- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Ще чакам БаткоДоки да ми разясни за пълната упойка и нейните вреди.
Незнам и не искам да споря, защото нишо не разбирам от медицина просто исках да си разясня![]()
` ЪпСуРт....
От натрупаният тестостерон явно почнах много да мисля и достигнах до извода, че на уролога си на Вие не може да му се говори - по интимни от това накъде?![]()
I am now like Judas, done
Ashamed of what I've become
Fear of life I wear as a ring
To bask in your favor, I will kill the king.
Абе от това късо гемче, или фимоза, не мога да го определя при мен, може ли да се получи скъсяване на дължината на пениса![]()
Да , за съжаление това е самата истина . Разговори на тази тема са табу все още . За това аз приканвам четящите тази тема внимателно да четат и да не се срамуват да говорят с родителите си , защото колкото повече се отлага , толкова повече проблемът се задълбочава.Първоначално написано от batkodoki
И това не е само с този проблем - със всяко едно нещо е така.
Относно медицинските прегледи - те също бяха поднасяни като нещо срамно , шушукаше се какво се прави , мнотг и не отиваха . В донаборните комисии просто нямаше как да се кръшне , но за съжаление всичко си остава само статистика .
Това за темата табу е просто жалко и много неудобно за подрастващите пряко и за родителите косвено. Това е един от многото проблеми на обществото днес, може би наистина трябва да се въведат часове по полова култура и точно там подробно да се обяснява, че няма нищо срамно да говориш с родителите си на тази тема. Аз за съжаление никога не съм имал успехи в това начинание и не съм срещал разбиране от тяхна страна, да не говорим за ниското им ниво на култура точно в тази насока. Дали са виновни те, дали е виновен режимът, в който са живели - един бог знае. Факт е, че от това страдам аз - операцията си я направих преди 4 месеца на възраст 19 години. Когато казах на родителите си, че имам фимоза, и двамата попитаха: "Какво е това?". След като им обясних за какво става въпрос майка ми каза "ааа да, чувала съм за нещо такова при момченцата, но операцията не им ли я правят като по-малки?" . Може и като по-малки, но нали за тази цел някой трябва да си свърши работата и да открие проблема, бил той родител или лекар?!? Егати държавата, да живее невежеството...
А за пълната упойка Баткодоки вече беше писал многократно - това е ненужно убиване на мозъчни клетки, вярно е, че човек използва изключително малка част от мозъка си, но това не прави тези клетки излишни. Твърдо ЗА локалната упойка![]()
Здравейте!
Ходих на уролог тъй като не можех да си забелвам главичката в еректирало състояние. Получаваше се един пръстен и лекаря каза, че ще трябва да се оперирам и така се стигна до частично обрязване. По време на операцията нищо не почувствах и вече мина една седмица от както ме оперираха. Всеки ден правя баните със смрадликата по 2 пъти на ден и си увивам марля само когато си лягам, а през деня я свалям.
Така вече след 1 седмица ясно, че чувствителността си я има, но освен коричките които са се образували около конците имам и коричка точно на процепа откъдето уринирам. Това нормално ли е? Когато почна да пикая в началото усещам болка и струята тръгва с леко закъснение, но след като тръгне болката изчезва, но пък пръска навсякъде
На 18 години съм!
Здравей!Мисля, че всички тези корички са напълно нормални.За чувствителността....аз бях мн зле, имах свръхчувствителност,при лек допир усещах ужасна болка, но с времето това се оправя.Нормално е също така при уриниране отначало да боли , пари и т. н., всичко ще отшуми, просто изисква известно време...Относно пръскането като пожарникарски шланг:няма да съм първия,който ще ти каже: отначало пикай седнал,моеже да звучи идиотски, но е ефективно, след време ще си пикаеш както си искаш!А за това, че си с частично обрязване заради фимоза, не ми се струва мн добър избора ти, все пак си на 18 год., ако беше до 14 да...мисля че е трябвало пълно, но както и да е личен избор, дано да нямаш проблеми, защото над 14-15 год. не се препоръчва частичното...Продължавай баните със смрадликата 2 пъти дневно(аз ги п равих 26 дни!)Успех за въстановяването ти!!!Първоначално написано от casio
Аз си направих пълно обрязване - има възможност при частичното по-късно да се върнеш пак в старото състояние и мен тази идея хич не ми хареса. Днес е 10 ден след операцията и всичко е ОК. Не чувствам никакъв дискомфорт, няколко от шевовете вече паднаха, а подутината от долната част на пениса се е прибрала почти изцяло, ерекциите не ми причиняват болка - никаква. Предполагам, че остава само да паднат всичките шевове.Първоначално написано от casio
Сменям си превръзката три пъти на ден - сутрин, обед и вечер, като сутрин и вечер правя баня със смрадлика преди това. Минимум още 5 дена ще го правя това упражнение.
Мисля си, че възстановителният процес зависи от хирурга. Мен ме оперира детски хирург и беше изключително внимателен през цялото време.
Няма смисъл 3 пъти дневно да си правиш превръзки, 2 са напълно достатъчни.И продължавай със смрадликата поне още 20-тина дни, няма да ти навреди, дори напротив! Само плавно почваш да намаляш времето на топене.Първоначално написано от antubis
Става месец, но конците още не са паднали. Само този на уретрата, но още преди 2 седмици. Инак шевовете са се показали отдавна, но упорито не желаят да падат.
Някакви промивки или манипулации да приложа? Надявам се няма да се налага отново да се срещам с доктора...
The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
След колко време ще може вече да го мокря, защото сега като се къпя си го покривам да не се мокри?
Абе при всеки е индивудуално за конците, зависи от конкретния организъм, и при мен по-късно паднаха(сами), ама в това няма нищо ненормално, някъде след месец и 3-4 дни ми паднаха и последните 3 конеца.Споко, ще паднат и при теб!Първоначално написано от seductionfreak
Абе поизчакай с мокренето, когато ивдиш, че започва да няма отоци нали подувания и т. н. почвай постепенно!Първоначално написано от casio
Колко да изчакам, че вече усещам една неприятна миризма и по главичката ми се появяват някакви кафеникави петънца, а и особено отдолу от време на време ми се забиват и боли ужасно.
В понеделник си позволих отново да пробвам да онанирам, този път намазан с бебешко олио. Е, мамка му, пак имам обрив вече седмица по-късно и кожата ми е някак си като целофан - ситно набръчкана и адски блестяща. Майка ми вика, че това било "суха кожа", затова и днес се намазах с бебешкото олио но засега май-май няма ефект. Това е ужас бе!
на 12 съм и нямам късо гем4е тва важно ли е??? молявисе някои дами каже![]()
![]()
Да, много е важно да нямаш късо гемче, кухар!
nesum kuhar we
Zdravite,
Prochetoh povecheto komentari i mi napravi vpechatlenie che na nikoi ne mu mahat koncite a na men 6te mi gi mahnat utre(1 sedmica sled operaciqta) , a urologat kaza 4e 6te moga da spra i banite sled kato mi mahne koncite a sa6to 4e do 2 sedmici si4ko 6te e zarastnalo.Na men, pone ot tova koeto se e pisalo mi izglejda dosta barzo lechenie ?!Na 19 godini sam.
P.S. nqmam flex type sry
зависи от конкретиката при теб!Първоначално написано от tedbaker
При мен първият конец падна на 6-тият ден, а почти всичките до 10-ият. След 14 дена вече нямах нито един. Когато си правех баните със смрадлика масажирах леко шевовете - тези, които щяха да паднат си паднаха така.
И така ... преди 16 дена ми беше операция и към момента вече водя нормален живот както преди. Единственно има една кожичка, която стърчи, но като отида след няколко дена на преглед при хирурга той ще каже какво да я направим.
Успех на всички, които започват тази процедура. Само първите три дни са неприятни - след това свиквате.
Zdraveite,Първоначално написано от batkodoki
Dnes mi mahnaha koncite (male kakva bolka,operaciqta e nishto sravnenie s tova ) i doktora kaza 4e do 4-5 dni si4ko 6te e ok.A ina4e napraivha mi operaciq na gem4eto i sa6to mi cepnaha koji4kata otgore (za seki slu4ai) ,pri men operaciqta ne se izvarshi s lazer(ako tova ima zna4enie).Drugo ne mislq 4e izpuskam da konkretiziram.
Нали... и на мен ми ги махаха, а за нещастие дори ми скъсаха тоя, дето е точно на главата. Ей, зави ми се свят направо тогава.
Мисля , че на днешно време е супер непрофесионално да се използват конци , които не се разграждат .Явно здравната каса не ги поема .
За това по-добре дайте някой лев , за да си спестите мъките .
Естествено , че ви е боляло . Свалянето на конци се прави без упойка .
Неприятно е - това е факт.