. колкото и да е все още има подутини..това са пет дена все пак спокойно нормално си е.. с времето ще видиш как всичко ще се нареди ще видя за един пост където баткодоки беше описал нещата най-точно

ето го и поста за който говорих

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    "теорията на светите Седмици"". т.е :

- до седмия ден - ще мразиш тоя дето те е навил и себе си, ще се окайваш и ще смяташ, че от "ТОВА" пУшка повече не става!

- на 14-я ден ще си играеш вече сам с "ТОВА",

-на 21-я ще си кажеш, "хммммм...бива, бива...."...........................

-на 49-я вече ще си го показал на половината женскополов свят, не без гордост
    това е съвсем схематичен израз на емоционалните състояния през които момчето преминава, но те са подплатени с постоперативните промени в пениса, които момчето отчита. по същество тази схемичка безотказно е сработвала в огромната част момчета минали през "това" ....

Град
    Whole of the world
    Стронг би ли ми отговорил на въпроса ако знаеш
    TheRealisT най-точно го каза! Весела Коледа!

Здравей batkodoki! На 20 г. съм на 22.12.08 ми направиха операция от фимоза. Операцията беше ОК осетих само 2-3 болки след операцията 2-3 часа само ме болеше малко (дискомфортно състояние). Сестрите ми правеха компреси с стерилни марли 2-та дни които бях в болницата. В Сряда ме изписаха и чаках доктора за визитация но той недойде. Попитах какво да правя, а те ми отговориха да продължавам с компресите с реванол 2-3 пъти дневно (компресът с реванол ми беше назначен на 2-рия ден от операцията след визитацията.) днес ми е 5-ти ден имам само дискомфорт, но имам много въпроси. Как се правят баните в смрадлика, трябва ли да заголвам главата изцяло (чак днес ходих до тоалетна със изцяло заголена глава и ме болеше УЖАСНО) в какъв предмет да изсипя смрадликата защото ми е дискомфортно в чашка, до кога да продължавам с компресите с реванол. Съжалявам за въпросите но просто от урологията ми казаха абсолютно НИЩО. И още 1 въпрос до 10.01.08 дали ще се оправя (да се движа нормално) защото имам изпит. Весели празници на всички.

?

az sam na 13 i ne moga da zabelq glavi4kata (ili moje bi ne smeq), v normalno systoqnie q izdyrpvam nqkyde do kym sredata i posle kato q drupna da se vyrne ose6tam kak se otlepq ot glavi4kata. Nz dokade poprincip se zabelva i zatova me e 6ube - molq nqkoi da dade syvet

За пича на 20 години. Значи аз смрадликата си я вара , после сипвам я в бурканче , или чашка и я охлаждам малко да стане г/д с телесна температура.После си топвам пишока и го държа 15минути някаде това го правя 3 пъти дневно , но може и повече за оголването .. 7ми ден ми е и още не може да ми се оголи изцяло заради кончетата , нормално е да не може и не го напъвай да не ги скъсаш давай с смрадликата .. след 10/15 предполагам всичко ще е зараснало , и ще може да си го оголваш нормално а до изпита ти .. всичко ще е отминало и ще може да си се движиш нормално даже и по рано :Р

BULGARIAN ---- ANIMALS

Град
    Перник
    Ами няма от какво да те е шубе.Няма да ти испадне главичката,но трябва да го правиш бавно и внимателно.Ако усетиш болка,спираш.На другия ден пак така.Все пак си на 13,но и ти може да имаш такива проблеми,за това най-добре говори с родителите си
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

10х bubblegum9210. Очаквам и отговорът на баткодоки. Искам да кажа че благодарение на тази тема аз се надъхах да ида на уролог и да си направя операция. Благодаря много!!!

няма проблеми човече.. за това сме тук да си помагаме

BULGARIAN ---- ANIMALS

Град
    Whole of the world
    няма проблеми човече.. за това сме тук да си помагаме
    Точно така! Вярно е ...

При топенето в смрадлика трябва ли да оголвам главата? (ох боли)

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от strong
    Здр! Днес ми беше операцията за късото гемче. Хирурга ми го отстрани, без да прави никакво обрязване(частично имам предвид). Местната упойка не ми повлия, тъй като главичката ми е свръхчувствителна, и се наложи доп. във вената (нз дали беше анестезия!)Доктора ми каза, че това е прецедент за цялата му пратика..Сега имам доста голям, отток,когато се изпиках за 2ри път след операцията ми текна съвсем малко кръв. Изписа ми Лидокаин и риванол за превръзките. При болка ми каза да пия аулин или течен аналгин.Имам въпрос към batkodoki или някой друг, който знае: Дали след като ми спадне оттока, ще започне да ме боли пишока!?!?

изненади по отношение реакцията на стандартната упойка винаги са възможни рзбира се, но трябва да сте наясно, че хирургията разполага с различни методи на погасяване на болевото усещане, и ако едно не сработи - ще се пробва второ, трето....но със сигурност при операцията НЯМА да боли

при положение, че имаш и свръхчувстителна главичка ползването на лидокаина минимизирай и плавно се откажи от него ако можеш!
    той не лекува, само блокира сетивността и при свръхчувствителен гланс пречи на НервСистема да се адаптира към новото състояние.
    така възниква риск да "свикнеш" с тази изкуствена обезчуственост и после при нормалната сетивност (която пък ще е повишена) нормалният полов контакт може да бъде неприятен или направо болезнен.

докато си под лидокаин със или без оток - естестствено, че болка не може да има - това е очевидно
    колегата нещо се е презастраховал очевидно при теб щом освен локални анестетици е предписал и системни аналгетици
    няма лошо ако не са за дълго време - важно е вс да свърши добре!

риванола редувай със смрадлика. примерно сутрин риванол - вечер смрадлика.

риванола е антисептично средство.
    смрадликата освен това създава и коагулационна мембрана, която действа изключително благотворно предпазвайки от свръхсетивност подлежащите тъкани.

batkodoki компетентно отговорче на моите въпроси ще получа ли като подарък

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от MyNameIsEarl
    Да питам пак щото никои не ми отговори защо това не го праят като сме бебета или там на 3-4 години ?
    питаш защото не си чел нишката на темата
    в нея плавно нещата са обяснени.

иначе въпросът е хубав, но няма еднозначно точен отговор...

както за всичко в света така и по въпроса за Фимозата винаги е имало две крайно противоречащи си мниния продукт на модата на момента, на финансови интереси, на медицински изследвания и спекулации с тях и т.н..........

- от категоричното обрязване на всички момчета още при раждането им: пример за този модел е USA където приблизително от 1958 до 1998 80% от родените момченца са обрязвани веднага след раждането си, често без дори да се взема формално съгласие от родителите, БЕЗ за тази манипулация да има обективни медицински показания!
    в подържането на тази практика са въвлечени професионалните колегии на педиатри, хирурзи, уролози, андролози, онколози и т.н....
    в дълбоката и основа стоят вероятно чисто икономически интереси.

- до категоричното отричане на обрязването във всякаква форма - каквато тенденция се наблюдава днес (като е любопитно че най-гласовитите отрицатели на обрязването са жени-феминистки, най-често Мами на момчета). и тук основният движещ мотив за жалост е пак чисто икономическият.

истината както винаги е в златната среда: необходимото и достатъчно количество интервенция трябва да се приложи само когато са налице медицински основания за това, а оперативна такава - само когато са изчерпани всички възможности за консервативна корекция или тя е невъзможна, като във всички случаи се спазва правилото "да не се вреди"!

на "3-4 години" - само изключително тежките форми на фимоза са показани за операция, но има нещо друго много по-важно:
    -поне моите наблюдения показват, че:
    --- ако би имало атмосфера на откритост и доверие в Семейството,
    --- ако отношенията Родители-Деца се вписваха в определението "приятелски",
    --- ако не се налагаше допотопният мракобеснически модел, че Полът и вс свързано с него е нещо скрито, недостойно, забранено, срамно, лошо и гнусно....
    ---ако Полът се възприемаше като това което е: нормална анатомична и физологична даденост както дишането или кръвообращението и родителите имайки тази полова култура я биха предали на децата си - убеден съм, че 90% от днешните обрязвания на порасли вече момчета&мъже по медицински причини биха станали излишни.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Да попитам и аз пак нещо , нормално ли е 5ти ден ми е и ми правиха частично обрязване , да не ми се оголва цялата главичка като ми е в ерекция , излиза почти цялата но има и още ? Заради конците ли е ? Иначе за сега всичко е чудесно
    ще чакаме да се възстановиш и много се надявам да си сред "по-малкото стадо" на наистина
    сполучливите резултати след "частичен ремонт"!

дръж ни в течение - със сигурност много хора (които не пишат) следят какво се случва при теб и апликират тези събития в/у собственият си случай.
    това е наивно разбира се (хората са различни като анатомични подробности), но е мило

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си