- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
ами пълно обрязване,тя лекарката каза,че попринцип може и частично,но не ми го препоръчва,понеже можело да има усложнения и пак в крайна сметка да се наложи пълно(общо взето,каквото ми казахте и тука...)Първоначално написано от xavi
Ами според мен най-добре отидете на лекар с баща ти, той ще прецени дали си за операция или не...Първоначално написано от haydutina
Най-вероятно имаш фимоза,но по-леко изразена.Казвай на родителите си и отивай на лекар, за да си оправиш проблема!Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ами радвам се, че преценката ми е била точна!Браво на твоята лекарка за становището й.Няма да имаш никакви грижи след операцията.Ако имаш въпроси към мен - питай с удоволствие бих ти отговорил!Първоначално написано от Lyricon
Добре де , мина се вече бая време от операцията ми и все още ме боли доста главичката.Щипене и т.н..Направо е ужасно , ходя с някакъв панталон и ходя кат робот , та да не ми се допира оная работа в панталона.НАПРАВО е ужасно....В понеделник пак ще ходя до уролога .Той оня ден ми каза , че до ден - два трябва вече да ми мине и да нямам абсолютни никакви проблеми , но.....не е така.Дори немога да се ИЗМИЯ като хората , изглежда ужасно![]()
. Дори от водата ме боли гаднооо....Дайте някви съвети , не е нормално това според мене .....
![]()
Ся като се сетя..Като го мия с вода не усещам абс. нищо по главичката, а като го тръкна или пипна без да искам е ужасно..Що така?
Първоначално написано от eliyiy
Колко време от операцията е минало?Ами явно имаш свръхчувствителност, която не може да отшуми току така за 2-3 дни!За миенето и къпането отначало си е кофти, аз се къпех с боксерките докато не посвикнах.И от водата мн ме болеше.Разбери,просто е нужно време главичката да се приспособи към новата среда!Правиш ли баните със смрадликата и превръзките?Съвсем нормално си е това,просто организма на всеки по различен начин възприема промените.Първоначално написано от Ambient
Защото сигурно имаш свръхчувствителна главичкаПървоначално написано от TykaSePisheNick
оф тази лекарката,при която щях да ходя на операция няма да я има 2 седмици а аз исках преди училище да си я направя операцията,някой от Варна може ли да ми препоръча при кой да отида?
Ми отиди като се върне жената . защо искаш преди училище?Точно сега не вярвам някой да се е разучил . Ще си вземеш 1 месец болнични и си решаваш проблема .Първоначално написано от Lyricon
ХАВИ И НАЙДУТИН , моля ви , когато поствате мнения като реплика да изрязвате ненужните постове и оставяте само този , на който отговаряте.
Ще съм ви благодарен ако коригирате и предишните си постове .
Причината за молбата ми е , че тази тема стана вече много дълга
ами проблемът е,че ходя на уроци,тази година съм 12 клас и предпочитам преди училище,а тя се връща на 14ти и така...Първоначално написано от georgi12
Ами да, ама аз мога да ти кажа, че когато имах гъбична инфекция, ме болеше така от вода. Но и беше доста зачервено и се образуваха няк'ви тънки бели ципи върху зачервеното място. Ambient, как е при теб на цвят?Първоначално написано от xavi
Спокойно бе хора. Няма нужда от месец почивка. Нито дори от 2 седмици. Една седмица ще ви е напълно достатъчна, за да се научите да свикнете с новото чувство на търкане. 2-3 седмици не можете да правите секс, но всичко, повтарям всичко останало може да правите както е било преди. Аз на 10-тият ден бях на стадиона да бягам. Не се вкарвайте в излишни филми![]()
I am now like Judas, done
Ashamed of what I've become
Fear of life I wear as a ring
To bask in your favor, I will kill the king.
Според мен се оперирай сега,защото 12ти клас наистина е мн натоварен и няма да имаш време за този толкова важен проблем!Аз сега завърших и 1вата ми операция за късо гемче си я направих зимната ваканция, а пълното обрязване след матурите,защото все нямаше кога...Та избора си е твой!Първоначално написано от Lyricon
Хави не правя баните със смрадлика.А за какви превръзки говориш??Я кажи малко по-подробно , моля те.....Искам да съм ОК за училище....
Добре де, за тези бани нз колко страници са изписани,че е хубаво да се правят...От аптеката си купуваш смрадлика отзад има упътване,приготвяш рецептата за вагинални промивки! И как за какви превръзки?Само не ми казвай, че веднага след като си махнал следоперативната превръзка си тръгнал гол?!?!Превръзката от доктора я свалих на 4тия ден.Аз си правех превръзки от сухи марли,това в продължение на 16 дни.Веднъж дневно ги сменях.Правят се с цел да не се нарянва още оперираното мястои да може главичката по-лесно да свиква с новата среда!Първоначално написано от Ambient
Добре за смрадликата , но за превръзките......Доктора ми каза ''падат днеска превръзките падат , ако не утре'' демек да ги махна ии аз на другия ден си ги махнах...Значи ще почвам освен пак ...Надявам се да свърши работа..Първоначално написано от xavi
Оф..Днеска успях да си го забеля в ерекция, но не знам що все имам чувството, че имам парафимоза..Не мога да си върна кожичката лесно и почвам да си въобразявам, че главичката ми посинява..Като го забеля изпитвам съвсем малки болки и да питам - нормално ли е върха на главичката, зад които минава кожичката като се забели да е червен?
А защо от вода нищо не усещам?Не трябва ли да ме боли при всеки допир?Първоначално написано от xavi
ПП:не е точно болка, ама е гадно..
Първоначално написано от eliyiy
Може би не ти е мн голяма свръхчувствителността,но я има...Първоначално написано от TykaSePisheNick
При всеки е различно - едни са по-чувствителни , други не . Аз носих само един ден и за съжаление от нея получих голяма следоперативна рама .Вече всичко е ок. Превръзки носих само 4 дни и то когато излизам , защото зад короната беше по-чувствително .Първоначално написано от xavi
Добре , аз само 1 ден носих тези превръзки и това е . Мисля , че съм свикнал вече със средата , но болката си остава!Най-вероятно ще се влача на училище със Превръзки(гадно а?)...Ако знаете за някви мазила или нещо такова казвайте..Доктора също ми каза да нося по-тясно белъо , но не мисля , че ще изтърпя скапаната болка(то е нещо като парене)...Бтв операцията ми я направиха в четвъртък , миналата седмица , демек преди 6 дни..Помагайте , че ще полудея.Първоначално написано от georgi12
![]()
![]()
все още си много пресен зада имаш промяна , която да е видима .
Потърпи малко .До 20-ят ден положението започва ад става розово.
Сам опитвай безопасни неща , които ще те облекчават.
Ее то не може за 6 дни всичко да е ок!За тази болка не се притеснявай, ами започвай процедурите със смрадликата.Мазила и тем подобни могат да ти навредят според мен.Просто е нужно време, а и мисля, че до 15.09 би трябвало всичко да е наред!Първоначално написано от Ambient