.
Отговор в тема
Страница 61 от 233 ПървиПърви ... 115157585960616263646571111161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 5802
    Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от salar
    Здравейте значи мисля че аз имам някакъф проблем но незнам точно какъф е и съм доста притеснен значи аз съм на 16 и във нормално положение си загловам пениса до край когато е във ерекция също със леек напън се показва цялата главичка но кожичката стига точно до зад главичката и интересното е че когато и да го забелвам някак си го усещам как да ви кажа сух или не навлажнен не мога да опиша точно можете ли да ми кажете дали има нещо и нещо друго при всички операций ли се налага обрязване тъй като аз не изкам
    при теб "обрязване" еда ли се налага

просто вероятно си мързеланко и страхланко

ползвай лубрикани - бебешки олио ГЕЛ, олио гел, други гелове, слюнка в краен случай.

при игра се стреми да разтегляш цялата кожичка по ствола на пениса без да те домързява доколкото тя и гемчето ти позволяват това.

ако късо гемче е проблема - скоро ще го разбереш.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    Имам опасения,че съм развил парафимоза,когато не съм в ерекция леко заголвам главичката обаче забелязвам че по надоло започва да синее,това парафимоза ли е нямам никакви болки..на 15 години съм моля ако може някой да отговори защото съм много притеснен..
    тц!
    нищо ти няма!
    парафимоза се развива при пенис в ЕРЕКЦИЯ, не в покой!

p.s. "синият цвят" в покой е благоприятен признак, показва обемно кръвоснабден пишок.

При мене вече месец и няколко дни минаха... положението е мн добро. Имам още лек отток около целия пенис, но по понякога силния сърбеж разбирам че иска да се маха... и аз искам да се маха :} . Надявам се че до 40-50 дена ще е всичко нормално...

Да ви се похваля минаха 8 дни от операцията и вече всички шевове ми паднахаа

ПП: И при мен има още отток и сърбеж, но няма как :]
    ` ЪпСуРт....

Цитирай Първоначално написано от des7royer
    Да ви се похваля минаха 8 дни от операцията и вече всички шевове ми паднахаа

ПП: И при мен има още отток и сърбеж, но няма как :]
    Похвално е това . Значи организмът ти се справя бързо с рани (за разлика от моя).Пази само да не се отвори някъде шитото. .

Добрем :}
    ` ЪпСуРт....

imam problem nz da li e normalno ili e bolest imam grapavinki po glavi4kata na penisa kakvo moje da e? znam 4e vaprosa ne e za tuk no vijdam 4e batkodoki dava dobri otgovori bih li polu4il i az edin takuv?

a da i sam na 15 mom4e

Ако са като пъпчици в задната част ,около короната на главичката - не се безпокойл Минусът е ,че са доста чувствителни.

Цитирай Първоначално написано от batkodoki

просто вероятно си мързеланко и страхланко
    Позна пробвай се като врачка това ти е призвание да знаеш

ne ne sa te sa po koronata na glavi4kata i sa kato grapavinki no nito sarbat ne boliat ne gi ose6tam vaob6te za tova se 4uda bolest li e kakvo e bali go mnoo stranno

Пич, нищо ти няма !
    ` ЪпСуРт....

Да ви се похваля вече мина 1 месец без 2-3 дена от моята операция (късо гемче,премахване на гемчето) и след операцията се беше разбрало че имам и леко стеснение на кожата и когато пениса ми беше в ерекция неможех да забелвам главичката и доктора ми беше казал за да не ме реже пак да пробвам с смрадликя и бебешко олио и има ефект вече я забелвам и мисля че всичко е нормално все пак има кво още да се желае ама сичко с времето си АИДЕ УСПЕХ НА СИЧКИ и ако има някакви въпроси питаите ако мога ще помогна
    ЗАБРАВИХ ДА КАЖА НА 16 ГОДИНИ САМ

Здравейте и мен ме оперираха в петък.. И аз съм вече към клуба на пълно обрязаните но ми е някво претиснено имам няколко въпроса..

Операцията ми беше в Плевен, а аз съм в дълбоката провинция и нямам възможност да си го превързвам така да се каже професионално. По тоя въпрос вчера сичко си беше нормално превръзката беше здрава дълга някъде 5-6 см Главичката се показваше така че да мога да си пикам нормално. Проблеми със чуствителноста не мисля че имам сериозни понеже то сякаш изтръпнало седи и се едно не докосвам нищо.. по не този етап. Тази сутрин като се събудих видях че пишока се е свил и превръзката си стърчеше, при което аз я махнах.. патока се е свил само главичката му стърчи. Нормално ли е да немога да видя конците сякаш са под кожата съвсем леко пробвах да го изпъна но сякаш конците не ми позволяват. Сега понеже не е превързан здраво ме е страх докато не спя да не се възбуди и да скъсам някой конец. Кръв не мисля че има от лявата страна на главата има една раничка която понаболва тя единствено..

Понеже хирурга не ми каза че трябва да сменям превръзката каза ми само да я махна на 5-тия ден.. Не запомних тогава ли да започвам баните със смрадлика...

Здравейте
    Пожелавам успех на Стандарт относно новото му начинание, дано всичко мине както трябва и да не се налагат повече операции

Heats, по-добре кажи на вашите и отиди при личния, може и да имаш фимоза, но спокойно, може да не ти се налага операция - още си само на 12, по-рано проблемът може да се реши много по-лесно

Теодоси13, съветвам те вече да почваш смрадликата, аз я почнах още в деня след операцията, когато си махах превръзката. Не знам защо хирургът ти е казал да я махнеш чак на 5-тия ден и да не ползваш нищо за дезинфекция - в момента мястото е много деликатно и трябва да се грижиш за него
    Слагай се редовно нова превръзка след всяка баня с тетра, не ти трябва никаква подготовка за да се превръзваш сам, със сигурност имаш наблизо аптека от където да вземеш марли - няма нищо сложно, пък и и сме мъже все пак
    За конците мисля, че е нормално да не ги виждаш и да стоят под кожата, особено ако са отрязани по-късо. Лично при мен бяха оставени дълги и стърчаха гадно, а самите възелчета се "криеха" под кожата, а това зависи от самия пишок и от това колко кожа са ти махнали. Не се притеснявай, няма да скъсаш конец

За себе си мога да кажа, че пълното ми обрязване беше на 13-ти Март и последната голяма коричка на мястото на гемчето падна онзи ден
    Вече почти не личи оток, може би само отдолу не е придобило съвсем правилна форма. Иначе всичко върви нормално и изглежда добре

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от heats
    Еми не мисля щото чувам мн момчета от класа ми, че още не могат и те да си я изкарат... но в смисъл като го надурвя свалям до половината ама после някак си не искам имам чувството, че ще остане отдолу
    А и нямам сперма чак тогава ще се разбере има ли нещо ако ме боли примерно като мастурбирам
    Ще питам баща ми, но нз той не е имал подобни проблеми, а и аз нито съм правил секс... Но мисля че е нормално когато имам вече сперма да ми се открива
    За да избегнеш операция,може с пръст да си масажираш гемчето. Като по-малък така правих и сега нямам никакви проблеми.Движенията трябва да са надолу и на горе и да няма голям натиск..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Днес за първи път след операцията мастурбирах пълноценно
    Преди само стимулирах основата на пениса, а сега след падането на коричките и намаляването на отока си позволих и волности с главичката, като използвах доста олио-гел.
    Обаче възникна малък проблем - малко след игричките видях, че има нещо като нов оток отляво и отдолу, предполагам вследствие на мастурбирането. тъкмо вече бях с нагласата, че отокът си отива леко и хоп - появи се нов

Сигурно е заради това, че месец и половина не съм го правил силно и съм се старал да е възможно най-леко заради отока, коричките и шевовете. Изведнъж пишокът се вижда в чудо от вече пълноценната игра и решава да реагира някак - и се издува леко.
    Не беше груба игра, използвах и много олио - гел, но отокът е факт. Знам, че скоро ще мине сам и няма за какво да се притеснявам, но все пак искам да прочета някое друго мнение какво да правя и дали да го третирам с нещо. Благодаря предварително, ще се радвам ако Батко Доки ми пише

Аз лично смятам преди лягане да намажа с малко Дефламол за да отпусне кожата и отокът да спадне по-лесно, не знам дали ще свърши работа, но се надявам утре да го няма.

Освен този оток след като се изкъпах видях по коронката на главичката малки пъпчици, които в последствие изчезнаха. Сигурно са се появили заради търкането на главичката, поне вече ги няма

Някой друг случайно да е получавал такъв вторичен оток след мастурбация?

Ден трети след операцията положението е все така "некомфортно" Днес го топя вече втори път. Сега привечер забелязах от ляво на главичката нещо като рана доста зор видях с нея понеже марлятя се беше залепнала за нея.. Болката ужасна ! Конците се така си кърват по малко... Натиска им е много некомфортен... Като видя разголена жена ми стаа тъжно на сърцето вече... дайте ми съвет с кво друго да го мажа поне болката малко да се понамали.. Баните със смрадлика са ми по 15 мин но да ви кажа не търпя на мн. топло просто е супер кофти като потопя главата така че гледам да я топля много малко. Междо другото отгоре сякаш главичката е отекла струята от орина понякой път хфърчи накриво.. има леко парене.

А тази сутрин да ви не говоря че мога да наплаша някок такъф като мен. Споменах ви че имам някаква рана на главичката от дясно.. е явно зарди нея тая сутрин цялата ми превръзка беше в кръв..

Теодосий , баните със Смрадлика - не повече от 5минути и във вода СЪС СТАЙНА ТЕМПЕРАТУРА ! Раничката - ако можеш снима й я и я покажи , защото така на приказки нищо не ни говори .

въпрос за фимоза

Опасявам се че имам фимоза. При ерекция мога да си забеля пениса, но не повече от това кожичката да застане зад ръба на главичката. При това чувствам понякога болка и напрежение. Винаги съм се чудил при секс това дали ще ми пречи. При секс с презерватив нямам проблем не съм чувствал никаква болка но още не съм пробвал без презерватив. КОгато не ми е в ерекция се забелва свободно. При ерекция го забелвам до толкова доколкото кожичката идва зад ръба на главичката и чувствам леко напрежение а ако опъна повече ме боли.

Помня че като дете още докато ме къпеха наште все ми го забелваха и ми казваха и аз да правя така, но като започнах сам да се къпя не го правех.После като поотраснах и почнах да мастурбирам кожата беше леко слепнала на ръба и не можеше да сезабелва, но постепенно с мастурбацията се отлепи и положението в момента е както обясних по-горе.

Аз все пак ще ида на лекар но исках да питам и тези от вас които са претърпяли операция такова ли ви беше положението или по-зле?[/img]

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от StanDarT
    Да ви се похваля вече мина 1 месец без 2-3 дена от моята операция (късо гемче,премахване на гемчето) и след операцията се беше разбрало че имам и леко стеснение на кожата и когато пениса ми беше в ерекция неможех да забелвам главичката и доктора ми беше казал за да не ме реже пак да пробвам с смрадликя и бебешко олио и има ефект вече я забелвам и мисля че всичко е нормално все пак има кво още да се желае ама сичко с времето си АИДЕ УСПЕХ НА СИЧКИ и ако има някакви въпроси питаите ако мога ще помогна
    ЗАБРАВИХ ДА КАЖА НА 16 ГОДИНИ САМ
    много добре, поздравления =D>

сега е нужно малко постоянство, продължавай да ползваш бебешко олио при всяка игра и отвреме навреме пиши какво е положението

Град
    между Риман§Рахманинов
    Ами нз дали е проблем аз съм на 12 и като го надървя заголвам малко главичката и после почва да боли ама нз той сега не е нарастнал по-нататък ще се разбере... иначе ако не е надървен си я изкарвам без проблем

Еми не мисля щото чувам мн момчета от класа ми, че още не могат и те да си я изкарат... но в смисъл като го надурвя свалям до половината ама после някак си не искам имам чувството, че ще остане отдолу
    А и нямам сперма чак тогава ще се разбере има ли нещо ако ме боли примерно като мастурбирам
    Ще питам баща ми, но нз той не е имал подобни проблеми, а и аз нито съм правил секс... Но мисля че е нормално когато имам вече сперма да ми се открива
    наличието или липста на сперма няма пряко отношение към фимозата
    много по-важно е как се държи пишока в ПОКОЙ дали позволява заголване на главичката, частично или изцяло.

вярно е, че в тази възраст пенисът тепърва ще нараства, ще търпи промени и плавно ще добие типичният за мъжа вид.
    в този период е важно да не те домързява при игра да опитваш да заголваш главичката дотолкова колкото ти позволява пишока, без при това да проявяваш агресивна настойчивост.
    много добре е също игрите да не протичат "на сухо", а винаги да се ползва някаква подходяща за целта смазка.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Днес за първи път след операцията мастурбирах пълноценно
    Преди само стимулирах основата на пениса, а сега след падането на коричките и намаляването на отока си позволих и волности с главичката, като използвах доста олио-гел.
    Обаче възникна малък проблем - малко след игричките видях, че има нещо като нов оток отляво и отдолу, предполагам вследствие на мастурбирането. тъкмо вече бях с нагласата, че отокът си отива леко и хоп - появи се нов

Сигурно е заради това, че месец и половина не съм го правил силно и съм се старал да е възможно най-леко заради отока, коричките и шевовете. Изведнъж пишокът се вижда в чудо от вече пълноценната игра и решава да реагира някак - и се издува леко.
    Не беше груба игра, използвах и много олио - гел, но отокът е факт. Знам, че скоро ще мине сам и няма за какво да се притеснявам, но все пак искам да прочета някое друго мнение какво да правя и дали да го третирам с нещо. Благодаря предварително, ще се радвам ако Батко Доки ми пише

Аз лично смятам преди лягане да намажа с малко Дефламол за да отпусне кожата и отокът да спадне по-лесно, не знам дали ще свърши работа, но се надявам утре да го няма.

Освен този оток след като се изкъпах видях по коронката на главичката малки пъпчици, които в последствие изчезнаха. Сигурно са се появили заради търкането на главичката, поне вече ги няма

Някой друг случайно да е получавал такъв вторичен оток след мастурбация?
    ще отмине разбира се,
    прекалено дълга почивка си дал на пишока

това състояние често се получава и при момчета с интактен препуциум (необрязани) след интензивна и/или продължителна полова игра. има си точно медицинско наименование, но то е без значение. важното е, че то е преходно и в известен смисъл полезно.

Ден 5-ти ! При мен има частично подобрение.. Май е паднал един конец ако конеца представлява едно доста късо кърваво конче. Забеляззва се как отока ми зачезва имайки в предвид малко набръчкатана кожа от тялото към главичката. Другото нещо което става е че главата започва да се бели сякаш си сменя кожата.. Дано това да е добър признак въпреки напрежението през цялата нощ, кръв нямаше почти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си