- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
15 дни от операцията... имам коричка на гемчето , а след 3-4 дена ще хода да ми махнат останалите конци (останали са само възелчетата) и да ви се похваля, вчра натепах 1вата.... "чайка"![]()
![]()
![]()
Честито
Според мен няма нужда да бързаш с конците, те и сами ще паднат след известно време.
аз сам 11 ден след операцията,нямам конци и не ма боли при ерекция
koncite mi padnaha ve4e neme boli bqh operiran t kyso gem4e i v erekciq pak nemoga dago zagolvam tova zna4i sam edno fimoza![]()
![]()
![]()
![]()
imam samo edna rani4ka koqto nemi haresva no shte mine i taka si4ko si e syshtoto v erekciq nemoga
Еми ще идеш още един път .
И една молба - пиши на Български , не на Маймунски.
13ти ден...все така, не мисля, че има подобрение относно свръхчувствителността.При ерекция пак ме боли, сутрин винаги имам доста кръв по марлята...нз направо ко да правя.Продължавам със смрадликата 2 пъти дневно.Забелязах, че по главата и повече по кожата има някакво кафеникаво покритие.(Какво е?)Тоз теодосий13 дето всички ми викат да питам, никакъв не отговоря, ама явно в тоя форум влизат някакви, оправя им се проблема и после забравят на какво дередже са били и вече курназ са...На 25ти трябва да съм готов вече, тогава ще ми дават дипломата, не виждам начин дотогава да съм готов..ужас..
И аз преди бях опериран от късо гемче.Бързо се възстанових, обаче и при мен така можеше в нормално съст. да се забели докрай, ама при ерекция имаше болка, дори имах чувството някой път, че ако не успея да върна кожата ще се получи парафимоза...Отивам 2ри път - оп - фимоза...Ако имаш такъв пръстен, който да се вижда, значи 100% имаш фимоза и ти трябва пълно обрязване.Затова не са глупави американците: още на 2рата седмица малките бебета ги обрязват и после нямат никакви проблеми...Въобще за всички момчета над 14-15 год.: какъвто и проблем да имате с пишката, той се решава радикално и завинаги само с пълното обрязване!Първоначално написано от dakatabg
при мен е 14 ти ден след пълното обрязване,всичко се е нормализирало,освен тези кожи де ми старчат,ма лекара каза че ще се приберат скоро![]()
здравейте аз мога да си забеля главичката в ерекция и в нормално състояние но когато е в нормално ме наболява защо е така на 13 съм
Ако не е късо - когато я оголиш до край главичката не клима надолу (това в пълна ерекция ) няма да ти пречи .Ако се навежда силно надолу и изпитваш болка ще ти пречи .
Както всеки мъж , така и половият орган е уникален . два еднакви няма .
Мдааа л Това е друга тема .Само да те поправя - обикновено се прави още първият ден . Родителят трябва да заяви , че не желае обрязване.Първоначално написано от xavi
Масовата практика е пълно обрязване .
тук може и Батко Доки малко пак да ме скастри , но когато на едно момче на възраст 15-16 та до 18 г. му предстои подобна интервенция , то самото би следвало също да предпочете дали да е пълно или частично.
значи на мен ме боли малко когато "лъскам" в нормално състояние и имам рани на кожичката проблем ли е това дали ще се оправи![]()
не как можа да си го помислиш аз съм на 13Първоначално написано от tryYy
моля ви се хора кажете ако има проблем да ходя при доктор
За раничките ли питаш или за болката . И всъщност обясни какви са раничките.Първоначално написано от gogi4aaa
и за двете питам малко ми е странноПървоначално написано от georgi12
раничките са на кожичката и като ги пипна ме боли като малки ципи саПървоначално написано от gogi4aaa
Първоначално написано от Blowmyhead
SIC!Първоначално написано от haidutin1
съгласен съм с написаното от haidutin1.
възможен е рецидив на фимоза след "частично обрязване",
но пък на 14 има възможност да се пробват консервативни методи преди хирургичните такива.
за съжаление тази история = "имам САМО късо гемче...." - е описвана многократно в нишката на Темата!Първоначално написано от dakatabg
винаги съм настоявал да прочетете цялата Тема преди да отидете при хирург и там да отстоявате позицията си!
в крайна сметка ВИЕ самите най-добре познавате пишока си и имате поглед къде точно е проблема!
ако нямате елементарната смелост да отстоявате исканията и правата си - сработва най-гадният вариант:
-първо "хм..късо гемче..." - режем и вземаме парите на Таткото или на НЗОК.
-после - "хмм...пластика, т.е частично обрязване" - и пак вземаме парите на Таткото или НЗОК.
-накрая - "хмммм...ами не се е получило, трябва пълно обрязване..." - и пак така вземаме парите от Таткото или НЗОК.
най-гнусното е, че много често това се прави съвсем съзнателно от меркантилни хора по случайност сдобили се с правата на "лекар", загрубели в алчността си до степен да не ги вълнува физическото и психологическото страдание на което е подложено едно Момче подхвърлено на този гнусен механизъм!
а в случаите когато няма съзнателна меркантилна цел - има въпиюща некадърност и пълна некомпетентност!
защото за незнам кой път да повторя: пенисът НЕ е нокът, че да го режете безпроблемно всяка седмица!
всъщност не можеш да си представиш колко си правПървоначално написано от xavi
![]()
идват - докато имат проблем пишат ЛС съобщения на всеки час и когато проблемът им е решен и започнат да ползват пишока си по предназначение свободно - изчезват отнесени от новите възможности, които предлага "поправеният" пишок (така де, къде по интересни са свалките в "социалните мрежи" отколкото да помагаш на еднополови типове).
това е нормално все пак и няма защо да корим Децата, но пък и черната неблагодарност си е налице
тук-там остават хора като haidutin1 който е склонен съвсем добонамерено да се раздава, като georgi12 или Alex_......кога ще си отидат и те - не зная, но помня че по едно време тук пописваше и наследник на добра фармацевтична компания, която само би спечелила и то много от синтеза на споделеният опит....
пиши на ЛС за да видим какво конкретно да правим относно твоята шеметна "свръхчувствителност"!
предполагам си наясно, че 19 години сетивност няма как за 19 дни да промениш - но спец за деня на Дипломите има начин да си съвсем адекватен![]()
радващоПървоначално написано от noname2
ще изчезнат с времето разбира се
ти си пример, че нещата протичат съвсем различно при всяко Момче
Първоначално написано от gogi4aaa
ако имаш проблем - споделяй го, като описваш максимално пълно и подробно симптоматиката!Първоначално написано от gogi4aaa
не "цъкай" описанията с две-три думи в съобщение!
какво е в тоите представи и лексика "нормално състояние" всъщност?!
ще започна отначало когато "лъскам" и пишльока спи не ме боли но когато не спи ме боли и имам някакви ранички на кожичката и трудно забелвам галивчката когато не спи това е на 13 съм
Хора и аз имам проблем![]()
Мисля че е фимоза, според описанията на трите е фимоза.
На 17 съм и досега съм бил с момичета и не е имало проблем, но внимавам всеки път. Не ме боли, не е болезнено и при ерекция, но вече трябва да се оправям с този проблем, защото се лишавам от много удоволствия заради това...
Въпросът ми е, понеже с нашите взаимоотношенията ми са ... зле и не искам да ги занимавам тях, има ли начин да отида сам на 17 години и да поговоря с хирург и по някакъв начин без тяхното знание да се оправя сам? Ако не, Декември ставам на 18 и ще мога може би сам да се оправя ако неможе сега, но тогава пък може да поискат заплащане и ... знам ли...
Щеше ми се да е сега преди пиковия сезон на лятото, за да мога като отида на море... знаете
Затова ако може дайте мнение относно това - мога ли сам да се справя да отида в Пирогов или няма как да стане без знанието на родителите?