.
Отговор в тема
Страница 90 от 233 ПървиПърви ... 4080868788899091929394100140190 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 5802
    ако в ерекция мога да забеля главичката до половината, а не цялата, това фимоза ли е? Имам чувството, че главичката е по-голяма от колкото трябва (6-7 см) и затова не мога да я забеля цялата. почти на 16 съм.

Да, фимоза е.

peshost, мисля, че е дълга кожа.

deardevil, щом още не ти е минал отокът и те боли и еякулацията ти се струва странна, мисля, че трябва да мине още време, все пак при всеки е различно. Ако мине повече от месец е добре да се консултираш с хирурга си, но пак не е причина за голямо притеснение, всичко ще се оправи. От друга страна може тази еякулация да се дължи на по-леката стимулация когато мастурбираш, все пак го правиш много внимателно и не стимулираш главичката, затова самото изпразване е "по-леко".

lolo34, отиди на лекар да те види, да ти изпише нещо за чувствителността и евентуално да ти се направи операция за късо гемче, щом казваш, че имаш. За чувствителността може и са м да си помогнеш - мастурбирай с повече смазка, така главичката ти трябва постепенно да свикне с леко триене и да спре да те боли. Да не би да си забелваш много рядко главичката и затова да не може да свикне с външната среда?

четох в нета, че имало няколко степени на фимоза. Аз спокойно забелвам главичката почти до край без абсолютно никаква болка. Но като че ли кожата е повече от колкото трябва. Пишката ми не е от големите... 12-13 см.. така че нормално ли е ако ти е по-малък да не се забелва напълно?

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Ambient
    Добре баткодоки , тъй като не получих абсолютно никакъв отговор от теб и ще попитам още веднъж , в случай , че не си видял.Проблема ми е следния - на 27 ми направиха операцията и до сега всичко ОК , зараства си и т.н.. Болката върху главичката почти изчезна , само при триенето е гадно , но се свиква.Проблема ми е друг и доста по-гаден , уретрата(или както се нарича) ми е доста възпалена , зачервила се е и ме боли адски много при най-минималния допир.Също така имам проблеми с уриниране заради това.... Доктора ми каза риванол , нооо без резултат.Правя бани със Лайка , пак без резултат.Казвай моля те какво да прая , на 15 съм на училище , а КАК да отида ?!?Искрено очаквам огтовор , дори и 1 изречение , но отговор. Благодаря предварително.
    п.п. на 16 съм .
    здр

проблема вероятно е отшумял?

проблеми и въпроси към момента?

Цитирай Първоначално написано от batkodoki

здр

проблема вероятно е отшумял?

проблеми и въпроси към момента?
    Всъщност за моя радост почти да.Най-накрая (преди 1 седмица) се престраших да си турна гащите ии всичко беше ок.Щом ги сложих след 2 мин вече бях на улицата . И на проблема - преди да си сложа гащите , там уретрата беше доста подута , червена и т.н. , но след като се прибрах се беше ''смачкала'' или ддз , всякаш почти не съм имал проблем.И сега вече след 1 седмица проблема е почти отшумял и надявам се след още малко време изобщо няма да го има . Тъй като преди да си сложа гащите увивам главичката в малка марла , за да няма много триене , вчера-днес ми беше паднала марлата и си ходих спокойно с открита главичка без проблеми Имаше известен дискомфорт , но предполагам той ще отшуми.Благодаря ти все пак за доста късния отговор Благодаря на всички в този сайт , които са ми помогнали по някакъв начин и пожелавам успех на всички , които са или ще минат по моя път.Ще помагам с каквото мога и така

проблем моля помагайте !! моля! много съм притеснен!

Благодаря за съвета ,но все пак ми е неодобно да говоря с наще да ме заведат на лекар, така че има ли друга възможност?? Четох в интернет че ако маструбирам по-често гемчето ми ще се уголеми ?? Това истина ли е ??? отговорете бързо моляяяя!!!!

Няма да се уголеми гемчето, най-много да се скъса от зор и да стане по-зле. Така можеш да придобиеш и фимоза, ако не зарастне както трябва след някоя такава рана. Удобно, неудобно - ще говориш с вашите и ще си решиш проблема докато е време за да не съжаляваш после

Re: проблем моля помагайте !! моля! много съм притеснен!

Цитирай Първоначално написано от lolo34
    Благодаря за съвета ,но все пак ми е неодобно да говоря с наще да ме заведат на лекар, така че има ли друга възможност?? Четох в интернет че ако маструбирам по-често гемчето ми ще се уголеми ?? Това истина ли е ??? отговорете бързо моляяяя!!!!
    хайдутин1 ти го каза, няма от какво да се притесняваш,казваш на вашите, за да може да ползваш пишката со по пердназначение и така!Няма нищо срамно,напред и горе главата!

Приятел по-добре кажи защото те ти мислят само най-доброто,което означава че ще ти потърсят добър лекар,а не някой некадърник.Просто разбери,че това е една нормална част от човешкия организъм.На мен майка ми знае,сестра ми,баща ми,баба ми,приятеля на сестра и по-близките ми приятели и въобще не ме е*е ,така че давай смело !

Не се притеснявайте да говорите с родителите си!

Добре хора, разбрах че нчма друг начин освен да кажа на наще , обаче много ме е срам! Като кажа на баща ми , после и майка ми ще разбере и оттам абсолютно всички !! Има и друг проблем страх ме е да не се окаже фимоза ! и да се окаже че трчбва да ме обрежат .. Скоро ще се наложи да правя секс а няма да мога заради този проблем!!!

Кажи му така:"абе татко забелязах че когато си почиствам главичката под душа трудно си я забелвам и си мисля че това е проблем"Ако каже-"от кога е?"казваш ми (казваш от колко време ти е) и си измисляш мислех че не е е проблем ала бала и готово какво толкова има?Действай момче за да ти се маха от главата!

ок ! Но ако кажа така на майка ми или на баща ми всички ще разберат ! даже причтелите ми !! и ще стане ужас ! моля давайте съвети как да действам

Re: проблем моля помагайте !! моля! много съм притеснен!

Цитирай Първоначално написано от lolo34
    ок ! Но ако кажа така на майка ми или на баща ми всички ще разберат ! даже причтелите ми !! и ще стане ужас ! моля давайте съвети как да действам
    Абе момче,майка ти и баща ти са ти родители и ти мислят доброто!Няма да тръгнат да разправят наляво-надясно за това...Кажи им час по-скоро,за да не стане по-лошо!

Така е. Дори да изглеждат много приказливи и да си останал с впечатлението че обичат да разпространяват клюки - случаят е различен, едва ли ще тръгнат да казват на всички "момчето ми има проблем с пишката". Страх те е да не се окаже фимоза и затова отлагаш, а в същото време искаш да си решиш проблема. Е, как става тая работа?

Здравейте на всички и аз имам проблем . При нормално състояние си забелвам нормално главичката , в еректирало състояние се показва само малка част от нея , невъзможно ми е да я изкарам цялата . Преди доста време ходихме на лекар за този мой проблем но лекарят каза ,че било нормално да не се плаша . Така и си остана , сега вече съм на 19 . На всичкото отгоре не съм и много надарен, и ме е много срам да отида на лекар . Най-добре ще е да потърся уролог сам без знанието на майка ми и баща ми и да се оперирам . Кажете колко време ви държаха в болница след операцията ?

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Revoa
    Цитирай Първоначално написано от FlexType
    Нормално ли е в покой , главичката да си е покрита изцяло, а при възбудено състояние да се забелва САМА до половината, и после аз да си я забеля до "короната,венеца, или до ръба на главичката" БЕЗ БОЛКА !!! Това фимоза ли е ?
    Някои ще може ли да отговори на този въпрос моля.
    мгхмм...очевидно и след 150 страници емпирична конкретика пак е трудно да разберете: ВСЕКИ СЛУЧАЙ (освен крайните такива в манифестацията си) Е СТРОГОГО ИНДИВИДУАЛЕН, което произтича от уникалността на анатомичните особености на всеки пенис - дължина, обем, форма, кривини.... повърхностна венозна мрежа... дължина, обем и еластични способности на препуциума съотнесени към обема на гланса в ерекция...статус на лигавицата на гланса и на вътрешният лист на препуциума .....физиологична годност....сетивни усещания...психически нагласи и отражения на биологичните реалии......etc....etc.......

в модерното схващане касаещо диагностицирането на Фимозата и свързаните състояния има само най-общи принципи, но Медицината все пак НЕ Е точна наука и в нея вариациите са неизброими и многообразни както и самият Живот.

на ТАКА формулираният "на книга" въпрос зададен от "FlexType" отговорът "на книга" би бил:
    "очевидно класическа Фимоза ти нямаш, а наличното ти състояние щом не ти създава усетим дискомфорт и/или болка и смущение (физическо или психическо) препятстващи пълноценното използване на пениса по предназначението Му - все едно какво е медицинското наименование на това състояние - ти проблем НЯМАШ!
    истинският Проблем е налице тогава и само тогава, когато има И функционално смущение, което освен половата активност смущава много значимо и вътрешният живот на момчето!"

подхождайки лековато, целево и едностранно без особени усилия можем да "намерим Фимоза" в много висок процент от подрастващите момчета - при това можем да я обосновем с перфектна клинична логика - което е и извор на добилото в световен мащаб явление на хипердиагностика на Фимоза и прилагането на скъпоструващо, но не нужно в много случаи хирургично лечение.
    не казван нищо нито ново нито неизвестно за широката общественост.

смисълът на цялото това писане е в това пак да чуете моят глас, който казва нещо много просто : ОБРЯЗВАНЕТО, а и всяка хирургична интервенция е радикална и последна мярка С Л Е Д като са изчерпани всички други възможности за възстановяване на функционалните възможности на пениса в цялата му многофункционална палитра!

не приемайте написаното като укор към Момчетата, които тук харчат ресурс от време и нерви за да обясняват на "следващите ги по сходство" кое какво е и за какво то служи, опирайки се на собственият си позитивен опит!
    напротив - хвала и поклон Тям!!!
    (с Тях май е време отделна тема или клуб да направим ли, що ли...)

и за да бъде филмът "нормален" т.е. с пълен обрат: знаете ли какво е "диалектика" във философски аспект?
    точно за момчето с ник "FlexType" ползвано като носител на питането имам ясен спомен, че всъщност се касаеше за много добре изразена релативна Фимоза, отчетливо видима на публикуваните картинки след ред условности и безкрайно губене на време, което шикалкавене реши и отеглянето ми от случая, но пук никак даже и не прозираше като такава при вербалните самоописания, които трябва да сте прочели в началото на този пост.

[искрено и дълбоко се надявам "FlexType" да е решил проблема!]

диалектика!

batkodoki, бих искал да се обърна към Вас. Значи, пенисът ми е от малките (11-12 см) и немога да забеля на 100% главичката. До половината без болка, нататък немога. При по-малките пениси пак ли би следвало да мога да забелвам цялата главичка? Защото като гледам главичката ми е 50% от пениса ..

Град
    софия
    хора,говорете с родителите си без да му мислите много.аз съм на 30 години и таих моя проблем като ме беше срам като Вас,ако знаете колко е глупаво това ,като чета вашите колебания сте ми адски странни,но и аз съм бил като вас.но разберете-най голямата грешка е да не споделяте такива неща с родителите си!Родителя е точно този от който най малко трябва да се срамувате и който ще ви разбере.като им споделите ще се почувствате адски добре повярвайте ми.една от най големите грешки беше точно това-че не казах на нашите.моля Ви не повтаряйте моите грешки

Цитирай Първоначално написано от getopa
    Здравейте на всички и аз имам проблем . При нормално състояние си забелвам нормално главичката , в еректирало състояние се показва само малка част от нея , невъзможно ми е да я изкарам цялата . Преди доста време ходихме на лекар за този мой проблем но лекарят каза ,че било нормално да не се плаша . Така и си остана , сега вече съм на 19 . На всичкото отгоре не съм и много надарен, и ме е много срам да отида на лекар . Най-добре ще е да потърся уролог сам без знанието на майка ми и баща ми и да се оперирам . Кажете колко време ви държаха в болница след операцията ?
    Трудно ще е да се оперираш без вашите да разберат, според мен няма и смисъл. Кажи им, а пък ти пак си ходи при уролога да се разберете за операцията, защото явно имаш фимоза, за която по-рано "умните и загрижени" лекари не са си мръднали пръста.
    При всеки е различно за престоя, лекарят ще ти каже колко време да стоиш. Аз лично бях там 2 часа след операцията, макар да можех да си тръгна и след 1.
    Аз също съм на 19 и операцията си я правих през март, ако имаш време разгледай моите коментари по темата - мисля, че ще са ти от полза. Успех!

asddafsad, пак би трябвало да си я забелваш без проблем, големината е без значение според мен.
    marqnz е много прав като ви призовава да споделяте от рано с родителите си - няма какво да губите, а ако не го направите навреме после ще съжалявате.

Здравейте отново на всички . Казват ,че животът учи на много неща . Днес получих поредния урок - разбрах ,че родителите са тези ,които наистина мислят най-доброто за децата си . Крия проблемът с фимозата си от години , стигнах дори и до лекарства . Днес събрах сили и казах на майка . Получих само и единствено подкрепа .Беше ми супер лесно, а в момента се чувствам като нов човек . Момчета споделяйте с родителите си , убедих се ,че няма нищо трудно в това да споделиш ,че имаш проблем с половата с-ма . Операцията ще си я направя след като се настаня , тъй като ще живея в нов град и ново жилище ...Сега събирам информация за добри лекари уролози ...

въпрос

Здравейте,
    Препоръчайте ми добър уролог във Варна.

Благодаря Ви предварително!

Поздрави!

Събирам смелост

Тея дни -тая, другата, по-другата седмица- мисля да кажя на майка....ама немога да събера смелост :X и колко време след това неможеш да мастурбираш, щото знам, че когато неможеш нещо ще го искаш най-много.И ако ти стани от неволно видяна голотия боли ли?И последен въпрос задължително ли е резултата от операцията да е обрязън пенис или може и да се размине?Че си падам националист, знам че е глупаво да си мисля, че като си обрязън си турчин ама.....

А и друго предпочитам уролога ми да е жена :X и ще се наложи ли да ми го гледа в еректирало състояние, ще го бара ли и други такива?Малко съм притеснителен защото още не е огрявал дамски очи :X

Град
    софия
    naiven, относно казването на родителите-виж по -нагоре колегата getopa , който също имаше колебания ,но след като е казал на майка си какво споделя.ще се почувстваш адски добре,повярвай ми.това е майка ти,която те е родила и гледала и която не спира да мисли за тебе.И аз съм минал по този път.Относно това ,че си националист-мисля ,че тук в темата пишеше за това,даже май в началото.не мисля ,че това да си българин емблемата е да не си обрязан-смешно е.Не търси символите да изразяват твоя национализъм,хората винаги търсят символики ,за да се самоопределят, което за мен лично е наивно.Няма да нося червено напирмер, защото съм от Левски.Значи понеже ЦСКА са в червен екип и за мене червения цвят не съществува.Но е нормално така да възприемаш нещата -на тази възраст.
    Относно това ,че не си го показвал сега.и аз бях така,това пак е нормално да се притесняваш.но като го покажеш един два пъти,вече няма и да ти прави впечатлениепред мъж ли ,пред жена ли-няма значениевъобще при теб ,както при всички разбира се е притеснението.То се преодолява ,като стиснеш зъби и се престрашиш и веднага след това разбираш,колко е глупаво било притесненеито ти
    Относно въпросите ти касаещи медициннските аспекти,нека каже някой компетентен все пак тук

Град
    софия

Re: въпрос

Цитирай Първоначално написано от tttttttttt
    Здравейте,
    Препоръчайте ми добър уролог във Варна.

Благодаря Ви предварително!

Поздрави!
    не съм от Варна и не знам ,какъв е твоя проблем,но ще си позволя да те посъветвам да посетиш поне няколко уролога.Аз например едно време като ходих при специалисти-единия ми каза ,че съм за обрязване ,а пък друг ми каза ,че това е абсурдно.при това бяха и двамата уж големи имена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си