.
Отговор в тема
Страница 72 от 233 ПървиПърви ... 226268697071727374757682122172 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 5802
    Цитирай Първоначално написано от xavi
    georgi12, мн ти благодаря за отговора! Искам само да кажа, че не ства въпрос за размера на главичката, а на пениса като цяло...просто ми се струва, че не е еректирал докрай и така е по-малък, дано да е от конците това...
    Няма защо да ми благодариш .Важното е да пътуваме напред.
    Да ,станал е по-малък ,но това е видима измама .Просто в ерекция е възможно кожата да ти се опъва повече , отколкото преди операцията - нали си с пълно .
    След още месец-два , когато се отпусне всичко ще видиш , че дори мааалко е станал по-голям . Все още подсъзнателно подтискаш ерекциите си , за да не стане проблем , все още има подуто , стегнато , твърдо .
    Застани пред огледало и го погледни - ще се увериш , че на огледалото е по-голям , отколкото го виждаш .Нали знаеш - окото лъже.

Ето това е моят разказ преди 4 месеца в един не до там цензурен форум .
    ....Сега за операцията .
    Единствената болка е очакването и страха - малко или много от това какво те очаква .
    Полежах си хубаво 3 часа докато ми дойде редът .
    Легнах на масата , сложиха ми арарат за кръвно , щипка за измерване на пулса , включиха ми и физиологичен разтвор . Така и не разбрах кога ми мушнаха абоката .
    Две сестри започнаха да ме обливат и мажат с йод.През това време си говорех с тях и уролога .
    Говорихме си междувпрочем през цялото време на операцията. Урологът е един от водещите специалисти в България , Уролог , Андролог , преподавател в Медицинска академия , спокоен и изключително добър специалист , лекар и човек

Пробождането на иглите за упойка е супер безболезнено . Като ми взеха кръв за изследванията болката беше поне три пъти по-голяма , въпреки , че лично мен не ме заболя особено . През цялото време - докато ме бодеше сестрата и източваше кръв гледах само във вената и атрибутите .
    Пред мен една жена -аха да припадне , мъж на средна възраст се изпоти . Всичко е въпрос на нагласа и страх .
    Да продължим - попитах по едно време - ще ме убодете ли за да пробвате дали упойката действа ? . Урологът каза - вече го направихме . - Чудесно .
    По едно време усетих , че ръката му е върху слабините ми след това усетих нещо от рода на погалване с нокът върху пениса ми .Попитах - режете ли - той отговори положително .
    Притеснявах се от кървене , защото имам силно изразени вени , но се оказа , че това не е никакъв проблем.
    Целият ми пенис и тестисите бяха изтръпнали -упойката.
    Зашиването усетих само като опъване .
    След като сестрата ме почисти от йода и ме бинтова станах , уролога ме заведе до стаята ми , каза , че ако искам мога 10-ина минути да поседя , полежа , постоя и мога да си тръгвам .
    Планирах да се прибера с градкия транспорт , но сестра ми , която е изключително грижовна ми поръча такси . Разбира се помолих шофьора да спре далеч от блока в който живея и походих около 600 метра .
    Два часа след упойката - около 16 ч . ме отпусна окончателно . Имаше съвсем лека , тъпа болка , която наподобава на тази , когато си притиснеш по някакъв начин главичката или си я масажирал по-силно . Лично аз понякога го правя това .
    Тъпата болка повлиях благоприятно с хомеопатичното лекарство АРНИКА МОНТАНА . В по-големите аптеки има хомеопатия . Лично аз купувам от специализираната аптека на ул.Чаталджа .
    Нощните ерекции - не съм предполагал , че така здраво се удървя нощем човек . Урологът каза , че всеки мъж има средно по 4-5 ерекции на нощ продължаващи от около 30 -50 минути .
    Болка при ерекцията нямаше . усещах стягане от самата превръзка , която ден след операцията ще бъде махната и раната ще остане открита за да зараства по-бързо.
    Ходенето не ми беше проблем . Взех си боксерки и слипове - в зависимост от случая . Предпочетох слиповете тъй като не обичам да ми се вее. Митовете , че не може да се ходи също бяха разбити .
    Сутринта като се събудих ме болеше в основата на пениса и като погледнах видях , че има пъпчица от бръсненето . Преди операцията се депилирах , но понеже остават косъмчета се наложи да повторя с ножче за бръснене.
    Отиди си с колата .
    Чувствителността на главичката - при мен чувствителността е намалена (виж тема "Как предпочитате пениса си - забелен или не ?").
    Естествено има малък оток и уретарният канал е леко изпъкнал навън .
    Уринирането не е чак толкова трудно . Сядаш на чинията , все едно ще ходиш по голяма , насочваш го надолу и пишкаш . ОТ 7-8 ходения само три пъти струйката шикалкавеше в различни посоки .

Такам, попринцим не следя/пиша в този форум, но тъй като използвах тази тема, когато аз имах проблем а и получих отговори от batkodoki, мисля, че е редно и аз да напиша моята история.
    На 21 години се оперирах, имах придобита фимоза или поне всички това ми казаха. Взех си направление и отидох в Александровска (май така се наричаше това с/у 22-ро). Уговорих операцията, лекарят беше Д-р Венков.
    Самата операция - болка имаше само при убождането с иглата в началото, като болка разбира се е силно казано. Самото рязане беше чук, само малко потене и притеснение. Болка усетих само при шиенето защото почна да ме пуска опойката но не беше голяма драма. Станах и си отидох.
    Среднощните ерекции няма смисъл да обяснявам за тях......шокът при мене дойде от 2 неща - първото - отношението на този "лекар" към мене, който никаква информация не ми даде какво да ползвам или кое как да подържам и 2-ро - след като махнах прежръзката се оказа, че ме е орязал на криво и е оставил доста голямо количество кожа (loose cut), както и едно топченце от кожа, което се намира под гемчето.......Всичките тези неща бяха доста изненадващи, като разбира се, вината си беше и моя защото не го разпитах достатъчно.....
    В последствие - секса се оказа не много приятен защото това въпросно топче създава голям дискомфорт, а многото отпусната кожа, коят ми е оставил води до по-слабо усещане при момичето. Сега пак ще хода да се обрежа, този път както трябва!
    Изводите от тази история са:
    1:не се срамувайте или страхувайте от целия този процес, не е нито толкова болезнен нито толкова страшен, по скоро "дискомфортен"
    2:избирайте внимателно човекът, който ще ви среже, разпитайте, прочетете в интернет и тн. Не се доверявайте на сляпо.
    3:разпитайте много добре самия уролог, какво точно ще направи, каде ще отреже, кое как ще изглежда и тн.
    4:пълното обрязване е по-добрата алтернатива. (според мен)

ПС:забравих да кажа, че въпросният красавец искаше да му дам повечко порички, аз му дадох около 50 лева повече, не си спомням вече.

ППС:Хубаво ще е да пишете и имената на докторите, които са ви оперирали, въпреки, че различни хора-различни идеали, това е един добър начин от първа ръка, други хора с такива проблеми да разбират за качеството на работата. Тъжно е хора, като този, който ме оперира да взимат повече пари от други, които си вършат работата по-добре (това разбира се има доза относителност в него ).

ПППС:Това горното не го пиша с цел да се "топят" рзлични лекари, просто всеки, който разказва своята история, може да напише и някаквi впечатления за лекаря, който го е рязал и така.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Следя темата от обща култура, хубаво е човек да поназнайва и нещо друго, всяка информация е добре дошла ...
    bateda1 - ето нещо което не е само за теб а и за останалите ... усложнение след обрязване ... снимков материал колкото искаш ....

http://chazhome.com/circumcision/
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Следя темата от обща култура, хубаво е човек да поназнайва и нещо друго, всяка информация е добре дошла ...
    bateda1 - ето нещо което не е само за теб а и за останалите ... усложнение след обрязване ... снимков материал колкото искаш ....

Линка от другият форум ли си го взел . Преди няколко месеца бях го пуснал там.
    Ипонеже оттаък си ме попитал няколко пъти за белезите - вече почти ги няма . Интересно нещо е организмът .
    А за съжаление усложнения почти винаги има . При мен се получи една раничка от превръзката , която доста ме измъчи . Апревръзка носих само един ден .Другият проблем беше , че срезът е много нисък , минава на 1 см от главичката . Поради моя немърливост отдолу конците се разхлабиха и скъсаха и се отвори рана , която трудно зарастна . Сега все още е твърдо , въпреки , че поомеква и стои като дупка , която впрочев се запълва и се надявам да се позапълни . Няма да е идеално , но...
    Ето за това е важно тези , които минават под ножа да четат кой какво е написал и от грешките да се учат и да избягват да правят същите грешки .

Значи, и аз да споделя своите неприятни преживявания с операциите: На 9 април си направих френектомия, с диагноза френулум бреве. Всъщност май не е имало особена нужда (беше леко късо и опъваше малко), но все пак съм маниак на тая тема и се резнах малко. Възстановяването не е свършило и досега. Всичко вървеше перфектно, докато не ми се оплетоха 2 от шевовете. Вярно и не искаха да падат сами. На 23ти отидох да ги погледнат и решиха направо да ми ги махат. Това беше един ужасен ден (рожденния ден на майка ми ), защото ми изтръгнаха без да искат шева, който е най-близо до главата и ми разраниха доволно останалите. Оттук се почна. Седмица и нещо по-късно отивам към Ловеч на мач, като точно преди да изляза от нас се изпиках и като си го тръсках усетих болка. Казах си: моментно ще да е. Да, ама не. Започнаха да ми излизат петна и на 6ти май отидох в хирургиите, където ми казаха, че се е инфектирало. Следваше лечение с някакви брутални антибиотици. От тях дори след седмица ефект нямаше, освен, че се появиха ГЪБИЧКИ. Да, гъбична инфекция, която успяха да ми открият едва седмица след появата й. За това време се сещате как беше положението там долу: "Цвят - ягодка, мирис - риба". Както и да е, прибрах се в Пловдив при наште (студент в София съм по принцип), лекувах гъбите близо 20 дни. И в деня след като се изчистиха, реших да си поиграя малко с ветерана, тъй като не бях го правил от толкова дълго време... В крайна сметка го протрих, а после се оказа и че съм го изгорил с калиев перманганат, с който се изплакнах след чикията. Започна да се подува препуциума, и не можех да се мажа с кремове повече, заради влагата (от нея се подува). Това възпаление излезна от затворената област и чрез допир плъзна по краката и топките. Ужас. Тях обаче ги излекувах горе-долу, а кожата на главата си беше още зле. Отидох на лекар за не-знам-си-кой-път и ми казаха дефламол за протритото и изгорено място. Мажех се с него, обаче оня ден забелязах, че съм имал среднощно изпразване и сега започва да придобива същия вид както, когато го протърках. Просто е по-леко. Явно това е главната причина, не изгарянето. То е било един вид катализатор. Сега вдигнах ръце от всичко и не го мажа с нищо. Само се изплаквам с тетрна по 3-4 пъти на ден. Лошото е, че НЕ ИСКА И НЕ ИСКА да се оправя от тия протривания. Разбрах, че не трябва да лъскам, докато не се оправи. Това добре. Но как да предотвратя среднощните изпразвания... И някак си ме плаши това да се протрива от най-малкото заиграване. Има и подуване, а вече си има един пръстен с бял цвят, който е някак си стегнат и прави събиране на кожата точно зад главата, което много прилича на фимозис. Опасявам се, че заради една недобре преценена операция сега ще ми се наложи и да се обрязвам. Което разбира се, не може да стане, докато не се оправя от протриването. Някакви съвети да ми дадете, тъй като ми се гади вече от цялата помия. Над два месеца вече се влача с тия инфекции, подувания, цветове и мириси

Съжалявам за тези твои премеждия . лично аз никакъв съвет не мотга да ти дам , освен този - дръж колкото можеш повече главичката открита . Когато главичката е покрита тя самата и кожичката се овлажняват . При влага всякакви процеси започват да се развиват . След малка задължително подсушавай Не го мокри много .Тетрата - два пъти на ден - като вариш според указанията .
    Ако по принцип си предразположен към инфекции , гъбки и други такива на това място - ножчето му е майката .

Цитирай Първоначално написано от georgi12

Линка от другият форум ли си го взел . Преди няколко месеца бях го пуснал там.
    Ипонеже оттаък си ме попитал няколко пъти за белезите - вече почти ги няма . Интересно нещо е организмът ..
    Да де ама аз не знаех че всъщност ти и той сте един и същ , а поста с подробното обяснение просто реших че е копиран от другия който всъщност си е твой пост ...

Цитирай Първоначално написано от negative
    Значи, и аз да споделя своите неприятни преживявания с операциите: На 9 април си направих френектомия, с диагноза френулум бреве. Всъщност май не е имало особена нужда (беше леко късо и опъваше малко), но все пак съм маниак на тая тема и се резнах малко. Възстановяването не е свършило и досега. Всичко вървеше перфектно, докато не ми се оплетоха 2 от шевовете. Вярно и не искаха да падат сами. На 23ти отидох да ги погледнат и решиха направо да ми ги махат. Това беше един ужасен ден (рожденния ден на майка ми ), защото ми изтръгнаха без да искат шева, който е най-близо до главата и ми разраниха доволно останалите. Оттук се почна. Седмица и нещо по-късно отивам към Ловеч на мач, като точно преди да изляза от нас се изпиках и като си го тръсках усетих болка. Казах си: моментно ще да е. Да, ама не. Започнаха да ми излизат петна и на 6ти май отидох в хирургиите, където ми казаха, че се е инфектирало. Следваше лечение с някакви брутални антибиотици. От тях дори след седмица ефект нямаше, освен, че се появиха ГЪБИЧКИ. Да, гъбична инфекция, която успяха да ми открият едва седмица след появата й. За това време се сещате как беше положението там долу: "Цвят - ягодка, мирис - риба". Както и да е, прибрах се в Пловдив при наште (студент в София съм по принцип), лекувах гъбите близо 20 дни. И в деня след като се изчистиха, реших да си поиграя малко с ветерана, тъй като не бях го правил от толкова дълго време... В крайна сметка го протрих, а после се оказа и че съм го изгорил с калиев перманганат, с който се изплакнах след чикията. Започна да се подува препуциума, и не можех да се мажа с кремове повече, заради влагата (от нея се подува). Това възпаление излезна от затворената област и чрез допир плъзна по краката и топките. Ужас. Тях обаче ги излекувах горе-долу, а кожата на главата си беше още зле. Отидох на лекар за не-знам-си-кой-път и ми казаха дефламол за протритото и изгорено място. Мажех се с него, обаче оня ден забелязах, че съм имал среднощно изпразване и сега започва да придобива същия вид както, когато го протърках. Просто е по-леко. Явно това е главната причина, не изгарянето. То е било един вид катализатор. Сега вдигнах ръце от всичко и не го мажа с нищо. Само се изплаквам с тетрна по 3-4 пъти на ден. Лошото е, че НЕ ИСКА И НЕ ИСКА да се оправя от тия протривания. Разбрах, че не трябва да лъскам, докато не се оправи. Това добре. Но как да предотвратя среднощните изпразвания... И някак си ме плаши това да се протрива от най-малкото заиграване. Има и подуване, а вече си има един пръстен с бял цвят, който е някак си стегнат и прави събиране на кожата точно зад главата, което много прилича на фимозис. Опасявам се, че заради една недобре преценена операция сега ще ми се наложи и да се обрязвам. Което разбира се, не може да стане, докато не се оправя от протриването. Някакви съвети да ми дадете, тъй като ми се гади вече от цялата помия. Над два месеца вече се влача с тия инфекции, подувания, цветове и мириси

За пореден път четящият може да се убеди колко кадърни са повечето наши "лекари" За жалост все по-често допускат подобни случаи без да им пука особено или пък постъпват некомпетентно. Не мога да си представя в какъв кошмар си бил с тази инфекция и гъбички, дано вече да няма следа от тях и само протриванията и подуването да са проблема. Пази го колкото можеш по-дълго - никаква игра щом от малко се зачервява и подува така и спазвай изключителна хигиена. Според мен дефламолът трябва да ти помогне, просто не става веднага. Ако си слагаш по-продължително мисля, че ще има ефект, все пак ти си решаваш.
    Допитай се до още специалисти (явно предните не са ти помогнали особено) за някакъв медикамент за по-бързо оздравяване (освен дефламол) и ти си прецени какво да ползваш, дълго време имаш проблем и е крайно време някой доктор да се стресне малко и да ти даде компетентен съвет. Затова трябва винаги да сме настоятелни - иначе никой не ни обръща внимание.
    А след като решиш този проблем ще трябва пак да се допитваш до специалист и да се види какво ще се прави по въпроса с възможната фимоза, която може е възникнала след всички тези премеждия за пениса ти. Е, дано да няма все пак. Стискаме палци

Да де ама аз не знаех че всъщност ти и той сте един и същ , а поста с подробното обяснение просто реших че е копиран от другия който всъщност си е твой пост ...

Като съм се родил съм кръстен Божидар , но впоследствие съм прекръстен на Георги (по желание на свекървата) и всъщност съм с две имена , но това е друга тема .

Град
    Ст.Загора
    скоро и аз ще си правя тая манипулация и искам да попитам значи попринцип съм малко притеснителен и майка ми ми казва ,че след това понеже задържало някви хормони щяло да се промени ама аз и се смея ест ма права ли е щото уж се била консултирала с лекаря ми

проблем

моето гемче не е чак толкова зле не се навежда надоло главичката но когато го забеля и ме боли и не мога го забеля повече след края на главичката моля някакви съвети

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Днес си зададох някои въпроси , на които се надявам БаткоДоки да има възможност да отговори .
    Оставам с впечатлението , че в България , а и не само в България при пълно обрязване се премахва максимално вътрешната кожа на пениса . Така нареченото ниско обрязване . Каква е целта ? Вътрешната кожа е много по-чувствителна от външната - защо не се оставая ?
    Лягайки на масата изрично поставих условие , ,наред с това обрязването да е пълно и също да бъде оставена около 3 см вътрешна кожа .Операторът ми каза , че не е възможно да бъде оставена . Питам се защо . Както се знае и мястото около гемчето също е доста чувствително . При срез от 5 мм под главичката това място също бива прерязано , като се прекъсват някои връзки (аз нямах френулум преди операцията ) . Трудното заздндравяване около френулумът би могло да се избегне , като срезът е на 2-3 см под главичката . Също така съм убеден , че при диагноза късо гемче и фимоза би могло да се предотврати премахването на гемчето (френулумът).
    Ще чакам коментар от БаткоДоки , както и от оперираните - кажете къде ви е среза .

Теб продължават да те терзаят въпроси на чисто проф ниво, което е хубаво разбира се! 
    Преди да ти дам конкретен отговор, много е важно да дефинираш какво точно имаш пред вид под “вътрешната кожа на пениса”?! 

(в нормалният идеален случай – вътрешният лист на препуциума е “вътрешен” само в покой. В копулативно-функционалното състояние “в ерекция” вътрешният лист на препуциума е вече “външен” контактен слой на пениса при коитус.
    Казахме че това е нормалният идеален случай!
    Когато имаме патология от типа на Фимозата – най-често грубо казано имаме излишък от кожичка съчетан с “тясно място”, “фимозен пръстен”, който не може да премине през гланса свободно и да разгъне вътрешният лист по ствола на пениса.

[тук много важна е уговорката, че това е най-често срещаният тип фимоза, но далеч НЕ е единственият и съвсем не е най-драматичнят! ].

За милиметри като универсални маркери – изобщо и дума не може да става!
    Многократно се опитвах да обясня, че нещата са много различни и индивидуални, уникални за всеки и ако тази уникалност не се схване като водещ работен принцип от всички колеги, и преди каквато и да е операция за Фимоза/Късо гемче, ако оператора няма представа за поведението на пениса в ЕРЕКЦИЯ и според него не планира оперативното си поведение – резултата ще е компрометиран най-често!

Нека обясня популярно: в ПОКОЙ всеки пенис изглежда симетричен и прав. Не така стоят нещата обаче в ЕРЕКЦИЯ! Всеки пенис има някаква индивидуална кривина нагоре/надолу, наляво/надясно и различни комбинации от тях. Виждал сум пениси даващи отклонение от 4-5см и повече по ос ляво/дясно, както и такива по ос нагоре/надолу. При стандартно симетрично обрязване мерено и маркирано в покой какво точно ще се получи – сами преценете.
    Обикновено стандартния отговор на този казус е “ще компенсира разликата” – а моето мнение е, че да, ще компенсира ако е на 9 години, а ако е на 19..?!

.................................................

Ако не се налага изрично отстраняването му – гемчето винаги може да бъде съхранено!

Не е вярно, че след френулотомия има проблем със заздравяването – проблемите започват при лошо обгрижване и грешки в общата оздравителна стратегия.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от negative
    първо: ВЪЗРАСТ?!

второ: ето точно заради подобни (единични) ситуации съм против използването на калиев перманганат!

трето: при така описната симптоматика едва ли проблема се изчерпва с "протривания"......вероятно иде реч за контаминация с "гъбички" при компрометиран имунен отговор.

- описаното от теб състояние е нетипично и крайно ОПАСНО - много моля, пиши на ЛС какво точно си ползвал като предписано лечение, а също и дали и кога последно си тестван за полово предавани болести от типа на СПИН/ХИВ, хепатитите

Град
    Ст.Загора
    Цитирай Първоначално написано от balsamaa
    скоро и аз ще си правя тая манипулация и искам да попитам значи попринцип съм малко притеснителен и майка ми ми казва ,че след това понеже задържало някви хормони щяло да се промени ама аз и се смея ест ма права ли е щото уж се била консултирала с лекаря ми

Не съм лекар, но мисля, че няма за какво да се притесняваш - препуциума не трябва да има нищо общо с хормоните (ако става въпрос за фимоза, разбира се). Но и с гемчето е същото. Дай повече инфо за себе си - какво ти има, години? Всички ще бъдат много благодарни ако описваш процеса по възстановяването си.

Ок всички говорите разни шевове кървиша и т.н.
    http://vbox7.com/play:72a1576e - тук не видях да зашият нито една пишка нито пък имаше кръв .... И като цяло тук всичко това ми се вижда малко доста варварска процедура .....

Цитирай Първоначално написано от balsamaa
    Тук въобще не разбирам за какво става въпрос.Явно този пост е за съвсем друга тема.

http://vbox7.com/play:72a1576e - тук не видях да зашият нито една пишка нито пък имаше кръв .... И като цяло тук всичко това ми се вижда малко доста варварска процедура .....
    @ubuntureload, не съм на 'ти' с медицината, но не можеш да сравняваш дете на месеци с развил се организъм на 15-20 години. Самата физиология е малко по-различна, както и напливът на кръв в члена и тем подобни неща. Мога да ти гарантирам, че след моята операция и след промивката на лекарите все още ми трябваше доста време, за да се премия от останалата кръв около члена, тестисите и бедрата
    The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.

здравейте искам да попитам нещо, та аз съм на 13 и когато органът ми е в покой, го забелвам почти до половината, но когато е в ерекция едвам малко зад главата, допитвал съм се с съученици, та що годе и те са така (малко гейско прозвуча) та искам да ви попитам какво да направя, трябва ли да ходя на доктор, а и да ви кажа, че когато съм в ерекция не ми се оголва, както е на много хора, а си стои с кожата.

Това твойто , както и на съучениците ти се казва фимоза .
    Ипонеже нашето общество си е просто като цяло още стотици ще има с този проблем , които ще се чудят аджеба - като е в покой дали трябва цялия да се покаже и като е в ерекция нормално ли е да си стои с качулка .
    Жалкото е , че за простотии всички са много отворени и светнати а, а за здравето си - пълна мъгла.

добре де, защо имам чувството, че ми се караш?

да питам, освен веднага на специалист, какво друго мога да направя? Все пак имам още месец до 13..

Не пич , не ти се карам , просто се чудя кака може - не само ти а болшинството от тийнейджърите да си нямате и хал хабер кое е нормално и кое не .
    Ходи на лекар и не отлагай.

някакъв начин да се оправи без лекарска намеса?
    ще мога ли да правя секс? и да мастурбирам?

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от seductionfreak
    @ubuntureload, не съм на 'ти' с медицината, но не можеш да сравняваш дете на месеци с развил се организъм на 15-20 години. Самата физиология е малко по-различна, както и напливът на кръв в члена и тем подобни неща. Мога да ти гарантирам, че след моята операция и след промивката на лекарите все още ми трябваше доста време, за да се премия от останалата кръв около члена, тестисите и бедрата
    по темата кометираща твоят въпрос и касаеща различните "апаратни" средства - бях написал дълъг и подробен пост още в отговор на georgi12 при въпроса за "стиловете", но с някакво неудачно тракване на клавиш казаният дълъг пасаж изчена безвъвратно дори от кеша, а нямах нито време нито желания да го репродуцирам изцяло отначало.

обещавам, че по-нататък при възможност ще се върна подробно на този въпрос, само ме подсещай от време на време за това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си