.
Отговор в тема
Страница 56 от 233 ПървиПърви ... 64652535455565758596066106156 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 5802
    Ден 13 сле операцията

Всичко изглежда върви на добре, от конците не остана много - тук-таме по някое възелче се крепи по фантазия и очаквам и те да паднат скоро и да почна Дефламола.
    Кожата на главичката също пада, по-голямата част от коричката по гланса я няма вече.
    След като стърчащите "антенки", конците, ги няма вече, движението ми е много по- свободно и нормално. Продължавам да нося марля заради раната отдолу.
    Днес нямах голям проблем с ерекциите при движение, ходя си почти съвсем нормално като обикалям из града
    Вчера следобед обаче много ми се искаше да "освободя злите сили"
    Едва се сдържах, все пак възнамерявам да не отпускам напрежението по-рано от 20-тия ден (ако е възможно )

Искам да попитам и другите момчета дали и при вас е имало такава рана отдолу, на мястото на гемчето, винаги влажна и с някакъв бяло-жълт налеп на нея ?

Също и за падането на конците- нормално ли е след него местата на шевовете да изглеждат по много различен начин, да "стърчат" като коронка точно зад главичката? Предполагам, че изглежда така заради отока, който все още е там (макар и по-малък), но ще се радвам някой да сподели дали е било така при него. Няма да откажа и на БАТКОДОКИ да ми обясни когато може

Благодаря предварително!

Преди БаткоДоки да ти отговори - в никакъв случай не махай секретът , който се получава отдолу - не знам точно как се казва , тно той спомага да зарастне раната . Доколкото знам , точно там - на мястото на гемчето най -трудно зараства.
    Мисля , че можеш да почваш с Дефламола . Надявам се всичко при теб да бъде нормално . Доколкото съм виждал на снимки мястото на шевовете и среза известно време е кораво и изпъкнало . Свремето всичко ще се нормализира .
    Колкото до напрежението - не мога да ти дам съвет дали да го направиш . Мога само да ти кажа да се стараеш да не се възбуждаш често . Аз съ възъдржах до към 20-ят ден , но за съжаление не можех да контролирам ерекциите , които до някаква степен и възбуждат .Н брой пъти се и възбуждах през светлите части на деня . Получи се нещо като еякулация без аз да искам - т.е. спермата тръгна , но не излезе напълно . В последстие почувствах след уриниране страхотно парене и неприятно чувство , както и чести позиви - в рамките на 10- 15 минути в, в продължение на близо 2 часа , като след всяко изтичане на урината чувствах това парене .
    БаткоДоки би могъл да обясни как се казва това нещо . Не медицински - смесване на сперма с урина . Причината ми е пределно ясна а и по-горе съм я описал.

Благодаря за отговора

Това на мястото на гемчето май е някаква съединителна тъкан, която се образува след операцията с цел да предпази нежното място. Надявам се скоро да си свърши работата и да се махне.
    Главичката ми се обели почти нацяло- остана много малко кожичка от долната страна, която всеки момент ще падне.
    От утре почвам дефламол.
    Сещате ли се за Правилото на Светите Седмици?
    2 седмици след операцията аз вече съм на етап "хм, бива, бива "
    Който има притеснения относно възстановяването си да пише.
    С радост ще му отговоря!

Моята операция не беше цялостно обрязване, а просто целта беше да мога да си издърпвам кожичката. Някой може ли да помогне? Както казах направиха ми операцията в понеделник.Нито ми е текло кръв, нито имам някакви видими белези по пишока. Все още ме е страх да го оголя, малко ме боли.Нормално ли е това? Сигурно белезите са отвътре, трябва да издърпам кожичката, но все още ме е страх. Когато си седа спокойно силни болки нямам, разбира се имам лек дискомфорт и се чувствам малко странно. Но когато искам да го оголя ме боли леко. И сутрин като се събудя и като е станал моя приятел ми е дооооста кофти
    И колко време след операцията мога да правя секс(е няколко дни преди акта е хубаво да го загрея сам )

Ти сам ще прецениш кога е най-добре!
    Повечето тук са споделяли за 20-ти ден и нагоре, ако издържиш толкова е добре. При теб може да е по-рано, защото не са ти рязали кожата, само са ти я цепнали. Но сам трябва като го погледнеш да изглежда добре и готов, да няма рани по него и да няма риск да объркаш нещата с това действие
    Другите казват да не се бърза, защото след това ще имаш цялото време да правиш секс. Бъди сигурен, че си готов, и че няма да е проблем.

За болката при дърпане- не знам, може и да е нормално, лекарят ти е казал така. Все пак още имаш кожа и ако имаш оток и рани трябва да се пооправи и тогава ще можеш. Но пак казвам, моята операция е пълно обрязване и не мога да ти дам най-компетентния съвет. По принцип повечето биха ти препоръчали пълно обрязване за да се избегнат възможни усложнения, но ти си решаваш, пък и не е задължително да имаш проблеми. Надявам се да се оправиш бързо и скоро да забравиш за това
    Споделяй опит, тук това е най-важното.

Ден 14 след операцията

Днес не съм правил баня с тетра, раните и коричките ми се видяха добре и реших да не ги кисна излишно. Марлята си я свалям без проблем. Сега се чудя дали да слагам дефламол, всичко изглежда добре и не виждам защо да се мацам излишно. Ще оставя малко раните да си заздравяват сами. Ще спя без марля.

Искам да попитам нещо относно гемчето.
    Чух, че при пълното обрязване гемчето може и да се остави, не съм сигурен в това.
    Какви са плюсовете и минусите в двата случая, защото хирургът не ме е питал дали искам да остане, а съм чувал, че самата юздичка е много чувствителна?

Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Ти сам ще прецениш кога е най-добре!
    Повечето тук са споделяли за 20-ти ден и нагоре, ако издържиш толкова е добре. При теб може да е по-рано, защото не са ти рязали кожата, само са ти я цепнали. Но сам трябва като го погледнеш да изглежда добре и готов, да няма рани по него и да няма риск да объркаш нещата с това действие
    Другите казват да не се бърза, защото след това ще имаш цялото време да правиш секс. Бъди сигурен, че си готов, и че няма да е проблем.

За болката при дърпане- не знам, може и да е нормално, лекарят ти е казал така. Все пак още имаш кожа и ако имаш оток и рани трябва да се пооправи и тогава ще можеш. Но пак казвам, моята операция е пълно обрязване и не мога да ти дам най-компетентния съвет. По принцип повечето биха ти препоръчали пълно обрязване за да се избегнат възможни усложнения, но ти си решаваш, пък и не е задължително да имаш проблеми. Надявам се да се оправиш бързо и скоро да забравиш за това
    Споделяй опит, тук това е най-важното.

Ден 14 след операцията

Днес не съм правил баня с тетра, раните и коричките ми се видяха добре и реших да не ги кисна излишно. Марлята си я свалям без проблем. Сега се чудя дали да слагам дефламол, всичко изглежда добре и не виждам защо да се мацам излишно. Ще оставя малко раните да си заздравяват сами. Ще спя без марля.

Искам да попитам нещо относно гемчето.
    Чух, че при пълното обрязване гемчето може и да се остави, не съм сигурен в това.
    Какви са плюсовете и минусите в двата случая, защото хирургът не ме е питал дали искам да остане, а съм чувал, че самата юздичка е много чувствителна?
    Здравей Хайдутин 1!
    Радвам се, че си по-добре!
    Напиши моля те как в минала ноща при теб- смисъл как спа без марля? Всичко ли беше наред? А така без марля дразни ли те таркането в бвльото и дрехите?
    Благодаря ти!
    Иначе при мен нещата полека лека стават по-добре- вече няма болка и това е голямо облекчение. Иаче продължава да изглежда не до там добре- отток отдолу, който все още не иска да спада. Е, дано скоро и това се случи- от моята операциа са минали едва 10-11 дена!

Според мен не ти трябва нищо за чувствителността, не си обрязан и си имаш кожено покритие.
    Ако нямаше чувствителност вече може би щеше да е проблем, но като имаш, а главичката ти не се търка в бельото мисля, че всичко е в реда на нещата. Няма защо да притъпяваш това усещане.
    Чувал съм и за свръхчувствителност, което не е добре, но при теб съм сигурен, че няма такова нещо. Просто дълго време не си заголвал главичката и сега и трябва време да се адаптира към външната среда, когато е забелена.
    Не се притеснявай, всичко ще мине с времето и ще свикнеш.
    По-важно според мен е да се увериш, че можеш да оголваш докрай без никакъв проблем (напрежение и болка), защото иначе май ще трябва да играе скалпела
    мерси много
    иначе напрежение има все още ,но с всеки изминал ден става все по-добре
    и мисля да си взема и онзи крем за отпускане дето е "еди какво си 0,5" и смятам ,че ще се оправят нещата...
    Благодаря отново

haidutin добре, мерси за отговора
    А иначе има ли някой, на който само са му цепнали кожичката? Да сподели кога вече е можел да издърпа кожичката(в нормално състояние на пениса) зад главичката?
    А да и сега се сетих за още един въпрос - колко време след операцията може да почне да се тренира? Под трениране по-конкретно имам напредвид тичане(джогинг) и фитнес? След като се нормализира всичко ли?

Има няколко стила на обрязване:
    ВИСОКО И ОТПУСНАТО- частично
    НИСКО И ОТПУСНАТО - частично
    ВИСОКО И СТЕГНАТО - пълно
    НИСКО И СТЕГНАТО - пълно
    Двамана с теб сме с ниско и стегнато.При този стил гемче няма как да остане.
    Аз нямах и преди де.
    Когаторазрезът е на от 1 до 3 см под главичката , тогава е възможно гемчето да се остави .
    Явно в България се практикува ниското обрязване - незнам защо .Аз не му бях много фен , но урологът каза , че не може да се направи високо и стегнато . Както и да е - вече е минало .
    Хайдутин , опиши ми, моля те състоянието в момента на мястото , където ти е било гемчето - конци , рана , и т.н.Може и на л.с.

При мен мисля че е високо и стегнато, защото разреза е на около 1,5 см от главичката и имам гемче, обаче незнам дали е по- добре, защото при мен са минали вече около месец и половина и отдолната страна не изглежда много добре

Цитирай Първоначално написано от shootera
    Според мен не ти трябва нищо за чувствителността, не си обрязан и си имаш кожено покритие.
    Ако нямаше чувствителност вече може би щеше да е проблем, но като имаш, а главичката ти не се търка в бельото мисля, че всичко е в реда на нещата. Няма защо да притъпяваш това усещане.
    Чувал съм и за свръхчувствителност, което не е добре, но при теб съм сигурен, че няма такова нещо. Просто дълго време не си заголвал главичката и сега и трябва време да се адаптира към външната среда, когато е забелена.
    По-важно според мен е да се увериш, че можеш да оголваш докрай без никакъв проблем (напрежение и болка), защото иначе май ще трябва да играе скалпела
    мерси много
    иначе напрежение има все още ,но с всеки изминал ден става все по-добре
    и мисля да си взема и онзи крем за отпускане дето е "еди какво си 0,5" и смятам ,че ще се оправят нещата...
    Благодаря отново
    Радвам се, че при теб нещата вървят на добре
    Ще те посъветвам обаче да внимаваш много с тези кремове и мазила - могат да бъдат много опасни.
    Добре е първо да се посъветваш с лекар за тях, не се знае как ще ти подействат. Вярно, не е гаранция, че ще попаднеш на свестен лекар, но не е правилно да правиш това на собствена глава.

Благодаря за подробното обяснение на Георги12!

Ден 15 след клането

Нещата са все по-добре и по-добре

Тетра не съм ползвал и вчера, и днес. Не съм слагал и Дефламол, реших да не го тормозя с повече лекарства.
    Марля слагам за навън, вкъщи си стоя без и нямам голям проблем с чувствителността Все пак гледам да не се движа много, не е най-удобното нещо на света

На главичката кожата напълно падна още от вчера или онзи ден- с изключение на съвсем малко кожичка от долната страна.

Днес като се събудих видях, че главичката изглежда някак суха и побеляла, в последствие това се оправи. Така разбрах защо аджеба се ползват овлажнители

Днес си взех бебешки олио-гел с екстракт от лайка.
    Въпросът ми е:
    Кога да почна да го ползвам?
    Все още се възстановявам и раната отдолу е със стабилна коричка, вече няма такъв секрет, но все още изглежда като дупка. Отокът е малък и скоро трябва да изчезне.
    Какво ще ме посъветвате? Да мажа ли вече с гела или да чакам още да се пооправи?

Сърдечни поздрави за Формула 1!
    Радвам се, че се възстановяваш бавно, но сигурно

Цитирай Първоначално написано от action4k
    haidutin добре, мерси за отговора
    А иначе има ли някой, на който само са му цепнали кожичката? Да сподели кога вече е можел да издърпа кожичката(в нормално състояние на пениса) зад главичката?
    А да и сега се сетих за още един въпрос - колко време след операцията може да почне да се тренира? Под трениране по-конкретно имам напредвид тичане(джогинг) и фитнес? След като се нормализира всичко ли?

Пак същото - когато сметнеш за добре
    Ако чувстваш някакво напрежение или болка по време на тренировката чакай да се оправиш още. Важното е да няма много движение и пенисът ти да не се мести постоянно в бельото
    За тичането - май няма да е много приятно точно по тази причина, краката ти ще се движат активно и така той ще ти се мести и ще опира навсякъде. Според мен ще трябва да изчакаш малко за бягането, след това ще бягаш колкото искаш, но преди това се възстанови

Искам да се похваля, че вчера и днес нямам проблеми с ерекциите.
    Все успявам да се разсея с нещо - малко навън, малко да гледам нещо или да си пиша с някого.
    Май както върви ще изтрая до ден 20

Олиото ползвам при секс и игра. Сексът - с презерватив .
    Обясни ми какво имаш впредвид под дупка отдолу- незатворена раничка и или? .

Здравейте !
    Преди 3 дена ме оперираха от фимоза.Искам да кажа на хората, които все още не са се оперирали че няма от какво да се страхуват.Единствено съжелявам, че го направих толкова късно (на 17 години).Поздрави на всички.
    batkodoki мерси за темата която си направил, без нея едва ли щях да разбера че имам фимоза.

Просто изглежда като дупка.
    Все още има лек оток отдолу и там, където е било гемчето и където беше секретът, стои като "вдлъбнато" спрямо останалата част.
    Не ме притеснява, защото сега си има добра коричка и като паднат тя и отокът положението ще се нормализира

Ден 16 след

Цял ден съм си вкъщи и нямам проблеми с чувствителността.
    Утре преди да изляза ще си сложа марля, а сега след като си взема душ ще си сложа съвсем малко олио-гел от горната страна за да не опира толкова и да не загрубява токова рано. Главичката ми все още свиква с новата среда и сякаш не реагира много добре - малко побелява на места, не и харесва особено да живее навън

Иначе бавно, но славно се стреми към пълното оздравяване

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от GreenBenjamins
    А да питам първо Смрадилка или Калиев перманганат тряя Ползвам ??? или няма значение ???

Ми има значение - смрадликата е естествен продукт и дори да прекалиш малко с нея няма да ти стане нищо. От друга страна ако разтворът калиев перманганат е по-силен може да си изгориш "другарчето" , а ти едва ли искаш това. Мисля, че всеки ще ти препоръча билките пред лекарствата.

Относно баните мисля, че малко повече време да го кисна не пречи. По-назад по темата други момчета са писали за 20-минутни бани, че и повече. Все пак действа благоприятно на раните, а някъде пак в темата бях чел да го държа в купичката колкото издържа (все пак не е особено комфортно да клечиш, седиш или каквото и да е там наведен напред и натискайки си пениса надолу). Поне при мен не е точно заради отока отдолу- голям е и ми пречи, иначе знам, че е нормално.
    Дългите бани ги правя за да могат раните по-бързо да зарастнат, през следващите дни ще намаля времетраенето на процедурата

Град
    между Риман§Рахманинов
    Здравейте.
    До скоро имах някаква фимоза ,очевидно,но започнах да се упражнявам ,първо заголих в нормално след няколко дни на 90% успявам и в готово състояние ,затова момчета не се отчаивайте ИМА НАЧИН ДА СЕ СПРАВИТЕ ,упражнения му е майката.
    На мен проблема ми е друг.Сега вече кат почти мога да го заголвам проблемът е ,че главичката е изключително чувстиветелна ,като я пипна и не,че боли просто е някакво странно...Та някой да знае някаква рецепта за този проблем
    Благодаря предварително!
    много се радвам

а да беше споделил и ВЪЗРАСТ щеше да е добре!

обикновено на Децата им предписвам спец програма за упражнения, която при стриктно изпулнение дава ефект (при положение, че няма генетично зададен проблем със забелването).

рецептата на твоя проблем лежи в нишката на темата

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от formula 1
    Доколкото разбирам аз е нормално да кърви през първия и втория ден след операцията
    Проблем е може би ако продължи и след това, но не се притеснявай, рано или късно ще зарастне и няма да видиш повече кръв.
    При мен кървя единствено непосредствено след операцията, за първата нощ не съм сигурен, и на следващия ден при баните с тетра кървя малко.
    От тогава не знам що е това кръв, просто раните се затварят и постепенно забравяш всичките си грижи А при нощните ерекции си е напълно нормално да потече през първите 1-2 нощи, както е в твоя случай. Така че спокойно.

За дневника: Ден 5-ти след операцията
    Вчера не спах много. Гадните конци се промушват през дупките на марлите и като започнат да опират е много гадно. Чудил съм се накъде да се въртя за да ми е по-удобно.
    Видът на Малкият Приятел се подобрява
    Отокът отдолу си стои голям, но не се е увеличавал. Изглежда всичко е станало на корички и заздравява бавно, но сигурно.
    Единствено ако опъна леко кожичката, където са конците, се показва нежна розова тъкан, която тепърва ще заздравява. Вече не ме боли при това опъване, или поне не както преди, но избягвам да го правя заради опасността от замърсяване.
    Продължавам баните с тетра 2 пъти дневно за по около 20-30 минути. Довечера ще изляза за малко за пръв път след операцията

Имам въпрос относно мазилото ДЕФЛАМОЛ:
    Взех си една тубичка и пише, че се използва само при рани от изгаряне, както и ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ВЪРХУ ОТКРИТИ РАНИ И ЛИГАВИЦИ! Аз ще го използвам чак като ми паднат конците и смятам, че раните няма да са проблем.
    Притеснява ме обаче нежното покритие на главичката, няма ли начин да се увреди чувствителността например? Няма да слагам много, но все пак не е ли рисковано предвид другото предназначение на продукта?

А някакви мазила против евентуални белези да ми препоръчате? Още ми е рано за тях, но искам от рано да съм наясно.

Последен въпрос, може би малко глупав:
    Бебешките олио-гелове, с които ще запазвам чувствителността, трябва да ги използвам след всяка баня и по време на секс ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ, НАЛИ? В смисъл, не само за определен период след възстановяването, примерно 1 месец, а винаги?
    Здравейте! Аз също искам да попитам това за, което попита Хайдутин1:
    Бебешките олио-гелове, с които ще запазвам чувствителността, трябва да ги използвам след всяка баня (къпане) и по време на секс ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ, НАЛИ? В смисъл, не само за определен период след възстановяването, примерно 1 месец, а винаги?

след смрадликата дефламола е добро решение за по шевовете.

по следващият въпрос: а аз искам да попитам, дали до края на живота си ще ползвате сапун/шампоан/гел когато се къпете, или ще го правите само с вода?! - отговора мисля е ясен, но нищо не ви пречи да се къпете със сапун само месец примерно

Град
    между Риман§Рахманинов
    много шум за нищо - ДА ЧЕТЕ!
    написано е, а не да се възползва от твоята добронамереност!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от teodosi13
    Здравейте ! Излгежда имам вродена Фимоза както каза и личният ми лекар. Отидох вчера при него за да ми даде направление, Така че без проблем да ида на Плевен и да ме оперират. Ще се ходи в понеделник, нямам си на идея направо тогава ли ще ме оперират или тогава ще ми запишат дата за операцията незнам как става. Проблема е че незнам къде да ида. Бях че един комент от тук едно момче беше написал че в плевен са го оперирали него в няква модерна клиника. Въпросат ми е как се казва тая клиника и по възможност да ми препоръчате няква.. защотото в понеделник така или иначе трябва да ида. Татко се е освободил от работа вече. Аз съм на 17 години иначе Благодаря предварително !
    на ЛС отдаавна писал, там да беше погледнал

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Бебешките олио-гелове, с които ще запазвам чувствителността, трябва да ги използвам след всяка баня и по време на секс ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ, НАЛИ? В смисъл, не само за определен период след възстановяването, примерно 1 месец, а винаги?
    по следващият въпрос: а аз искам да попитам, дали до края на живота си ще ползвате сапун/шампоан/гел когато се къпете, или ще го правите само с вода?! - отговора мисля е ясен, но нищо не ви пречи да се къпете със сапун само месец примерно
    Ами Аз Не сванах... Защо трябва да ползвам Гел и някви такива че да запазвам чуствителността.... Нали идеята е да се намали чуствителността на "главата" че да не пречи у гащите... Да де то ясно защо трябва се запази чуствителността ама няма ли да пречи иначе таа чуствителност ????

Имам последно запитване към момчета, на които са им направили само цепване на кожичката.Колко време след операцията вече може да се оголва главичката на малкия другар? На 17 години съм и вече мина една седмица от операцията.Вече да се опитам ли да го забеля?

Батко доки имам лек проблем... преди 3 месеца ме оперираха от фимоза и като оголя и съм в ерекция леко ме стяга кожата дето ми е зашита и имам лека болка ?! това нормално ли е... и кожичкат ами сякаш се е навила точно под главичката и не може да се опъне защото е зашито там .. та...

BULGARIAN ---- ANIMALS

Естествено, че е добре да се запази чувствителността с тези олиа и гелове, ако я притъпиш удоволствието от секса няма да е пълноценно
    С тяхна помощ хем ще ти бъде влажен и няма да изсъхва, хем няма да имаш големи проблеми с търкането в бельото, а освен това всички казват, че е много приятно

Ден 17 след

Вчера не използвах олио-гела, сметнах да оставя раните да заздравяват още.
    Днес обаче вечерта ще подновя баните с тетра, защото срещнах хирурга си и той ми каза, че е добре срещу микробите да се продължи по-дълго с тях. Аз писах по-рано, че в момента не използвам никакви билки или лекарства, а само се къпя и си слагам марля за навън. Днес отново ще направя баня със смрадлика, макар всичко да изглежда наред - просто мерки за сигурност, които бях занемарил през последните дни
    Не мисля, че има нужда от Дефламол, но може и да сложа малко по местата, където са били шевовете

Бъбългъм9210, смятам, че заради това, което описваш, повечето хирурзи препоръчват пълното обрязване пред частичното
    Мисля, че ще ти се наложи пак да ходиш при лекаря

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Здравейте.
    До скоро имах някаква фимоза ,очевидно,но започнах да се упражнявам ,първо заголих в нормално след няколко дни на 90% успявам и в готово състояние ,затова момчета не се отчаивайте ИМА НАЧИН ДА СЕ СПРАВИТЕ ,упражнения му е майката.
    На мен проблема ми е друг.Сега вече кат почти мога да го заголвам проблемът е ,че главичката е изключително чувстиветелна ,като я пипна и не,че боли просто е някакво странно...Та някой да знае някаква рецепта за този проблем
    Благодаря предварително!
    много се радвам

а да беше споделил и ВЪЗРАСТ щеше да е добре!

обикновено на Децата им предписвам спец програма за упражнения, която при стриктно изпулнение дава ефект (при положение, че няма генетично зададен проблем със забелването).

рецептата на твоя проблем лежи в нишката на темата
    на 17 съм

Сподели я ако искаш аз секи ден си правя некви мои си упражнения и вършат работа доста, с всеки изминал ден нещата се подобряват,без проблем заголвам вече ,но понякога малко боли докато падне кожичката
    Та каква е тази да споделя опит ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си