- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
В момента и аз така смятам, но преди точно 20 дни не исках и да чуя за пълно обрязване, макар и съветите на всички около мен бяха точно за това. Каквото такова, ще търпя, като не се вслушах преди време...Първоначално написано от georgi12
![]()
Добра идея, баткодоки.Първоначално написано от batkodoki
0886393952.
Ще видим дали някой ще се сети.
Иначе определено при мен е само късото гемче. Остават 2 дни до операцията и нямам търпение всичко да отмине.
![]()
Лесно е да се продаваш, трудно е да не се предаваш!
Обичам те толкова много, колкото на брой са песъчинките на плажа!
приветПървоначално написано от haidutin1
не обвинявай Родителите си - каквито и да са, всеки родител иска най-доброто и се стреми да го осигури за децата си според своя си манталитет и разбирания естествено. но те със сигурност не ти мислят съзнателно лошото!
това е несложна интервенция и не налага намесата на Национални консултантиа в Сливен има много грамотни колеги. аз самият преди 1000 години съм работил там, живеех до колодрума с/у поделенията, запазил сум най-добри спомени и за Стария дъб, и за Театъра, и за Карандила а и точно огромният /тогава/ армейски контингент изгради интереса ми към андрология/урологията.
днес всичко това го няма, но приемствеността в хирургичната школа на Мъжка полова система още е налице.
не, не би трябвало да има проблем!Първоначално написано от haidutin1
"големите" повърхностни вени, които виждате не са проблем при грамотно извършена интервенция.
здрПървоначално написано от penata134
до операции и др побиващи тръпки манипулации обикновено се стига СЛЕД като са изчерпани всички опити за консервативно лечение, или когато по презумпция е ясна неговата безперспективност.
да, ако споделиш детайлно конкретният при теб проблем - би могъл да се надяваш да получиш мнение имащи/имали сходен такъв.
е, за това работим, борим се и живеем - да може всеки да се усеща такаПървоначално написано от nikolaynikolov
![]()
е, за това работим, борим се и живеем - да може всеки да се усеща такаПървоначално написано от nikolaynikolov
![]()
приветПървоначално написано от nikolaynikolov
някъде по-горе си писал че пишока изсъхва, "слепва". и че ползваш "лактацид" два пъти на ден!![]()
това Му е повече от много!
пишока си има различна от вагината структура и микробиологична населеност свързана със неговото предназначение.
преди ВСЯКА игра с пишока, след ВСЯКО измиване (а дори и без него, веднъж-два дневно) обмазването с бебешкото олио-ГЕЛ(обаче!) с лайка на известна фирма за бебешки продукти дава драматично добри резултати при всеки обрязан/надрязан/с пластика пенис! запазва влажността, тургора на тъканите. запазва чувстителноста и не позволява нейното драстично намаляване - нещо от което се оплакват хора с над 20 годишно обрязване и ниска култура и грижа за половият си орган.
веднъж, максимум два пъти седмично - антибактериални миещи средства. за обрязани в някаква форма - още по рядко.
риска от честото и абсолютно ненужно прилагане на мощни антибактериални козметики е, че системната им потреба рано или късно води до образуване на защитен рогов слой т.е точно до "намалена чувствителност" и то силно изразена.
мгхммм...ДНЕС е ДЕНЯТ за това Момче, моля всеки, който има възможност и желание да му удари едно рамо с две думи!Първоначално написано от TaNcIoRcHeTo
благодаря!
При мен всичко се развива перфектно!![]()
Снощи успях да си върна кожата на мястото.![]()
Отокът е спаднал изключително много и предполагам, че до 2 дни дори и следа няма да има от него.
Всички ранички вече зарастнаха.![]()
ПП: Успех на това момче, на което днес му предстои тази процедура!![]()
Здравейте! Операцията траеше не повече от 5 мин. и болка имаше единствено до като ми биеха упойката. Операцията беше към 11:30 и ефектът на упойката сигурно е отминал, но аз все още не усещам никаква болка. Докторът не ми направи никаква превръзка и ми каза да правя промивки със смрадлика, но чак след 4,5 дни и че до 2,3 седмици трябва да ми падне кончето. Това е общо взето!Много съм щастлив! Към тези, на които им предстои операция искам да и кажа, че няма от какво да се притесняват! Поне тук в Плевен хората бяха много мили, предполагам че
и на други места са такива.И благодаря на човека, който се сети за мен и ми писа смс-че
![]()
Здравей, нов съм във форума, попрочетох малко и имам въпрос.
На 14 години съм. При мастурбация с забелена главичка , пениса започва да ме боли и не се чувствам комфортно. Принципно съм частично обрязан (или там както се нарича) . Мога да си забелвам кожичката и да я връщам в нормално положение. Та, ако може кажете ми откъде е проблема. Дали той ще мине с времето, или ще трябва да говоря с баща ми, или операция...
Благодаря предварително.
Здравей и добре дошъл във форума! Според мен трябва на всяка цена да отидеш на уролог, който да те прегледа и да ти каже какъв е проблема. Няма нищо срамно или страшно да кажеш на вашите и те да те заведат на уролог (поне имаш късмет вашите да са при теб, щото при някой от нас ги няма) .
ПС: Вече 3 ден. Нямам никаква болка, нито уток, нито нищоСамо в 1-та нощ усетих болка при ерекциите, но беше малка и бързо отмина! Чувствам се перфектно!
![]()
А да не би случайно проблема да е в "късото гемче" ? (може би говоря глупости, но не съм много запознат, сори)
здрПървоначално написано от heros
зависи кога, какво и защо ти те било правено, моето момче.
"частично обрязан" е мн общо нещо.
водещо е какъв е бил проблема за да се наложи това?
ако гемчето ти е било съхранено при "операцията" то може да бъде изтточник на това, което описваш. ако гемчето е отстранено - ще търсим проблема другаде, но със сигурност и сам разбираш, че инфото което споделяш е недостатъчно за реална оценка на проблема.
браво, бравоПървоначално написано от TaNcIoRcHeTo
бани със смрадлика и пиши на ЛС да ти препоръчам гелчетата за след това, че в "открит ефир" ще е реклама
Още като съм бил малък нашите са ме завели на лекар. И от тогава принципно мога да си забелвам главичката без проблеми. И имам голямото чувство , че гемчето обаче си стои там и може би от там идва целия ми проблем. Дайте съвет - какво да правя?Първоначално написано от batkodoki
Отиди при личния лекар за направление от уролог. След това си избираш уролога (почти всеки уролог е и хирург). Ще ти премахне гемчето. Няма нищо страшно, нито ще те боли по време на операцията, нито след това. Цялата "операция" ще продължи не повече от 10 минути и след това едва ли ще го имаш този проблем.Първоначално написано от heros
И на мен преди почти 1 месец ми правиха частично обрязване, но заедно с това тогава ми махнаха и гемчето.
Сега нямам никакви проблеми с болки или напрежение.![]()
Утре ми е операцията и се притеснявам ужасно много![]()
Късмет..Първоначално написано от DeadpooL
Аз тука се мъча да си разлепя пишката с разни мазила и ако не стане трябва и аз да те последвам![]()
![]()
![]()
Успех, приятел! Няма от какво да се притесняваш, няма нищо страшно! Всичко ще мине както трябва. После пиши и ни осведомявай за оправянето ти след операцията, което е по-трудната част![]()
Лекаря каза че е фимоза не в страшен стадии и е само малко кожата о ще е обрязване даПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Първо здравейте на всички. Така да минем на въпроса. Значи как мога да определя дали имам Фимоза.Значи когато нямам ерекция без проблем си забелвам пишока ,но когато получа ерекция колкото и да опитвам не става а и ме боли зверскиФимоза ли е?