.
Отговор в тема
Страница 88 от 233 ПървиПърви ... 387884858687888990919298138188 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 176 до 2 200 от общо 5802
    Първана снимка е в ерекция - няма никакво късо гемче . Ясно се вижда и бразда между главичката и гънката на кожата . При късо гемче такава бразда просто НЯМА .

Здравйте както ви казах вече минаха 25 дена от операцията , правиха ми пластика (тоест не е сюнет).Та вече не виждам конци.В началото беше доста отекла кожата , сега е поспаднало.Казаха ми 20-25 ден за пробвам да забеля.Пробвах леко но усетих стягане.Още прекалено рано ли е или?
    Нали ви казах още има лек оток, незнам...
    Ако тази операция се окаже безполезна бих искал да ми обясните за обрязването какви са минусите и плюсовете, дали може да има някакви усложнения или със обрязването се слага край на фимозата ?

мен пък ми насрочиха операция за петък (11ти) и се надявам до 15ти да мога да си ходя нормално ама малко се съмнявам лекарката ми каза,че ще е с пълна упойка,което ме учуди,но както и да е,така поне нищо няма да знам какво става.Също така попитах какво ще прави и с гемчето,понеже ми се струва малко късо и тя каза,че с операцията и това ще се оправи,дано... и айде после след операцията ще ви пиша пак да ви кажа как е положението

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Lyricon
    мен пък ми насрочиха операция за петък (11ти) и се надявам до 15ти да мога да си ходя нормално ама малко се съмнявам лекарката ми каза,че ще е с пълна упойка,което ме учуди,но както и да е,така поне нищо няма да знам какво става.Също така попитах какво ще прави и с гемчето,понеже ми се струва малко късо и тя каза,че с операцията и това ще се оправи,дано... и айде после след операцията ще ви пиша пак да ви кажа как е положението
    абе аз не мога да разбера,защо слагат тези пълни упойки ,в кой век сме вече.значи аз като ходих преди на зъболекар и като бодна една инжекция около венеца -ужас.нали местна упойка.а онзи ден ходих и той вика,ще слагам упойка.аз изтръпнах и се хванах за стола.а то какв осе оказа-вече има нови технологии.аз даже не усетих и кво ми прави,но нещо уж натискаше венеца с нещо уж е вкарвал,но не усетих нищо да ми прави.и за такава операция пълна упойка...на мен ми е странно

да и аз се изненадах като ми каза,а за пълна упойка знам,че може и с гас...дано да е такава,а имате ли идея дали до 15ти ще мога да вървя нормално и до колко дена ще мога да си играя баскетбол като хората без да се притеснявам

Ами аз мисля че ще можеш да ходиш,аз на 2рия ден бях навън.Просто ще трябва да се превържеш добре за да е фиксиран члена(да не се мота наляво,надясно)+ това си купи едни по-стегнати боксерки или слипове допълнително да оплътняват.

мерси за съвета ,а дали знаете за пълната упойка напълно здрав ли трябва да съм понеже малко подсмърчам и не знам дали това ще е проблем

Цитирай Първоначално написано от Lyricon
    мерси за съвета ,а дали знаете за пълната упойка напълно здрав ли трябва да съм понеже малко подсмърчам и не знам дали това ще е проблем
    За каквато и да е операция трябва да си здрав,
    като отидеш н а место ще ти кажат ставаш ли или не ставаш .

Не ти трябват много стегнати боксерки
    Нормално стегнати вършат работа . Като тръгваш да излизаш слагай просто марля , захваната с бинт или лейкопласт , но в никакъв случай не стягай .Стяга се само след операзията .

Цитирай Първоначално написано от cvetomir4o
    Здравйте както ви казах вече минаха 25 дена от операцията , правиха ми пластика (тоест не е сюнет).Та вече не виждам конци.В началото беше доста отекла кожата , сега е поспаднало.Казаха ми 20-25 ден за пробвам да забеля.Пробвах леко но усетих стягане.Още прекалено рано ли е или?
    Ако тази операция се окаже безполезна бих искал да ми обясните за обрязването какви са минусите и плюсовете, дали може да има някакви усложнения или със обрязването се слага край на фимозата ?
    Не знам пич , нямам идея защо не можеш да го забелиш . Може и да е рецидив - да е станало по-кофти
    разходи се до лекаря , който те е цепнал и той вече ще те ориентира .
    Сюнет се прави на момченца от мюсюлмански произход - това е ритуал , който няма по принцип нищо общо с обрязването по медицински причини и по желание .
    В последно време повечето от родителите предпочитат да заведат синовете си в близката болница , за да бъде извършена манипулацията . В родопско сюнета се извършва от сюнетчия , специално обучен . На момчето се дава обезболяващо , но без упойка
    при нас е малко по-друго .
    За минусите и плюсовете - за мен минуси няма . След обрязване фимоза няма и не може да има . Може след частично обрязване , защото там остава кожа .
    Като всяка операция може да има усложнения .
    Лично аз имах две , които вече са малък спомен. Смея да твърдя , че и за двете спомогнах от небрежност .
    Стискам палци всичко да е ок .
    Един въпрос - значи ли , че не си го почиствал от вътре 25 дена ?

Цитирай Първоначално написано от FlexType
    Нормално ли е в покой , главичката да си е покрита изцяло, а при възбудено състояние да се забелва САМА до половината, и после аз да си я забеля до "короната,венеца, или до ръба на главичката" БЕЗ БОЛКА !!! Това фимоза ли е ?
    Някои ще може ли да отговори на този въпрос моля.

Не е фимоза .
    Къс препуциум , или къса кожичка . Не е никакъв проблем
    не се счита и за заболяване , както е фимозата например.

Цитирай Първоначално написано от Revoa
    Цитирай Първоначално написано от FlexType
    Нормално ли е в покой , главичката да си е покрита изцяло, а при възбудено състояние да се забелва САМА до половината, и после аз да си я забеля до "короната,венеца, или до ръба на главичката" БЕЗ БОЛКА !!! Това фимоза ли е ?
    Някои ще може ли да отговори на този въпрос моля.
    Добре де , след толкова писано сам трябва да определиш дали имаш или не.Според това , което си написал според мен нямаш фимоза.Но ако искаш за по-сигурно отскочи до доктор , не е много трудно.

И аз мисля,че може и да е станал рецидив.Най-добре отиди при лекаря,който те е оперирал,за да те види! Фимозата се лекува само чрез пълно обрязване веднъж завинаги(ако е до 12-13 год. може и с разни мазила,но не винаги!).Тези пластики,частични и др.според мен не са мн ефективни и в повечето случаи водят до нова интервенция...И аз напълно съм съгласен с georgi12 и мисля, че пълното обрязване има само позитиви!

За снимките на marqnz - на мен не ми прилича на къс гем, макар че не съм имал и не мога да съм сигурен. Повече ми прилича на фимоза в лека форма, ти казва, че има опъване, но не ти пречи и забелваш без проблем дори от само себе си при ерекция. Тогава остава само проблемът с чувствителността.

cvetomir4o, може би не можеш да забелиш заради лекия оток, който още имаш, не знам, може пък и вече да трябва да можеш, отиди при лекаря си.

Lyricon, въпреки превръзките и закрепването на пишока в боксерките не знам дали ще можеш да ходиш нормално, все ще го има този дискомфорт поне първата седмица, а като почнеш да ходиш без превръзка ще е още по-гадно. Така че не знам след колко време ще ходиш нормално и ще играеш баскет, на мен ми трябваха около 2 седмици да посвикна и пак не бях на 100 %, но при всеки е различно. Според мен също не трябва да ти правят операцията с пълна упойка, ако решиш може да настояваш и да ги накараш да го променят, ти си знаеш. Успех!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Не е фимоза .
    Къс препуциум , или къса кожичка . Не е никакъв проблем
    не се счита и за заболяване , както е фимозата например.
    Може да се каже... аз също съм с по къс кожляк даже една госпожица ме пита да не съм обрязан ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от xavi
    И аз мисля,че може и да е станал рецидив.Най-добре отиди при лекаря,който те е оперирал,за да те види! Фимозата се лекува само чрез пълно обрязване веднъж завинаги(ако е до 12-13 год. може и с разни мазила,но не винаги!).Тези пластики,частични и др.според мен не са мн ефективни и в повечето случаи водят до нова интервенция...И аз напълно съм съгласен с georgi12 и мисля, че пълното обрязване има само позитиви!

А защо като си бутна главичката ме боли ?

Незнам пич , но според мен ше трябва наново всичко.Мен преди около 2 седмици ми направиха операцията , конците още не са паднали , но главичката засега ми е забелена постоянно.Все още изпитвам гадни болки , ноо почвам да свиквам.Допитай се до уролога си , не питай тук.

За успокоение на тези който се притесняват,кога ще им паднат конците.Пьрвите ми конци паднаха на 18 ден,а последните на 40ден.Няма нищо претиснително,на всеки падат различно.топиш в Смрадлика и това е,чакаш.Успехи на всички.

Преди операцията,ако си имал свръхчувствителност може и от това да е,но най-добре върви при доктора,който те е оперирал!

Цитирай Първоначално написано от xavi
    Преди операцията,ако си имал свръхчувствителност може и от това да е,но най-добре върви при доктора,който те е оперирал!
    Преди операцията пак ме болеше.Но баща ми каза че е нормално при положение че цял живот главичката е била покрита. Всичко отшумява , грешката ми беше че не се обрязах.

Преди операцията пак ме болеше.Но баща ми каза че е нормално при положение че цял живот главичката е била покрита. Всичко отшумява , грешката ми беше че не се обрязах.
    Това е хубаво,че всичко отшумява, но наистина е било по-добре да ти направят пълно,ама айде "всяко зло за добро!"

Чужденците казват - "Да имам на Ганьо вторият акъл!"

На мен доктора днес ми махна конците само един остана защото не му се виждал края хубаво и не искаше да човърка,каза ако се покаже да отида при енго да го махне ако не той ще се разгради за 2 седмици.Каза също така че може да се къпя от утре.

Цитирай Първоначално написано от deardevil
    На мен доктора днес ми махна конците само един остана защото не му се виждал края хубаво и не искаше да човърка,каза ако се покаже да отида при енго да го махне ако не той ще се разгради за 2 седмици.Каза също така че може да се къпя от утре.
    Е как така ще ходиш той да ти махна конците?Мисля,че всички конци,които се използват в днешно време се резорбират сами и няма нужда от намеса!

Зависи. В някои случаи слагат и такива, които не се разграждат сами, но в случая не е така. Явно лекарят е преценил, че вече са си свършили работата и няма нужда да стоят повече. От друга страна ако мине повече време (примерно месец и повече) без да паднат вече повече вредят отколкото помагат и е добре да ги махне лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си