.
Отговор в тема
Страница 82 от 233 ПървиПърви ... 327278798081828384858692132182 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 5802
    Здравейте.Мина вече 1 ден след операцията и съм се подул яко(кожичката зад главичката,там където ми беше гема).Чувствителноста обаче си я има...на другите момчета гледам им минало доста бързо за което малко се притеснявам.Другото което е,доктора след операцията ме превърза що годе стегнато,а аз сега като си я сменях сам неможах да затегна много силно защото имам оток и ме боли.Пак съм се превурзал с марли лейкопласт колкото можах но не е много стегнато и не знам страх ме също дане се скъса някой конец по време на ерекция през ноща.Тази сутрин като се сабудих има кръв но не много една няколко капки по боксерките.

Цитирай Първоначално написано от Ambient
    Само да ви питам също , нормално ли е при уриниране да усещам срязваща болка..Даже неможах да се изпикая като хората...Може ли да има проблем в превръзките , да са повечко стегнати или това е просто нормална реакция след скорошната операция и на другия ден няма да е толкова болезнено уринирането ...?
    Ами нормално е, това е следствие на скорошната операция.Свиква се, до няколко дни всичко ще е ок , вярно, че отначало е доста гадно, ама няма как...

Цитирай Първоначално написано от deardevil
    Здравейте.Мина вече 1 ден след операцията и съм се подул яко(кожичката зад главичката,там където ми беше гема).Чувствителноста обаче си я има...на другите момчета гледам им минало доста бързо за което малко се притеснявам.Другото което е,доктора след операцията ме превърза що годе стегнато,а аз сега като си я сменях сам неможах да затегна много силно защото имам оток и ме боли.Пак съм се превурзал с марли лейкопласт колкото можах но не е много стегнато и не знам страх ме също дане се скъса някой конец по време на ерекция през ноща.Тази сутрин като се сабудих има кръв но не много една няколко капки по боксерките.
    Здр.Нормално е да си подут, все пак вчера са те оперирали.За чувствителността не се притеснявай - при всеки е строго индивидуално.Аз например бях мн зле, имах свръхчувствителност,но се свиква, просто трябва време.Не се притеснявай и за превръзката, че не е стегната, важното е просто отначало да я има.Няма опасност да се скъса конец при ерекция, и аз имах чувството, че това ще стане, но си е нормално опъване на конците.След някой ден е хубаво да почнеш баните със смрадликата.Само трябва да си търпелив!

Е как така боли като пикаеш? Нали операцията е на кожата и няма общо с канала на уретрата? Т'ва сигурно е голям ужас, докато преминеш през възстановяването... който за съжаление ще се наложи да изтърпя и аз.

Цитирай Първоначално написано от negative
    Е как така боли като пикаеш? Нали операцията е на кожата и няма общо с канала на уретрата? Т'ва сигурно е голям ужас, докато преминеш през възстановяването... който за съжаление ще се наложи да изтърпя и аз.
    Ами гадно е, но се свиква за няколко дни.Разбира се при всеки е различно , но хората са казали:"Трай бабо за хубост"!

Днеска махнах превръзкава и по-ужасна гледка не бях виждал..
    Отидох да се изкъпя , НО НЯМА ТАКАВА БОЛКА..НАправо щях да умраааааа и сега седя пред компютъра без гащи , щото от водата ме болеше пък не си представям колко ще ме боли с гащи....Кажете ми , че всичко ще отмине .... Даже на главиччката , дупчицата дето беше се е подула адски много и е направо отвратително...Иде ми да се метна от някой мост

Амбиент, много ти е рано да ходиш без превръзка още - от една страна болката, от друга страна възможността от замърсяване. Все пак на теб ти е 1ви ден след операцията, а и си влязъл да се къпеш. Съветите на всички от форума са по възможност няколко дни да избягваш банята за да не го мокриш, или ако влезеш да имаш нещо, което да ти го пази от струята, нормално е да е болезнено. Ако си сложиш превръзка няма да те боли като си обуеш боксерките, преди превръзката си го топвай в смрадлика, а на превръзката е добре да сложиш лентичка йодасепт. Лекарят ти не ти ли е казал за това?
    Много ти е рано да ходиш без превръзка. Аз лично бях с такава някъде до 18тия ден.

Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Амбиент, много ти е рано да ходиш без превръзка още - от една страна болката, от друга страна възможността от замърсяване. Все пак на теб ти е 1ви ден след операцията, а и си влязъл да се къпеш. Съветите на всички от форума са по възможност няколко дни да избягваш банята за да не го мокриш, или ако влезеш да имаш нещо, което да ти го пази от струята, нормално е да е болезнено. Ако си сложиш превръзка няма да те боли като си обуеш боксерките, преди превръзката си го топвай в смрадлика, а на превръзката е добре да сложиш лентичка йодасепт. Лекарят ти не ти ли е казал за това?
    Много ти е рано да ходиш без превръзка. Аз лично бях с такава някъде до 18тия ден.
    Ами рано му е още...Аз първите няколко дни избягвах да се къпя, а после се къпех с обути боксерки.След къпането правех банята със смрадликата, а и марлята по-лесно падаше така...

Отидох да се изкъпя , НО НЯМА ТАКАВА БОЛКА..НАправо щях да умраааааа и сега седя пред компютъра без гащи , щото от водата ме болеше пък не си представям колко ще ме боли с гащи....Кажете ми , че всичко ще отмине .... Даже на главиччката , дупчицата дето беше се е подула адски много и е направо отвратително...Иде ми да се метна от някой мост
    Спокойно, с всеки изминат ден гледката ще се подобрява, разрови се и намери правилото за "светите седмици".Напълно вярно е то.Ще видиш, че е така!

Цитирай Първоначално написано от xavi
    Спокойно, с всеки изминат ден гледката ще се подобрява, разрови се и намери правилото за "светите седмици".Напълно вярно е то.Ще видиш, че е така!
    Мерси пич , радвам се , че има хора като теб.Оправи дори и малко настроението....Незнам след колко дни ще посмея да се пипам там..Направо е ужасна болката , паренето и някакси не си го представям как след 49 дни ще съм вече наред .А и скоро почваме училищее...само дано съм готов до тогава , да не ходя като каубой..Айде ще следя темата всеки ден и очаквам и някой съвет от batkodoki

Цитирай Първоначално написано от xavi
    Мерси пич , радвам се , че има хора като теб.Оправи дори и малко настроението....Незнам след колко дни ще посмея да се пипам там..Направо е ужасна болката , паренето и някакси не си го представям как след 49 дни ще съм вече наред .А и скоро почваме училищее...само дано съм готов до тогава , да не ходя като каубой..Айде ще следя темата всеки ден и очаквам и някой съвет от batkodoki
    Тук сме , за да си помагаме!Минал съм по този път знам какво е,споделям опита си!

Ето я и теорията, която баткодоки е писал в първите страници:
    "теорията на светите Седмици". т.е :

- до седмия ден - ще мразиш тоя дето те е навил и себе си, ще се окайваш и ще смяташ, че от "ТОВА" пУшка повече не става!

- на 14-я ден ще си играеш вече сам с "ТОВА",

-на 21-я ще си кажеш, "хммммм...бива, бива...."...........................

-на 49-я вече ще си го показал на половината женскополов свят, не без гордост...Wink

Тъкмо я намерих като го прочетох ми стана хубаво горе-долу , но като се замислих имам СВРЪХчувствителност още от малък и сега едва ли тя ще се оправи..Днес по случайност си го докоснах и направо ми идеше да си забия главата в телевизора... Чакам майка ми да се прибере и почвам смрадликата , пък дай боже да ми оправи тая пуста чувствителност...Мерси все пак
    btw четох темата напред и намерих там където ти си писал и видях , че и ти си имал проблеми със чувствителноста , та как се оправи , можеш ли да ми кажеш , моля те

Тъкмо я намерих като го прочетох ми стана хубаво горе-долу , но като се замислих имам СВРЪХчувствителност още от малък и сега едва ли тя ще се оправи..Днес по случайност си го докоснах и направо ми идеше да си забия главата в телевизора... Чакам майка ми да се прибере и почвам смрадликата , пък дай боже да ми оправи тая пуста чувствителност...Мерси все пак
    btw четох темата напред и намерих там където ти си писал и видях , че и ти си имал проблеми със чувствителноста , та как се оправи , можеш ли да ми кажеш , моля те
    Няма начин да не се оправи!И аз бях с уникална свръхчувствителност, не вярвах, че може, но се оправя с времето.Почни смрадликата,ще има голям ефект от нея.Аз правих 26 дни бани с нея(на 4тия ден след операцията ги почнах).Нищо особено не съм правил, то отсамо себе си се оправя, свиква с новата среда и така.Може би само когато стоях седнал или легнал по някой път ей така по-малко си потърквах главичката през гащите, ама нз дали имаше ефект.Времето лекува...

Ами искрено се надявам да се опреви и при мен , въпреки че ми се вижда невъзможно Днес цял ден съм без гащи и се чудя кога ли ще почна да ги слагам , пък камо ли да излизам навън с приятели Айе утре най-вероятно почвам смрадликата и ще ти пиша пак кво - що Мерси много , че ми помагаш , хубаво е да има кой да те ''изслуша'' и да ти помогне дори и с малко , а то е много!

Искаш да кажеш, че те боли главата на пишката, като си я пипнеш с пръст???

Аз да се похваля малко.Моята чувствителност малко е спаднала.Пипах с пръст леко главичката и не осещах нищо повече ме боли в областа на отока отколкото главичката,даже като си сабух гащите видях че се е опряла в тях без въобще да разбера.Единствено ме притеснява това че всеки път когато си сменям превръзката точно под гема кадето ми е подуто,когато махна превръзката и капват по 2 3 капки кръв.Доктора каза да му се обадя ако не спре кървенето до 3 дни.Не знам под какво разбира кървене,може ми е нормално защото имам оток все още

имам проблем - когато ми е спаднал нямам проблем с оголването, оголвам си го нормално, но когато съм в ерекция, и когато си го заголя до края на главичката и ми е сух, чувствам болки, а и не мога да си го заголя до края, смисъл мога само до края на главичката

Един живот, Един отбор, ЕДИН СПАРТАК !

Ценни точки към актива....ХЕЙ, Спартак, ти си шампион! А на Тича ... от слон !

1918 !

И аз малко така.Като е в покои го забелвам без проблем, ама ако е еректирал стигам само до средата и повече просто не иска..Имам леки болки, ама колкото и да опитвам просто не мърда.Един път успях да я забеля в ерекция и то беше под душа..Без болки, без нищо..Ама повече - тцък.Та предполагам имам фимоза?Вие как говорихте с ваш'те за тоя проблем?Смисъл, не мога да им кажа "Ми мамо, тате неска като си бих чекия и видях, че не мога да си го забеля докрай.."

14 съм.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

е, аз като съм в ерекция си го забелвам до края на главичката, имам леки болки, ама кат си лъскам не се чувстват иначе, ако имам фимоза е изключено да говоря с наще

Един живот, Един отбор, ЕДИН СПАРТАК !

Ценни точки към актива....ХЕЙ, Спартак, ти си шампион! А на Тича ... от слон !

1918 !

Не само с пръст , с каквото и да е ме боли адски много

И аз съм така.Само, че не ме боли, ами направо настръхвам целия и се усеща някакво странно усещане, не точно болка..Ама предполагам, че е щото до сега си е свикнал на тъмно и все още свиква с околната среда..

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    И аз съм така.Само, че не ме боли, ами направо настръхвам целия и се усеща някакво странно усещане, не точно болка..Ама предполагам, че е щото до сега си е свикнал на тъмно и все още свиква с околната среда..
    Абе надявам се да е така , че за пръв път ми се ходи на училище...нормално Ама иначе може да си прав , щото първия ден като махнах превръзките без да исках се докоснах и щях направо да си вкарам 1 песница от болки , а днес се докоснах пак случайно и пак ме заболя , но усешането беше малко по-поносимо.Баща ми ми свари смрадлика преди малко и сега чакам да изстине , за да ходя да се ''топна'' и да видя кво ще стане Пък до седмица ако се оправя ще ви черпавам всички със сухи пасти Балкан !

Дано се оправиш

Иначе аз сега се къпах и имам нови данни .В покой го забелвам без никакъв проблем, само при самото забелване в началото щипе за секунда и после отминава..Във ерекция пак пощипна, ама успях да го забеля без големи усилия и без никакви болки..Обаче къто върнах кожичката и видях, че от еректирал е станал в покои xD (явно щото го карам на фантазия и не беше еректирал като хората).Ама зат'ва пък като не е на сухо не мога да го забеля докрай..Стигам до средата и т'ва е..

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Дано се оправиш

Иначе аз сега се къпах и имам нови данни .В покой го забелвам без никакъв проблем, само при самото забелване в началото щипе за секунда и после отминава..Във ерекция пак пощипна, ама успях да го забеля без големи усилия и без никакви болки..Обаче къто върнах кожичката и видях, че от еректирал е станал в покои xD (явно щото го карам на фантазия и не беше еректирал като хората).Ама зат'ва пък като не е на сухо не мога да го забеля докрай..Стигам до средата и т'ва е..
    Браво ! Де да можех и аз така преди , та да не се мъча сега..Пробвай ти така , пък ако продължава да те боли можеби трябва да отидеш на уролог , само за да те прегледа . Вече е ясно , че не ти трябва операция(според мен). Късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си