.
Отговор в тема
Страница 93 от 233 ПървиПърви ... 4383899091929394959697103143193 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 301 до 2 325 от общо 5802
    Не е задължително да е с частично обрязване, все пак при ерекция му е напълно забелен. Сигурно просто има повече кожа и не са му взели максимално.
    За съветите - стой си у вас и не шавай много, превръзка носи за момента постоянно, като ти позарастне може да носиш само като излизаш примерно, за да не ти е гадно като крачиш навън в началото. Аз поне така правих.

След като в покой кожа покрива част от главичката , значи е частично.

а бе Batkodoki тук ли е защото съм му писал сиг от 5 дни а не ми отговаря А иначе някой от вас има ли представа как се маха делтовиден гем .Чрез удължаване на гема или премахването му. А и ако утре ида до личната за какъв вид лекар трябва да потърся направление

Не знам как се поправя делтовиден гем, сигурно се отстранява, така или иначе трябва да си вземеш направление за уролог или андролог.
    Георги12, познавам човек, на когото са направили пълно обрязване и въпреки това в спокойно състояние част от главичката му е покрита от малко кожа, не че ръба на кожата пак е пред короната, просто някак се "набира", все едно се обръща чорап ако ме разбираш. Ръбът на кожата стига до преди коронката и обрязването пак е пълно.

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от lupi
    а бе Batkodoki тук ли е защото съм му писал сиг от 5 дни а не ми отговаря А иначе някой от вас има ли представа как се маха делтовиден гем .Чрез удължаване на гема или премахването му. А и ако утре ида до личната за какъв вид лекар трябва да потърся направление
    batkodoki влиза ,но не знам кога ще ти отговори,защото е доста затрупан предполагам.на мен лично не ми е отговарял от повече от месец и половина

Колеги и аз съм обрязан така.В смисъл в покой кожичката ми не е испъната,ами се събира лекичко на ръба на коронката,но не я покрива,просто се събира на ръбчето.Чудех се дали е частично или пълно.В ерекция си е забелен до край.Мисля че съм с един вид пълно?Всъщност не ме е грижа много защото се чувствам добре

здр. от мен, като се оперираш от късо гемче , премахватго напълноли или ти го удължават по някакъв начин (като ти го махнат напълно не си ОБРЯЗАН напълно нали )??? . Ако може някой да даде или да качи някоя снимка на премахнат гем ( в ерекция)

Щото и аз имам късо гемче, когато го забеля(в ерекция) кожичката която стои върху главичката се подгъва точно под коронката на главичката, и ако го напъна малко повече ме боли . Гемчето става някво бяло ....

Админ12, за гемчето - може и по двата начина, да ти го премахнат или да ти го удължат (пластика), мисля, че по-сполучливо е премахването, но не съм сигурен. Махането на гемчето и обрязването са две различни неща, разбира се, може само да ти го махнат и да не ти пипат кожата, стига проблемът да е само гема.
    g0sheto94, малко е странно, че докторът те кара да стоиш с една и съща превръзка няколко дни, по принцип е добре да се сменят примерно 2 пъти на ден и то с промивки от съображения за сигурност. На тренировки можеш да отидеш когато се почувстваш готов за това. Колкото и да ти се иска за сега е добре да не си "чешеш крастата" пак от съображения за сигурност. Аз лично го направих на 20-тия ден след операцията.

Браво на Батко Доки,Хайдутин1,всички други който постоянно сьветват и споделят с останалите който имат нужда от сьвет.Моята операция беше преди 3 месеца.Напьлно се вьстанових на втория месец.На 40 години сьм,с придобита фимоза.махнаха ми и гемчето.Според мен е по добре да го няма.Ами всичко е по добре,само плюсове.Мацките много се кефят на гола глава.изглежда и по голяма.Ако мога да помогна на някой ,с удоволствие.Следя редовно форума.Успехи на всички.А тези който ги е страх,няма защо.Действайте.

haidutin1 , мерси задължен съм ти

Цитирай Първоначално написано от deardevil
    Колеги и аз съм обрязан така.В смисъл в покой кожичката ми не е испъната,ами се събира лекичко на ръба на коронката,но не я покрива,просто се събира на ръбчето.Чудех се дали е частично или пълно.В ерекция си е забелен до край.Мисля че съм с един вид пълно?Всъщност не ме е грижа много защото се чувствам добре
    Когатосе събира малко зад коронката е пълно , но когато покрива част от главичката си е частично.

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Цитирай Първоначално написано от deardevil
    Когатосе събира малко зад коронката е пълно , но когато покрива част от главичката си е частично.
    Здравейте!
    Мисля си, че е крайно време и аз да се намеся!
    За тези от вас, които са тук в този форум отдавна съм познат, защото преди почти 8 месеца бях редовно тук- и аз минах по пътя от който на повечето от вас им предстои да минат.
    На 17-ти март тази година ми направиха пълно циркумцизио или пълно обрязване. Причината за това беше придобита фимоза. Придобита фимоза може да се получи по няколко начина, но най-често причина за това са възпаление, травма (скъсване на гемчето) или раничка на препуциума. За тези от вас, които спорят, че има придобита фимоза ще разясня подробно как се получи при мен:
    Придобитата фимоза при мен се получи главно от незнание и глупост. Незнам какво ми стана, но започнах да мия главичката на пишока по няколко пъти на ден със сапун. Това правех всеки ден и... и дойде момент в които главичката започна да ме сърби. Аз помислих, че това е от не добрахигиена и започнах още повече пъти на ден да се мия сус сапун. Сърбежът започна да преминава в болка и на кожичката точно под гемчето се появи раничка. Веднага отидох на кожен лекар- изписаха ми едно кремче с което да се мажа- започнах да го използвам, но преди всяко намазване внимателно измивах със сапунче мястото. От кремчето ефект нямаше а проблемът ми се задълбочи и получих възпаление. Тогава отидох при друг кожен лекар и... когато ме попита с какво се мия и по колко пъти на ден... Веднага спрях сапуна и започнах да мия пишока си само с вода. Започнах да мажа с едно мазилце разраненото място на кожичката под гемчето и... полека лека всичко се оправи и възстанови с изкличение на... кожичката, която покрива главичката на пишока ми се сви малко и започнах да не успявам да забелвам така лесно както преди-беше се получила така наречената придобита фимоза. Това не беше единствения проблем- заради това свиване запонах да не мога да задуржам ерекцията си, защото при ерекция и стимулиране ме болеше. Главичката започна да се зачервява и възпалява често. Това ме притесняваше и след като се позаинтересувах и изчетох малко материали за това взех решение да отида на уролог. Лекарят веднага след като ме прегледа разбра, че съм с придобита фимоза - издаде ми направление за хоспитализация и... на татък сигурно вече ви е ясно какво последва. Операцията при мен беше с местна упойка и мина успешно. Възстановяването не беше чак толкова кратко колкото очаквах, но благодарение на баните със смрадлика и повечко търпение всичко полека лека си доиде по местата! Сега вече след като минаха почти 8 месеца се чувствам прекрасно и честно казано съм много доволен. Операцията ми е успешна и няма помен от проблемите, които ми беше причинила фимозата.
    Запомнете нещо от мен:
    Честата употреба на сапун за хигиена на интимните части е нещо много противопоказно- сапуна изсушава кожата и намалява PH-то на кожата. Това води до възпаление и поява даже на ранички. Поддържането на добра хигиена в тази част на тялото е нещо важно, но не трябва да се прекалява- измиването само с вода е напълно достатъчно. Има и специални интимни гелчета за тази цел, които не вредят и не нарушават бактериалната флора на това място, а тя повярваите ми е нещо много важно за поддържането на доброто равновесие на кожата.
    И още нещо искам да кажа:
    Винаги бих помогнал със съвет на всеки от вас- може да разчитате на мен! Пжелавам успех на всички!
    Стискам ви палци!

formula 1,мн е поучителна твоята история!Ще бъде полезна на всички с подобни проблеми!Най-сърдечни поздрави!(btw, на колко си години?)Аз се извинявам,че дълго време не съм писал в темата,но нямам много голям достъп до интернет.А иначе и аз съм супер доволен от пълното обрязване(вследствие на фимоза).Точно днес правя 5 месеца(на 04.06 ме оперираха)!Това за сапуна е абсолютно вярно!Аз се мия с душ гел,и след всяко измиване или мастурбация се мажа с бебешко олио, за да не изсъхва главичката!Въобще горещо препоръчвам пълното обрязване, няма да имате никакви грижи както от сексуална, така и от хигиенична гледна точка!

Здравейте Формула и Хави !
    Радвам се , че отново сте тук и , че всичко при вас е ок .

Измиването , дори и само с вода върши работа . миенето със сапун освен , че изсушава , също така дразни и изхода на пикочния канал и понякога щипе неприятно .
    Лично мен и душ -гела ме дразни , за това аз използвам пяна за бръснене .
    Разбира се на никой не казвам какво да прави , просто споделям.

Да,прав си за това,Моя уролог ми каза да ползвам крем за брьснене Каро.Засега не ме дразни.

Искам да попитам още един въпрос, като отида си зи взема направление за уролог от личната ЛЕКАРКА , трябвали да и показвам какъв ми е проблема пред нея за да ми даде направление ???

Цитирай Първоначално написано от admin12
    Искам да попитам още един въпрос, като отида си зи взема направление за уролог от личната ЛЕКАРКА , трябвали да и показвам какъв ми е проблема пред нея за да ми даде направление ???
    Не е необходимо.Просто й разясняваш какъв по-точно ти е проблемът,тя знае какво да прави оттам насетне!

Цитирай Първоначално написано от xavi
    formula 1,мн е поучителна твоята история!Ще бъде полезна на всички с подобни проблеми!Най-сърдечни поздрави!(btw, на колко си години?)Аз се извинявам,че дълго време не съм писал в темата,но нямам много голям достъп до интернет.А иначе и аз съм супер доволен от пълното обрязване(вследствие на фимоза).Точно днес правя 5 месеца(на 04.06 ме оперираха)!Това за сапуна е абсолютно вярно!Аз се мия с душ гел,и след всяко измиване или мастурбация се мажа с бебешко олио, за да не изсъхва главичката!Въобще горещо препоръчвам пълното обрязване, няма да имате никакви грижи както от сексуална, така и от хигиенична гледна точка!
    Здравейте отново!
    Пропуснах да добавя нещо, което ще доизясни нещата. Сигурно някой от вас ще се запитат какво толкова става когато се получи примерно раничка или някаква травма или нараняване на препуциума и защо това често води до стесняване на препуциума и до придобита фимоза. Ето и отговорът: вторичната кожа, която се образува при зарастването и покрива разраненото място не е така еластична както първичната. Ето, защо това води ди по-трудно забелване не главичката на пишока!
    А иначе аз съм на 29 години, а през март, когато беше моята операция бях на 28.
    Поздрави на всички!

Здравейте приятели ! Изминаха 24 дни от операцията ми и вчера не издържах и се опитах да си бия една ръчна . Проблемът е ,че почти 20 минути не можах да свърша . Днес отново пробвам и отново не мога да свърша и ще се побъркам вече , някъкви съвети какво да направя за да изпусна парата ?

кажи на някой мацка,че си 20 мин + и я остави тя да върши работата XD
    или па си намери нещо дето да те дърви супер ама супер много няма значение колко извратено да е
    само за това се сещам

Цитирай Първоначално написано от getopa
    Здравейте приятели ! Изминаха 24 дни от операцията ми и вчера не издържах и се опитах да си бия една ръчна . Проблемът е ,че почти 20 минути не можах да свърша . Днес отново пробвам и отново не мога да свърша и ще се побъркам вече , някъкви съвети какво да направя за да изпусна парата ?
    Здр,това въбще не ти е проблем.Радвай се даже,защото вследствие на операцията ставаш по-издържлив.Иначе при мастурбация ползваш ли бебешко олио?Ако не,започни с употребата му, мн е приятно с него!

xavi да закупих си бебешко олио гел . Иначе след операцията получавам страшно силна ерекция и главата ми набъбва доста

Град
    софия
    getopa, а да те питам преди операцията как свършваше от мастурбацията? аз лично за себе си не мога да си представя толкова време да не съм свършвал и от чикия да не мога да е изпразняа ти как мастурбираш сега без кожа?каза, че сега си си взел олио,а преди да го вземеш?

Цитирай Първоначално написано от getopa
    xavi да закупих си бебешко олио гел . Иначе след операцията получавам страшно силна ерекция и главата ми набъбва доста
    Това са част от предимствата на обрязването!

Цитирай Първоначално написано от marqnz
    getopa, а да те питам преди операцията как свършваше от мастурбацията? аз лично за себе си не мога да си представя толкова време да не съм свършвал и от чикия да не мога да е изпразняа ти как мастурбираш сега без кожа?каза, че сега си си взел олио,а преди да го вземеш?
    Ами преди операцията 5-6 минути чекийки и съм се изпразнил . Сега си изтърках ръцете и не става , готино ми е но не мога да се изхвърля !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си