- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Тинктура от календула ще ти свърши чудесна работа и за кървенето и за заздравяването.
Тинктурата можеш от тук да вземеш:
Тел. за информация: (+359 2) 929 45 61, (+359 2) 23 66 80 (9.30 - 18.00 ч.) (+359 2) 944 53 79 (9.00 - 19.00 ч.)
Работно време: понеделник - петък: 9.00-19.00 ч. събота: 9.00 - 14.00 ч.
Ъм... аз препоръчвам смрадлика. Не съм използвал тинктура, но според мен смрадликата е най - добрия вариант. За най - много 5 дни ме излекува, вече нито усещам някаква болка, нито пък свръхчувствителност на главичката. Дискомфортът си го има, но ще мине след време. ;p
Скорошно оздравяване!
Повечето съвети в тази тема /защото си направих труда да я прочета, за разлика от други умни мозъци/ са свързани с разни билки и най - вече - да се отбягва калиевият перманганат и Йодасепта /Йодасептът да се слага съвсееем мъничко/.
ПОВЕЧЕТО СЪВЕТИ, драги ми Папугай, са от личен опит и едва ли някой е умрял от тях.
Смрадликата, колко пъти на ден... говорих след операцията с контролния лекар и той ми каза по 5 минути на ден сутрин и вечер. След време се усеща огромната разлика от това, че вече дори нямаш нужда от бани повече, но аз смятам да продължа, за да могат вирусите и микробите да се унищожават. Сега, например, си правя бани само през вечерта по 5 минутки. Няколко дни си правя бани и след това няколко дни го оставям малко да си отпочине, след това отново. Вижда се огромен ефект. Пък и, смрадликата ще успее да ти помогне по - бързо със зарастването на раната.![]()
Здравейте,вчера ме обрязаха цялостно(причина-фимоза)и имам проблем..доста силни болки при допир на задната част на главичката(гемче,юздичка!?) в каквото и да било.Някой би ли ми казал какво да правя освен пръскане със спрея и банята със смрадлика за който още събирам смелост заради болката,дори още не съм махнал превръзката която доктора ми сложи преди да ме изпишат :/
А ти защо пипаш там , като е още прясна раната? Баня със Смрадлика чак на 3-я ден.
Не пипам нищо,при допир с бельото боли много като мръдна малко..дали ще боли от смрадликата?
Ще боли от смрадликата АКО е гореща и не е телесна температура. Когато си я направиш на нормални градуси /поставяй си кутрето обратно, за да провериш, ако усещаш болка /горещо/, си я разреди със студената течност от смрадлика. Няма как да усещаш болка, когато потопиш достойнството си в смрадлика, защото тя е лековита, просто гледай да е на нормална температура.
Първите дни е най - болезнено, до няколко дни всичко ще отшуми, не се притеснявай.
НЕ СЕ ПЛАШИ! Още си в началото, в момента може да изглежда свръхотчаяно, но с времето всичко минава, стига да се киснеш с тетрата, тя ти е пределно достатъчна, според мен. /аз не съм използвал нищо друго/
При мен вече е точно трета седмица /в петък, на 3 април ми правиха операцията/ и мога да ти кажа, че е далеч по - добре от първите дни, в които се съдирах от рев от вида на достойнството ми. Имаше кръв, до момента има и бял секрет, това въобще да не те притеснява...
След месец ще питаш за въпроси, защото до един месец, максимум два /предполагам/, трябва всичко да отшуми. При мен в момента се боря със спада на отока и главичката започва да се допира в бельото. Тя и преди това се опираше, но вече много по - сериозно и чувството е, че има съвсем минимална търпима болка, но се надявам скоро да изчезне...
Желая ти успех! Ако имаш въпроси - питай.![]()
Много благодаря за отговора radoslav132..и да ще имам още няколко въпроса.След всяка баня и пръскане със спрея си правя превръска с марля защото в противен случай много боли,та въпросите ми са пречи ли на заздравяването превръската? Ще го забави ли? Нормално ли е толкова да е чувствително или е защото не стоя без превръска(не го правя защото много боли и не преувеличавам)?
Значи, казват, че раната НЕ МОЖЕ да "диша" нормално, когато е с превръзка. Или с други думи - ДА, ще се забави заздравяването. Не знам колко боли, но при мен в началото, първите два - три дни ме боля, главичката си беше навътре, а отокът беше в пъти повече от самия полов член, при което главичката нямаше допир с бельото ми. След време малко по малко отокът намаляше /и все още си имам оток/, главичката бавно се показваше и започваше да свиква. Сега все още се боря с това да свикна, но ще го направя, сигурен съм! Трябва да имаш вяра!
Колкото до превръзката - аз я махнах още на следващия ден, когато ме изписаха от болницата и когато ми падна. Попитах медицинската сестра дали е задължително превръзка, тя ми отговори, че за обрязване няма проблем да няма. Следователно - вече въобще не ме боли.
Всеки един ден усещаш как се променят нещата и се регенерира всичко долу, проблема идва, когато спре да те боли вече и не усещаш дали има промяна. И се чудиш дали всичко ще се оправи /защото още на нищо не прилича, но е в пъти по - добре от първия ден/. И така...p
Спокойно, нормално е да е чувствително, все пак тази част, която в момента вече е навън, никога не е виждала бял свят, нито се е допирала до нещо. Не се притеснявай, с времето ще отмине и малко по малко ще спре да те боли. Аз се чудих кое ме боли толкова много - конците, главичката или раната. Оказа се, че най - вероятно е било раната, защото сега не усещам нищо и главичката ми свиква с бельото. И при теб ще стане скоро, все пак е още втори - трети ден от операцията ти, ОГРОМНО търпение се изисква.![]()
Радослав , при теб обрязване ли е или пластика? Защото споменаваш , че главичката ти е била навътре - т.е. покрита с кожа.
Не, не, беше си обрязване. Може би заради отока, който беше голям, главичката беше много навътре, но сега вече си е почти навън... искрено се надявам скоро вече да е нормален, защото взимам да се притеснявам.......
Искам да ми е нормален при еректирало състояние и да се приключи с всичките тия мъки...
Здравейте, 24 ден след обрязването, всичко е върви по планпаднаха шевовете, малко отоци има още,мисля че е нормално, но днес забелязах отзад на главичката в ляво нещо като малка вена около 3-4 мм синя малко изпъкнала, неболезнена. Та какво може да е това, норамлно ли е вена на главата, някой ако се е ''спречквал''...
Аз имам такава отдясно - на коронката на главичката - около 2-3 мм е . В ерекция изпъква . Няма страшно .
Последно редактирано от georgi12 : 04-28-2015 на 11:59
Мен ме обрязаха днес, има си отоци, нищо фрапиращо, относно тази вена аз имах същата точно до гемчето (когато го имах).
По принцип след обрязването цялата кръвоностна система се самоизгражда на ново, така че е възможно да се получат вени където ги е нямало преди.
Да и при мен въпросната веничка е отляво на гемчето , не на коронката, сигурно е нормално, но на това място не бях виждал а самата коронка синее от време на време.
Да ви питам - мислите ли, че една подобна операция може да бъде свършена НЕ както трябва? Или опасността да се случи е минимална?
Вече мина седмица и един ден от операцията ми на късото гемче, паднаха два конеца от трите. Когато падне и последния, да продължавам ли със смрадликата и ще мога ли вече да мастурбирам?
Ако раната е зараснала , коричките са паднали - опитай да подръпнеш леко конеца . При положение , че няма корички и раната е напълно затворена е възможно да се облекчиш.
Това дали да продължаваш зависи от теб, но аз бих ти препоръчал да продължиш, за да може да унищожаваш микробите, които се насищат през деня.Това е билка и не би ти навредила с нищо, по - скоро би ти помогнала с по - бързо заздравяване.