.
Отговор в тема
Страница 54 от 233 ПървиПърви ... 44450515253545556575864104154 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 5802
    Здравейте!
    Аз съм на 28 години и имам придобита фимоза или поне до вчера имах, защото ме оперираха- пълно обрязване! Днес ме изписаха от болницата и всичко беше нормално. Днес следобед след като ходих в тоалетмата да пишкам намокрих с урина превръзката и се наложи да я сменя- повярвайте ми не беше лесна задача- доста ме боля. Превръзката, която направих е от бинт, марли, лейкопласт и Дефла... Когато сменях превръзката отпред от гемчето прокъря и ме заболя. От около час и нещо болката се засили и преди малко се загледах внимателно и се изплаших- появил се е много голям отток точно там кадето е било гемчето и под него- много е подуто и е текло доста кръв, а това не беше така днес сутринта и днес следобед. Това нормално ли е? Притесявам се прз нощта ако получа ерекция да не би да тече много кръв или някой от шевовете да се отвори, а дали вече не се е отворил и за това да е текло кръв? Благодаря Ви!
    А иначе от утре смятам да започна с баните със смрадлика-дано да помогнат!

Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Доколкото разбирам аз е нормално да кърви през първия и втория ден след операцията
    Проблем е може би ако продължи и след това, но не се притеснявай, рано или късно ще зарастне и няма да видиш повече кръв.
    При мен кървя единствено непосредствено след операцията, за първата нощ не съм сигурен, и на следващия ден при баните с тетра кървя малко.
    От тогава не знам що е това кръв, просто раните се затварят и постепенно забравяш всичките си грижи А при нощните ерекции си е напълно нормално да потече през първите 1-2 нощи, както е в твоя случай. Така че спокойно.

За дневника: Ден 5-ти след операцията
    Вчера не спах много. Гадните конци се промушват през дупките на марлите и като започнат да опират е много гадно. Чудил съм се накъде да се въртя за да ми е по-удобно.
    Видът на Малкият Приятел се подобрява
    Отокът отдолу си стои голям, но не се е увеличавал. Изглежда всичко е станало на корички и заздравява бавно, но сигурно.
    Единствено ако опъна леко кожичката, където са конците, се показва нежна розова тъкан, която тепърва ще заздравява. Вече не ме боли при това опъване, или поне не както преди, но избягвам да го правя заради опасността от замърсяване.
    Продължавам баните с тетра 2 пъти дневно за по около 20-30 минути. Довечера ще изляза за малко за пръв път след операцията

Имам въпрос относно мазилото ДЕФЛАМОЛ:
    Взех си една тубичка и пише, че се използва само при рани от изгаряне, както и ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ВЪРХУ ОТКРИТИ РАНИ И ЛИГАВИЦИ! Аз ще го използвам чак като ми паднат конците и смятам, че раните няма да са проблем.
    Притеснява ме обаче нежното покритие на главичката, няма ли начин да се увреди чувствителността например? Няма да слагам много, но все пак не е ли рисковано предвид другото предназначение на продукта?

А някакви мазила против евентуални белези да ми препоръчате? Още ми е рано за тях, но искам от рано да съм наясно.

Последен въпрос, може би малко глупав:
    Бебешките олио-гелове, с които ще запазвам чувствителността, трябва да ги използвам след всяка баня и по време на секс ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ, НАЛИ? В смисъл, не само за определен период след възстановяването, примерно 1 месец, а винаги?

А бе Аз от както ме оперираха (до час Минава втория Ден) Аз си Ходя с тесни Боксерки - Това Пречи ли ????????

Не виждам защо да пречат тесните боксерки, важното е на теб да ти е удобно Може би при нощните ерекции ще те боли повече, защото ще напъва тясното бельо, ти сам ще си прецениш.

Относно Формула 1 - едва ли някой шев ще се отвори, не ми се вярва хирурга ти да си е свършил работата през пръсти чак до такава степен.
    Ерекциите може да са болезнени, това е нормално, кръвта не трябва да те притеснява, няма да изгубиш много
    Както писах, и аз имам доста голям оток отдолу - оприличавам го на цяла гърбица.
    Нямаше да е лошо смрадликата да я почнеш още от днес след смяната на превръзката. Раните зарастват много по-бързо от баните с нея, пък и с нищо не вреди.
    Предполагам, че при мен възстановяването ще протече около 20-25 дни. Ти си с 9 години по-голям от мен, което означава, че за месец, месец и нещо ще си на 6 точки. Естествено само предполагам, всичко зависи от конкретния организъм, но няма защо да се притесняваш - дори хора на 35-40 години се възстановяват без проблем

Пак отправям молба - хора, светнете ме по въпроса с Дефламола...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Gutierez
    batkodoki imam edno pritesnenie
    minal e 1 mesec ot operaciata i mislia 4e ranata ve4e e po4ti zazdraviala, no zabeliazvam 4e v normalno sustoianie, no nai ve4e i pri erekcia ot gornata strana malko pod glavi4kata tam otkudeto minava venata ima nesto kato top4e pod kojata.to se polu4i sled operacijata i mislia 4e ima nesto obsto s venata. ste se opravi li?
    а това "топче" венозен сплит ли е или е остатък от място на съшиване?

създава ли ти проблем в покой?

а в ерекция - мастурбация, секс?

- ако е венозен сплит в покой ще е меко, възможно е да се почти загубва при натиск и да се усеща само леко, но пък в ерекция ще изглежда с повишен обем, внушително издуто. ако е това - за твое съжаление скоро ще изчезне

- ако е място, където е бил положен конец - няма да има кой знае каква разлика в покой и в ерекция. ще го усещаш като уплътнено място при палпация, може да пролонгира над околната кожа при ерекция. ако е това - и то за жалост в течение на времето ще изчезне.

-- казвам "за съжаление" и "за жалост" чисто иронично и с усмивка, понеже в определени мъжки среди ( армия, затвори) беше и продължава да е практика в цял свят под кожата на пениса принудително да се въвеждат разни чужди на организма предмети: зарчета, топчета от пластмаси(най-често формирани от дръжки на четки за зъби) сачми от полимери, зъби от протези и какво ли още не.... и вс тези мъчения все с една цел - "достойно представяне и пълно задоволяване на Жената" което е абсурдно разбира се...

съществува малка вероятност все пак да не е никоя от горните две хипотези, а проблем и тогава ще трябва да се обърнеш към хирурга извършил операцията.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от GreenBenjamins
    Здравейте. И Аз от Понеделник (16 март) Съм в Клуба . обаче снощи изведнъж усетих неприятно парене и Видях някво Кървене.. Та да питам Нормално ли е това кървене ?
    имал си ерекция, пишока е понапънал шевовете, наместил си е новата дрешка и е прокървил.

ако много те мъчат ерекциите - пиши на ЛС, ще ти препоръчам какво да правиш.

бани със смрадлика - задължително!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от formula 1
    Здравейте!
    Аз съм на 28 години и имам придобита фимоза или поне до вчера имах, защото ме оперираха- пълно обрязване! Днес ме изписаха от болницата и всичко беше нормално. Днес следобед след като ходих в тоалетмата да пишкам намокрих с урина превръзката и се наложи да я сменя- повярвайте ми не беше лесна задача- доста ме боля. Превръзката, която направих е от бинт, марли, лейкопласт и Дефла... Когато сменях превръзката отпред от гемчето прокъря и ме заболя. От около час и нещо болката се засили и преди малко се загледах внимателно и се изплаших- появил се е много голям отток точно там кадето е било гемчето и под него- много е подуто и е текло доста кръв, а това не беше така днес сутринта и днес следобед. Това нормално ли е? Притесявам се прз нощта ако получа ерекция да не би да тече много кръв или някой от шевовете да се отвори, а дали вече не се е отворил и за това да е текло кръв? Благодаря Ви!

винаги сум се чудил, ЗАЩО Мъжът НЕ чете преди да тръгне да ремонтира Любимата си Играчка?!

в нишката на темата многократно е споменато:

МАРЛИТЕ СЕ СВАЛЯТ БЕЗБОЛЕЗНЕНО и почти сами когато се натопят в отвара от СМРАДЛИКА?ТЕТРА!

и не е само въпроса в болката!
    всяко принудително сваляне заедно със марля/бинт/тампон сваля и горният защитен слой на кожата, който организма вече е създал като организация на раната. от това идва и болката.
    този подход само затруднява регенеративните процеси, внася хаос в тях - понеже те вече са започнали и изградили нещо.

и като не вярвате на дядките-медици, ей ви хиляди деца, тях питайте!

но не ми идвайте като обърнете колата да питате къде бил пътят!

щом можете да пишете - значи не сте алитерати, ерго: четете!

а лично Вие, ако имате проблем, но сериозен с нощните ерекции - пишете на ЛС!

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от formula 1
    Здравейте!

винаги сум се чудил, ЗАЩО Мъжът НЕ чете преди да тръгне да ремонтира Любимата си Играчка?!

в нишката на темата многократно е споменато:

МАРЛИТЕ СЕ СВАЛЯТ БЕЗБОЛЕЗНЕНО и почти сами когато се натопят в отвара от СМРАДЛИКА?ТЕТРА!

и не е само въпроса в болката!
    всяко принудително сваляне заедно със марля/бинт/тампон сваля и горният защитен слой на кожата, който организма вече е създал като организация на раната. от това идва и болката.
    този подход само затруднява регенеративните процеси, внася хаос в тях - понеже те вече са започнали и изградили нещо.

и като не вярвате на дядките-медици, ей ви хиляди деца, тях питайте!

но не ми идвайте като обърнете колата да питате къде бил пътят!

щом можете да пишете - значи не сте алитерати, ерго: четете!

а лично Вие, ако имате проблем, но сериозен с нощните ерекции - пишете на ЛС!
    Благодаря за отговора!
    Аз съм прочел много внимателно цялата тема- от месеци я следя! Не свалих превръзката си първият път със помоща на смрадликата, защото хирурга, който ме оперира ми каза да започна баните на 3-тия ден- тоест днес.
    Ще ви пиша как се развиват нещата при мен!

Пиши, всички ще се радват да споделиш опита си

Ден 6 след операцията
    Всичко е нормално, раните си зарастват постепенно и по главичката има бели участъци след днешната баня с тетра. Само големият оток си стои и ми пречи при топенето в купичката - адски е неудобно, затова го правих само 15 минути. Ако през следващите дни не спадне ще купя спрей против отоци.
    Рано сутринта пак се събуждах заради конците
    Те за сега са най-гадното, по другите показатели може да се каже, че всичко е наред. Дано скоро започнат да падат.

А за Дефламол-а какво ще кажете............
    Продължавам да си мисля, че не е много удачно да го ползвам, има и други момчета, които не са.

А да питам първо Смрадилка или Калиев перманганат тряя Ползвам ??? или няма значение ???

Хайдутин , мисля , че твърде много време го киснеш приятелю !Не -повече от 5-6 минути .незнам кой ти е казал половин час . ПОЛОВИН ЧАС ПРЕСТОЯВА САМАТА ОТВАРА , А НЕ ИНСТРУМЕНТА В НЕЯ . Мисля , че още ти е рано да се разделиш с отоците . Чакай да минат 20 дни и тогава мисли за мазила .
    При пълното обрязване проблемът с ерекциите е голям , особено ако е отстранена максимално кожа . Урологът който ме оперира с треста зора се нави да отстрани максимално допустимото , а и малко повече . За съжаление конците отдолу се поразхлабиха и се поотвори рана , която трудно зарастна , но зарастна .
    Ако на някой от вас на шевовете се появи бяло лепкаво вещество в никакъв случай да не го маха - от него раната зараства .

Цитирай Първоначално написано от GreenBenjamins
    А да питам първо Смрадилка или Калиев перманганат тряя Ползвам ??? или няма значение ???

Ми има значение - смрадликата е естествен продукт и дори да прекалиш малко с нея няма да ти стане нищо. От друга страна ако разтворът калиев перманганат е по-силен може да си изгориш "другарчето" , а ти едва ли искаш това. Мисля, че всеки ще ти препоръча билките пред лекарствата.

Относно баните мисля, че малко повече време да го кисна не пречи. По-назад по темата други момчета са писали за 20-минутни бани, че и повече. Все пак действа благоприятно на раните, а някъде пак в темата бях чел да го държа в купичката колкото издържа (все пак не е особено комфортно да клечиш, седиш или каквото и да е там наведен напред и натискайки си пениса надолу). Поне при мен не е точно заради отока отдолу- голям е и ми пречи, иначе знам, че е нормално.
    Дългите бани ги правя за да могат раните по-бързо да зарастнат, през следващите дни ще намаля времетраенето на процедурата

Здравейте.
    До скоро имах някаква фимоза ,очевидно,но започнах да се упражнявам ,първо заголих в нормално след няколко дни на 90% успявам и в готово състояние ,затова момчета не се отчаивайте ИМА НАЧИН ДА СЕ СПРАВИТЕ ,упражнения му е майката.
    На мен проблема ми е друг.Сега вече кат почти мога да го заголвам проблемът е ,че главичката е изключително чувстиветелна ,като я пипна и не,че боли просто е някакво странно...Та някой да знае някаква рецепта за този проблем
    Благодаря предварително!

Доколкото разбирам аз е нормално да кърви през първия и втория ден след операцията
    Проблем е може би ако продължи и след това, но не се притеснявай, рано или късно ще зарастне и няма да видиш повече кръв.
    При мен кървя единствено непосредствено след операцията, за първата нощ не съм сигурен, и на следващия ден при баните с тетра кървя малко.
    От тогава не знам що е това кръв, просто раните се затварят и постепенно забравяш всичките си грижи А при нощните ерекции си е напълно нормално да потече през първите 1-2 нощи, както е в твоя случай. Така че спокойно.

За дневника: Ден 5-ти след операцията
    Вчера не спах много. Гадните конци се промушват през дупките на марлите и като започнат да опират е много гадно. Чудил съм се накъде да се въртя за да ми е по-удобно.
    Видът на Малкият Приятел се подобрява
    Отокът отдолу си стои голям, но не се е увеличавал. Изглежда всичко е станало на корички и заздравява бавно, но сигурно.
    Единствено ако опъна леко кожичката, където са конците, се показва нежна розова тъкан, която тепърва ще заздравява. Вече не ме боли при това опъване, или поне не както преди, но избягвам да го правя заради опасността от замърсяване.
    Продължавам баните с тетра 2 пъти дневно за по около 20-30 минути. Довечера ще изляза за малко за пръв път след операцията

Имам въпрос относно мазилото ДЕФЛАМОЛ:
    Взех си една тубичка и пише, че се използва само при рани от изгаряне, както и ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ВЪРХУ ОТКРИТИ РАНИ И ЛИГАВИЦИ! Аз ще го използвам чак като ми паднат конците и смятам, че раните няма да са проблем.
    Притеснява ме обаче нежното покритие на главичката, няма ли начин да се увреди чувствителността например? Няма да слагам много, но все пак не е ли рисковано предвид другото предназначение на продукта?

А някакви мазила против евентуални белези да ми препоръчате? Още ми е рано за тях, но искам от рано да съм наясно.

Последен въпрос, може би малко глупав:
    Бебешките олио-гелове, с които ще запазвам чувствителността, трябва да ги използвам след всяка баня и по време на секс ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ, НАЛИ? В смисъл, не само за определен период след възстановяването, примерно 1 месец, а винаги?
    Здравейте! Аз също искам да попитам това за, което попита Хайдутин1:
    Бебешките олио-гелове, с които ще запазвам чувствителността, трябва да ги използвам след всяка баня (къпане) и по време на секс ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ, НАЛИ? В смисъл, не само за определен период след възстановяването, примерно 1 месец, а винаги?

Цитирай Първоначално написано от shootera
    Здравейте.
    До скоро имах някаква фимоза ,очевидно,но започнах да се упражнявам ,първо заголих в нормално след няколко дни на 90% успявам и в готово състояние ,затова момчета не се отчаивайте ИМА НАЧИН ДА СЕ СПРАВИТЕ ,упражнения му е майката.
    На мен проблема ми е друг.Сега вече кат почти мога да го заголвам проблемът е ,че главичката е изключително чувстиветелна ,като я пипна и не,че боли просто е някакво странно...Та някой да знае някаква рецепта за този проблем
    Благодаря предварително!

Не знам дали на твоята възраст е възможно само с упражнения да стане. По-напред по темата пише, че след 17 годишна възраст решението е само оперативно. Все пак зависи строго и от организма.
    Но според мен това обнадеждаване на другите момчета не е подходящо - знаеш, че някой може да тръгне да забелва дори да го боли, ако вярва, че така ще се оправи. И точно по този начин може да се получи ПАРАФИМОЗА и ще не ще операция по спешност може да се наложи

3 седмици минаха от обрязването.Всичко е нормално.Главичката е с нормален цвят след като си смени кожата.Оттока и той спадна отдавна, смрадликата/тетра отдавна я спрях.Имам 8 конеца малко ме дразнят дори си мисля, че пречат(доктора каза, че ще им дойде времето ама още малко ще ги изтрая) ама съм свикнал и не ми правят проблеми.Чувствителността е напълно нормална...никакъв проблем.Общо взето съм много доволен.Има само плюсове, единствения минус е че е малко грозен малкия приятел, аз друг невиждам
    Гледам, че пишете за дефламол...вероятно ще помага, но моето мнение е че няма смисъл от спрейове хапчета и каквото и да е.Аз лично само в тетра/смрадлика се топих и всичко се оправя с времето(вярно първите 5-6 дена бяха като вечен кошмар,но като минаха 2 седмици ти е напълно ясно, че всичко ще е наред и дори няма да си спомяш) 25-30 мин. ми се струва безсмислено...най-много 15-20 мин. Но според мен е по хубаво да правиш бани по често(3-4 пъти на ден по 10 минути) от колкото 1 път за 30 мин.

Ае Моите Конци много твърди станаха е Т'ва нормално ли е ???? зех да се притеснявам да не да са от тия дето Не Се "разяждат"... Та ако сте с "разяжди се" конци кажете вашите бяха ли твърди ???

Бяха твърди и още са, защото не са почнали да ми падат.
    Нормално е след мазане с някакви гадости и след съсирването на кръвта конците да станат такива. Четох, че ако до две седмици не паднат, трябва да се ходи при доктора да ги свали, за да не остават повече малки ранички. Тогава е вече странно, но не се притеснявай, кисненето в тетра им помага да се разградят. Може би около 10тия ден ще ти паднат всички, както се надявам да стане и при мен. Все пак не решавам аз нещата и нищо не е сигурно

Ден 7 след операцията

Отново не можах да се наспя. Чувството беше нещо средно между болка и сърбеж. От малък знам, че зарастващата рана сърби, но през нощта е много неприятно като почне и да напъва марлята.
    Направих си 10 мин баня с тетра. Мисля,че всички конци си седят. Коричките са си добре и даже имат склонност да падат. Преди малко при уринирането намокрих марлята и като я сменях съборих една коричка, а дори не съм дърпал силно.

Струва ми се, че отокът е по-малък, не съм сигурен. Може би просто съм свикнал с вида на подутия пенис, а може и да е намалял, вече не изглежда така внушителен.Най- вероятно няма да купувам спрей за него и ще оставя нещата да се оправят бавничко сами.

Днес малко обикалях из града и се чувствам добре, ходя що-годе нормално. Само понякога някой конец опира някъде през дупките на марлята и боли леко, но не е кой знае какво и се търпи.

Все още очаквам някой да ми отговори относно дефламола- добре ли е да го ползвам след падането на конците с цел зарастване на малките ранички от тях? МОЛЯ, КАЖЕТЕ МИ

Цитирай Първоначално написано от shootera
    Здравейте.
    Благодаря предварително!

Не знам дали на твоята възраст е възможно само с упражнения да стане. По-напред по темата пише, че след 17 годишна възраст решението е само оперативно. Все пак зависи строго и от организма.
    Но според мен това обнадеждаване на другите момчета не е подходящо - знаеш, че някой може да тръгне да забелва дори да го боли, ако вярва, че така ще се оправи. И точно по този начин може да се получи ПАРАФИМОЗА и ще не ще операция по спешност може да се наложи
    Какво имаш преджид,дали е възможно или не като при мен се получи ,а съм на 17
    Та въпросът ми е друг...Някакво решение за чувствителната глава,че е доста неприятно понякога

Цитирай Първоначално написано от batIvo
    Главичката е с нормален цвят след като си смени кожата.
    Как Така си Смени Кожата ????? ей така си падна ли кво ???

Спокойно приятел и аз не съм много компетентен, но все пак главата е била затворена там колко време нормално е нещо да се промени.Когато правих баните с тетра/смрадлика главате "изсъхваше", така чувствителността спадаше, защото в началото беше кошмар и организма ти прави някаква мембрана/защита и тя пада + това м/у ствола и главичката имаше малки корички, които и те с времето апднаха(само не трябва да махаш нищо принудително, когато му дойде времето ще падне това което трябжа )...Ти колкото и да не знаеш, организма ти знае всичко

Урологът , който ме оперира ми препоръча мазане с Дефламол.
    Той е от водещите уролози и андролози в България.(Милен Кацаров).

Шуутъра, написах, че може и да е възможно, но зависи от конкретния случай.
    Това, че при теб се е получило (и то на 90%) не значи, че и с другите ще стане така. И по-рано във форума е писано, че не трябва да го забелваш насилствено, защото може след това да не успееш да го върнеш.
    Затова най-добре е при проблем да се отиде на лекар и според случая той да препоръча дали е задължителна операция или трябва да се използват някакви мазила за повишаване еластичността на кожата.
    Просто не е за всекиго на своя глава да прави такива експерименти, защото не се знае как ще завършат.

Ден 8 след операцията
    Вече спах горе-долу добре. Сега свалям марлите много по-трудно от преди и трябва първо задължително да го потопя в тетрата за да не сваля коричките. Мисля, че отокът мени формата си. Преди беше върху по-голям участък от долната страна на пениса, но сякаш заради марлята, с която връзвам превръзката, се е "сбил" и е станал по-компактен, заема по-малка част от повърхнината на пениса. Имам чувството, че е станал и по-ръбест

Продължавам баните с тетра 2 пъти дневно, макар сега да са доста по-краткотрайни. Все пак сега не мога да свалям марлята безболезнено на сухо. Колкото и да се старая и колкото и леко да дърпам марлята пак някои корички се отделят и на 2 места раните се отвориха съвсем леко. Надявам се да не е проблем, редовно сменям превръзката.

А пък аз вчера и днеска стоях цял ден с Открит Чеп и не слагам Марли щото имам на доста места Коричка и става гадна работата... чудя са Понеделник дали да не отида без марля На даскало щото не върви да заздравяват раните и пак да ги разкървавявам и така до безкрай

Хайдутин1 незнам кой ти е казал да седиш с марли толкова време, но те съветвам да ги махнеш, защото ти като си го прихванал мисля, че ще заздравява по=бавно + това няма да свиква с чувствителността(нз дали си с пълно обрязване)Ти каза, че и рани си отварял, още една причина д аги махнеш.Сега както е събота и неделя (почивка) ти препоръчвам да стоиш у вас без марли, а понеделник вече да ги сложиш, ако имаш 4ак толкова голям проблем.Аз още на 2-рия ден ги махнах беше кошмарно един ден и постоянно внимавах да не правя резки движения.Движих се като дядо ми, че и по зле, но малкия приятел свикваше с атмосферата изкл. бързо

Не съм първия, който носи марли дълго време. Чел съм пак в този в форум и други такива случаи, а с едно момче си писах лично и той ми каза, че е носил до 18тия ден. Именно затова, че раните не са напълно зарастнали, не искам да ги махам. По този начин все пак ограничавам външното въздействие върху тях. А и конците са много гадни и постоянно ще опират някъде. При накисването в тетра свалянето на превръзката не е проблем. Като ми паднат конците ще махна и марлите, няма вечно да нося все пак
    Искам да е в по-добро състояние и тогава да го пусна да шава на свобода За свикване с чувствителността не бързам, искам всичко да е наред и тогава.

Прочетох, че са ти правили операцията с пълна упойка. Повечето лекари ще ти кажат, че това е ненужно убиване на мозъчни клетки и не е трябвало. По въпроса за конците знам, че ако стоят повече от 2 седмици трябва да се махнат с твоя помощ или от лекар. Според мен не е нормално да са там 3 седмици.
    Радвам се, че свикваш с новото състояние
    Аз съм с пълно обрязване (мисля,че и ти беше така).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си