- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
На мен нищо неми казаха. Само да мажа с дефламол.Първоначално написано от georgi12
п.с. Снощи приятелката ми прави нежно фелацио обаче за пръв път след операцията. Беше страхотно. Още ме е е страх да го напъвам обаче и за това ще чакам още една седмица поне за секс. Последното конче на пишока още не иска да падне пробвах да го дръпна, но е здраво и не се дава. Не знам как ще падне.
Иначе почнах баните със смрадлика. Нищо, че е след дъжд качулка. Може да е за добро.
Искам да отбележа, че вече се чуствам като нов. Много комфортно е сега без гемчето. Как съм можал толкова дълго време да не се реша да се оперирам не знам. Облекчението вече е пълно.![]()
Според мен е по-важно да си се възстановил напълно , а не да си на игрището .Първоначално написано от TaNcIoRcHeTo
Разбира се от все сърце ти пожелавам светкавично възстановяване и успешна игра!
Определено си прав. И благодаря.![]()
Лесно е да се продаваш, трудно е да не се предаваш!
Обичам те толкова много, колкото на брой са песъчинките на плажа!
При мен всичко добре, отокът започна да спада, защото беше огромен! Обаче имам друг проблем. Понеже се налага да сменям по 2 пъти на ден марлите след всяка баня с тетра, като я свалям от едно място потича кръв (няколко капки). Същото това място преди операцията имах доста изразени вени и най-вероятно заради него кърви. Дано спре по-скоро.
Иначе някой от вас да е имал същия проблем ?![]()
Страхотна тема и браво на batkodoki за положените усилия и помоща му.
За съжаление и аз трябва да се отчета в тази тема.
"Оплаквам се" от фимоза (поне така мисля), тоест не мога да си забеля главичката във възбудено състояние (стигам до по-малко от средата). При спокойно състояние нямам подобен проблем.![]()
На 17 години съм.
Тук чета предимно за операции, мазане и т.н., от което наистина ме побиват тръпки. Не може ли да стане по някакъв друг начин? Главичката ми е много чувствителна по принцип (може би от това, че е покрита с кожа през цялото време) и въобще не я пипам, пък камо ли мъченията, които някои от вас злополучни момчета описвате.
Нужна ли е допълнителна информация, за да получа съвет?![]()
Отиди на уролог... Без операция няма да се оправиш за жалост.. и аз ше се оперирам, ама от късо гемче..![]()
Лесно е да се продаваш, трудно е да не се предаваш!
Обичам те толкова много, колкото на брой са песъчинките на плажа!
И аз имах АБСОЛЮТНО същите проблеми като теб.Първоначално написано от penata134
Единственото решение беше обрязване и премахване на гемчето. Мислех си, че ще имам голям проблем с тази чувствителност понеже както ти каза, кожата ми беше постоянно закрита, но уви не е така.
Няма за къде да отлагаш. Вярно първата седмица беше кошмар, но в момента и грам не съжелявам, че се подложих на това.
Успех!
А да знаете причината поради която кожичката залепва за главичката и забелването става трудно по някога. Главичката изглежда суха, и е някакво гадно усещане такова. Мия пишока с Лактацид (сапун). Не знам с какво да го мия друго, че главичката да не изсъхва така гадно.
EDIT: Мия го сутрин и вечер.
Ти с частично обрязване ли си?Първоначално написано от nikolaynikolov
След операцията лекарят върна ли ти кожичката, т.е. след самата операция преди да ти сложи марлите, как ти направи кожата - върната назад след коронката, или така, че да покрива главичката?
Иначе това, че кожата на главичката е суха е заради смрадликата (тетрата). Тя я изсушава. Ще ти се обели и ще се смени.![]()
И при мен беше така.![]()
Не съм с обрязване. Гемчето ми махнаха само. И не от смрадликата. И преди ми се е случвало. Изсушава се главичката и кожичката залепва по нея и за да забеля трябва да не дърпам кожата от долу, а от горе да я бутна на зад. Рядко се случва иначе. По принцип само я дръпвам и си се забелва без проблеми. Всъщност сега може и от смрадликата да е наистина. Предишните пъти от сапун може да е било. Знам ли...Първоначално написано от SexyChild
П.С. По принцип нямам проблеми със забелването, но май трябваше да се обрежа частично и аз. И така и така бях на операционната... що не им казах да ме обрежат и аз не знам. Някой ден може да се подложа и на тази операция. Само че с епритеснивам, че главичката ми е чувствителна и ще ме драсни допира с бельото. Аз и сега като се одървя и той почва да се забелва сам лекичко от горе и като упре главичката в бельото и ме гъделичка едно такова гадно.Та това ме спря май да се обрежа.
Ако сапуна е Dove няма да зачервее и не сърби.Първоначално написано от UFOs
![]()
имам 1 въпрос.... след френулотомия остават ли някакви белези върху половия орган
Не.Първоначално написано от datalog
Хяй хора знаете ли за колко горе доло време се оправя проблема с чувствителността и раничката зараства напълно за да може да се прави секс ?
Благодаря!
30-40 дни, при всеки е различно.Първоначално написано от DeadpooL
Някой имал ли е раничка на препуциума вследствие на превръзката . От превръзката се получи раничка , голяма колкото фас от цигара . В началото беше кръвоизлив в най-горният слой на кожата . Беше се образувало като джобче , пълно с кръв (както мехур от изгаряне ).
Мехурчето се спука и изтече розова течност . След време горният пласт на кожичката падна ( както при изгаряне ) и стана раничка .
Третирах с Топоцин . На 8 ден вече беше хванала коричка . Реших да засиля процеса на оздравяване с тинктура от Календула . След третото третиране сложих лепенка и след половин час изтече тъмнорозова , биеща към вишнево течност . Изстисках всичко , което имаше и отокът видимо се намали . Вече 5 дни от раничката изтича прозрачна течност , която се повлиява благоприятно от Календулата , но когато съм с бельо отново почва да тече .
Ако някой е имал такова нещо , моля да сподели . Може и на Л.С.
Имах подобен на твоя проблем, но при мен беше се образувала бяла защитна стена, заради това, че по време на махането на първите марли незарастналата кожичка се отлепи и остана като рана. Вече почти изчезна. Не съм го третирал с нищо. Правя само бани с тетра.Първоначално написано от georgi12
![]()
На 30-тия ден правих сех вече нормално. Всичко е заздравяло. Даже и белег няма. Спрях вече с баните и мазилата. Мия се само с интимен гел Лактацид. Просто перфектно. Много съм доволен. Малкия изглежда много красив вече. Приятелката ми му се радва много![]()
приветПървоначално написано от TaNcIoRcHeTo
мноооооого се надявам наистина САМО късото гемче да е проблема при теб!
много те моля да ни държиш в течение!
казвай как да ти помогнем за да не се страхуваш - виж, няма да боли, ако от това те е страх. няма да усетиш нищо.
искаш ли на 9 февруари някаква подкрепа - ако оставиш мобилен - пичовете ще те скъсат от обаждания предполагамили от смс поне....
мххмммм.....това не е лоша идея!
да подкрепяме ВСЕКИ в деня на "това"... ако той иска и остави координати разбира се!
нека го обсъдим, а?!
дай картинка за колекцията "перфектни след "Първоначално написано от nikolaynikolov
т.н "Лактацид" е удачен за Момичета бе моето момче, т.е там pH на средата е оптимална за Вагината.
за Пениса pH средата е точно обратната, НО възможно е тази среда да бъде "удобна" на пениса
А какво тогава за момчета? Аз до колкото четох интимните гелове нямат мъжки и женски. Но може и това което съм чел да не е вярно. М/у другото се чуствам удобно с Лактацида. Но ако имаш нещо друго предвид ще се радвам да споделиш. Може да пробвам и другоПървоначално написано от batkodoki
![]()
А иначе знам, че Лактацида по принцип е за момичета, то си и пише "femina" на опаковката.
Иначе към момчето което му предстои операция. Искам даму кажа, че не боли изобщо. Няма да усети ама абсолютно нищо. Даже и упойката аз едва усетих, че ми я слагат. Операцията трае не повече от 10 мин. Докато ме вкараха и ми казаха "хайде ставай". Даже беше и забавно. Оперираха ме освен лекаря който ми е познат отдвна още две красиви девойки с които си говорихме разни забавни неща докато ме оперираха. Базикахме се през цялото времеПредразположиха ме така, че не мислех въобще какво се случва там долу. Даже ми се искаше да траеше по-дълго тази операция.
Единствено страха беше голям.
И ЕДИН МНОГО ВАЖЕН СЪВЕТ! НЕ СЕ БРЪСНЕТЕ ПОНЕ 5 ДНИ ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯТА. МЕН МЕ НАМАЗАХА С НЕЩО АНТИБАКТЕРИАЛНО ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНАТ И НАПРАВО МИ БЯХА ПЛАМНАЛИ ТАШАЦИТЕ!![]()
Много неприятно. Друго освен това парене не усетих!
EDIT: Като гледам и чета форуми, а и в магазина питах... мъжки интинми гелове няма. Те са едни. Някой с едни състави, други с други... Ползват се и от жени и от мъже. И на всякъде по форумите има въпроси за тези гелове най-вече от жени които споделят как и мъжете им ги ползват и нямат проблеми и са доволни. Мен това ме накара да пробвам и аз съмщо съм доволен.![]()
За геловете - мой приятел , с частично обрязване ми сподели , че бебешкото олио на Джонсън енд Джонсън било направо великолепно.
За бръсненето - не се бръснете а се ДЕПИЛИРАЙТЕ.
Депилаторният крем ЕЛЕА за интимни части струва 3 лева , ще ви стигне и ще ви остане още толкова . Към него има и успокояващ крем , който аз досега не съм използвал , въпреки , че кожата ми е изключително чувствителна и алеркична към разни помади .
Та вечерта преди операцията се депилирайте . Ако остане някое косъмче помогнете си със самобръсначката .
Кожата остава гладка и липсват пъпчиците след бръснене , както и останалият дискомфорт.Иначе при мен така стоят нещата - на 16 ден конците изпадаха , оттокът е съвсем слаб , раничката , която ми изкара акъла вече е добре - има коричка след два пъти третиране с копрес и йодасепт - за по 3-4 часа държах компреса .
Както вече съм споменал обрязването ми е пълно л При ерекция се изпъва здраво , а в отпуснато състояние кожичката не се набръчква много - съвсем нормално , като не покрива мястото под главичката .
Twoq priqtel s chastichno obrqzwane imal li e otok ? Koga e uspql da wyrne kojata na mqstoto i, t.e. da pokrie glawata pak ? Mn shte sym ti blagodaren ako go popitash.Първоначално написано от georgi12
![]()
Ами казвал ми е , че отокът му е бил около 20 дена.
Ще го попитам и кога е успял да си покрие главичката и ще ти пиша допълнително.
При мен отокът все още го ма , макар и малък .
Всеки има оток след хирургична намеса , особено на половият член . Може би за частично обрязаните е проблем , когато препуциумът е изтеглен назад .
лично аз считам , че пълното е най-добро.