.
Отговор в тема
Страница 201 от 233 ПървиПърви ... 101151191197198199200201202203204205211 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 001 до 5 025 от общо 5802
    Голям фен Аватара на besso
    Може възелче да е влязло под кожата, направи 10-на минутки баня със смрадлика да се разкисне кончето и да не се разраниш много като го издърпаш. Ще се отпусне кожата, трябва си време, споко.

Нормално ли е 11 ден след операцията /не е цяла, а частична/ да се мастурбира ? Дано не съм объркал нещо, но повече не можех да се сдържам. Всичко премина без някакви особенни болки и т.н., само дано не са се разкъсали кончетата, въпреки, че гледах да го правя много бавно.
    Имам и още два въпроса:
    1. Да започвам ли вече лека полека да го забелвам или да изчакам още ? Вече минаха близо две седмици и ме е страх да не се е получила някоя инфекция
    2. На върха на главичката има малка червена пъпчица, която нямам представа как се е получила. Случвало ли се е и на някой друг и отшумява ли със времето ?
    ПС - Операцията е пластика препуции ( Preputioplasty ) и френулотомия.
    Последно редактирано от gluestick : 12-03-2012 на 13:13

Аз съм с частично , вече 3 месеца и половина минаха от операцията .. Ако ти е некомфортно изчакай след 15-тия ден и започвай да мастурбираш лека полека.. отначало ще има лека болка , стягане , но след дадено време ще мине .. Инфекция няма да се получи още повече , че си в период в който трябва да се мие забелен.
    За пъпчицата е нормално аз имах червена , имах и някаква жълта , но за няколко дни ми изчезнаха ( те се появяват временно ) . Прави си баните със смрадлика за да заздравее по-бързо и не се притеснявай.

Иначе аз да кажа вече неприятна чувствителност почти нямам , останала е при пръстена където ми е покритата част , но и тя след време ще отшуми.. Имам все още малки проблеми при забелването - когато забеля и получавам леко стягане когато кожата мине пръстена , но това е или от пръстена , който все още има чувствителност или от белезите които както казва besso са твърди все още. Грешката ми е , че аз не продължих да използвам кремове и други средства след първия месец ...
    ps : идва 8 Декември и тая седмица мисля да го вкарвам в екшъна за пръв път

Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Може възелче да е влязло под кожата, направи 10-на минутки баня със смрадлика да се разкисне кончето и да не се разраниш много като го издърпаш. Ще се отпусне кожата, трябва си време, споко.
    Не става, дори пробвах с игличка да го разчопля, съвсем леко кръв се появи и се отказах. Възнамерявам да го оставя така, то дори сега изглежда още по-малко и от преди, съвсем леко се вижда една черна точица. Нали няма да е проблем?!

И ще може ли да ми препоръчаш точно какъв крем да си взема, защото не ми се обяснява в аптеката за какво е. А не мисля, че всеки крем е подходящ за такова чувствително място.

Ще съм ти много благодарен, за пореден път

Няма проблем и на мен ми се струваше, че имам такава черна точица под кожата в зоната на гемчето - стисках, дърпах и накрая изчезна от самосебе си. НЕзнам конче ли беше или някакви съсирече. В аптеката казваш крем с невен - немски, жълт, пише някаква немска дума и струва 2-3 лева. Има го във всички аптеки.

Аз имам един доста глупав въпрос, но все пак се надявам някой да ми отговори.
    Когато си забеля пишока, кожата ми се набира точно зад главичката и стои така.
    Така ли трябва да е или трябва да се опитвам да я издърпам по-нагоре?
    С непълно обрязване съм.

А кога си опериран?

Ами по принцип трябва , но без да се напъва .Ако те стяга... не напъвай .Предполагам френулума ти е махнат?

Вече измина 3та седмица от операцията и за сега всичко е наред. Само един конец ми остане да падне, с непълно съм... Единственото, което ме тревожи е, че все още не мога да го забеля докрай в ерекция. Стигам някъде на 1/3 от главичката и има нещо като стягане. Това нормално ли е и дали ще се оправи с времето ? И след около седмица (живот и здраве), като падне последният конец ще мога ли да правя секс ?

купи си крем за белези от аптеката, ще помогне да омекне белега по-бързо.

нормално ли е да свършвам толкова бързо на 33 ден?повече от 2-3 мин немога да издържам, а пък поне преди със фимозата издържах много повече...

нормално е в началото

ivo94
    Guest
    Може ли да се излекува фимоза през пубертета без хирургическа намеса?

Зависи .Ако стеснението е малко - да , ако е много - не .

Цитирай Първоначално написано от gluestick Виж мнението
    Вече измина 3та седмица от операцията и за сега всичко е наред. Само един конец ми остане да падне, с непълно съм... Единственото, което ме тревожи е, че все още не мога да го забеля докрай в ерекция. Стигам някъде на 1/3 от главичката и има нещо като стягане. Това нормално ли е и дали ще се оправи с времето ?
    Вече вземам сериозно да се притеснявам. Всички конци паднаха и на външен вид изглежда нормално, но все още съществува проблема със забелването . Това дали е нормално ? В Четвъртък ще изминат месец и една седмица от операцията.

Цитирай Първоначално написано от Iztormozen Виж мнението
    нормално ли е да свършвам толкова бързо на 33 ден?повече от 2-3 мин немога да издържам, а пък поне преди със фимозата издържах много повече...
    Нормално е. Направих си пълно обрязване преди почти три години. Като започнах да го ползвам след операцията бях доста бърз, но постепенно се нормализира и сега дори мога да кажа че имам много повече контрол. Явно чувствителността в първите месеци, до една година след операцията е по-висока и може да стимулира да свършваш по-бързо. Аз например имах следния проблем, ерекция, да кажем вървя по улицата и ми се вдигне, та след ерекция като спаднеше се залепяше за бельото. :rofl
    PS: С пълно обрязване съм, над 2,5 години и въобще не съжалявам. Големия страх беше докато отида на първичен преглед. След това ми насрочиха операция, притеснявах се дори повече от самата операция, но се оказа, че не е толкова голям проблем. Имах затруднения с вървежа първия месец, дори малко повече, но като цяло 6 месеца след операцията вече бях забравил, че съм се оперирал. От цялата авантюра ми останаха само хубави неща.
    Последно редактирано от replacer : 01-04-2013 на 23:27

Цитирай Първоначално написано от mainatown Виж мнението
    Значи на 18 съм и имам фимоза, реших да си направя тази операция. От Пловдив съм и затова ще помоля някой от Пловдив да ми препоръча при кого да отида. Имам и няколко въпроса ? Има ли начин нашите да не разбират за това. И мога ли нормално да си излизам първите дни след операцията ?
    Няма как да не разберат. Походката ще те издаде и в началото е доста сложно да излизаш и да се движиш. Скоростта ми 2 седмици след операцията беше около 1 км/час. Все пак може да има методи за обрязване, при които оздравяването да е по-бързо. Чувал съм, че при лазерно обрязване след седмица си почти готов, а и било много по-красиво.

Имах подобен проблем и понеже бях вече пълнолетен направих следното: ходих на лекар, даде час за операция, оперираха ме, после звъннах у нас и им казах, че съм се обрязал. . Драмата беше, че не съм им казал предварително, а не че съм се оперирал, но след това всичко беше гладко, дори може да се каже си подобрихме взаимоотношенията.

Цитирай Първоначално написано от Iztormozen Виж мнението
    Мен ме интересува да ли ви болеше първия път като се изпикахте?
    Имах подобни страхове, но дори изпикаването ми донесе известно облекчение.

wopbabalubop
    Guest
    Хайде и моят ред дойде На 16 години съм. От доста време знам за проблема, но да се чуди човек защо още не съм направил нищо. Утре отивам при личния пък ще видим какво ще стане. Не ме е страх от болката, но си има известно притеснение за цялостното изживяване все пак. Изчетох доста от темата и ме окуражихте доста. Имам 2 въпроса: колко време след операцията е нарушена походката и колко време след операцията мога да правя секс? Ясно, че при всеки е различно, но ще съм доволен, ако ми кажете при вас как беше. Пожелайте ми успех, след някой ден най-вероятно ще се отчета.

Здравейте аз съм на 14 и имам фимоза, но когато си пипам главичката и ме боли това от това състояние ли е ?
    Последно редактирано от ivchoos : 01-16-2013 на 16:49

Цитирай Първоначално написано от wopbabalubop Виж мнението
    Хайде и моят ред дойде На 16 години съм. От доста време знам за проблема, но да се чуди човек защо още не съм направил нищо. Утре отивам при личния пък ще видим какво ще стане. Не ме е страх от болката, но си има известно притеснение за цялостното изживяване все пак. Изчетох доста от темата и ме окуражихте доста. Имам 2 въпроса: колко време след операцията е нарушена походката и колко време след операцията мога да правя секс? Ясно, че при всеки е различно, но ще съм доволен, ако ми кажете при вас как беше. Пожелайте ми успех, след някой ден най-вероятно ще се отчета.
    Около седмица. Успех!
    Цитирай Първоначално написано от ivchoos Виж мнението
    Здравейте аз съм на 14 и имам фимоза, но когато си пипам главичката и ме боли това от тази болест ли е ?
    това не е болест. Ще се оправип, малък си още, дърпай си леко кожичката като мастурбираш и ще ти се отпусне с времето.

Да се оперирам нали ? Но имам и някакви малки бели петънца те дали ще се оправят?

Още си малък, кожичката се отпуска и расте до 17 годишна възраст. Слагай нещо мазничко като си играеш с пишката и напъвай лекичко кожата назад, но внимателно. С времето ще се отпуне Тези беличките неща са защото не се миеш под кожата и там се събират нечистотии. Намери начин поне веднъж дневно да се измиваш под кожата, но само с вода, без сапун!

Не знам как да се мия отвътре съвет? Значи не ми трябва операция така ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си