.
Отговор в тема
Страница 77 от 233 ПървиПърви ... 276773747576777879808187127177 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 5802
    Сьс сапун не го мия всеки ден,използвал сьм обикновенни сапуни.Не ми казаха от какво се е получило.сега половината ми глава е открита и шевовете са под кожата,не се виждат,Кога да я забеля за да се покажат.Лекаря ми каза след десетна дни да го заголя,когато почнат да падат конците.Когато имам ерекция,леко ме понаболява от едната страна,това нормално ли е.И кога да го забеля,вече сьм на четири дни.Да исчакам ли още.

Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Цитирай Първоначално написано от BeatIt
    Добър вечер!
    Постоянно следя тази тема, макар и да не пиша в нея. До скоро и аз имах проблем с забелването на главичката, поради което неможех да поддържам добра лична хигиена. На 16 съм и проблема ми е от доста време, та на скоро реших по-сериозно да се обърна с този проблем, за да не съжелявам след време...Та започнах постепенно, постепенно и ето сега успявам без проблеми да забелвам главичката. Но другия ми проблем е, че тя е свръхчувствителна и при най-лекото докосване ме боли. Въпросът ми е следния:
    Има ли възможност да намаля чувствителноста?

Благодаря предварително за отговорите!

Поздрави!

Сега след като можеш да го забелваш без проблем и да спазваш добра хигиена при самото миене ще е добре да търкаш добре главичката със сапуна, за да свиква с допир. В началото може да не ти е приятно, но постепенно трябва да свикнеш. Освен това при мастурбация и секс ползвай много смазка за да няма такова триене и да не те боли. Georgi12 беше писал как преди обрязването си е ходил с открита главичка за да свиква с чувствителността, може и ти да пробваш ако прецениш за добре, но ползвай и бебешко олио за да не те боли при търкането в бельото. В началото ще ти е много гадно, но трябва да помогне. Все пак на теб обаче няма да ти правят операция и няма за къде да бързаш със свикването, и без да ходиш с оголена главичка бавно ще се приспособи и след време няма да е болезнено
    Благодаря за отговора! Много съм радостен, че вече успявам да се справям с забелването, сега ще свикна и с търкането и няма да имам проблем.

Поздрави!

Цитирай Първоначално написано от Alexsandro
    Сьс сапун не го мия всеки ден,използвал сьм обикновенни сапуни.Не ми казаха от какво се е получило.сега половината ми глава е открита и шевовете са под кожата,не се виждат,Кога да я забеля за да се покажат.Лекаря ми каза след десетна дни да го заголя,когато почнат да падат конците.Когато имам ерекция,леко ме понаболява от едната страна,това нормално ли е.И кога да го забеля,вече сьм на четири дни.Да исчакам ли още.

Половината ти глава е открита? Това означава ли, че са ти правили частично обрязване?
    Ами за сега не го пипай, щом и лекарят ти е казал поне десетина дни да минат, или да паднат конците.
    Нормално е да те понаболява, правили са ти операция и не е минало много време, освен това имаш и конци, които сигурно опъват, имаш и оток, но не се притеснявай, всичко ще мине.

BeatIt, стискаме палци
    Пиши как върви с чувствителността за да знаят и други с подобен проблем. А ти самият си надеждата на много момчета, че на определена възраст решението може и да не е оперативно.

здравейте имам 1 много спешен въпрос

искам да попитам относно цената на операцията от късо гемче и фимоза как вървят цените на 2 та вида операций може ли някой да каже ?
    и за частен хирург и за държавна клиника то предполагам на същия ден си исписан и не се налага да лелиж нали ?

Re: здравейте имам 1 много спешен въпрос

Цитирай Първоначално написано от gallardobg
    искам да попитам относно цената на операцията от късо гемче и фимоза как вървят цените на 2 та вида операций може ли някой да каже ?
    и за частен хирург и за държавна клиника то предполагам на същия ден си исписан и не се налага да лелиж нали ?
    Здр! На 19 год. съм.Преди около 8 месеца (декември)ми правиха операция за премахване на късо гемче в държавна болница(нито лев не съм платил в нея)... кожата ми можеше да се забели мн малко(някъде макс на 1/3 в покой и доста по-малко в ерекция).... имах и убийствена свръчувствителност. След операцията се мазах с лидокаин.Можеше да се забелва, но мн трудно и почти не можеше да се върне кожата...Свръхчувствително тта остана, дори мисля, че се увеличи.През май отидох при друг хирург(в частна болница) - от самото начало съм си имал фимоза+късо гемче и фимозният пръстен ясно си личеше.Наложи се пълно обрязване - то беше на 4ти юни.Струваше ми 220 лв. в Авис Медика(страхотна болница и персонал), но по-добре си плати малко повече, за да стане като хората...Отначало е доста гадно с нощни ерекции,кръв,превръзки,мар и,бани със смрадлика и т.н., но се свиква постепенно.Искам да кажа на теб и на всички момчета, които имат проблем със забелването:Ако имате подобен проблем, недейте отлага, ако сте по-малки,кажете на родителите си(те ще виразберат и ще ви подкрепят, няма да ви хулят, споко..) вървете на лекар и да ви се разрешава проблема час по-скоро!Няма нищо срамно, хора сме, всичко се случва, няма идеални същества!И още нещо:ако имате късо гемче и ви се премахне, това не е гаранция, че проблема ви е решен веднъж завинаги!Аз съм на принципа, че американци,араби, евреи, турци и т.н. не са глупави хора да обрязват децата си като по-малки(дори в САЩ го правят на новородените момченца), това е решението на проблема изцяло...Сега, почти 2 месеца след операцията пишката ми се чувства страхотно,след всяко измиване/къпане/мастурбация я мажа с бебешко олио, за да не изсъхва и за да не се обезчувствява напълно!Може би съжалявам само за едно - че не го направих по-рано, но както се казва по-добре късно,от колкото никога!Успех на всички и кураж!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Цитирай Първоначално написано от xavi
    Здр! На 19 год. съм.Преди около 8 месеца (декември)ми правиха операция за премахване на късо гемче в държавна болница(нито лев не съм платил в нея)... кожата ми можеше да се забели мн малко(някъде макс на 1/3 в покой и доста по-малко в ерекция).... имах и убийствена свръчувствителност. След операцията се мазах ..........Можеше да се забелва, но мн трудно и почти не можеше да се върне кожата...Свръхчувствително тта остана, дори мисля, че се увеличи.През май отидох при друг хирург(в частна болница) - от самото начало съм си имал фимоза+късо гемче и фимозният пръстен ясно си личеше.Наложи се пълно обрязване - то беше на 4ти юни.Струваше ми 220 лв............, но по-добре си плати малко повече, за да стане като хората...Отначало е доста гадно с нощни ерекции,кръв,превръзки,мар и,бани със смрадлика и т.н., но се свиква постепенно.Искам да кажа на теб и на всички момчета, които имат проблем със забелването:Ако имате подобен проблем, недейте отлага, ако сте по-малки,кажете на родителите си(те ще виразберат и ще ви подкрепят, няма да ви хулят, споко..) вървете на лекар и да ви се разрешава проблема час по-скоро!Няма нищо срамно, хора сме, всичко се случва, няма идеални същества!И още нещо:ако имате късо гемче и ви се премахне, това не е гаранция, че проблема ви е решен веднъж завинаги!Аз съм на принципа, че американци,араби, евреи, турци и т.н. не са глупави хора да обрязват децата си като по-малки(дори в САЩ го правят на новородените момченца), това е решението на проблема изцяло...Сега, почти 2 месеца след операцията пишката ми се чувства страхотно,след всяко измиване/къпане/мастурбация я мажа с бебешко олио, за да не изсъхва и за да не се обезчувствява напълно!Може би съжалявам само за едно - че не го направих по-рано, но както се казва по-добре късно,от колкото никога!Успех на всички и кураж!
    привет

радвам се, че поглеждаш още тук

ти беше комплициран случай, хубаво е, че споделяш перипетиите си с всички Момчета, но още по-добре би било ако ако съвсем подробно би ги описал - ще е много поучително за мнозина, а и ще е и извор на вдухновение и смелост за други за да не решават проблема "на парче" каквато е практиката у нас за жалост!

истински се радвам, че само след 60 дни пишокът е добил проектната си функционална годност нещо в което ти проявяваше съмнение

и точно така - овлажнявай пишока всекидневно и той послушно ще ти служи докато изобщо имаш желание за това!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Аз самия като обрязан (християнин) бих желал да ви кажа, че ми е много по-добре. От 5 години съм обрязан и мога да кажа, че всичко се промени само към по-добро. Аз го направих ей така, заради хрумване. Просто един ден реших, че искам да се обрежа, отидох до една частна клиника, платих 120 лева и се обрязах. И взех едно от най-добрите решения през живота си! Моя съвет - ако можете го направете, няма да съжалявате! 1 седмица е възстановяването и няма нужда от кой знае какво!

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от xavi
    Здр! На 19 год. съм.Преди около 8 месеца (декември)ми правиха операция за премахване на късо гемче в държавна болница(нито лев не съм платил в нея)... кожата ми можеше да се забели мн малко(някъде макс на 1/3 в покой и доста по-малко в ерекция).... имах и убийствена свръчувствителност. След операцията се мазах ..........Можеше да се забелва, но мн трудно и почти не можеше да се върне кожата...Свръхчувствително тта остана, дори мисля, че се увеличи.През май отидох при друг хирург(в частна болница) - от самото начало съм си имал фимоза+късо гемче и фимозният пръстен ясно си личеше.Наложи се пълно обрязване - то беше на 4ти юни.Струваше ми 220 лв............, но по-добре си плати малко повече, за да стане като хората...Отначало е доста гадно с нощни ерекции,кръв,превръзки,мар и,бани със смрадлика и т.н., но се свиква постепенно.Искам да кажа на теб и на всички момчета, които имат проблем със забелването:Ако имате подобен проблем, недейте отлага, ако сте по-малки,кажете на родителите си(те ще виразберат и ще ви подкрепят, няма да ви хулят, споко..) вървете на лекар и да ви се разрешава проблема час по-скоро!Няма нищо срамно, хора сме, всичко се случва, няма идеални същества!И още нещо:ако имате късо гемче и ви се премахне, това не е гаранция, че проблема ви е решен веднъж завинаги!Аз съм на принципа, че американци,араби, евреи, турци и т.н. не са глупави хора да обрязват децата си като по-малки(дори в САЩ го правят на новородените момченца), това е решението на проблема изцяло...Сега, почти 2 месеца след операцията пишката ми се чувства страхотно,след всяко измиване/къпане/мастурбация я мажа с бебешко олио, за да не изсъхва и за да не се обезчувствява напълно!Може би съжалявам само за едно - че не го направих по-рано, но както се казва по-добре късно,от колкото никога!Успех на всички и кураж!
    привет

радвам се, че поглеждаш още тук

ти беше комплициран случай, хубаво е, че споделяш перипетиите си с всички Момчета, но още по-добре би било ако ако съвсем подробно би ги описал - ще е много поучително за мнозина, а и ще е и извор на вдухновение и смелост за други за да не решават проблема "на парче" каквато е практиката у нас за жалост!

истински се радвам, че само след 60 дни пишокът е добил проектната си функционална годност нещо в което ти проявяваше съмнение

и точно така - овлажнявай пишока всекидневно и той послушно ще ти служи докато изобщо имаш желание за това!
    Здр, баткодоки!Разбира се, че поглеждам тук, защото именно тук разбрах за проблема си!Не бих искал да съм от многото, които пишат тук, оправят се и забравят на какво дередже са били.Аз съм отворен към всеки, който иска да ме пита за нещо, с радост бих споделил преживяното! Поздрави!

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Аз самия като обрязан (християнин) бих желал да ви кажа, че ми е много по-добре. От 5 години съм обрязан и мога да кажа, че всичко се промени само към по-добро. Аз го направих ей така, заради хрумване. Просто един ден реших, че искам да се обрежа, отидох до една частна клиника, платих 120 лева и се обрязах. И взех едно от най-добрите решения през живота си! Моя съвет - ако можете го направете, няма да съжалявате! 1 седмица е възстановяването и няма нужда от кой знае какво!
    Поздравления за избора ти!Не вярвам някой, който се е обрязал, после да е съжалявал , че го е сторил!

За цената,оперираха ме от кьсо гемче и фимоза.Бях с направление.Лежах два дни и платох 9.60лв.Друго не са ми искали.

hm

искаш да кажеш че взимаш направление от личниа лекар
    и отиваш в държавна болница но немога да разбера защо си лежал от темите който съм прочел всички си лежат у дома ас немога да си представя да лежа в болница дано да има начин да се махна час по скоро от там след операцията но мисля да я направя началото на септември защото сега съм замислил на море да ходя със приятели мерси на всички който ми отговарят и помагат

hm

искаш да кажеш че взимаш направление от личниа лекар
    и отиваш в държавна болница но немога да разбера защо си лежал от темите който съм прочел всички си лежат у дома ас немога да си представя да лежа в болница дано да има начин да се махна час по скоро от там след операцията но мисля да я направя началото на септември защото сега съм замислил на море да ходя със приятели мерси на всички който ми отговарят и помагат

Направление от личния лекар,отиваш на уролог.Той те праща в болницата.Пьрвия ден ми правиха иследвания.втория ме рязнаха.Подписваш и бая документи.Поне при мен беше така.

аха

ами ще помисля но иначе ас съм за операция и после у дома невярвам болката да е чак толкова нетърпима след това от много време искам да направя операцията но все не намирам начин защото сигурно съм 1 от хората с най всевъзможни здравословни проблеми.....

Мнения за доктор Карачоров? Скоро ще ми оправя късото гемче и като чета какви усложнения се получават при много хора от тази, на вид лесна операция, направо започвам да се притеснявам.

Аз също не съм лежал там, стоях час или два и след това си тръгнах към нас и всичко стана на същия ден - и изследванията, и документацията, и самата операция.

А за операцията от късо гемче - усложнения стават заради лекарската практика да не се изследва проблема докрай. Човекът просто не обръща внимание на това, че ти може да имаш и лека форма на фимоза заедно с късото гемче. Затова е добре преди да отидеш на специалист ти самият да си наясно какво ти има и да си отстояваш интересите

аз мога да кажа че най-после си направих операцията,днес. но доктора ми каза че ако се среже само гемчето има възможност после да стане същото,за тфа ми направиха пълно обрязване.няма нищо страшно момчета,и мен ме беше доста страх но разбрах че няма нужда да се страхувам.сега малко ме боли но ше търпя къде ше ходя.извинявам се за пропуснатите препинателни знаци

здравейте

здравейте им един въпрос .. ако кожичката не ми оголва достачно добре ... значи ли че им нещо смисал ако не ми е надрървен кожичката спокоино се се движи нагоре на доло но им съмнение 4е им късо гемче ...
    при което под самата главичката ми става синя помощ които може да помга че съм се отачал предварително благодаря
    iskam da se informiram kolko se moje poe4e za фимозаta

Доста хора не четат цялата тема, или поне началото и най-важните моменти. На каква възраст си? Много пъти е повтаряно, че КОЖИЧКАТА ТРЯБВА ДА СЕ ДВИЖИ БЕЗ ПРОБЛЕМ И БЕЗ НИКАКВА ТРУДНОСТ, в противен случай - да, имаш проблем, но той може да се реши ако си още малък (примерно 12-14 год.). А дали е късо гемче, фимоза или двете заедно, трябва да прецениш ти и лекарят ти. За целта първо прочети най-важното по темата

Цитирай Първоначално написано от ClosedIntoMe
    Мнения за доктор Карачоров? Скоро ще ми оправя късото гемче и като чета какви усложнения се получават при много хора от тази, на вид лесна операция, направо започвам да се притеснявам.
    Здр, няма от какво да се притесняваш толкова, както съм казвал и в предишни постове, решението е едно - пълно обрязване!

Цитирай Първоначално написано от topni_4y6kata
    аз мога да кажа че най-после си направих операцията,днес. но доктора ми каза че ако се среже само гемчето има възможност после да стане същото,за тфа ми направиха пълно обрязване.няма нищо страшно момчета,и мен ме беше доста страх но разбрах че няма нужда да се страхувам.сега малко ме боли но ше търпя къде ше ходя.извинявам се за пропуснатите препинателни знаци
    Поздравления за решението на твоя доктор! Пожелавам ти бързо възстановяване,но да те питам само на колко си години?

Re: здравейте

Цитирай Първоначално написано от songos4eto
    здравейте им един въпрос .. ако кожичката не ми оголва достачно добре ... значи ли че им нещо смисал ако не ми е надрървен кожичката спокоино се се движи нагоре на доло но им съмнение 4е им късо гемче ...
    при което под самата главичката ми става синя помощ които може да помга че съм се отачал предварително благодаря
    Както haidutin1 вече каза, първо прочети статията от самото начало и сам направи извод какъв ти е проблема.Ако си малък кажи на родителите си и да те водят на лекар(хирург/уролог/андролог), ако пък си голям отиваш сам!

Доста хора не четат цялата тема, или поне началото и най-важните моменти. На каква възраст си? Много пъти е повтаряно, че КОЖИЧКАТА ТРЯБВА ДА СЕ ДВИЖИ БЕЗ ПРОБЛЕМ И БЕЗ НИКАКВА ТРУДНОСТ, в противен случай - да, имаш проблем, но той може да се реши ако си още малък (примерно 12-14 год.). А дали е късо гемче, фимоза или двете заедно, трябва да прецениш ти и лекарят ти. За целта първо прочети най-важното по темата
    еми аз съм на 17 години смисал следя цялата тема от началото до ся и ... реших да пиша да зн кфо да прая и така начи смисал мога да си го оголвам ама зад главичката кожичката ми пречи при което.... чуствам лека болка и при оголването главичката почва да се изкривява на доло и за тфа .... горе доло питам да зн дали тря сериозно да ходя на доктор или ще се оправи след няколко секса или постояни я масаж ... ай ако знае някой зашто главичката ми по края става синя да пишеее моля защото от началото на темата не е разбрах мнодо добре благодаря се пак

също така бих и искал и полезен съвет за това да зн как мога да си го оправя този проблем

Цитирай Първоначално написано от songos4eto
    еми аз съм на 17 години смисал следя цялата тема от началото до ся и ... реших да пиша да зн кфо да прая и така начи смисал мога да си го оголвам ама зад главичката кожичката ми пречи при което.... чуствам лека болка и при оголването главичката почва да се изкривява на доло и за тфа .... горе доло питам да зн дали тря сериозно да ходя на доктор или ще се оправи след няколко секса или постояни я масаж ... ай ако знае някой зашто главичката ми по края става синя да пишеее моля защото от началото на темата не е разбрах мнодо добре благодаря се пак
    Значи първо си оправи правописа, ужасен е!Това, че го оголваш, но главичката ти пречи според мен е фимозният пръстен(характерен за фимозата).Щом се накланя главичката надолу - това е късо гемче. От твоето не мн добро обяснение мога да заключа, че най-вероятно имаш някаква форма на фимоза+късо гемче!Отивай на лекар колкото се може по-скоро,за да не съжаляваш после!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си