- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Първоначално написано от SexyChild
Че то даже е хубаво бре, нямаш грижи, налси знаеш на рани по принцип слагат лед, така че даже ще е хубаво излизай си колкото искаш, стига д аможеш...
ok samyПървоначално написано от bubblegum9210
![]()
Ден 5 и ден 6 протекоха с нормалният за случая малък дискомфорт .
Миналата нощ съм спал по корем и съм притиснал пишока и вчера не ми беше много комфортно - чуствах неприятна болка по ствола .
Спането по гръб му е майката (колкото и да не го обичам).
Иначе за излизането -излязох още първият ден - за смяна на превръзката и на втория за болничния . Сега малко си попазвам креватчето .
Aз от както преди 3, 4 дена станах на палатка и ме боли точно кожичката където е шита. И като я натисна от вън когато не е забелзен ме щипва зверски. И като се мия пак ми пари здраво. Не знам с какво да се мия, че да не дразни раната. Само с вода ако обливам няма проблем. Купих си Лактацид (интимен сапун), но и от него щипе. Преди с Dove краставичката се миех и нямах проблеми. Главичката зарастна иначе, остана един конец само който не е паднал на кожичката. Мажа с Дефламол и кога ще мине не знам...Първоначално написано от georgi12
Сигурно поне още седмица или две със страх ще заголвам главичката да не ме защипе пак. Явно онзи ден когато е порастнал малкия съм цепнал кожичката по шева и сега зараства... но кой да ти каже
Пък ако ви кажа, че ат няколко дена ми е 1,3,1,3,1,3... просто ще умра от яд. Приятелката ми и тя се мъчи с мене...
Прави ли бани със смрадлика? Тя доста успокоява. Казвам ти го от личен опит.Първоначално написано от nikolaynikolov
А иначе да попитам. Какъв на цвят трябва да е разтвора със смрадликата - светъл или тъмно зелен? Защото съм чувал, че можеш да се прегориш, ако разтворът е силен и съответно на хуя ти пари и щипе.
Има една билка Тетра. Тя е естествен антисептик. Правиш си отвара и си го потапяш вътре. Ама да е със стайна температура, ей. Много помага. Промивай го така 2-3 пъти дневно. Много помага. По-бързо ти зараства патката и скоро ще можеш да я ползваш. Айде леко възстановяване. Аз като помня каква мъка беше.
точно така!Първоначално написано от Firstwave
казва се СМРАДЛИКА някъде и казват ТЕТРА.
купува се от всяка аптека, струва около левче кутийката. на опаковката е описано как се приготвя.
за ползата от смрадликата/тетрата в нишката на темата е коментирано многократно....
nikolaynikolov - отдавна трябваше да си започнал баните със смрадликата моето момче! тя ще затвори раничките, ще създаде една предпазна мембрана и ще помогне много бързо да зарастнат шевовете.
за баните трябва да е с приятно топла като температурата на тялото. не студена от хладилника и не гореща от котлона.
час-два след баните мажи с дефламолчето.
преди баните измивай внимателно пишока.
след два три дни бани със смрадлика проблема ти ще изчезне окончателно.
Да ти кажа от вчера вече не ме боли. Измивам си го без проблеми със сапун. Само едното конче още седи. Не знам трябвало ли е отдавна да почна с тези бани, но как да почна като никой не ми каза в болницата.
Както и да е. Ще купя смрадлика и ще му направя баня. Благодаря за съвета.
За сетен път се изумявам - как може урологът да не е казал на пациента си , че трябва да прави бани със смрадлика ?!
Моят уролог ми каза да започвам още на втория ден .
Споделете как се справяте с ерекцията?Аз не мога .Явно подсъзнателно не мога да се контролирам![]()
Здравейте!Първоначално написано от georgi12
Днес ходих при лекаря понеже имах седмица, за да си върна кожата, но заради отока не успявах.
Отидох там, легнах на масата, и той извади някакво мазило (с кафеникав цвят) и ми намаза пишока. Започна да дърпа, за да се върне кожата, но понеже отокът е малко по-голям и не ставаше. Имаше болка, но се търпеше.
Също така ми махна и конците.Нямаше абсолютно никаква болка. Беше страшно внимателен. Може би сменянето на марлите в началото ме болеше повече, отколкото махането на конците.
Както и да е, като спадне отока, трябва да си върна кожата сам.
Относно проблема с ерекцията - georgi12, на мен като тръгваше да ми става, затварях очи и си представях едни супер дебели мадами и да ти кажа чесно, имаше ефект.![]()
Здравейте, братя по съдба!Първо искам да изкажа благодарностите си към всички, които са писали по този проблем, засягащ много момчета по света. Голямо "Благодаря!" за Баткодоки и неговите съвети, без които бихме се справили трудно в държава като нашата. Ех, да имаше повече съвестни лекари като него...
Сега по същество. На 19 години съм и имам лека форма на фимоза (лека, но достатъчна за да пречи) . Работата е там, че живея в семейство, в което и двамата родители са над 50 годишни и имат доста стари разбирания. Имам чувството, че не са ме възпитавали правилно в много отношения (за тях е достатъчно човек да се къпе 1 път седмично
). Прочетох ЦЯЛАТА тема и на много места открих различни хора да споделят как родителите им са ги учили от малки да забелват главичката на пениса под душа. ГРЪМ ДА МЕ УДАРИ ако някой някога ми е казвал нещо подобно! Виждате за каква ниска полова култура става въпрос в семейството ми.
Естествено рано или късно човек сам открива някои работи и преди години като съм пробвал съм установил, че не мога да забелвам докрай главичката в еректирало състояние. Всъщност мога, но много трудно и болезнено.
Стигал съм до състояние, подобно на парафимоза (не можех да върна кожичката обратно и главичката ми беше започнала да посинява
), но добре, че не е било толкова критично и съм успявал след няколко опита. Не съм предполагал, че това може да е толкова сериозно. Преди година-две четох за фимозата в някаква книжка за половите проблеми от времето на социализма
и разбрах какво имам. Но крайното решение за операция взех като видях този форум и ужасяващите натуралистични снимки в началото.
Сега сякаш не опъва толкова в оголено състояние и не мисля, че пак ще се получи парафимоза. Но, разбира се, самото оголване все още става трудно и леко болезнено и това е причината да не го правя. Все пак за да е нормално трябва да е без никакви усилия. Затова реших да се подложа на пълно обрязване (за да не се наложи евентуално втора операция, наясно съм с бавното възстановяване на моята възраст). Упойката ще бъде местна. Остава въпросът къде да го направя. От Сливен съм и ако някой има добро предложение за хирург в моя град да пише на ЛС, ще съм му много благодарен
. Между другото като уринирам винаги дърпам леко кожичката, може би имам и дълъг препуциум
![]()
П.С.: Още веднъж благодаря на участниците във форума и се извинявам ако съм дотегнал на някого с дългите си писания.
За Сливен не мога да ти кажа, но според мен ще е най-добре да отидеш до някой от по-големите областни центрове, то не че пак е гаранция, че ще случиш на добър хирург, но шансът е по-голям. Можеш да отидеш до Бургас, Варна, Пловдив, всичко ти е на еднакви километри.Първоначално написано от haidutin1
Ако все пак решиш да ходиш до Бургас, пиши ми на ЛС, аз ще ти дам координатите на хирура, който ме оперира и останах страшно доволен най-вече от работата и отношението му към пациентите.
Успех!
Благодаря за съвета. Представях си дори иразни гадости -не помогна.Помага гледане на тъпи сапунки и новини![]()
Ден 7 - всичко върви добре с изключение на мястото където принципно се подвизава френулумът( аз такъв нямам от години)Та там поради здравите ерекции конците са се разхлабили ,даже ивече изгнили и разрезът не може да се затвори. Изтича мъничко кръвчица смесена с прозрачна течност , която мисля е естествения антибиотик на организма. Утре ще ходя до лекаря за съвет.
РАНАТА , КОЯТО ПОЛУЧИХ ОТ ПРЕВРЪЗКАТА СЪЩО ПОСТЕПЕННО СЕ ЗАТВАРЯ ,ОТОКЪТ СПАДА ПО МАЛКО и в общи линии май отивамена добре.
Ден:12
Днес вече мастурбирах.![]()
Просто не издържах повече. Всичко мина чудесно.![]()
Здравейте! Аз имам проблема с късото гемче, от малък град съм, нашите са в Испания и за това трябваше да кажа на по-голямата си сестра, която работи в Плевен. Та днес ходих на уролог, той ме прегледа и ми определи дата за операцията 9-ти февруари. Благодаря на всички и специално на баткодоки, които са взимали участие по темата. Малко ме е страх и се притеснявам, но пък искам да минава по-бързо и всичко да е добре. (на 16 години съм)
Лесно е да се продаваш, трудно е да не се предаваш!
Обичам те толкова много, колкото на брой са песъчинките на плажа!
Първоначално написано от SexyChild
На мен най- близък ми е Бургас и ако се наложи операцията да е извън моя град най- вероятно ще отида там. Но все пак и Сливен не е малък областен град (осми по население в страната)и предполагам, че и тук бих могъл да намеря добър хирург, стига да потърся. Просто трябва да разуча още как стоят нещата
, да бъда добре информиран преди да легна на операционната маса
. Обещавам да опиша подробно всичко, свързано с операцията, и да ви държа в течение. А относно мастурбацията на 12-тия ден- знам за какво говориш, облекчението след това въздържание намалява насъбралото се през цялото това време напрежение и разтоварва психиката
. Радвам се, че вече се възстановяваш.
Хора , имам нужда да ида на лекър за да ми срежат ципата която е под главичката! Не може хубаво да се обели члена и ми е кофти... Не ми трябва обрязване или частично, а просто тая ципа... Знаете ли в София , в коя болница да ида и кой кабинет да влезна. А и как стои въпроса с всичко.
Мерси предварително!
...
За голямо твое съжаление ще трябва да изчетеш темата и като се върнеш назад ще видиш различните потребители за кой какво са казали.
Успех!
Мисля, че някъде в темата бях чел за момче със силно изразени кръвоносни съдове и как това е довело до усложения. Предполагам, че и моят случай е горе-долу такъв. Най-вероятно по време на операцията няма да е голям проблем, но в дните след това ще пълня марлите с кръв. Ще съм благодарен ако някой с такъв проблем пише дали има защо да се притеснявам
.
начи при мене е МН разтегнатаПървоначално написано от Spox_
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Моите вени са също силно изразени - имам една отгоре , която направо понякога ми е изкарвала акъла , защото в частта между външната и вътрешната кожа се получава едно топче , което напомня на разширена вена На самата кожичка също имах доста вени , които се виждаха ясно . Интересното беше , че кървене почти нямаше . Само първата нощ при ерекцията , но не е кървяло повече от 5-6 капки , защото превръзката не беше много напоена . Тъканта , която се отстранява е над тези вени (или по-скоро артерии, които се виждат най-добре / изразени) - те си остават . Вените , които са на самата кожа нямам идея как не кървят, но е факт.Първоначално написано от haidutin1
Това , което те притеснява мен също ме притесняваше , но се оказа , че не е абсолютно никакъв проблем.
Сега за мен накратко. Ден 10 - оттокът спада бавно , конците също падат бавно . Навсякъде е добре зарастнало с изключение на мястото , където някога е имало френулум .Така и не разбрах защо се практикува разрезът да е на 5-10 мм под главичката . Моят уролог ми обясни , че ако разрезът е по-надолу се остава повече тъкан , което мен не ме устройваше и трябваше да се примиря с нисък разрез.
И на мен вчера ми беше 12-тия ден, мислех да пробвам да си пограя с пишока, но ме достраша още и май ще чакам още една седмица да си зарастне всичко хубаво.
Искам да попитам нещо. Колко време след операцията ще мога примерно да спортувам ( в частност да играя футбол) ? Занимавам се професионално с този спорт и точно този период ми е много важен. Ако някой каже ще съм му много благодарен.![]()
При мен утре стават 2 седмици. Нямам проблем с бягането, не ме боли, нито нищи. Но самото място е чувствително при удар. Не мога все още да спа на корем, камоли да спортувам нещо, от което има пряка опасност за удар в топките. Не случайно лекарят ми написа бележка и ме освободи 1 месец от физическо точно, за да се избегнат подобни проблеми.Първоначално написано от TaNcIoRcHeTo
![]()
Мерси за инфото. Аз най-много седмица и полувина ще си дам почивка, щото е много важно към 20 февруари да съм здрав за игра..![]()