.
Отговор в тема
Страница 50 от 233 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100150 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 5802
    Цитирай Първоначално написано от Bobi89
    Цитирай Първоначално написано от SexyChild
    Цитирай Първоначално написано от Bobi89
    Здравейте ,
    утре ми предстои операция на къса юздичка в болница Вита София.
    На 19 години съм ,не ме притеснява самата операция ,а доколко тя ще повлияе на двете ми приоритетни неща - спорта и секса... Имам 3 въпроса :
    1.Ще мога ли от понеделник (3 дни след операцията) да тичам ?
    2.Кога ще мога да правя секс
    3.Остават ли някакви белези

Поздрави и Благодаря предварително !
    1. При всеки е индивидуално, лично аз 1 седмица не можех да вървя, влачих се и едва пристъпвах, какво остава за бягане.
    2. След 25-30 дни.
    3. Няма никакви белези.
    Кофти брат...Ама тебе юздичката ли са ти рязали или си обрязан ,щото второто май е по-тежко...
    При мен махаха и гемчето, и част от кожата.

Цитирай Първоначално написано от DeadpooL
    Я обяснете повечко за баните с смраслика по колко време се правят и конците животинските кога се стопяват ?
    Отдоло главичката ми е направо леш и се чудя кога ще зарастне това ;( мн е гадно
    Аз баните със смрадлика ги правих по 3 пъти на ден (сутрин, обед и вечер) някъде 2 седмици подред. Относно конците: При мен лекарят махна всички, но заради големия оток, който имах тогава, е пропуснал 1, който си виси все още, но мисля да го издърам вече.

И мойта главичка отдолу изглеждаше страшно зле, но в момента и следа няма от това, че ми е махано гемчето.

ПП: Ако искаш пиши ми на ЛС, в случай че имаш някакви въпроси, или направо, ако ти трябва, пиши ми да ти дам скайпа ми.

Айде мина операцията.Само бодването с упойката се усеща ,иначе през цялото време съм си лафил със сестрата идоктора на тема "жените шофьори"
    Никъв проблем с ходенето - ходих над два километра няма и два часа след операцията...Най-късно сряда почвам да тренирам нищо ,че доктора каза една седмица...Не ме боли.Сега пробвах и да пикая - пак не ме боли - само 1-2 капки кръв пусна...

Поредният юзър , който потвърждава , че страхът боли най-много .
    Предполагам , че и от бодването с иглата никак не те е заболяло .
    Прави бани със смрадлика .

Град
    Lindau, Germany
    значи въпросът ми е следния вчера ме обрязаха и права бани и компреси с мазило, но ме притеснява една подутина от дясната страна след шева от страната на главичката подулу се е дали е отток или е гной от тва се притеснявам

Цитирай Първоначално написано от aggro_89
    значи въпросът ми е следния вчера ме обрязаха и права бани и компреси с мазило, но ме притеснява една подутина от дясната страна след шева от страната на главичката подулу се е дали е отток или е гной от тва се притеснявам
    Оток е подутината , която ще я има около месец . Ако има гной , то той ще изтече , но е малко вероятно да го има , още повече ден след операцията . Надявам се баните да са със смрадлика а не с калиев перманганат .
    Обрязването ти пълно ли е ?

Град
    Lindau, Germany
    Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Цитирай Първоначално написано от aggro_89
    Оток е подутината , която ще я има около месец . Ако има гной , то той ще изтече , но е малко вероятно да го има , още повече ден след операцията . Надявам се баните да са със смрадлика а не с калиев перманганат .
    Обрязването ти пълно ли е ?
    Да пълно е.

Тази седмица казах на баща си, а другата ще ходя при личния за направление. Искам да попитам нещо: защо непосредствено преди операцията трябва да се бръсна/депилирам? Полето на действие на хирурга е далеч от окосмената част и предполагам, че дори да не съм се обезкосмявал 1 седмица няма да е проблем. Все пак е въпрос на дни да свикна след това и да се обръсна когато сметна за добре.

Мисля , че лекарите са малко по-учени от нас .След като са ти казали трябва да го направиш .
    Като ти го опаковат с марли и бинтове и лейкопласти и като дойде време да се смалят така здраво ще се оскубе четината , че ще съжаляваш , че не си я махнал. Другото което е , че поне едно 6-7 дни не трябва да се мокри .
    Космите също задържат и микроби и мърсотия.

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    искам да попитам....момче на 13 съм и немога да разбера тас фимоза...
    начи когато не е ф еректирало състояние почти немога да го забеля,иначе няма никакъф проблем.....тфа фимоза ли е??? (когато е ф еректирало състояние пак мога да го забеля но боли не нетърпимо но боли доста)
    Не съм специялист, но хората ясно са казали, че НЕ трябва да имаш проблем, напрежение, болка при забелването. Т'ва вече дали е фимоза и т.н. ще ти го кажат докторите. Ти кажи на ваще и им дай да прочетат темата, ако не са наясно.
    Аз така ще направя в най-скоро време, защото явно имам този проблем

Така, здравейте, искам да попитам някой опериран/разбиращ. При обрязването колко време се възтановяваш. В какво се състои това възстановяване. Ще мога ли да тичам и да тренирам. Да клякам. Ако не, колко време. Ако ми разясните тези неща ще съм ви благодарен. Може и някъде да са писали, но 83 страници не се преглеждат лесно

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    начи когато не е ф еректирало състояние почти немога да го забеля,иначе няма никакъф проблем.....тфа фимоза ли е??? (когато е ф еректирало състояние пак мога да го забеля но боли не нетърпимо но боли доста)
    здр

това е нещо ново в анатомичното развитие на пишока

ако " когато не е ф еректирало състояние почти немога да го забеля" - е познато състояние, но комбинирано със следващото ти твърдение "иначе няма никакъф проблем.." т.е в ЕРЕКЦИЯ няма проблем да се заголи, докато в покой има....

или ти неточно се изразяваш, или поне аз превратно разбирам написаното

аз имах подобен проблем (на 13 съм) и след насоките на баткодоки след 1 месец тренировки (забелвах го всеки ден в банята ей така като ми стане скучно) - се оправих напълно.
    Аз всъщност имах фимоза (лека форма) и гемчето ми е късо.Тази година ми е много напечено заради и изпитите и съм отложил операцията за лятото (стига да се налага)

Джингълс - най - добре ще ти каже баткодоки, но ако те е страх или нещо такова - кажи на ваште да те заведат на уролог!

Здравейте на всички . Преди 3 дни се оперирах и всичко е наред махнаха ми марлите и почнах със смрадликата . Най ми е кеф ,че не съм на даскало . Операциата мина перфектно за 20-тина минути бях готов ,а през цялата операция си лафих със сестрите . Така ,че ако имате проблем отивайте и не мъ мислете много . Искам само да попитам баткодоки: С какъв сапун да се мия ,защото опитах D*ve ала бала ама нещо не ми понясят. И има ли някакав лек за нощните ерекции ,че ...

Операцията ми беше на 16-ти. Вече ми се обели главичката и изглежда супер. Оттока почти спадна. Останаха гадните конци но ще се стопят правя по 1 баня с смрадлика на ден. Моите лекари не ми дадоха никакво напътствия за нищо но като гледам съм тръгнал да се оправям. Вече няма голяма чувствителност само доло където трява да е гемчето има. Опериран съм от фимоза но май и гемчето ми е премахнато. Идващият понеделник ще ходя на преглед. Само остава да се разкарат гадните конци Според вас всичко нормално ли се развива щото след 20-тина дни ще ходя при момичето ми и очаквам да съм сексуално активен ) На 15 съм.

Град
    Lindau, Germany
    МАй и на мен ми се налага такава операция Изчетох сички 83 страници и явно имам "късо гемче" + фимоза ....... Искам няколко нешта да попитам:
    1.Мама и тате имат пари (не сме притеснени финансово) и могат да си позволят всяка болница.Коя е най-добрата според вас?
    2.Опойката.Аз много се притеснявам и мисля да си направя ПЪЛНА смисул напрао да заспя.
    3.От какво точно се състои операцията?(Кожата ли ти махат или кфо?)
    4.Има ли някакво мазило да се избегнат тези истории

Мн се притеснявам.Плз някой от тези които са го преживели да пишат.
    значи мене на 20-ти ме оперираха пълно обрязване направих, с местна упойка щото с пълна не исках няма смисал просто, най гадната част е иглите в пениса иначе след тва ти изтръпва и нищо не усещаш няма проблеми... иначе същото като тебе имах късо гемче с фимоза.. но за съжеление не мога ти препоръчам болница в България щото живея в чужбина... не трбва да се притесняваш толко щото операцията е няква ротинна те тия докато ме уперираха си говореха за колинарни рецепти

Както вече казах ,оперираха ме от късо гемче ,днес е 6-ти ден ,утре ще ми махат конците...Според доктора всичко е наред...Тренирам на 100% от 4-тия ден ,никъв проблем...Обаче на дневен ред идва другата ми нужда - секса.Та ,там ,където е било гемчето ,имам 4 шева ,мястото между двата централни ми е станало едно топченце (където са вързани конците) и е АДСКИ чувствително от докосване - като го докосна докато си правя промивките целия изтръпвам...Въпроса е кога ще си стане нормално ,защото в сегашното положение секса би бил мъчение...Примерно ,дали още 4-5 дни ,щото имам няколко навити мацки и вече ме избива на насилие !
    Изобщо на всички претърпяли тая операция ли се случва това ?Споделете опита си ,също бих бил благодарен на бате ДОки ,да каже, кво мисли по тоя казус...

Град
    Перник
    МАй и на мен ми се налага такава операция Изчетох сички 83 страници и явно имам "късо гемче" + фимоза ....... Искам няколко нешта да попитам:
    1.Мама и тате имат пари (не сме притеснени финансово) и могат да си позволят всяка болница.Коя е най-добрата според вас?
    2.Опойката.Аз много се притеснявам и мисля да си направя ПЪЛНА смисул напрао да заспя.

Чувал съм,че уролозите на ВМА (Военно медицинска академия) са много добри.Може там да отидеш.Най-добре е да не си с пълна упойка,защото ще ти е много гадно,а и кой ще се навие,да те упои за 15 минути?От пълната упойка ще ти се гади и ще ти е лошо,за това си избери другата.. :P
    Няма нищо страшно и при двете няма да усетиш нищо,разликата е,че няма да спиш
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Здравейте!
    Първо искам да благодаря на баткодоки и на всички в форума които са споделяли опит,давали съвети и кураж.Вчера ми направиха пълно обрязване с пълна упойка.(на 15 съм)Не беше страшно.Събудиха ме сутринта, дадоха ми престилка, легнах на масата, приспаха ме нито боли нито нищо.Като се събудих 30мин след "операцията" бях доста замаян и усещах болка тогава ми биха течен аналгин и след 15 мин нищо ми нямаше.Поспах после ядох движех се дори, уринирах съвсем нормално(за мое учудване)без парене, без болка.Вечерта не беше приятно събуждах се 6-7 пъти от ерекции и не съм псал кой знае колко.Днес ме изписаха...всичко нормално.Вървя като патка, мога и нормално, но е много неприятно и има болка при допир.От утре започвам баните със смрадлика(тетра).Само 1 въпрос имам.Утре когато направя първата баня със смрадлика какво ще стане с марлята?Трябва да падне и да сложа нова или изобщо без марли да я карам какво мислите?

Цитирай Първоначално написано от UFOs

Само да доуточня, че пълна или местна упойка не зависи от времето на операцията, а от мястото и нещото, което ще правтя хирурзите. Т.е. за 15 или не, ако ти правят биопсия на черен дроб, примерно (да си напраят дупка и с едни щипки да ти вземат част от дроба) трае по-малко то 15 минути, но си с пълна упойка.

Чувал съм,че уролозите на ВМА (Военно медицинска академия) са много добри.Може там да отидеш.Най-добре е да не си с пълна упойка,защото ще ти е много гадно,а и кой ще се навие,да те упои за 15 минути?От пълната упойка ще ти се гади и ще ти е лошо,за това си избери другата.. :P
    Няма нищо страшно и при двете няма да усетиш нищо,разликата е,че няма да спиш

Ден 11 Почвам да се притеснявам крайчетата на конците много ме боцкат и е гадно. Все още си има доста чувствителност.

Ден 13 от операция на гемчето и фимоза имам още конци но като цяло е добре и след 1 час обработка направих първата си чекия след операцията и успях и да свърша и като гледам темите другите на по 40-тия ден немогат нз поне вече не ме е страх ся само да се доуправи чувствителноста и да паднат конците и ще е супер

Аз имам късо гемче и като се опитвам да правя секс ме боли...
    Искам да се оперирам, но не искам нашите да знаят иии..нз...
    ала бала

А на колко си?

14 :/
    Знааам, знаам...малък съм за секс.Знам го...ако може да не говориме за това
    ала бала

Еми, аз мога да ти кажа, че си малък за секс, ма тва няма да промени особено нищо. Ваште не са ли печени? Не можеш ли да говориш за това с тях? Можеш да кажеш, че те боли като се миеш, примерно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си