.
Отговор в тема
Страница 42 от 233 ПървиПърви ... 323839404142434445465292142 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 5802
    Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от strong
    Цитирай Първоначално написано от n00b
    До каква възраст може да се направи операция от фимоза?
    Пич, няма ограничение за възрастта! Ако си гледал Отечествен фронт по Нова тв(не си спомням точно кога) имаше 1 турчин, който правеше масови сюнети(обрязвания), та той каза, че най-малкият му пациент е бебе на 20 дни(по религиозни показания), а най-възрастният е на 45 год., поради медицински показания(най-вероятно фимоза). Но колкото е по-малко момчето, толкова по-малка е болката и възстановяването също, и обратно, колкото си е по-голямо, толкова е по-силна и въстановяването става доста по-бавно. Така, че недей чака, ами върви
    си оперирай пишката! Междудругото: На колко си год., ако не е тайна!?!?
    точно така! написаното по-горе е съвсем вярно!
    (и без мен вече се справяте - това е чудесно, поздравления Момчета! )

на практика в медицината няма нито горна нито долна граница. при необходимост.

на теория пък, за всички "правоверни" отрицатели кратка справка:

- Авраам /протобащата на юдеи, християни, мюсулмани/ - на 99 години се обрязъл;

- Исмаил /баща на мюсулманите/, син на Авраам - на 13 години бил обрязан;

- Иисус Христос Господ /семе Авраамово/ на 8 ден бил обрязан;

- Мохамед Пророк и Пратеник /семе Авраамово/ се родил обрязан....

...това е само схематична илюстрация показваща, че фимозният пишок не е измишльотина на нашият разглезен век, а реалност която очевидно е била ключова за възпроизводството на Вида/рода (когато не са имали скъпи клиники за "ин витро") иначе не би се наложило всички родоначалници на значими религии да бъдат "обрязани".
    тук вс е ясно и лесно обяснимо

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от razorcool
    Здравей batkodoki! На 20 г. съм на 22.12.08 ми направиха операция от фимоза. Операцията беше ОК осетих само 2-3 болки след операцията 2-3 часа само ме болеше малко (дискомфортно състояние). Сестрите ми правеха компреси с стерилни марли 2-та дни които бях в болницата. В Сряда ме изписаха и чаках доктора за визитация но той недойде. Попитах какво да правя, а те ми отговориха да продължавам с компресите с реванол 2-3 пъти дневно (компресът с реванол ми беше назначен на 2-рия ден от операцията след визитацията.) днес ми е 5-ти ден имам само дискомфорт, но имам много въпроси. Как се правят баните в смрадлика, трябва ли да заголвам главата изцяло (чак днес ходих до тоалетна със изцяло заголена глава и ме болеше УЖАСНО) в какъв предмет да изсипя смрадликата защото ми е дискомфортно в чашка, до кога да продължавам с компресите с реванол. Съжалявам за въпросите но просто от урологията ми казаха абсолютно НИЩО. И още 1 въпрос до 10.01.08 дали ще се оправя (да се движа нормално) защото имам изпит. Весели празници на всички.
    здр

а какво точно е правено при теб?

това дето описваш не ме изненадва, но ме отчайва и гневи все повече и повече.......
    ....преди не мн време една речовита мома-министърка ми казваше "поправяйте ги момчетата, поправяйте ги....те трябва да произвеждат....и ЦЯЛАТА държава е зад вас...имате картбланш....."

...е на ти "картбланш"....

я по същество, че се гневя!!!

пиши на ЛС какво точно е правено при теб - пълно, частично, пластики на препуциум, на гем или какво?! куде и как? - но това на ЛС!

купуваш си кутийка-две смрадлика/тетра ако само не си си я набрал.
    струва стотинки до левче.
    на кутийката пише как да я вариш /ако не питай!/
    отварата не бива да е нито гореща нито студена/от хладилник/ - темперирана до приятно топла на тялото температура.
    съдче - всичко, което ти е удобно: чашка, чинийка, купичка, каничка, вазичка, все едно какво съдче - просто трябва да ти е удобно на теб - сам ще го намериш!

дръж връзка - до изпита със сигурност ще те "вкараме в пътя"

Град
    между Риман§Рахманинов

Re: ?

Цитирай Първоначално написано от john95
    az sam na 13 i ne moga da zabelq glavi4kata (ili moje bi ne smeq), v normalno systoqnie q izdyrpvam nqkyde do kym sredata i posle kato q drupna da se vyrne ose6tam kak se otlepq ot glavi4kata. Nz dokade poprincip se zabelva i zatova me e 6ube - molq nqkoi da dade syvet
    бавно, без бързане и ВИНАГИ със смазка, винаги когато ти се играе с пишока си играй с него - винаги добре обмазан и БЕЗ да преминаваш границата на болката!
    изтегляш до нея и дотам!
    връщаш обратно!
    ако си упорит и внимателен - територията, която превземаш за твое удивление ще се увеличва много бързо, особено ако ползваш смазка

много се надявам да е точно така, а не да ти търся хирург! пробвай и сам ще се убедиш

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    За пича на 20 години. Значи аз смрадликата си я вара , после сипвам я в бурканче , или чашка и я охлаждам малко да стане г/д с телесна температура.После си топвам пишока и го държа 15минути някаде това го правя 3 пъти дневно , но може и повече за оголването .. 7ми ден ми е и още не може да ми се оголи изцяло заради кончетата , нормално е да не може и не го напъвай да не ги скъсаш давай с смрадликата .. след 10/15 предполагам всичко ще е зараснало , и ще може да си го оголваш нормално а до изпита ти .. всичко ще е отминало и ще може да си се движиш нормално даже и по рано :Р
    sic!

точно така!

ето че се справяте и сами, което е и целта

браво =D>

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от razorcool
    10х bubblegum9210. Очаквам и отговорът на баткодоки. Искам да кажа че благодарение на тази тема аз се надъхах да ида на уролог и да си направя операция. Благодаря много!!!
    много се надявам не сухата и без научна стойност тема, а споделянето на реалният жив житейски опит от мнозина момчета те е "надъхала" да потърсиш решение на проблема.

в последните 20 години у нас се наложи най-гнусния псевдомодел на отношения м/у Момчетата!
    по всички правила на този модел Момчетата са просто конкуриращи се миризливи безчувствени животни, които искат да оплодят Х-та женска, и колкото повече конкурентни пишки отпадат - толкова по-добре......

радвам се истински, че тук Момче помага на Момче на принципа "на бойното поле сме Братя по естество"

трудна работа е да се постигне това

Град
    между Риман§Рахманинов

сега

Цитирай Първоначално написано от john95
    az sam na 13 i ne moga da zabelq glavi4kata (ili moje bi ne smeq), v normalno systoqnie q izdyrpvam nqkyde do kym sredata i posle kato q drupna da se vyrne ose6tam kak se otlepq ot glavi4kata. Nz dokade poprincip se zabelva i zatova me e 6ube - molq nqkoi da dade syvet

бебешко олио-ГЕЛ, или бебешко олио за смазка и всичко ще си дойде по местата

Батко Доки да те попитам , лекаря ми даде да се мажа с Де... маз нещо такова беше , едно бяло шишенце като паста за зъби е и е кафяво на цвят мисля че го знаеш? според теб добро ли е ? аз ще изчакам още 1 седмица и ще започна да се мажа с него сега съм само на смрадлика и всеки ден пишоната ми става все по готина и по готина само чувстителноста за сега ме притеснява , а точно тва мазило е за намаляване на чувстителността

BULGARIAN ---- ANIMALS

Еми и аз съм с частично обрязване и лекаря ми каза да се мажа с това за да ми е намали чувствителността на главичката , аз нямам никакви марли и ми е 10ти ден , главичката се оголва ама ми е много кофти понеже като ми се докосне до нещо и ми става някво странно.. иначе за сега добре се развиват нещатата....

BULGARIAN ---- ANIMALS

Здравеите пичове на 20 г. съм опериран от фимоза, днес ( 8-ми ден след операцията на 22.12.08 ) ми свалиха конците и доктора каза, че всичко е ОК и имам малък оток който щял да спадне. След свалянето на конците му заголих главичката и го топих в смрадлика (10 мин). В момента ми е някакси изтръпнал и сякаш нещо ми го дърпа отвътре и ме притеснява. Та искам да питам нормално ли е?

na kolko si , kvo ti praiha , koi den sled operaciqta ti e

BULGARIAN ---- ANIMALS

и аз имам проблем с чувствителна гличка при допир след операцията. нормално ли е? тази чувствителсност може ли да се преодолее? от само себе си или с някакви медикаменти ? за колко време? можеш ли да ми обясните

Emi normalno e.. nali do sega glavichkata ti slunce ne e vijdala.. i pri men e taka i mislq ot drugata sedmiac da zapochna da se maja s De.... maz ne pomna tochno kak se kazvashe utre shte ti kaja kato si go kupq daje shte ti go predloja poneje sa mi kazvali che e mnogo dobro i premahva 4uvstvitelnostta inache e savsem normalno nqq se pla6i6 .. btw izvinqvam se za nachina po koito pisha , ne sym si v nas i tuk nqma FLEXTYPE

BULGARIAN ---- ANIMALS

Аз също бях частично обрязан, но според мен не е зараснало добре и ще ходя втори път след нова година ..

И при мен от едната страна е зараснало точно където свършва кожата и има шевове а от другата страна ми се струва че шевовете са изнесени малко по навътре.(16 дена след операцията на 20 год.) А иначе вече карам доста време без заиграване

Аз съм момче на 16 години и проблема е че главичата изобщо не се оголва,при ерекция отпред си има сантиметър кожа която си седи като сбръчкана и без ерекция пак не се оголва и при опит да я изтегля назад боли затова и не пробвам това че е фимоза,фимоза е ама каква точно?

Град
    Whole of the world
    Цитирай Първоначално написано от insv
    Аз съм момче на 16 години и проблема е че главичата изобщо не се оголва,при ерекция отпред си има сантиметър кожа която си седи като сбръчкана и без ерекция пак не се оголва и при опит да я изтегля назад боли затова и не пробвам това че е фимоза,фимоза е ама каква точно?
    Най-вероятно имаш фимоза! Трябва пълно обрязване сиг....
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Батко Доки да те попитам , лекаря ми даде да се мажа с Де... маз нещо такова беше , едно бяло шишенце като паста за зъби е и е кафяво на цвят мисля че го знаеш? според теб добро ли е ? аз ще изчакам още 1 седмица и ще започна да се мажа с него сега съм само на смрадлика и всеки ден пишоната ми става все по готина и по готина само чувстителноста за сега ме притеснява , а точно тва мазило е за намаляване на чувстителността
    Това ДЕ...маз е родно БГ производство и затова не скъпо. в момента в който му кажем името като неплатена много скъпа реклама - цената му от 2&50 ще стане поне 9&50.

иначе, да става - мажи яко с него

трябва пишока винаги да е "влажен" за да не загуби предишната си сетивност. а ако тя е прекалено голяма за момента - ясно е какво се прави

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от ewerlast
    baklawa
    ето как по индукция ще ме принудят да не консултирам ЛС хора "без история"!

в момента какво е? - изсипали се една камара народ ревящ и ожидащ конкретна помощ...
    а когато човек погледне в историята им, оказва се, че са регистрирани днес!

ааааа....на това ще се сложи край!
    поне в тази тема!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от insv
    здравей

я не се шашкай

дай подробности на ЛС или тук

Баткодоки , здрасти.. ! 16 ден ми е и всичко е ИДЕАЛНО! оголвам го , излежда страхотен но има само един проблем , има още кончета които така да се каже ме дразнат... няма ли вече да падат? че не може да маструбирам като хората понеже ме драскат

BULGARIAN ---- ANIMALS

Баткодоки , здрасти.. ! 16 ден ми е и всичко е ИДЕАЛНО! оголвам го , излежда страхотен но има само един проблем , има още кончета които така да се каже ме дразнат... няма ли вече да падат? че не може да маструбирам като хората понеже ме драскат
    bubblegum, понеже ти наскоро си направил подобна интервенция, колко струва всичко

е всичко е безплатно бре покрива се от здравната каса

BULGARIAN ---- ANIMALS

Значи 15-ти ден ми е и имам чувството че кожичката маи е зарастнала за главичката. Възможно ли е? Имам и нещо като обрив отначалото пареше сега поотихна. Съвети? SexyChild пич върви при лекаря да ти ги свали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си