- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
точно така! написаното по-горе е съвсем вярно!Първоначално написано от strong
(и без мен вече се справяте - това е чудесно, поздравления Момчета!)
на практика в медицината няма нито горна нито долна граница. при необходимост.
на теория пък, за всички "правоверни" отрицатели кратка справка:
- Авраам /протобащата на юдеи, християни, мюсулмани/ - на 99 години се обрязъл;
- Исмаил /баща на мюсулманите/, син на Авраам - на 13 години бил обрязан;
- Иисус Христос Господ /семе Авраамово/ на 8 ден бил обрязан;
- Мохамед Пророк и Пратеник /семе Авраамово/ се родил обрязан....
...това е само схематична илюстрация показваща, че фимозният пишок не е измишльотина на нашият разглезен век, а реалност която очевидно е била ключова за възпроизводството на Вида/рода (когато не са имали скъпи клиники за "ин витро") иначе не би се наложило всички родоначалници на значими религии да бъдат "обрязани".
тук вс е ясно и лесно обяснимо
здрПървоначално написано от razorcool
а какво точно е правено при теб?
това дето описваш не ме изненадва, но ме отчайва и гневи все повече и повече.......
....преди не мн време една речовита мома-министърка ми казваше "поправяйте ги момчетата, поправяйте ги....те трябва да произвеждат....и ЦЯЛАТА държава е зад вас...имате картбланш....."
...е на ти "картбланш"....
я по същество, че се гневя!!!
пиши на ЛС какво точно е правено при теб - пълно, частично, пластики на препуциум, на гем или какво?! куде и как? - но това на ЛС!
купуваш си кутийка-две смрадлика/тетра ако само не си си я набрал.
струва стотинки до левче.
на кутийката пише как да я вариш /ако не питай!/
отварата не бива да е нито гореща нито студена/от хладилник/ - темперирана до приятно топла на тялото температура.
съдче - всичко, което ти е удобно: чашка, чинийка, купичка, каничка, вазичка, все едно какво съдче - просто трябва да ти е удобно на теб - сам ще го намериш!
дръж връзка - до изпита със сигурност ще те "вкараме в пътя"![]()
Първоначално написано от john95
бавно, без бързане и ВИНАГИ със смазка, винаги когато ти се играе с пишока си играй с него - винаги добре обмазан и БЕЗ да преминаваш границата на болката!
изтегляш до нея и дотам!
връщаш обратно!
ако си упорит и внимателен - територията, която превземаш за твое удивление ще се увеличва много бързо, особено ако ползваш смазка
много се надявам да е точно така, а не да ти търся хирург! пробвай и сам ще се убедиш![]()
sic!Първоначално написано от bubblegum9210
точно така!
ето че се справяте и сами, което е и целта
браво =D>
много се надявам не сухата и без научна стойност тема, а споделянето на реалният жив житейски опит от мнозина момчета те е "надъхала" да потърсиш решение на проблема.Първоначално написано от razorcool
в последните 20 години у нас се наложи най-гнусния псевдомодел на отношения м/у Момчетата!
по всички правила на този модел Момчетата са просто конкуриращи се миризливи безчувствени животни, които искат да оплодят Х-та женска, и колкото повече конкурентни пишки отпадат - толкова по-добре......
радвам се истински, че тук Момче помага на Момче на принципа "на бойното поле сме Братя по естество"
трудна работа е да се постигне това
Първоначално написано от john95
бебешко олио-ГЕЛ, или бебешко олио за смазка и всичко ще си дойде по местата![]()
Батко Доки да те попитам , лекаря ми даде да се мажа с Де... маз нещо такова беше , едно бяло шишенце като паста за зъби е и е кафяво на цвят мисля че го знаеш? според теб добро ли е ? аз ще изчакам още 1 седмица и ще започна да се мажа с него сега съм само на смрадлика и всеки ден пишоната ми става все по готина и по готинасамо чувстителноста за сега ме притеснява , а точно тва мазило е за намаляване на чувстителността
BULGARIAN ---- ANIMALS
baklawa
Еми и аз съм с частично обрязване и лекаря ми каза да се мажа с това за да ми е намали чувствителността на главичката , аз нямам никакви марли и ми е 10ти ден , главичката се оголва ама ми е много кофти понеже като ми се докосне до нещо и ми става някво странно.. иначе за сега добре се развиват нещатата....
BULGARIAN ---- ANIMALS
Здравеите пичове на 20 г. съм опериран от фимоза, днес ( 8-ми ден след операцията на 22.12.08 ) ми свалиха конците и доктора каза, че всичко е ОК и имам малък оток който щял да спадне. След свалянето на конците му заголих главичката и го топих в смрадлика (10 мин). В момента ми е някакси изтръпнал и сякаш нещо ми го дърпа отвътре и ме притеснява. Та искам да питам нормално ли е?![]()
na kolko si , kvo ti praiha , koi den sled operaciqta ti e![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
и аз имам проблем с чувствителна гличка при допир след операцията. нормално ли е? тази чувствителсност може ли да се преодолее? от само себе си или с някакви медикаменти ? за колко време? можеш ли да ми обясните![]()
Emi normalno e.. nali do sega glavichkata ti slunce ne e vijdala..i pri men e taka i mislq ot drugata sedmiac da zapochna da se maja s De.... maz ne pomna tochno kak se kazvashe utre shte ti kaja kato si go kupq
daje shte ti go predloja poneje sa mi kazvali che e mnogo dobro i premahva 4uvstvitelnostta
inache e savsem normalno nqq se pla6i6 ..
btw izvinqvam se za nachina po koito pisha , ne sym si v nas i tuk nqma FLEXTYPE
![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
Аз също бях частично обрязан, но според мен не е зараснало добре и ще ходя втори път след нова година ..![]()
И при мен от едната страна е зараснало точно където свършва кожата и има шевове а от другата страна ми се струва че шевовете са изнесени малко по навътре.(16 дена след операцията на 20 год.) А иначе вече карам доста време без заиграване
Аз съм момче на 16 години и проблема е че главичата изобщо не се оголва,при ерекция отпред си има сантиметър кожа която си седи като сбръчкана и без ерекция пак не се оголва и при опит да я изтегля назад боли затова и не пробвам това че е фимоза,фимоза е ама каква точно?
Най-вероятно имаш фимоза! Трябва пълно обрязване сиг....Първоначално написано от insv
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Това ДЕ...маз е родно БГ производство и затова не скъпо. в момента в който му кажем името като неплатена много скъпа реклама - цената му от 2&50 ще стане поне 9&50.Първоначално написано от bubblegum9210
иначе, да става - мажи яко с него
трябва пишока винаги да е "влажен" за да не загуби предишната си сетивност. а ако тя е прекалено голяма за момента - ясно е какво се прави
ето как по индукция ще ме принудят да не консултирам ЛС хора "без история"!Първоначално написано от ewerlast
в момента какво е? - изсипали се една камара народ ревящ и ожидащ конкретна помощ...
а когато човек погледне в историята им, оказва се, че са регистрирани днес!
ааааа....на това ще се сложи край!
поне в тази тема!
здравейПървоначално написано от insv
я не се шашкай![]()
дай подробности на ЛС или тук
Баткодоки , здрасти.. ! 16 ден ми е и всичко е ИДЕАЛНО! оголвам го , излежда страхотенно има само един проблем , има още кончета които така да се каже ме дразнат... няма ли вече да падат? че не може да маструбирам като хората понеже ме драскат
BULGARIAN ---- ANIMALS
bubblegum, понеже ти наскоро си направил подобна интервенция, колко струва всичкоПървоначално написано от bubblegum9210
![]()
е всичко е безплатно брепокрива се от здравната каса
BULGARIAN ---- ANIMALS
Значи 15-ти ден ми е и имам чувството че кожичката маи е зарастнала за главичката. Възможно ли е? Имам и нещо като обрив отначалото пареше сега поотихна. Съвети? SexyChild пич върви при лекаря да ти ги свали.