- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Еми и аз съм казал на този онзи ,че съм обрязан и до сега никой ама никой не ми се е подигравал.Даже приятелката ми като разбра,че съм боздуганче и светнаха очичките![]()
![]()
![]()
@BekoA, днес вече как е?
Ами, все същото, никаква промяна почти. Една коричка е тръгнала да пада като се държи на конеца, който е на това място, и от раничката под нея има някаква бледа жълтеникава течност. Конците си стоят, все още правя баните със смрадлика сутрин и вечер ... да продължавам ли още или да ги спирам вече ? С нещо евентуално да мажа или да пръскам ? negative, при теб как е положението ?
При мен днес 2 от шевовете са тръгнали да падат, но тъй като са оплетени в една масивна кора от засъхнала кръв, си стоят още. Мен това ме подсети да те питам, де.
А смрадликата, още преди няколко дни я смених с лайка, че май е по-лекичка и по-малко изсушава кожата. Сега, не знам при теб как е, но на мен беше взела да ми се бели кожата от смрадликата и перманганата.
Оллее кви са тези смрадлики работи ,при мен само един прах за 5 дена и тва беше...
Еми, за толкова време (възстановяването), нито един път ли не си си измил х*я? Или си си го мил направо с вода?
Ами казаха ми да го мия само с хладка вода . И аз го миех всяка сутрин и вечер . Но при мен всичко мина многооо бързо.
Здравейте! Преди време писах в тази тема, тъй като и аз имах фимоза. При мен това явление си го имаше откакто се помня. Бях опериран март месец.Тогава мина един месец от операцията и си мислих, че нещата не са се подобрили(все още не можех да си избелвам кожичката).Да, но в последствие се оправих и сега всичко е ОК! При мен операцията беше само цепване на кожичката(НЕ ми правиха пълно обрязване). Казвам това на всеки, който има проблем с избелването: КОЛКОТО И ДА Е ТРУДНО, преодолейте срама и отидете на лекар.Знам наистина колко е неловка ситуацията, но се налага, за вашe добро е.Просто трябва да преглътнете този тежък камък и да отидите при личния доктор, и да му споделите. Само горе главата, защото нещатата се оправят и после ще бъдете наистина доволни от поправеното 'пишле' :P Мен ме беше адски много срам, но някакси минах през този гаден период, макар и трудно.Препоръчвам на всеки, който има проблем, да не се мота много, да събира кураж и да действа.Пожелавам на всички ви успех и да се оправите, само действайте по-бързо, за да дойде и подобрението по-бързо! УСПЕХ МОМЧЕТА !
action4k присъединявам се към твоите думи ... Абе не е срамно да си покажеш пишока беее тва си е нормална част от човешкото тяло. Аз сега си го вея наляво и надясно и въобще не ми пука вече
Така аз мисля, че имам фимоза макар и много лека спокойно си забелвам главичката, само когато ми в ерекция пениса като я забеля леко ме стяга това е.... чудя се дали да не ида до лекар но ме е страх... през главата ми минават някакви такива мисли: " ами ако нещо се обърка..., Ако ме осъкатят за цял живот..., Ако се появят някакви странични ефекте..., ако спре да ми става.... и още куп такива моля помогнете, дайте савет какво да правя...
Малка е вероятността, да стане. Прекалено често правят такива лесни операции, за да се счита за риск. Неслучайно никой нищо няма да ти спомене за шанса, операцията да не е успешна.Първоначално написано от anonimen123
Здравейте , оперираха ме преди около 3 месеца от фимоза с частично обрязване.Имам 2 проблема и се надявам да намеря помощ тук.1-вия проблем е , че все още имам голяма чувствителност на главичката.При триене с пръст има болка , на места е отвратителна , на някои търпима - защо е така незнам.Втория проблем е , че имам гъбички или незнам как се казват , нещо като малки пъпчици .Очаквах да се махнат , но не се получи.
П.П. когато търкам главичката под душа , а тя е морка , болката е със пъти по-голяма .Когато на сухо я търкам болката е доста по-малка.
Моля ви помогнете с нещо...На 16 години съм.
мерси предварително !
За пъпките отивай на дерматолог, не на уролог. Аз това мога да те посъветвам, понеже имах много проблеми с гъбички.
здравеите минаха 12 дена от операцията и забелязах че там дето са конците точно се е подуло дали е нормално все пак се мия с смрадлика и прахчето си слагам какво мислите ?
Според мен е нормално, не се притеснявай. При мен също отокът се изменяше с времето - като форма и големина. Скоро ще започне да ти минава.
Мерси за отговораВпрочем ако има някои да се чудят още дали отидат на доктор ,това е задължително ,за тяхно добро е и рано или късно в живота трябва да стане по- добре сега, колко по-рано толкова по-добре.Няма НИЩО срамно !. болката е търпима с местна упойка за 3- 4 дни спря да ме боли остана само отока и конците чувствителноста и тя изчезна.Добре че попаднах на тоя форум и видях че има много момчета като мене та да си вдъхна кураж
![]()
хубу де моята чувствителност защо не минава вече 3ти месец.Както казак при допир не ме боли , но при търкане...![]()
При мен е същото...Надявам се някой да помогне , че.....Първоначално написано от deardevil
Ами защото все пак трябва да мине време , за да се попритъпи чувствителността. Тя не изчезва напълно , просто най-чувствителните окончания се притъпяват.
Мастурбирайте и правете секс задължително с лубрикант ( по ваш избор).
Плюнка is the best. Горещо препоръчвам!![]()
Добре де , с това също става , но някъква идея защо ме боли в пъти повече , когато го правя със това или някаква друга смазка?Първоначално написано от negative
Шш, тия шевове ги разцепих днес. Измъкнах 11 от тях, общо 13 засега. Остават още 9. Добре че се сетих, да ги поразръчкам малко. 24-ти ден ми е все пак и някак си не се стърпях.
Ако беше ползвал Смрадлика вече щяха да са ти паднали по-голямата част от тях , а другите съвсем леко щеше да отстраниш .
Ползвах бе, как:
ден 1-7 смрадлика
8-20 калиев перм.
21-х лайка
Здравейте,
вчера се оперирах от фимоза, днес махнах марлите за да промия с реванол, както ми каза доктора, но главичка ме боли нереално при най-малкия допир. Това нормално ли е :S