.
Отговор в тема
Страница 48 от 233 ПървиПърви ... 384445464748495051525898148 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 5802
    Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Ами казвал ми е , че отокът му е бил около 20 дена.
    Ще го попитам и кога е успял да си покрие главичката и ще ти пиша допълнително.
    При мен отокът все още го ма , макар и малък .
    Всеки има оток след хирургична намеса , особено на половият член . Може би за частично обрязаните е проблем , когато препуциумът е изтеглен назад .
    лично аз считам , че пълното е най-добро.
    В момента и аз така смятам, но преди точно 20 дни не исках и да чуя за пълно обрязване, макар и съветите на всички около мен бяха точно за това. Каквото такова, ще търпя, като не се вслушах преди време...

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от TaNcIoRcHeTo
    Здравейте! Аз имам проблема с късото гемче, от малък град съм, нашите са в Испания и за това трябваше да кажа на по-голямата си сестра, която работи в Плевен. Та днес ходих на уролог, той ме прегледа и ми определи дата за операцията 9-ти февруари. Благодаря на всички и специално на баткодоки, които са взимали участие по темата. Малко ме е страх и се притеснявам, но пък искам да минава по-бързо и всичко да е добре. (на 16 години съм)
    привет

мноооооого се надявам наистина САМО късото гемче да е проблема при теб!
    много те моля да ни държиш в течение!

казвай как да ти помогнем за да не се страхуваш - виж, няма да боли, ако от това те е страх. няма да усетиш нищо.

искаш ли на 9 февруари някаква подкрепа - ако оставиш мобилен - пичовете ще те скъсат от обаждания предполагам или от смс поне....

мххмммм.....това не е лоша идея!

да подкрепяме ВСЕКИ в деня на "това"... ако той иска и остави координати разбира се!

нека го обсъдим, а?!
    Добра идея, баткодоки. 0886393952. Ще видим дали някой ще се сети. Иначе определено при мен е само късото гемче. Остават 2 дни до операцията и нямам търпение всичко да отмине.
    Лесно е да се продаваш, трудно е да не се предаваш!

Обичам те толкова много, колкото на брой са песъчинките на плажа!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Здравейте, братя по съдба! Първо искам да изкажа благодарностите си към всички, които са писали по този проблем, засягащ много момчета по света. Голямо "Благодаря!" за Баткодоки и неговите съвети, без които бихме се справили трудно в държава като нашата. Ех, да имаше повече съвестни лекари като него...
    Сега по същество. На 19 години съм и имам лека форма на фимоза (лека, но достатъчна за да пречи ) . Работата е там, че живея в семейство, в което и двамата родители са над 50 годишни и имат доста стари разбирания. Имам чувството, че не са ме възпитавали правилно в много отношения (за тях е достатъчно човек да се къпе 1 път седмично ). Прочетох ЦЯЛАТА тема и на много места открих различни хора да споделят как родителите им са ги учили от малки да забелват главичката на пениса под душа. ГРЪМ ДА МЕ УДАРИ ако някой някога ми е казвал нещо подобно! Виждате за каква ниска полова култура става въпрос в семейството ми. Естествено рано или късно човек сам открива някои работи и преди години като съм пробвал съм установил, че не мога да забелвам докрай главичката в еректирало състояние. Всъщност мога, но много трудно и болезнено. Стигал съм до състояние, подобно на парафимоза (не можех да върна кожичката обратно и главичката ми беше започнала да посинява ), но добре, че не е било толкова критично и съм успявал след няколко опита. Не съм предполагал, че това може да е толкова сериозно. Преди година-две четох за фимозата в някаква книжка за половите проблеми от времето на социализма и разбрах какво имам. Но крайното решение за операция взех като видях този форум и ужасяващите натуралистични снимки в началото. Сега сякаш не опъва толкова в оголено състояние и не мисля, че пак ще се получи парафимоза. Но, разбира се, самото оголване все още става трудно и леко болезнено и това е причината да не го правя. Все пак за да е нормално трябва да е без никакви усилия. Затова реших да се подложа на пълно обрязване (за да не се наложи евентуално втора операция, наясно съм с бавното възстановяване на моята възраст). Упойката ще бъде местна. Остава въпросът къде да го направя. От Сливен съм и ако някой има добро предложение за хирург в моя град да пише на ЛС, ще съм му много благодарен . Между другото като уринирам винаги дърпам леко кожичката, може би имам и дълъг препуциум
    П.С.: Още веднъж благодаря на участниците във форума и се извинявам ако съм дотегнал на някого с дългите си писания .
    привет

не обвинявай Родителите си - каквито и да са, всеки родител иска най-доброто и се стреми да го осигури за децата си според своя си манталитет и разбирания естествено. но те със сигурност не ти мислят съзнателно лошото!

това е несложна интервенция и не налага намесата на Национални консултанти а в Сливен има много грамотни колеги. аз самият преди 1000 години съм работил там, живеех до колодрума с/у поделенията, запазил сум най-добри спомени и за Стария дъб, и за Театъра, и за Карандила а и точно огромният /тогава/ армейски контингент изгради интереса ми към андрология/урологията.
    днес всичко това го няма, но приемствеността в хирургичната школа на Мъжка полова система още е налице.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Мисля, че някъде в темата бях чел за момче със силно изразени кръвоносни съдове и как това е довело до усложения. Предполагам, че и моят случай е горе-долу такъв. Най-вероятно по време на операцията няма да е голям проблем, но в дните след това ще пълня марлите с кръв . Ще съм благодарен ако някой с такъв проблем пише дали има защо да се притеснявам .
    не, не би трябвало да има проблем!

"големите" повърхностни вени, които виждате не са проблем при грамотно извършена интервенция.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от penata134
    Страхотна тема и браво на batkodoki за положените усилия и помоща му.

За съжаление и аз трябва да се отчета в тази тема.
    "Оплаквам се" от фимоза (поне така мисля), тоест не мога да си забеля главичката във възбудено състояние (стигам до по-малко от средата). При спокойно състояние нямам подобен проблем.
    На 17 години съм.

Тук чета предимно за операции, мазане и т.н., от което наистина ме побиват тръпки. Не може ли да стане по някакъв друг начин? Главичката ми е много чувствителна по принцип (може би от това, че е покрита с кожа през цялото време) и въобще не я пипам, пък камо ли мъченията, които някои от вас злополучни момчета описвате.

Нужна ли е допълнителна информация, за да получа съвет?
    здр

до операции и др побиващи тръпки манипулации обикновено се стига СЛЕД като са изчерпани всички опити за консервативно лечение, или когато по презумпция е ясна неговата безперспективност.

да, ако споделиш детайлно конкретният при теб проблем - би могъл да се надяваш да получиш мнение имащи/имали сходен такъв.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от nikolaynikolov
    За сетен път се изумявам - как може урологът да не е казал на пациента си , че трябва да прави бани със смрадлика ?!
    Моят уролог ми каза да започвам още на втория ден .
    Споделете как се справяте с ерекцията?Аз не мога .Явно подсъзнателно не мога да се контролирам
    На мен нищо неми казаха. Само да мажа с дефламол.

п.с. Снощи приятелката ми прави нежно фелацио обаче за пръв път след операцията. Беше страхотно. Още ме е е страх да го напъвам обаче и за това ще чакам още една седмица поне за секс. Последното конче на пишока още не иска да падне пробвах да го дръпна, но е здраво и не се дава. Не знам как ще падне.

Иначе почнах баните със смрадлика. Нищо, че е след дъжд качулка. Може да е за добро.

Искам да отбележа, че вече се чуствам като нов. Много комфортно е сега без гемчето. Как съм можал толкова дълго време да не се реша да се оперирам не знам. Облекчението вече е пълно.
    е, за това работим, борим се и живеем - да може всеки да се усеща така

Град
    между Риман§Рахманинов
    За сетен път се изумявам - как може урологът да не е казал на пациента си , че трябва да прави бани със смрадлика ?!
    Моят уролог ми каза да започвам още на втория ден .
    Споделете как се справяте с ерекцията?Аз не мога .Явно подсъзнателно не мога да се контролирам
    На мен нищо неми казаха. Само да мажа с дефламол.

п.с. Снощи приятелката ми прави нежно фелацио обаче за пръв път след операцията. Беше страхотно. Още ме е е страх да го напъвам обаче и за това ще чакам още една седмица поне за секс. Последното конче на пишока още не иска да падне пробвах да го дръпна, но е здраво и не се дава. Не знам как ще падне.

Иначе почнах баните със смрадлика. Нищо, че е след дъжд качулка. Може да е за добро.

Искам да отбележа, че вече се чуствам като нов. Много комфортно е сега без гемчето. Как съм можал толкова дълго време да не се реша да се оперирам не знам. Облекчението вече е пълно.
    е, за това работим, борим се и живеем - да може всеки да се усеща така

Град
    между Риман§Рахманинов
    На 30-тия ден правих сех вече нормално. Всичко е заздравяло. Даже и белег няма. Спрях вече с баните и мазилата. Мия се само с интимен гел Лактацид. Просто перфектно. Много съм доволен. Малкия изглежда много красив вече. Приятелката ми му се радва много
    дай картинка за колекцията "перфектни след "

т.н "Лактацид" е удачен за Момичета бе моето момче, т.е там pH на средата е оптимална за Вагината.

за Пениса pH средата е точно обратната, НО възможно е тази среда да бъде "удобна" на пениса
    А какво тогава за момчета? Аз до колкото четох интимните гелове нямат мъжки и женски. Но може и това което съм чел да не е вярно. М/у другото се чуствам удобно с Лактацида. Но ако имаш нещо друго предвид ще се радвам да споделиш. Може да пробвам и друго

А иначе знам, че Лактацида по принцип е за момичета, то си и пише "femina" на опаковката.

Иначе към момчето което му предстои операция. Искам даму кажа, че не боли изобщо. Няма да усети ама абсолютно нищо. Даже и упойката аз едва усетих, че ми я слагат. Операцията трае не повече от 10 мин. Докато ме вкараха и ми казаха "хайде ставай". Даже беше и забавно. Оперираха ме освен лекаря който ми е познат отдвна още две красиви девойки с които си говорихме разни забавни неща докато ме оперираха. Базикахме се през цялото време Предразположиха ме така, че не мислех въобще какво се случва там долу. Даже ми се искаше да траеше по-дълго тази операция.

Единствено страха беше голям.

И ЕДИН МНОГО ВАЖЕН СЪВЕТ! НЕ СЕ БРЪСНЕТЕ ПОНЕ 5 ДНИ ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯТА. МЕН МЕ НАМАЗАХА С НЕЩО АНТИБАКТЕРИАЛНО ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНАТ И НАПРАВО МИ БЯХА ПЛАМНАЛИ ТАШАЦИТЕ!

Много неприятно. Друго освен това парене не усетих!

EDIT: Като гледам и чета форуми, а и в магазина питах... мъжки интинми гелове няма. Те са едни. Някой с едни състави, други с други... Ползват се и от жени и от мъже. И на всякъде по форумите има въпроси за тези гелове най-вече от жени които споделят как и мъжете им ги ползват и нямат проблеми и са доволни. Мен това ме накара да пробвам и аз съмщо съм доволен.
    привет

някъде по-горе си писал че пишока изсъхва, "слепва". и че ползваш "лактацид" два пъти на ден!
    това Му е повече от много!

пишока си има различна от вагината структура и микробиологична населеност свързана със неговото предназначение.

преди ВСЯКА игра с пишока, след ВСЯКО измиване (а дори и без него, веднъж-два дневно) обмазването с бебешкото олио-ГЕЛ(обаче!) с лайка на известна фирма за бебешки продукти дава драматично добри резултати при всеки обрязан/надрязан/с пластика пенис! запазва влажността, тургора на тъканите. запазва чувстителноста и не позволява нейното драстично намаляване - нещо от което се оплакват хора с над 20 годишно обрязване и ниска култура и грижа за половият си орган.

веднъж, максимум два пъти седмично - антибактериални миещи средства. за обрязани в някаква форма - още по рядко.

риска от честото и абсолютно ненужно прилагане на мощни антибактериални козметики е, че системната им потреба рано или късно води до образуване на защитен рогов слой т.е точно до "намалена чувствителност" и то силно изразена.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Здравейте! Аз имам проблема с късото гемче, от малък град съм, нашите са в Испания и за това трябваше да кажа на по-голямата си сестра, която работи в Плевен. Та днес ходих на уролог, той ме прегледа и ми определи дата за операцията 9-ти февруари. Благодаря на всички и специално на баткодоки, които са взимали участие по темата. Малко ме е страх и се притеснявам, но пък искам да минава по-бързо и всичко да е добре. (на 16 години съм)
    привет

мноооооого се надявам наистина САМО късото гемче да е проблема при теб!
    много те моля да ни държиш в течение!

казвай как да ти помогнем за да не се страхуваш - виж, няма да боли, ако от това те е страх. няма да усетиш нищо.

искаш ли на 9 февруари някаква подкрепа - ако оставиш мобилен - пичовете ще те скъсат от обаждания предполагам или от смс поне....

мххмммм.....това не е лоша идея!

да подкрепяме ВСЕКИ в деня на "това"... ако той иска и остави координати разбира се!

нека го обсъдим, а?!
    Добра идея, баткодоки. 0886393952. Ще видим дали някой ще се сети. Иначе определено при мен е само късото гемче. Остават 2 дни до операцията и нямам търпение всичко да отмине.
    мгхммм...ДНЕС е ДЕНЯТ за това Момче, моля всеки, който има възможност и желание да му удари едно рамо с две думи!

благодаря!

При мен всичко се развива перфектно!
    Снощи успях да си върна кожата на мястото.
    Отокът е спаднал изключително много и предполагам, че до 2 дни дори и следа няма да има от него.
    Всички ранички вече зарастнаха.

ПП: Успех на това момче, на което днес му предстои тази процедура!

Град
    България
    Здравейте! Операцията траеше не повече от 5 мин. и болка имаше единствено до като ми биеха упойката. Операцията беше към 11:30 и ефектът на упойката сигурно е отминал, но аз все още не усещам никаква болка. Докторът не ми направи никаква превръзка и ми каза да правя промивки със смрадлика, но чак след 4,5 дни и че до 2,3 седмици трябва да ми падне кончето. Това е общо взето! Много съм щастлив! Към тези, на които им предстои операция искам да и кажа, че няма от какво да се притесняват! Поне тук в Плевен хората бяха много мили, предполагам че
    и на други места са такива. И благодаря на човека, който се сети за мен и ми писа смс-че

Град
    Перник
    Видя ли,че няма страшно :P
    Аз като стана на 18 ще се оперирам,просто защото го искам,а не защото имам проблем.Ако имах проблем,щях да кажа на родителите ми,но нямам,за това предпочитам,никой да не знае,че съм решил да се обрежа.. :P
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Здравей, нов съм във форума, попрочетох малко и имам въпрос.
    На 14 години съм. При мастурбация с забелена главичка , пениса започва да ме боли и не се чувствам комфортно. Принципно съм частично обрязан (или там както се нарича) . Мога да си забелвам кожичката и да я връщам в нормално положение. Та, ако може кажете ми откъде е проблема. Дали той ще мине с времето, или ще трябва да говоря с баща ми, или операция...
    Благодаря предварително.

Град
    България
    Здравей и добре дошъл във форума! Според мен трябва на всяка цена да отидеш на уролог, който да те прегледа и да ти каже какъв е проблема. Няма нищо срамно или страшно да кажеш на вашите и те да те заведат на уролог (поне имаш късмет вашите да са при теб, щото при някой от нас ги няма ) .

ПС: Вече 3 ден. Нямам никаква болка, нито уток, нито нищо Само в 1-та нощ усетих болка при ерекциите, но беше малка и бързо отмина! Чувствам се перфектно!

А да не би случайно проблема да е в "късото гемче" ? (може би говоря глупости, но не съм много запознат, сори)

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от heros
    Здравей, нов съм във форума, попрочетох малко и имам въпрос.
    На 14 години съм. При мастурбация с забелена главичка , пениса започва да ме боли и не се чувствам комфортно. Принципно съм частично обрязан (или там както се нарича) . Мога да си забелвам кожичката и да я връщам в нормално положение. Та, ако може кажете ми откъде е проблема. Дали той ще мине с времето, или ще трябва да говоря с баща ми, или операция...
    Благодаря предварително.
    здр

зависи кога, какво и защо ти те било правено, моето момче.

"частично обрязан" е мн общо нещо.
    водещо е какъв е бил проблема за да се наложи това?

ако гемчето ти е било съхранено при "операцията" то може да бъде изтточник на това, което описваш. ако гемчето е отстранено - ще търсим проблема другаде, но със сигурност и сам разбираш, че инфото което споделяш е недостатъчно за реална оценка на проблема.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Здравей и добре дошъл във форума! Според мен трябва на всяка цена да отидеш на уролог, който да те прегледа и да ти каже какъв е проблема. Няма нищо срамно или страшно да кажеш на вашите и те да те заведат на уролог (поне имаш късмет вашите да са при теб, щото при някой от нас ги няма ) .

ПС: Вече 3 ден. Нямам никаква болка, нито уток, нито нищо Само в 1-та нощ усетих болка при ерекциите, но беше малка и бързо отмина! Чувствам се перфектно!
    браво, браво

бани със смрадлика и пиши на ЛС да ти препоръчам гелчетата за след това, че в "открит ефир" ще е реклама

здр

ако гемчето ти е било съхранено при "операцията" то може да бъде изтточник на това, което описваш. ако гемчето е отстранено - ще търсим проблема другаде, но със сигурност и сам разбираш, че инфото което споделяш е недостатъчно за реална оценка на проблема.
    Още като съм бил малък нашите са ме завели на лекар. И от тогава принципно мога да си забелвам главичката без проблеми. И имам голямото чувство , че гемчето обаче си стои там и може би от там идва целия ми проблем. Дайте съвет - какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от heros
    здр

Още като съм бил малък нашите са ме завели на лекар. И от тогава принципно мога да си забелвам главичката без проблеми. И имам голямото чувство , че гемчето обаче си стои там и може би от там идва целия ми проблем. Дайте съвет - какво да правя?
    Отиди при личния лекар за направление от уролог. След това си избираш уролога (почти всеки уролог е и хирург). Ще ти премахне гемчето. Няма нищо страшно, нито ще те боли по време на операцията, нито след това. Цялата "операция" ще продължи не повече от 10 минути и след това едва ли ще го имаш този проблем.

И на мен преди почти 1 месец ми правиха частично обрязване, но заедно с това тогава ми махнаха и гемчето.

Сега нямам никакви проблеми с болки или напрежение.

Утре ми е операцията и се притеснявам ужасно много

Цитирай Първоначално написано от DeadpooL
    Късмет..
    Аз тука се мъча да си разлепя пишката с разни мазила и ако не стане трябва и аз да те последвам

Мега фен Аватара на EarthShaker
    обрязване ли?

Град
    България
    Успех, приятел! Няма от какво да се притесняваш, няма нищо страшно! Всичко ще мине както трябва. После пиши и ни осведомявай за оправянето ти след операцията, което е по-трудната част

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    обрязване ли?
    Лекаря каза че е фимоза не в страшен стадии и е само малко кожата о ще е обрязване да

Първо здравейте на всички. Така да минем на въпроса. Значи как мога да определя дали имам Фимоза.Значи когато нямам ерекция без проблем си забелвам пишока ,но когато получа ерекция колкото и да опитвам не става а и ме боли зверски Фимоза ли е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си