.
Отговор в тема
Страница 57 от 233 ПървиПърви ... 74753545556575859606167107157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 5802
    здравейте пичове!днес си направих тази малка и прословута операцийка!не беше нищо особенно но след упойката започна да си понаболява и все още де...както и да е мен ми е интересно че доктора ми каза нищо да не правя по него никакви промивки и така на татък...та да кажа какво направи де....имах късо гемче както му викате и фимоза та и от дветеме оперира де....години 26 че некой хора ги искат и операцията беше в университетска болница Пловдив....ако има други въпроси заповядайте.........сега прилагам снимки[/img]

всъщност незнам как се качват снимки мамка му..

Цитирай Първоначално написано от GreenBenjamins
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Бебешките олио-гелове, с които ще запазвам чувствителността, трябва да ги използвам след всяка баня и по време на секс ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ, НАЛИ? В смисъл, не само за определен период след възстановяването, примерно 1 месец, а винаги?
    по следващият въпрос: а аз искам да попитам, дали до края на живота си ще ползвате сапун/шампоан/гел когато се къпете, или ще го правите само с вода?! - отговора мисля е ясен, но нищо не ви пречи да се къпете със сапун само месец примерно
    Ами Аз Не сванах... Защо трябва да ползвам Гел и някви такива че да запазвам чуствителността.... Нали идеята е да се намали чуствителността на "главата" че да не пречи у гащите... Да де то ясно защо трябва се запази чуствителността ама няма ли да пречи иначе таа чуствителност ????
    Ами гелът или олиото трябва да го използваме , защото сме обрязани - отнася се за пълното обрязване . Преди операцията сте имали кожа , която макар и трудно някак си сте я движили при мастурбация . вече тази кожа е на някое сметище , при ерекция кожата , останала се изпъва (както казваше един приятел от казармата )като тапет и трябва нещо мазничко за да се извърши действието . Прекумът като цяло намалява след обрязването , но той винаги е бил недостатъчен . Затова при секс и игри се налага да се използва лубрикант.
    Не знам кой ви е казал , че няма да сте чувствителни на това място . Притъпява се само първичната чувствителност.А който иска да си запази чувствителността от преди - еми той въобще не може и да си помисли за какво иде дума.

Здравей

Сподели повече за самата операция (пълно или частично обрязване, с какво ти я правиха), добре ще е да описваш положението всеки ден - форумът е точно затова, другите момчета да се учат от опита на вече миналите по този път и да видят, че няма нищо страшно.
    И естествено, при нужда и те да жертват малко тъкан от себе си

Не знам какъв е този доктор - нищо да не те посъветва

Много е важно, особено през първите дни, да спазваш нещо като "режим",
    но няма да пиша отново за всички процедури, писано е безброй пъти по темата.
    Ако искаш отдели време и започни да четеш моите коментари - аз съм на 19 години и ми правиха пълно обрязване.
    Смятам, че при мен всичко протича нормално и без усложнения и ще ти бъде от полза да знаеш как съм се грижил за "приятелчето"

Но съветът ми е НЕ ПРАВИ КАКВОТО ТИ КАЗВА ДОКТОРЪТ, не се знае какво ще стане ако не му обръщаш внимание, някои неща след операцията са просто задължителни.

Ден 18 след операцията

Пак си обикалям целия град без проблем, с 1 марличка
    Скоро ще започна и вън да ходя без превръзка.
    Късно снощи си направих баня с тетра и днес сутринта отново се киснах.
    Сигурно станах досаден с това "ще го намажа с нещо, няма да го намажа", затова реших довечера наистина да сложа Дефламол заради издутите места, където са били шевовете, дори да бъде малко количество.
    Там, където останалата кожа се е набрала (не зашитите ръбове на кожичката, а зад тях, в посока основата на пениса) , често се събира мръсотия, която ви съветвам старателно да измивате, защото не се знае откъде ще дойде инфекцията.
    Работата е там, че в един период това го бях занемарил, просто ме беше страх да опъвам и да търкам, както и да го държа под струята на душа, тогава след като го сапунисвах леко оставях водата да се стича и да го измива по този начин. Стараех се да го търкам колкото се може по-малко.
    Както и да е, сега поправям тази грешка и се старая добре да го измивам. Като е по-добре с всеки изминал ден и като свиква бързо с чувствителността е далеч по-лесно

не може да се каже , че е мърсотия , при положение , че се пази абсолютно чисто и стерилно . По -скоро е отлагане във вдлъбнатините на клетки от мъртва кожа , която по една или друга причина се е обелила . Може да се почиства и със разтвор от спирт . Тъй като мястото е нежно спиртът може да се разреди в подходяща комбинация с вода - например 50 на 50 .

ами значи пълно е обрязването мисля беше със скалпел и некво уредче където обгаряха за да не кърви!каза ми никви промивки и да не го закачам хахахаха та зад главата имам марля и след нея са шевовете...на тази марля като ми я слагаха казаха че му викат чалмичка колкото и кофти да звучи така си му викаха.........ще ходя след два дни да ми пише болничният лист и на преглед тогава мисля да поразпитам че немам никво инфо все още.....та и за това тука споделям

незнам как се качват снимки иначе имам две от днес но не мога да ги кача за да се види..........т и мисълта ми беше че немам превръзки нема нищо нормално или не не мога да кажа нищо.........само ме боли така на моменти по-слабо ту по-силно и тва е.........пия бири да не усещам много и се надявам първата вечер да мине бързо........а и на мен ми казват че ще ми мине до няколко дена незнам защо вашите толкова дълго продължават....

ще напиша пак по-късно ако има коментари по моя случай....

В общи линии нищо не можах да разбера от написаното . След като ще ти пишат болнични , то значи , че работиш , щом работиш , значи си преминал тийнейджърската възраст и жаргонът май не е много подходящ . В тази тема поне до тук ( с малки изключения )не съм видял да се коментира и пише жаргонно.
    Би било интересно да опишеш отново цялата манипулация , но на книжовен език.

Здравейте! Съжалявам, че ставам толкова нахален, но наистина взех много да се притеснявам Вече минаха 8 дни от операцията и все още не мога да оголя главичката, нито във възбудено състояние, нито в нормално. Хем ми направиха операция и пак не мога Това дали е нормално ??

action4k ако операцията ти е била от късо гемче мисля че е нормално защото и аз вече 7-8ми ден след операцията още немога да я забеля ..мога само някъде до полвината но доктора каза че процедурите трябва да се правят 3-4 седмици за да има някакъв ефект... поне така че мисля че е нормално но ако те притеснява мн иди на лекар да си сигурен [/quote]

ден втори!нема и 24 часа от операцията...болка никаква само при допир така усещам неудобство...има леко като кръв и мазга по боксерките но смятам че е нормално като за първа вечер......други промени за сега няма...днес пак ще му правя снимки и така това е за сега......

а за потребителя където не ме е разбрал.... като пораснеш брат може и да разбереш.... така че проблема не е в мен......и все пак не пиша във форум с тема по български език и литература!!!

Цитирай Първоначално написано от StanDarT
    action4k ако операцията ти е била от късо гемче мисля че е нормално защото и аз вече 7-8ми ден след операцията още немога да я забеля ..мога само някъде до полвината но доктора каза че процедурите трябва да се правят 3-4 седмици за да има някакъв ефект... поне така че мисля че е нормално но ако те притеснява мн иди на лекар да си сигурен
    [/quote]
    Не, моята операция не беше от късо гемче. Води ми се фимоза - изобщо не можех да издърпам кожичката зад главичката.Даже и сега след операцията все още не мога Днеска е ден 9-ти след операцията... смятам да отида при доктора тия дни
    Моят проблем беше както може би на повечето хора тук - не можех/мога да си оголя главичката.Само върха и се виждаже, просто кожата не можеше/може да отиде зад главата.Във възбудено състояние една стягаща болка, просто не може...

Цитирай Първоначално написано от action4k
    Цитирай Първоначално написано от StanDarT
    action4k ако операцията ти е била от късо гемче мисля че е нормално защото и аз вече 7-8ми ден след операцията още немога да я забеля ..мога само някъде до полвината но доктора каза че процедурите трябва да се правят 3-4 седмици за да има някакъв ефект... поне така че мисля че е нормално но ако те притеснява мн иди на лекар да си сигурен
    Не, моята операция не беше от късо гемче. Води ми се фимоза - изобщо не можех да издърпам кожичката зад главичката.Даже и сега след операцията все още не мога Днеска е ден 9-ти след операцията... смятам да отида при доктора тия дни
    Моят проблем беше както може би на повечето хора тук - не можех/мога да си оголя главичката.Само върха и се виждаже, просто кожата не можеше/може да отиде зад главата.Във възбудено състояние една стягаща болка, просто не може... [/quote]
    ми честно да ти кажа нз за твоя случаи но и при мен беше така неможех да я издърпам зад главичката и докотора каза че трябва обрязване но като легнах на масата след упоката тои е издърпал до края и е преценил че трябва само гемчето да премахне и да се оправи и направи това и вече 8-9 ден нз точно кои немога да я забеля докраи мога почти докраи но чак след баните с смрадлика и мазането с бебешкото олио и доктора каза че е нормално но утре имам контролен преглед и 6те вида кво ще ми каже ... надявам се при теб да не е сериозно и да мине всичко както трябва

Хора при късо гемче не можа ли да се прави секс,само че,когато слагаш презерватива да не си заголваш изцяло главичката???

За гемчето - сигурно може, но никой няма да ти препоръча да оставаш с нерешен проблем, сигурно си прочел какво може да стане с юздичката - да се скъса, да се получи много неприятна травма Затова по-добре отивай на лекар да прецени и да си направиш операцията евентуално, всички казват, че възстановяването след рязане на гемче минава много леко

За частичното обрязване (или май беше цепване) - ако наистина те притеснява това, че не можеш да си забелиш кожичката, в реда на нещата е да отидеш при хирурга си и да споделиш проблема, в крайна сметка важното е да се оправиш
    Той ще прецени дали е нужно да се прави повторна операция и кога ще бъде тя.
    Ще повторя пак - за предпочитане е пълното обрязване, след него няма да имате такива проблеми и съмнения.

Ден 19 след операцията

Вчера преди лягане намазах добре ръбчетата на местата, където са били шевовете, с Дефламол и сложих марля за да не цапа докато спя.
    Не усещам разлика, но предполагам, че действа добре и затова ще продължа няколко дни всяка вечер да го правя. Сигурно разликата ще я усетя по-късно и няма да съжалявам. Предполагам, че като отпуска кожата спомага по-бързото връщане на нормалното състояние на ръба на кожата, в момента още изглежда като "цъфнала"

Имам въпрос за "Френулум бреве"

Направих си операцията Френулотомия-напълно безболезнена е.
    В началото имаше превръзка сложена след операцията от доктора и сестрата,на следвщия ден падна.От там аз започнах промивки със Смрадлика веднъж на ден(вечер).
    Та въпроса ми е за коло време зараства?
    вече минава 6 ден от операцията виждат се леки сълзения от раничката и мисля но не съм сигурен е признак на заздравяване,така ли е ?Иначе не изглежда да е зачервено(инфектирано)
    След като падна първоначалната превръзка не съм слагал друга,забелязах съвсем леко кървене.Слагах и сменях профилактично лепенки,но оная ми работа стоя дълго време в забелено положение,тъй като няма как да залепя лепенките ако пениса ми е в нормално(нали раната е отвътре),възможно ли е като стой-забелен към 24 часа да не иска да се върне обратно,възможно ли е да проникне въздух и да има леко подпухване,ако е да го оставя ли в нормало положение като на раната оставя памук с реванол,ще заздравее ли?

Постът на xname донякъде ме хвърля в размисъл относно лекарската забрана (и в моя, и в неговия случай) да се използва тетра. Явно това се дължи на операция с лазер, която той описва и на която се подложих аз преди повече от 8 месеца. Може би някой по-компетентен ще разясни интересния казус?
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

А при теб след 8 месеца как е положението???проблеми некви има ли и как е секса след такова нещо???

ден 3
    днес ходих да ми маха 'чалмичката' както и вика....нямаше никакъв проблем нямаше и болка каза че зараства бързо...сложи ми една марля като превръзка със йод мисля че имаше по нея.....каза ми утре да я свалям и съм готов...след десеттина дена ще паднели конците и така....питах го за втори път дали да правя промивки и ми отговори нищо да не правя и само известно време да не го мокря........това е!!!

Положението е нормално, почти както съм очаквал и нямам проблеми (wood knock-knock). Възстановяването след лазер наистина е малко по-спокойно и поне при мен е нямало 20-дневни отоци, хвърлящи в паника повечето оперирани. Затова пък белег (тъмен пръстен) все още има и може и в скоро време да не се махне.
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Поздрави на всички!

Радвам се, че след дълго отсъствие Алекс_89 отново пише

Ден 20 след операцията.......

Днес мастурбирах
    Можех да издържа и още, но доколкото знам за самия организъм не е полезно при многократна възбуда да се въздържа - натрупват се някакви не особено полезни вещества (или нещо такова беше ) ако пренебрегваме малкия приятел в еректирало състояние. А за тези 20 дни ерекциите бяха повече от многократни
    Свърших си работата внимателно, все пак не искам да му навредя - все още има малък оток отдолу, съвсем малко корички, които почти изпадаха, а и секретът на мястото на гемчето пак се появява от време на време. Най-грозното нещо са изпъкналите места на шевовете, както казах по-рано "цъфналото"
    Все пак са минали почти 3 седмици и разликата е голяма, очаквам след още 1 да придобие нормален вид

haidutin1 , тъкмо се чудех дали да не си набия и аз една, ама като ти видях поста викам Няма кво да чакам... и установих че вече мога да маструбирам

Ден 21 след операцията

Свикнах с вида на шевовете, изглежда много бавно си променят формата и вида под въздействието на мазилцето с парафин и вазелин
    Най-проблемната зона сега си остана липсващото гемче, където виждам ту по някоя малка коричка, ту от този прословут белезникав секрет, имам чувството, че постоянно се разменят, а понякога има и от двете
    Ще продължа дезинфекцията със смрадлика до края на седмицата, след това ще започна да ползвам олио-гела и да ходя навън без марля, ще вляза с гръм и трясък в обществото с непокрития си гологлав приятел

ГрийнБенджаминс, радвам се за теб!
    Сега потрай пак 2-3 седмици да зарастне напълно (както смятам да направя аз) и нямаш грешка

Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Ден 21 след операцията

Свикнах с вида на шевовете, изглежда много бавно си променят формата и вида под въздействието на мазилцето с парафин и вазелин
    Най-проблемната зона сега си остана липсващото гемче, където виждам ту по някоя малка коричка, ту от този прословут белезникав секрет, имам чувството, че постоянно се разменят, а понякога има и от двете
    Ще продължа дезинфекцията със смрадлика до края на седмицата, след това ще започна да ползвам олио-гела и да ходя навън без марля, ще вляза с гръм и трясък в обществото с непокрития си гологлав приятел

ГрийнБенджаминс, радвам се за теб!
    Сега потрай пак 2-3 седмици да зарастне напълно (както смятам да направя аз) и нямаш грешка
    Здравейте!
    Реших да пиша за това как вървят при мен нещата.
    От операцията ми минаха две седмици и 3 дена. До вчера всичко беше нормално и виждах, че всичко полека лека се оправя и това ме караше да се чувствам добре. И както казват хората много хубаво не е на хубаво, така стана и при мен. Вчера докато отивах на работа получих някаква силна и продължителна ерекция- незнам защо- не сам я предизвикал с мисли или нещо подобно. След това усетих силна болка- болката продължи и в края наденя, когато се върнах от работа по првръзката ми имаше кръв,а когато я свалих се оказа, че отдолу вляво където е оттока раната се е отворила и от там кърви-не много, ,но достатъчно. Промих с малко риванол и си направих баня със смрадликата както обикновенно си правя. Днес отново бях на работа и всичко се повтори, та се наложи там да си сменям превръзката- имаше малко кръв и ме болеше. Незнам защо се случва всичко това- уж раните бяха позаздравяли добре, а изведнъв се върнах 10 дена назад- всичко изглежда така както тогава, а и болката и усещанията ми са същите!
    На някой случи ли му се нещо подобно след пълното обрязване?

..

Искам да попитам от какво може да се добие фимозата и късото гемче.... аз съм на 16 и преди полувин година изведнъж се получи така че не можех да си заголя главичката.. а гемчето ми е супер опънато и имам чувството че ще се скъса всеки момент а и незнам как да кажа на наще че ще трябва да се окастря... ако някой може да помогне да пише на лично ако може

абе пичове кажете колко време горе долу трябва да не го мокря бе.....така ми каза докторчето но немам идея колко време така......
    ден 4... грозна гледка все още кво да ви говора...нема марля нема нищо кръв нема само конци и сбръчкана кожа хахахахаха.....болка лека има на моменти така като ходя и като се удря в ръба на боксерките тогава е по-кофти....оток не се вижда то имаше само първия и вторият ден леко е синьо под гемчето но не ми пречи....ебе ми се ама не мога днес приятелката ми като беше в нас сто пъти бате ми става но не мога боли си ме доста като стане най-вече.....каза ми че главата ми изглеждала по-голяма...хахахахаха мноо се смях....стига съм ви занимавал с тъпня ако има нещо ще споделям!!!

Цитирай Първоначално написано от xname
    абе пичове кажете колко време горе долу трябва да не го мокря бе.....така ми каза докторчето но немам идея колко време така......
    ден 4... грозна гледка все още кво да ви говора...нема марля нема нищо кръв нема само конци и сбръчкана кожа хахахахаха.....болка лека има на моменти така като ходя и като се удря в ръба на боксерките тогава е по-кофти....оток не се вижда то имаше само първия и вторият ден леко е синьо под гемчето но не ми пречи....е** ми се ама не мога днес приятелката ми като беше в нас сто пъти бате ми става но не мога боли си ме доста като стане най-вече.....каза ми че главата ми изглеждала по-голяма...хахахахаха мноо се смях....стига съм ви занимавал с тъпня ако има нещо ще споделям!!!

Щом ти е вече четвърти ден, къпи се спокойно, ама внимавай пак водата да не пада точно върху пениса - слагай марля или нещо подобно да го пази

Аз мисля, че не е добре да не носиш превръзка, особено през първите дни след операцията.

А за секса - ако искаш да няма усложнения не бързай!
    При всеки е различно, но 3 седмици е добре да не правиш нищо.
    Като минат отпусни напрежението с лека мастурбация, колкото да се успокоиш.
    Секс е добре да не правиш поне месец, дори повече, но ти сам трябва да прецениш колко време да изчакаш

мерси братленце!абе аз да се оплача дето много ревах че нема болка и снощи напрао полудех...отдолу където беше гемчето бая си ме боля...имах и малко кръв по крака но не разбрах от кое място е текло точно.....абе кофти работа...некви конци са почнали все едно да падат...те не да падат ами нещо стърчат повече от вчера...сега взимам ножицата и ги лепвам...малко да ги подкастря че и те само се закачат за боксерките.....а и незнам какво точно да правя че да не се надървям през ноща тогава най боли...дано по-скоро спре болката тогава че е доста shit....аре лек ден и ако има нещо ще обаждам...поздрави на сите с отстранени фимози и бързо оправяне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си