- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
lupi само за преглед мисля ,че няма да имаш проблем да ти бъде направен . Но постъпваш глупаво ,че не си споделил с родителите си . Разбери най-голямата грешка е да държиш проблема вътре в себе си . Успех и действай ,не оставяй нещата така !
Благодаря Ви за отговорите.Ден 6 след операцията за първи път не се събудих нито веднъж през нощта и днес наистина се вижда добре, че кончетата, за които имах притеснения, че са врязани в главичката, всъщност не са
Ще Ви помоля, ако има някакви медикаменти за борбата със свръхчувствителността на главичката или нещо, което е хубаво да правя да ми напишете на ЛС, защото след като свалих напълно марлите установих, че при мен тя също е силно изразена и е доста неприятно
![]()
BekoA радвам се ,че всичко при теб е ок . За чувствителността на главичката лично аз не мога да ти помогна със съвет просто защото марлите ги свалих веднага след като ме изписаха от болницата и аз такъв проблем нямах . Пробвай да си вземеш някакви по-стегнати боксерки .
Здравей!
Моята операция беше на 9ти октомври. Възстанових се доста бързо, като отначало бях в лек стрес, но всичко мина.
Ето моите съвети (моята главичка също е чувствителна):
- стегнати боксерки/слип - така няма да се движи свободно, съответно няма да те дразни:
- ванички с калиев перманганат - помагат.... разтваряш си в една чашка. Аз си правих разтвора лилав, не знам дали гори много или не, но на мен това ми помогна достатъчно.
- ваничките със смрадлика, ествествено!...
Не знам за вас, но аз лично на 7мия ден след операцията мастурбирах за първи път. Този и следващите няколко пъти наблюдавах същото "явление" както и някои други от вас- не мога да свърша за 20 (че и повече) минути. Сега всичко си е нормализирано, но определено ми отнема повече минутки тази "дейност". След първите опити също бях отчаян и се бях отказал да мастурбирам.
Вече, месец след операцията чувствителността на главичката ми е намаляла предоволно. За сравнение: в първите дни беше немислимо да я докосна с пръст, камоли да се опре в бельото ми. Затова и носих превръзки повече време, сменях ги по два пъти на ден (нищо особено-лесно е..). Сега такъв проблем нямам, всичко е 6! ( : ее айде, 5 и 1/2 : )
Искам да се обърна към всички момчета: ПИЧОВЕ, след операцията ще ви е странно, особенно, малко ще сте стреснати...но да знаете, че този период ще мине МНОГО БЪРЗО!!! Важното е да не се отчайвате! Аз след операцията (бях с пълна упоика) се разхождах из Плевен по центъра и магазините, сякъш не съм бил опериран. Боли- който ви каже че не боли- лъже! НООО болката е поносима, утихва с времето...НИЩО СТРАШНО! (натъртено боли повече...!) Аз месец преди операцията бях нахапан от куче по левия крак, с две шити рани...тогава да, тогава болеше много. След обрязването болката е значително, направо в пъти по-малка!!!
Моята операция продължи 40 мин-фимоза и късмо гемче...понеже съм късметлия, от всичко.. по много![]()
НАЙ-ХУБАВИЯТ ЕТАП Е СЛЕД ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО (който от своя страна не е никак страшен, ама изобщо)!
Ще се кефите толкова много, че ще ви се иска да го покажете на всички мацки около вас, сигурен съм!
Аз с всеки изминал ден съм все по-доволен от резултата, и не съжелявам нито за миг, че си направих тази операция. Помнете, че колкото по-рано решите проблема си, толкова по-добре за вас (и за мацката до вас ест)!
Друго нещо, което искам да кажа- срамът няма място в цялата схема! Всички мой приятели знаят, че съм опериран и досега бъзици и ебавки на тази тема не е имало! Няма нищо срамно в това, уверявам ви!
(ако някой се ебава с вас, това само показва колко е неинформиран и заблуден!)
Пожелавам ви успех, с цялото си сърце, ще се справите!
Ако някой има въпроси, ще се радвам ако мога да йм отговоря... ЛС, тук в темата..или на скайп (драскате ЛС и го давам).
Лек и усмихнат ден на всички ПИЧОВЕ!
And what would be humans without love?
RARE , said Death!
Времето за възстановяване е строго индивидуално . така , както някой може да се възстанови за 15 дни , друг може за 30 . Всичко е до организъм . Има хора , като се порежат още същият ден раната е хванала кора и след три няма и помен , като други пък си носят 2-3 дни отворена рана и чак на 10-я ден се оправят. Така е и в този случай.
Единствено не съм съгласен с това , Лоопски - ваничка с калиев перманганат и то лилав цвят на течността . Цяло чудо е , че не си се изгорил . Разтвора се прави бледо розов. Отварата от Смрадлика върши абсолютно същата работа , с тая разлика , че перманганата е химия , а смрадликата - естествена билка .
Мен ме спира да си направя операция с мисълта , че като отида при уролога и като трагне да ми гледа пишока , ще влезне в ерекция![]()
![]()
![]()
се някога трябва да го прглътна по някакъв начин![]()
Ами остани си с проблема до дълбока старост .Първоначално написано от admin12
не мога да разбера ,защо си мислите,че събуете ли си гащите и ще еректиратеПървоначално написано от admin12
повярвай ми ,че пред доктора и насила да ти каже да го надървиш няма да можеш
пък и така да е -голяма работа!това са нормални неща.ти не ходиш ли на басейн?там би трябвало да си все в ерекция?не се притеснявай от нищо.виж всички какво пишат.винаги това , което ги е притеснявало по тази тема се е оказало съвсем необосновано в последствие
Чувай Боже !С коя ръка да се прекръстя ? Ае пич , последното нещо което ще стане като отидеш при уролога е да се надървиш . Ако питаш мен отивай на лекар час по-скоро и се отърви от проблема си.Първоначално написано от admin12
Това, че ще мине бързо възстановяването го казвам от гледна точка на отминало време...минал процес.След като премине, с всеки изминал ден, сякъш не е било толкова страшно и сякъш е минало много бързо. Да, строго индивидуално е, но това не го прави нещо несломимо, едвали не. При някои по-лесно ще мине, при други не, но все ще мине! Хубавото е след това!
Само да вметна, че аз след операцията не съм забелязвал някакви рани, корички и разни от сорта, както споделиха други съфорумници...
А относно калиевия перманганат....хмм.. не знам...
Правих бледорозов..после по-тъмно розов, накрая още по-тъмно...не ми е парило, не съм се горил...по-скоро действаше.
Но все пак бях предпазлив....в банята под душа, ако пък нещо се обърка, за всеки случай..Но всичко е добре.
Бях забравил и друго. Едно момче скоро беше попитало дали може да отидеш на лекар без родител- може, с направление, иначе прегледа е около 25 кинта (на мен след изтекло направление ми взеха толкова, като това може и да варира, знам ли при другите лекари как е).
За операцията обаче, ако си под 18- с родител, няма как иначе.
Мен лично, проблемът ми беше, че изпитвам страх от болници и болести. Да не говорим, че не мога да търпя болка. Преди операцията изобщо не мислех за самата операция и след нея. Шок за мен си беше операционната, нещо като по филмите (ама не съвсем). Беше ме страх от упоиката, т.е. не от самата упоика а от тръбата, коята слагат в гърлото...абе всякакви такива. Неприятно ми е, но какво да се прави- страх, индивидуален, всеки има собствен, това е моят. Радвам се, че въпреки него, намерих сила и всичко вече е минало.
Финансовия апсект, който е важен за много хора- нито стотинка не съм дал по самата операцията. Разход ми беше влака (да, с влак отидох и с влак се прибрах на същия ден) и после бинта за превръзките, нищо, което заслужава да се отбележи като съществено. Бяхме си приготвили пари, който после заминаха като един вид подарък за притежателя на ремонтираната буба, моя милост![]()
Малко преди да започне самата операция, преди да ме упоят, си помислих, че толкова много хора са минали през това, че аз няма да съм нито първия , нито последния..и си е така де. Замислете се, а който се чуди, време е да действа, времето върви...не чакайте като мен ножа да опре в гърлото!
And what would be humans without love?
RARE , said Death!
Вече седмица мина. За съжаление, не е мръднал отока. Гъбичките също се завърнаха, между ръба на главичката и отока под нея. Честно казано, очаквах да е доста по-бързо възстановяването. Но този оток сигурно е толкова упорит, 'щото ми биха 3 местни упойки и повече от 10 пъти ме бодяха да видят дали усещам...![]()
приветПървоначално написано от negative
опиши ми конкретно, точно, ясно и ПОДРОБНО твоят случаи, но на ЛС!
гарантирам Ти обоснован отговор, но никой имащ минимална представа от Медицина не би направил а-нормалната връзка "оток= 'щото ми биха 3 местни упойки и повече от 10 пъти ме бодяха да видят дали усещам... "
всичко това как НЕ те е "хванала упойката" е момчешки фолклор, който има степен на истинност САМО ако ТИ имаш вземане-даване със збранените В/ва, най паче - амфетаминовият ред .....
тук се прилагат и всякакви "безвредни" добавки правещи ....мускули....
Момчета, а тея пъпчици по ръба на главичката, какво да ги правя? Преди бяха изчезнали, но пак се появиха, не че ме притесняват особено, но кво да кажа на приятелката сми ще вземе да си помисли, че съм болен от нещо![]()
Здравейте.Обръщам се към batkodoki.Наскоро навърших 15 години от Варна и мисля че имам и 3-те заболявания или състояния.За Фимозата в покои нямам проблеми никакви но в ерекция го оголвам мн трудно и е съпроводено с болка.Имам и синехии и късо гемче.Искам да Ви попитам заедно ли ще се премахнат и 3-те неща ако отида при уролог или 1 по 1 смисъл 1-то после възтановяване после за др и после за др.И да ви помоля някои съвет ще ми е от голяма полза.Благодаря предварително
Здравей приятелю ! Според мен ако ги имаш наистина и трите неща ще се премахнат наведнъж , по простата причина ,че всички тези "дефекти" се оправят по един и същи начин . Но нека наистина някой които е по запознат да ти отговори щото отскоро се занимавам с болести по половата с-маПървоначално написано от momchil94
Успех и да пишеш как върви всичко с възтановяването!
@baby_join_me_in_dead сядате и говорите . В това няма нищо срамно . Успех
Baby_join_me_in_dead предлагам ти да го посъветваш да посети сайта.Предполагам си мисли,че само той е с такъв проблем.Както виждаш не е така.Това че си се притеснила относно неговото здраве е хубаво и той трябва да го разбере.Ако смени темата му кажи че има маса народ с този проблем,да влезе да прочете и ще му улекне.Надявам се да се получи защото знам какво му е(ако наистина има фимозка).Действай![]()
Тъй като БаткоДоки е доста зает аз ще ти отговоря - и трите неща се оправят с една операция , която е доста проста .Първоначално написано от momchil94
Хей хора доста си почетох по тази темичка и ми стана "леко" претиснено да ви кажа честно...При мен няма фимоза и подобни но мисля че имам късо гемче...Смисъл,до колкото разбрах всяко момче има такава ципа свързваща кожата с долната част на главичката..Говорих с баща ми той каза че му се е скъсала на към 14 години и за съвет каза само яко чекий и лубрикант (бебешко олио и тем подобни..)Обаче искам и вашето мнение..Доста ми е нервно вече..Пениса ми не се слепва от сперма по никакъв начин единствения ми проблем е че тази ципа си седи а сам да ч скъсам ме е страх а ако ида на доктор съвсем ужас..Ако някой може да сподели който я няма вече как си я е махнал и подобни..Споделете![]()
![]()
О-ПЕ-РА-ЦИ-Я!!!
У-споко-и-ме...Освен тази идея други предложение ? от опит нещо![]()
Как така да си я скъсаш сам ципата????????????
Първо, сигурен ли си, че имаш късо гемче, опъвали ти, защото ако не не се налага да правиш нищо. Това да си го скъсаш сам на 14 години или на колкото и да е (като баща ти) не е работа, не знаеш каква беля може да си докараш на главата. Като имаш съмнения бягай при лекар да види как е, ако се наложи ще те оперират.
baby_join_me_in_dead, както и другите момчета казаха, кажи му да посети форума и да почете малко, нищо няма да му стане ако се информира, дори и да му няма нищо (за което се надявам). Все пак не бъди много настоятелна и подробна, да не вземе да каже "ти си момиче и не ги разбираш тези работи". Нека той сам реши проблема си ако има такъв.
Ми не знам кво да му кажа просто... Една приятелка каза изобщо да не повдигам на въпрос да не се сдуха.. Друга каза,че е важно да му кажа и даде идея да му кажа нещо от сорта..
Трябва да поговориме сериозно за нещо,което предполагам че знаеш отдавна..
ИИИИИИИИИ на там какво да му кажа ухМНого ми е трудно ама съм загрижена за него.. и се пак..
![]()
Брей това са фрапиращи и често срещани проблеми относно последния е така ч е операцийката мн бързо се възтановява и се забравя бързо .. интересното е момичетата като влезнат с идеи![]()
Така,render360, приятелю няма от какво да се притесняваш преди 1 месец ми резнаха гемчето.Искам да те успокоя, като ти кажа, че не чувствах почти никакви боли,мога да кажа дори никакви,има само леко напрежение ,но това повече идва от самата ти психика,че си опериран там долу:))Отивай и хич не се притеснявай!:) Успех на теб! За сметка на това пък аз мислех,че само късия гем е проблем при мен,а сега тръгва да се оказва, че имам и друг и доколкото съм информиран от тази тема и други подобно ще да бъде фимозното пръстенче или някаква частична фимоза(ако не е едно и също:)) Тъ,сега тая седмица отивам пак на преглед иии..най-вероятно ще се наложи да ме резнат пак(какъв съм късметлия:))..У-споко-и-ме...Освен тази идея други предложение ? от опит нещо Confused
Имам един въпрос и някой по-компетентен, ако може да ми отговори:искам да знам дали ще има някакъв проблем с упойките,защото преди един месец за едната операция ми правиха пълна и сега ако се наложи ще ми повлияе ли по някакъв начин..?:))
Благодаря предварително!
И един съвет:Изисквайте от уролозите да си ве преглеждат изцяло,а не само да ви питат точно какъв е проблема ви и вие да си кажете,както мен "късо гемче" и до там..въпроса е, че в моя случай човека нямаше как да види тази фимоза поради простата причина,че в спокойно състояние на пишока тя няма как да се забележи или поне така си мисля:)Хайде стига съм писал:)Лека вечер на всички и късмет още веднъж!:)