.
Отговор в тема
Страница 80 от 233 ПървиПърви ... 307076777879808182838490130180 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 976 до 2 000 от общо 5802
    Цитирай Първоначално написано от vasosbg
    Нека споделя и моята болка - при мен проблема беше , обратното на фимозата /някаква ре ..фимоза/ незапомних ,обелваше главата , но не искаше да се върна в обратно положение и "засядаше" под главичката . наскоро ходих във болница "Вита" , по препоръки при д-р Ботев - от доста места го похвалиха и той констатира , че трябва да се отреже острани "гемчето - маи му викате". Миналия петък се подложих на процедурата - безплатно с направление във Вита , което малко очуди!Сега през 3 часа го мажа с йодасепт , само първите 3 дни имаше проблеми с нощните ерекции , но вече е ок!чакам да се възстановява и да видя как е с новото оръжие .
    Д-р Ботев предложи да ме обреже - понеже имало повече кожичка и това предразполагало от хигиенична гледна точка за повече бактерии и т.н , и се разбрахме , че ако от сегашната операция няма особен ефект , към края на годината ще се подложа на обрязване(не знам и аз може би съм малко тесногръд по отношение на този вид операция). При сегашната интервенция , болката по време на операцията беше единствено като ми биха упойката ама така е - явно се бях надъхал , че ще боли адски , но останах приятно разочарован))
    При мен това с обелването на главата и трудността при връщане се получи след като ми премахнаха гемчето.И аз като теб имах повече кожичка(дълъг препуциум).Нямаше особен ефект след премахването на френулума и се наложи пълно обрязване.Сега нямам проблеми, мисля, че ще ти се наложи повторна интервенция...Но най-добре върви се консултирай с този доктор, който те е оперирал!
    П.С. На колко си години?

Здравейте момчета мойта операция мина преди месец и половина. Искам да попитам дали някой знае след колко време ще ми се оправи кожата от това набръчкване. Паднаха ми всичките конци, поне тези които стърчаха, в кожата не знам. По ръба точно на кожичката е едно такова набръчкано и изглежда ужасно.

Цитирай Първоначално написано от BeAsT

Не съм посочил години, защото не питам какъв ми е проблема и дали нещо не ми е наред а имам конкретни питания. И все пак на 20 съм, и точно гемчето ми е проблема, в крайна сметка инструмента аз най-добре си го познавам.
    От четенето на темата ми направи впечатление, че го раздаваш някакъв проповедник на обрязването. Внимавай, някое лапе може да ти се хване на историите и после да съжалява, че си е осакатил пишока тъй като на наще "лекари" им дай да режат па квото стане
    Пълно е с такива като тебе , където си го познават перфектно и в следващият момент се чудят за какво става дума и как да си решат проблема .
    Отиди във първата частна клиника , попитай и си плати и си реши проблема .
    Осакатяванията не стават от пълно обрязване .
    Разбира се както всяка операция може да възникнат усложнения.
    И вземи попрочети кой какво е написал .

Цитирай Първоначално написано от casio
    Здравейте момчета мойта операция мина преди месец и половина. Искам да попитам дали някой знае след колко време ще ми се оправи кожата от това набръчкване. Паднаха ми всичките конци, поне тези които стърчаха, в кожата не знам. По ръба точно на кожичката е едно такова набръчкано и изглежда ужасно.
    Не се притеснявай . Ще се оправи .При някои става по-бавно , при някои по-бързо .С течение на времето срезът ще омекне и т.н.
    Обрязването пълно или частично е ?

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Не се притеснявай . Ще се оправи .При някои става по-бавно , при някои по-бързо .С течение на времето срезът ще омекне и т.н.
    Обрязването пълно или частично е ?
    Частично.

Частично.
    При всички случаи срезът остава отдолу и няма никаква причина да се притесняваш .

Няколко фундаментални въпроса:
    1) Според вас някой от лекарите ще се навие ли да ми го обреже докато имам гъби по главата и препуциума? Не е много зле кожата, гъбите са в "овладяно" положение, но просто не мога да ги избия докрай.
    2) Според вас някой от лекарите ще се навие ли да ми го обреже, при положение, че ми е правена операция от къс гем и там, където е бил един от шевовете има топчесто обазувание? Повърхностно е и има по-червен цвят от останалата кожа. Дерматолозите казват, че това било насъбиране на епителна тъкан и ме карат да го мажа с Бионект и Madecassol, но без ефект. Могат да го отрежат с ножката, нали?
    3) Като ме обрежат, дали ще се отърва веднъж завинаги от манатарките, или винаги ще ми е "леко зачервен"?
    По принцип обмислям обрязването, заради лека фимоза, а не заради горните въпроси.

Цитирай Първоначално написано от negative
    Няколко фундаментални въпроса:
    1) Според вас някой от лекарите ще се навие ли да ми го обреже докато имам гъби по главата и препуциума? Не е много зле кожата, гъбите са в "овладяно" положение, но просто не мога да ги избия докрай.
    2) Според вас някой от лекарите ще се навие ли да ми го обреже, при положение, че ми е правена операция от къс гем и там, където е бил един от шевовете има топчесто обазувание? Повърхностно е и има по-червен цвят от останалата кожа. Дерматолозите казват, че това било насъбиране на епителна тъкан и ме карат да го мажа с Бионект и Madecassol, но без ефект. Могат да го отрежат с ножката, нали?
    3) Като ме обрежат, дали ще се отърва веднъж завинаги от манатарките, или винаги ще ми е "леко зачервен"?
    По принцип обмислям обрязването, заради лека фимоза, а не заради горните въпроси.
    И ти като мен си станал за съжаление жертва на някои некадърността на бълг.доктори!
    1.Как са ти се появили тези гъби и защо не си се консултирал с лекар?
    2.След като те прегледат тогава ще стане ясно дали могат да те обрежат.Аз си мисля, че не би трябвало тези гъби и образуванието да са пречка(лично мнение)!
    3.По принцип след обрязването няма повече бактерии,гъби,сиренца,кожи ки и всякакви други мизерийки, става мн по-хигиенично и естетично!Най-добре върви веднага на някой лекар да прецени за какво става дума!

Потърси в нета д-р Милен Кацаров .Той ще може да ти помогне за гъбичките , както и за обрязването .
    След обрязване горните проблеми отпадат - това е само единият плюс.
    Ако не го намериш пиши ми на ЛС за да ти дам координатите .

а операцията при "късо гемче" боли ли? и винаги ли остава онова там нещо малкото като топче на пениса?

Упойките са направени зада притъпяват чувствителността на мястото. Това , че на някой му е останало някакво топче не значи , че и на теб ще ти остане.

Цитирай Първоначално написано от Lyricon
    а операцията при "късо гемче" боли ли? и винаги ли остава онова там нещо малкото като топче на пениса?
    Вземи прочети темата от началото до края...

Ето я тази пъпка, 'дето ви говорех, че е на мястото на единия от шевовете. Батко Доки, как мислиш?

Здравейте отново.Преди 1 2 седмици писах че ще ми правят операция но тя ще се осъществи в тази сряда(пълно обрязване). .На мен доктора ми каза че съм имал бели петънца(това май са гъбички?) и главичката ми е била зачервена.Поради тази причина ми исписа-Триклобактер(разтворче в което се топи пениса)нямаше голям ефект и ми предложи Ломексин-със него ефекта е поразителен след първото мазане.Струва около 8 лв.Така че дано съм помогнал на тези които имат такива бактериики.На мен доктора също ми каза да измеря дължината на пениса си,а на вас?Иначе относно операцията-най-много за чувствителността се притеснявам след нея защото главичката ми е много чувствителна ... за 2ри път казвам

http://img252.imageshack.us/i/chervenatatochka.jpg/

Ето я тази пъпка, 'дето ви говорех, че е на мястото на единия от шевовете. Батко Доки, как мислиш?
    Интересно . Червената точка не е свързана с френулума. Боло ло те ? Възможно е точно на това място да има киста - косъмче да се опитва да излезе . Отиди до уролога , който те е оперирал да те посъветва .
    Преди 10 години ме оперираха от херния и точно на шева се беше появила такава точка , болеше , сърбеше , събираше и гной .С Йодасепт се повлия . Разбира се не предприемай самолечение .
    Иначе - поздравление за обрязването .Оставена ти е и вътрешна кожа , което е добре.

Интересно . Червената точка не е свързана с френулума. Боло ло те ? Възможно е точно на това място да има киста - косъмче да се опитва да излезе . Отиди до уролога , който те е оперирал да те посъветва .
    Преди 10 години ме оперираха от херния и точно на шева се беше появила такава точка , болеше , сърбеше , събираше и гной .С Йодасепт се повлия . Разбира се не предприемай самолечение .
    Иначе - поздравление за обрязването .Оставена ти е и вътрешна кожа , което е добре.
    Ми не, нито сърби, нито боли, просто си е няк'ъв белег. Аз затова питах преди няколко поста дали ще се навият да ми го обрежат над тая точка, 'щото ми писна да я гледам. Щяла да се разнесе... да бе, повече от 4 месеца вече не се е разнесла. И това е след операция от къс гем, която за нещастие се оказва недостатъчна.

Ми не, нито сърби, нито боли, просто си е няк'ъв белег. Аз затова питах преди няколко поста дали ще се навият да ми го обрежат над тая точка, 'щото ми писна да я гледам. Щяла да се разнесе... да бе, повече от 4 месеца вече не се е разнесла. И това е след операция от къс гем, която за нещастие се оказва недостатъчна.
    Според мен би трябвало да се навият, но най-добре върви на лекар и те там ще ти кажат със сигурност...А иначе за операциите от късо гемче преди мисля, че баткодоки беше писал, че в 80-90% от случаите се налага повторна интервенция(пълно обрязване), тъй като мн често то е в комбинация с някаква форма на фимоза(аз съм от тези случаи)!

И аз, определено, съм от тези случаи. Ти имаше ли белег като моя, обаче? В смисъл, след 1-вата операция.
    Само да можех да си излекувам гъбите и сухата кожа.................

И аз, определено, съм от тези случаи. Ти имаше ли белег като моя, обаче? В смисъл, след 1-вата операция.
    Само да можех да си излекувам гъбите и сухата кожа.................
    Нямах такова нещо като при теб.Те тези гъби се появяват,защото кожата е подходяща за образуването на всякави бактерии,микроорганизми и разни такива.След обрязване няма опасност за такива истории.Постоянно си задавам въпроса: защо мъжът е създаден с тази кожа, файда никаква от нея , след като тя създава толкова мн проблеми и неприятности !?!?

Хм!Интересно .На снимката изглежда като облязан . Все пак снимката е малкаи не много ясна . Бях решил , че си минал вече под ножа . Явно съм се объркал.
    Потърси ли Милен Кацаров ? Ако това образувание е нещо , което не е проблемно , ще си замине след операцията заедно с останалата кожа.

Цитирай Първоначално написано от deardevil
    Здравейте отново.Преди 1 2 седмици писах че ще ми правят операция но тя ще се осъществи в тази сряда(пълно обрязване). .На мен доктора ми каза че съм имал бели петънца(това май са гъбички?) и главичката ми е била зачервена.Поради тази причина ми исписа-Триклобактер(разтворче в което се топи пениса)нямаше голям ефект и ми предложи Ломексин-със него ефекта е поразителен след първото мазане.Струва около 8 лв.Така че дано съм помогнал на тези които имат такива бактериики.На мен доктора също ми каза да измеря дължината на пениса си,а на вас?Иначе относно операцията-най-много за чувствителността се притеснявам след нея защото главичката ми е много чувствителна ... за 2ри път казвам

Значи утре е големият ден Успех!
    Мен докторът не ме е карал да меря пениса си, по принцип е добре да се направи такова нещо, но от него, точно преди операцията.
    А за главичката не се притеснявай - в началото ще ти е гадно, но като свикнеш всичко ще е наред.

Здравейте първо!

Значи преди около месец ходих на доктор(проблема беше че при ерекция немога да го забеля,а в покой мога...) Та той ми каза,че всичко е наред просто да правя малко упражнения.. и след месец да дойда пак... Опериран съм като малък от фимоза сега съм на 14... таа искам да попитам дали трябва да се притиснявам... ,че ме е шубе малко

Цитирай Първоначално написано от Blowmyhead
    Здравейте първо!

Значи преди около месец ходих на доктор(проблема беше че при ерекция немога да го забеля,а в покой мога...) Та той ми каза,че всичко е наред просто да правя малко упражнения.. и след месец да дойда пак... Опериран съм като малък от фимоза сега съм на 14... таа искам да попитам дали трябва да се притиснявам... ,че ме е шубе малко
    След като си опериран от фимоза, какъв вид обрязване имаш частично пълно?Мисля, че би трябвало да си с частично и да е станал рецидив, при пълното това няма как да стане...Съветвам те да отидеш при друг доктор, по възможност родителите да са с теб...

а да попитам,аз в покой и аз мога да го забеля,но в ерекция ми е трудно,но успявам (за главичката става дума),а когато го направя при връщане на кожичката не става лесно и трябва или да натисна малко или с 2 ръце,а се образува пръстен от кожа там дето се е набрала под самата главичка,но не е като тея снимки от парафимозата пък и не ме боли при уриниране,нямам проблеми такива като издуване и не прилича на мехур а е просто тази кожа... някакви идеи аз писах на баткодоки дали мога да пратя снимки да види,понеже сега ще ходя на концерта на Мадона и да знам след като се върна дали да ходя на уролог понеже малко ме е срам хах,но той нещо не отговаря,сигурно го няма,така че питам вас,според вас има ли проблем и какъв

Цитирай Първоначално написано от Lyricon
    а да попитам,аз в покой и аз мога да го забеля,но в ерекция ми е трудно,но успявам (за главичката става дума),а когато го направя при връщане на кожичката не става лесно и трябва или да натисна малко или с 2 ръце,а се образува пръстен от кожа там дето се е набрала под самата главичка,но не е като тея снимки от парафимозата пък и не ме боли при уриниране,нямам проблеми такива като издуване и не прилича на мехур а е просто тази кожа... някакви идеи аз писах на баткодоки дали мога да пратя снимки да види,понеже сега ще ходя на концерта на Мадона и да знам след като се върна дали да ходя на уролог понеже малко ме е срам хах,но той нещо не отговаря,сигурно го няма,така че питам вас,според вас има ли проблем и какъв
    Здр!Образуването на кожен пръстен означава, че имаш вродена фимоза, а най-вероятно и дълъг препуциум(мн кожа).затова ти се набира така кожата и трудно се забелва. Върви на лекар в най-близко време!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си