- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Ем явно друг избор освен да ходя на лекар няммаа...Иначе има просто една проклета ципа свързана с дупчицата на ***-а ми и с кожата под него.Оная ми работа може да си се избели само онази ципичка я има...Не е друго залепено или сраснало само една ципичка ...Може пък сама да се къса при пръв път секс или нещо![]()
Така..слушай сега..ще си навлечеш само неприятности,ако чакаш сама да се скъса:))Не си заслужава да си навличаш такава беля,като можеш с една кратка оперцийка след,която както споменах няма кой знае каква болка,даже няма!(поне при мен)..да си решиш тоя проблем и после да си спокоен.!:)Първоначално написано от render360
Въпрос:Какво точно те притеснява?Операцията ли?Това, че ще ти се подиграт ли?Кажи и ще помагаме:)
render360, ГЕМЧЕ ИМА ВСЯКО МОМЧЕ, какво притеснително има в това: "Иначе има просто една проклета ципа свързана с дупчицата на ***-а ми и с кожата под него.Оная ми работа може да си се избели само онази ципичка я има...Не е друго залепено или сраснало само една ципичка .."
Какъв е проблемът, не разбирам, казваш, че се забелва нормално и че "ципичката" не ти пречи, само те дразни че стои там ли какво, там и е мястото, момче, не се филмирай чак толкова. Както ти казах, отивай на лекар да ти каже още на момента като те види имаш ли аджеба късо гемче (в случай, че това те притеснява).
unnamed123, кофти е наистина това отношение на лекарите тук - какви са ти оплакванията, така и така, това имаш, айде готово. И при мен беше така и личният не ми вярваше за фимозата, защото беше лека и в спокойно състояние не личеше. Аз обаче си настоявах и така.
По въпроса за упойката - хора, няма смисъл такава операция да се прави с пълна упойка, тя вреди повече отколкото помага, правете си я с местна да ви е мирна главата, тези лекари за нищо ги нямат упойките. Иначе не виждам защо да ти повлиява нещо отпреди месец.
Хайдутин,благодаря за бързият отговор! 8)Първоначално написано от haidutin1
Значи..за упойката имах в предвид дали това насъбиране за толкова кратко време на упойки няма да доведе до нещо:)А иначе доктора е наш познат той със сигурност ще ми каже как е по-добре и му имам пълно доверие,а и не мога да го виня за това,че не е видял фимозата,защото и аз си му натяквах,че си е късо гемче и и така..но сега тая седмица отивам пак на преглед и колкото се може по-бързо да задействаме нещата и да ме резнат:)Мисля за Нова Година да съм "чисто нов и готин" :grin: :grin: :-D :-D :D :D
Абе, няма такива работи - натяквал си му, гемче, ала-бала. Щом отиваш на лекар, той те оперира и в крайна сметка се оказва недостатъчно - и той има вина. При мен стана същото. Април - гемче, ноемрви - обрезание.
Имам един въпрос към вас . Всичко с операцията ми е ок , правих секс с една девойка 4 пъти в продължение на има-няма 5 дни и забелязвам след секс главичката ми става лилава . Има ли повод за притеснение ?
Първоначално написано от negative
negative,Здравей!
И все пак не съм тук да коментирам доктора и дали има вина.:)Исках просто да знам за упойката,дали някой може да изкаже мнение:)
А ти защо през такъв период от време ги направи операциите имало ли е някаква здравословна причина или?:))
Да. Дълго време борих бактериална и гъбична инфекция (на пишката), а след това ми вадиха мъдрец.
negative,а имаше ли някакъв проблем с това, че пред 7 месеца са ти резнали гемчето?
При мен може би няма да се наложи пълно обрязване,но пък се чудя дали направо да не го направя пълно..да се знае после,че всичко е тип-топ..
Ами, не, нямаше проблем. Даже на хирурга му е било по-лесно при обрязването, 'щото не се е налагало да ми реже и гемчето.
Ем казах на нашите и утре сигурно отивам да ми го опрерират.Прятели ми казват че боляло и се правило без упойка ? Това задължително ли е ? Неможе ли с ? Аз имам нещо като фобия като чуя хирург,лекар,пирогов и ми става лошо просто...Ще пиша пак като го махнат пък да видим...А какви са последствията освен че ще мога да си оголвам главата ?
За болката да кажа ,че изобщо я няма ще те излъжа . Повярвай ми болката която човек изпитва докато носи в себе си тези проблеми е 100000000000000000 пъти по-голяма от тази след операцията . Прави се със упойка - местна,спинална или пълна по преценка на анестезиолога след като се види кръвната картина и електрокардиограмата ,които ще ти бъдат направени . Успокой се ,не е страшно ,всичко ще мине ок . Позитивите са ще си ебеш на воля , по добра ерекция , по хигиенично ,по-дълъг полов контакт . Ако закупиш и презервативи Дюрекс перформа ,които са със специален лубрикант за удължаване на половия акт ще се скъсате и т.н. А и пичките се кефят на обрязаниПървоначално написано от render360
![]()
Успех с теб сме и не забравяй да споделяш как върви възтановяването и самата операция .
Здравйте , аз преди време бях писал тук. Имах фимоза спред лекаря беше леко изразена.Имах два варианта "Пластика" или Обрязване.
Избрах пластиката , защото не исках да съм обрязан. Но лекаря даде гаранция че и двете вършат работа.Операцията мина добре , въпреки че го преживах много зле.Вече е 2 или 3-я месец , забравих какво се е случило.При мен нямаше никаква болка , само дискомфорт при уриниране.
Чувствителността на главичката ми е голяма.... И така
Основния въпрос : Значи доста преди операцията имах едно зачервено на дупчицата , което беше леко подуто. На прегледа доктора каза, че е раздразнено , поради това че човек с такъв проблем не може да спазва нужната хигиена. Той ме увери че след операцията ще изчезне , но уви не изчезна. Да не говорим, че сега мога да забеля само в спокойно състояние, а в ерекция не.Заради голямата чувствителност не можех да се бутам , болеше неприятно и т.н. Затова аз забелвам кожата и с една чашка поливам около 5 минути отгоре. Няма някакви "сирена"
Вече като че ли е по слаба болката , но още не съм готов да се пипам и да търкам с ръка.Може би проблема идва точно от там , че не се измивам достатъчно добре ? Силно притеснен съм за това зачервеното на дупчицата на главичката, което се нарича Стеноза на меатуса на уретрата.Доктора ме увери че няма нищо опасно в това.Но след операцията аз продължих да се притеснявам и посетих друг лекар. Казах му за тази стеноза , казах му че като си пипна главичката ме боли ,а той ме забели и накрая каза че с времето ще изгувя чувствителността и всичко ще изчезне. Още съм много притеснен , кажете какво да правя. ? ? ?
Не знам, човече. Звучи гадно. Аз, да ти кажа, имах повече от 4 месеца проблеми с гъбички след една операция. Не могат да ме разберат какво ми е... Единия вика - нищо ти няма, не се лигави; другия - оле, много е зачервено, ето ти тука една шепа хапове. И в крайна сметка нищо. И това за едни мизерни гъбички, представяш ли си? А за Стеноза на меатуса на уретрата, направо не ми се мисли. Аз лично се оправих, когато започнах да чета за проблема си. Така знаех, как да го поддържам, третирам и т.н. На някои може да не им хареса, че давам такъв съвет, но от собствен опит не се доверявам сляпо на лекари.
cvetomir4o, да те питам тази чувствителност и да си я кажем то си е болка ,та откога ти е?в смисъл след тази пластика или отпреди още?и на колко си години?
Бра'о майна, много подходящ момент за среднощно изхвърляне! Направо целия се оклепах. Е*и му майката!
На 12-тия ден отокът не е мръднал изобщо - има ли място за нова доза паника и притеснение?
Не ми напомняй за оклепване ,че аз си изкарах любовния елексир чак на 23 ден . Пребоядесах си косата ,тавана , мазало !Първоначално написано от negative
Отговорът на ВТОРАТА част се крие в ПЪРВАТА.Първоначално написано от cvetomir4o
като допълнение - ...не исках да съм обрязан... - сто процента това го свързваш с ентическа принадлежност .Страх те е да не ти казват турчин или арабин или евреин и т.н. или ти самият би се приемал като такъв .
От всички пишещи в тази тема може би единствено аз съм искал да бъда обрязан , защото съм го направил без да имам каквато и да било физиологическа причина . Бъди сигурен , че останалите също не са искали да бъдат обрязани , но са се примирили с факта , че имат проблем и това е решението . Дай Боже да се бъркам , но след три месеца щом няма промяна , ще ти се наложи повторно да бъдеш опериран и разбира се това вече ще бъде обрязване . Все пак урологът ти ще ти каже дали е така , но аз от скромният си опит и познания се опасявам , че ще е така . Когато има някаква пластика ( всъщност не съм и запознат какво точно се отнема или само се разцепва , защото за мен това не е решение на проблема) То тя рецидивира , защото на мястото на среза кожата се свива , не е толкова еластична както останалата и един фимозен пръстен само разцепен става по-голям пръстен.
Разбира се това си е само мое мнение и не би могло да се счита за точен и компетентен отговор.
Няма как тази чувствителност да е след операцията . Ако е след , значи имаме случай на уникалност , която се среща 1:2 500 000 000 .Първоначално написано от marqnz
Всеизвестно е , че след циркумцизия чувствителността на главичката и вътрешната кожа ( ако е оставена (намалява до едно поносимо ниво в отпуснато състояние .
Естествено е , че първият месец тя ще е голяма , тъй като главичката и вътрешната кожа са били покрити и влажни . След месец време тази чувствителност изчезва .
С теб сме разговаряли по този въпрос .Разбирам , че искаш да го чуеш от колкото може повече хора , но това е действителността .Разбира се едни са по-чувствителни , други не , но до някаква степен и тази чувствителност преди циркумцизия зависи от хигиената , която е практикувана. При един фимозен пенис поддържането на хигиена е невъзможно .Друг момент е , че майки и бащи , слушайки учили -недоучили доктори от близкото минало не поддържат тази част на тялото на своето момче , не са му създали хигиенен навик за същата част и в един хубав момент - на 13-14 осъзнава , че има фимозен пенис , който е нехигиеничен и силночевствителен . При положение , че 13 години не се е показвал навън , то няма как да е приятно измиването му . За щастие аз не съм имал такъв проблем.Имал съм синехии , които бяха разлепени по стандартния варварски начин от лекар в Пирогов - бях на 6 , не беше много приятно , но мина . Имах и лека фимоза , която с игри и упражнения оправих и т.н.
когато бях на 13 имаше компютри Правец 8 и абсолютно никаква литература за тази тема , но просто усещах , че не е редно да се оголи и после да не се прибере .
А хора аз лично отивам тази събота при доктор Момчил се казвал до колкото разбрах...бил голям спец.. в пирогов е ,специализиран в "детска урология".Иначе минах и през уролога за възрастни и той само каза че може да потвърди че е къс гем което се и оказа..
Да ви кажа честно не ме е страх вече..Това е нещо което трябва да се направи рано или късно и по добре да е рано..Да не говориме за положителните ефектииии![]()
:P
![]()
Точно така,колкото по рано толкова по-добре . Успех пич и да пишеш как е минало всичко . Няма да те боли повече от това все едно да те ощипе някоя девойка по време на оргазъм която не си е рязала ноктите 1 година .
Не тази чувствителност беше още от преди операцията.Смея да кажа вече малко се е претъпила болката и не е толкова чувствително, но все пак има известна чувствителност.Болката не е непоносима , но ми е изключително неприятно.Може би повече ме е страх да се бутна, а не от това че ще усетя някаква болка. Но наистина има промяна от началото до сега, но не е достатъчно.Мога да забелвам само когато не съм в ерекция.За обрязването не бях особено против, не заради това че ще ми викат че съм турчин.
Колеги я аз да ви питам нещо.Значи преди операцията имах силно изразена чувствителност(да напомня-направо се тресях на леглото като ми почистваше главичката).Значи тя малко поспадна,но все още испитвам болка когато се търка някъде.Особенно след баня примерно като се протърка в хавлията и ме боли(при прост допир не ме боли).Иначе си ходя без марли и такива истории.Минаха почти 3 месеца от операцията ми.Какво мислите?![]()
Айде успех с операцията и да пишеш за възстановяването, ще си мн полезен на всички!Бтв,на колко си години?Първоначално написано от render360
georgi12,как така уж си нямал физиологични проблеми, а в същото време си имал синехии и лека форма на фимоза?Аз преди да разбера за съществуването на фимозата бях мн скептично настроен към обрязването.Виждам само позитиви в него и съжалявам,че не го направих по-рано!Сега като се замисля,дори да не съм имал фимоза,пак бих се обрязал!