- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Епа аз имам късо гемче. Ама имам няколко проблема. Като ида там ще боли ли. трябва ли да пия някакви хапчета и т.н.
Кажи доки![]()
Говорих вече с наще. Утре ще съм на уролог най-вероятно.![]()
офф нищо не боли... аз бях с фимоза и сега ми е 17ти ден и съм супер добре... само първия ден изкарах малко по трудно от ерекцията ,, иначе си правя баниии с смрадликата и го мажа от време на време с едно кремче за чувствителносттаняма нищо стращно... отивайте и после се радвайте на секса
BULGARIAN ---- ANIMALS
Днес минах през уролога. Ще ми правят операция за отстраняване на късо гемче, но чак на 16.01, т.е. след 10 дни, защото съм имал някакъв червен кръг на самата кожа и ми предписа да се мажа с нещо, за да изчезне.![]()
Здравейте, Значи не подозирах изобщо, че и аз може да имам фимоза, но мисля, че е точно така.Прочетох какво точно е ... и май имам същите симптоми.Та мисълта ми е във всяка една болница ли мога да отида и при уролог ли трябва?
как се казва това кремче в крайна сметка ?Първоначално написано от bubblegum9210
на лично ще ти го напиша
BULGARIAN ---- ANIMALS
Някой операрирали ли са го от това: в нормално положение може да си забели главичката без проблеми, а в ерекция може само до половината? И ако да, какво са му правили.![]()
На мен - обрязванеПървоначално написано от SexyChild
![]()
Пълно или частично ?Първоначално написано от Markosh
Така значи аз имам проблема с "късото гемче" прочетох нали как се лекува, но искам да знам ще боли ли колко време трае процесът и дали ще се налжи престои в болница. И забравих да кажа на 15 години съм .
прочети и останалите страници във форума и ще разбереш че не боли и че няма нищо страшно!! а за болницата зависи в коя болница си аз за обрязване седях 4 дена но като гледам от тук във форума май само аз съм бил в болница !
BULGARIAN ---- ANIMALS
Не се стряскай, не ги слушай тези доценти тука... Отиди на уролог най напред, аз имах АБСОЛЮТНО същият проблем като теб, отидох при уролога, той се оказа голям пич накараме да си го заголя пред него, огледаме и ми каза че диагнозата за това което имаме е "Късо Гемче" (ципата която е от долната страна на главичката и дърпа кожата) и е нужно само да ти го сцепят с една малка "операцийка". Няма никакви обрязвания... Единственото нещо което може да стане е твоето да е прекалено късо и да трябва да го срежат цялото и тогава главичката ти от самосебе си ще си стой постоянно заголена, ама така не е пичовско(апак и щом в ерекция ти се заголва на половина значи не е толкова късо...) ... Остей ги ти тия песни любовни за обрязване, ако те обрежат след време ще ти намалее удоволствието от секса, защото постоянно като се тарка насам натам и намалява и се притъпява чувствителноста му... Така, че отиди си на лекар виж дали щети каже същото като мен и ако е така, се оперирай възможно най-бързо, недей да губиш време, нито се лежи в болница нито нищо, прависе местна упойка и (ако не се лъжа) с ток ти го цепват само лекичко, 3-4 дена няма да можеш да е... и да мааш чикии, ама за предпочитане е да изчакаш минимум 7Първоначално написано от SexyChild
![]()
Успех![]()
Santas big...... bag of gifts
Problema e che hodih na 2 uorologa - pyrwiq mi kaza che imam kyso gemche, a wtoriq - fimoza no nai leka forma.. ideq si nqmam kakwo da prawq..Първоначално написано от Bolt
Първоначално написано от Bolt
aha 3/4 дена , ама в някоя научна фантастика..
BULGARIAN ---- ANIMALS
хаха каква научна фантастика ве???! На мене ми сцепиха гемчето и от двете страни и на 5ти ден направих една суха тренировка, а на 7ми вече с приятелката ми се оправихме без никакъв проблем... А това дали щях да "душа пилето" на 4тия или 5тия ден невиждам голяма разлика, но все пак КАКТО КАЗАХ си е най добре да се изчака минимум 7 денаПървоначално написано от bubblegum9210
не говори глупости бе , ше земе момчето да напрай това което казваш после как ше го шият !!ПОНЕ 10 дена ще има отток , после започва лечение с смрадлика аз съм с частично обрязване и вече ми е почти 30ти ден и за секс още не мога да правя
BULGARIAN ---- ANIMALS
Абе ти сляп лиси бе ??? Ти си обрязан това е КОРЕННО различно от твойто, това е без кръвно, просто те парят и минава като изгорено, неговори глупости .... на 10тия ден вече трябва белега да почне да се скрива ...
здравейте, смятам да се обрежа напълно, но без нашите да разбират, колко струва всичко приблизително ... става въпрос, че няма да минавам през личната лекарка, а направо при специялист.![]()
Абе пичове я кажете до къде да забелвам оная работа, че аз забелвам главичката и когато стигна до един по тъмен участък спирам.Моля ви кажете че не искам да викам баща ми да ми показва...
![]()
Еми излиза си наяве, и подминавам главичката, но просто след самата главичка идва тоя тъмен участък и не знам нататък да продължавам ли да дърпам кожичката >? И още нещо забелязах и искам да питам - като го заголя от горната част е нормално, но отдоло "гемчето" дърпа главичката - не усещам болка но долната част на пишока не се заголва както си треа.![]()
Може би наистина имаш проблем. Пробвай да отидеш на лекар (искаш от личния лекар направление за уролог, дават го без преглед, само им казваш, че смяташ, че имаш проблем), а специалистът от своя страна ще ти даде най-точен отговор. Баткодоки е светило в медицината и ако му пратиш снимка ще ти каже най-вярната диагноза, но дори и той все още не може да лекува през екрана на монитора.![]()
Мерси Алекс, аз съм само на 13 и затова ще взема да кажа на баща ми, няма да отлагам много ... - вече измислих как да му го кажа и се надявам той да се навие да ме заведе - ако реши че нямам проблем...
казвам на мама![]()