- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Единственото за което съжалявам е , че не съм го направил по-рано . Ако наистина го искаш - не отлагай .
Сега - за така болезненото сваляне на превръзките - свалиха ми я . По-неприятно е като си отлепвах лепенката на ръката след вземането на кръв .
Нямаше нищо залепнало .
Лошото е , че при повечето от вас превръзката стои с дни - нещо недопустимо .
Сами изхождайте от това кой ви е оперирал.
Стволът на пениса е подут и малко е поморавямл в долната част където е била частта от превръзката , тъй като беше по-стегната . Болка НЯМА .
Здравейте 1 месец след операцията, още не съм "освобождавал напрежението". Не че не съм опитвал, но засега 4-5 пъти съм мастурбирал, но немога да стигна до оргазъм. Някои се оплакваха от свръхчувствителност. И аз бях точно така, но сега като че ли малко безчуствено го осещам...нз. Въпроса ми е имал ли е някой подобни проблеми ?
При обрязването,достигането на оргазъм е много по-трудно поради простата причина,че при отделянето на кожата на пениса си е отишла и по-голямата част от чувствителноста ти.Да,но пък в секса ще издържаш по-дълго,а и партньорката ти ще е винаги доволна![]()
номрлано ли е главичката като стои оголена мн бързо да изсъхва при което се усеща кофти чуство при допир?
И при мен е така, но е така, защото го пръскам с някакъв спрей.Първоначално написано от ramoss
![]()
Интересно - за един месец не би трябвало да се обезчустви до такава степен .Първоначално написано от Markosh
Иначе при мен - ден трети- Оттокът макар и малко спада . Болка - никаква . Днес тволът е поморавял .До голяма степен мисля , че този отток и моравият цват се дължат на превръзката , която носих 24 часа . от вчера е без превръзка.
Батко Доги , очаквам мнението ти относно хомеопатичното лекарство АРНИКА .
С какво е най-добре да се маже шитото след операцията на гемчето? Изписаха ми дефламол. Нещо по-добро?
Аз го мажа с "Fucidin", а кое е по-добро не знам.Първоначално написано от nikolaynikolov
![]()
Първоначално написано от SexyChild
Аз да попитам, на по ранна възраст по лесно ли се преминава операцията за "късото гемче" - на 13 съм и имам този проблем, като го оголвам главичката се накланя надолу заради гемчето
ПП. - Преди не можех в ерекция да го заголя, но след тренировки вече става, но пак главичката се накланя надоло.
100% съм сигурен че е гемчето ама само се чудя как да кажа на Баща ми: " Абе тате нещо имам проблем с оная работа и може ли да отидем на лекар"(Дайте идеи плс)
По принцип на по-ранна възраст възстановяването ще е по-лесно.Първоначално написано от john95
![]()
А иначе как да кажеш на ваще - аз първо казах на баща ми, че имам проблем в ерекция и не мога да си забеля главичката. Нищо срамно няма.![]()
Еми мерси, сега си спомням че още като бях на 10 бяхме забелязали този проблем и бях ходил при един познат на баща ми (Уролог) да ме види и той беше казал че ще се наложи лека операцийка - при което азПървоначално написано от SexyChild
и те решиха да я отложат докато порастна.
Ама баща ми явно е забравил и ще взема да му напомня![]()
![]()
Пак благодаря
Колкото по-рано , толкова по-добре .
Точно така кажи на баща си , както си написал - Тате , помниш ли , че преди години ме води при един твой познат и видя , че имам проблем с пениса . Оттам нататък няма да си притеснен.
Хубавото е , че си решил проблемът с фимозата - по всяка вероятност си имал лека форма . На твоите години също имах и реших проблемът сам , без да чета от някъде и без никой да ми казва .
Сега за мен - днес оттокът , макар и малко е поспаднал., синините са понамаляли и в общи линии върви добре.
писал на ЛС.Първоначално написано от Markosh
най-вероятно е грешка в "техниката" на играта.
при непокътнат, с пластика/частично или напълно обрязан пенис винаги е препоръчително да се използва лубрикант/овлажнител!
играта "на сухо" изобщо не е за препоръчване.
при обрязан пенис, където главичката е изцяло оголена стимулацията с ръка само по ствола не е достатъчна за да раздразни нервните окончания в главичката, както сте свикнали когато тя е била плътно покрита с кожичка която се е движила в/у нея при "мързеливото" прихващене само на корпуса на пишока с ръка.
при липсата на препуциум вашата ръка или вагината или устни/език създават тези дразнения в/у главичката....
това НЕ Е ВЯРНО!Първоначално написано от UFOs
"намаляването на чувстителността" в общ план е плавен процес траещ някоко десетки години и то при лоша полова култура.
не става за ден-два, а когато ви се случи след като се пенсионирате , едва ли това ще ви е приоритетен проблем, ако изобщо е проблем![]()
Първоначално написано от georgi12
едва ли се е "обезчуствил", момчето явно пробва по старият стереотип на игра да достигне до удоволствието, като не отчита, че при промяна на средата се налага и промяна на метода.
а друг въпрос е, че секса се случва в главите ни, не в това между краката ни! всичко е въпрос на самонавивка...
не съм "бесен фундаменталист" и охотно допускам хомеопатията там кудето тя може да се окаже ефикасна.
при лица на които действа - адмирирам нейната употреба!
зависи от конкретният случай!Първоначално написано от nikolaynikolov
но и дефламола помага
Ми късо гемче имах. Махнаха го изцяло преди седмица и ми казаха да го мажа сутрин и вече с Дефламол.Първоначално написано от batkodoki
Понеже обаче всяка сутрин ставам на "палатка" мисля, че се поскъса някой шев. Сега ми пари точно там и като бутна с пръст и почва да щипе зверски. Конците паднаха. Няма зачервено иначе. Сигурно ще си зарастне и ще мине. Просто въпросът ми е дали Дефламолът е най-удачен.
A Фуцидина знам, че е кортизонов крем. Нещо като Дипрозон. И май не е много удачно да се нанася върху открити рани.
Кортизоновите лекарства въобще не са препоръчителни.
Вчера вечерта стана точно 1 седмица от операцията. За първа вечер успях да спя нормално, само веднъж се събудих. От ерекция вече не се будя, понеже сутринта ми беше станал, а не ме събуди той.![]()
А нещо пари ли ти? Щипе ли те?Първоначално написано от SexyChild
Преди уринирането пощипваше и напарваше, сега почти си е нормално.Първоначално написано от nikolaynikolov
![]()
A с какво го мажеш?Първоначално написано от SexyChild
Абе понеже знам, че в студено време не е много хубаво да се обикаля, обаче дали ще е проблем, ако утре изляза да се поразходя за няколко часа с приятелката, че вече от седмица и 2 дни не сме се виждали (откакто ми направиха операцията).![]()
Petio , spoko we , nishto nqma da ti stane ako izleznesh.... az oshte 3tiq den bqh na RD[ izvinqvam se za nachina mi na pisane , prosto nqmam FLEXTYPE na toq komp ]
BULGARIAN ---- ANIMALS