- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да разбера дали едно момче е девствено?
"ъъъ Снощи преди да си легна се чудех дали си дефствен?"Тряя подеиства
Fitness Forever
xaxaxa e nI mOgЪПървоначално написано от N!XAU
![]()
![]()
mom4eto e na 18 tq ako e na 14 i ako izlizat tfa nezna4i 4e e pedofil xaxaxa kolko muka ima po toq svqt bojeee ..... ei pi4 mnoo se filmira6 4esny
![]()
"movie maker" xax
a kolkoto do temata mi neznam poprincip moje da go pita6 no ima 6ans da te izluje ... nai dobre e sama da go proveri6 tfa v legloto xaxai uspeh i dano razbere6
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Тъпа - тъпа, ма поне мога да чета за разлика от теб, мила : "kak da razbera dali e devstven?"Първоначално написано от влюбена_
Iskam da si otkroven s menevstven li si?
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
влюбена_ mnoo si prosta 4esno moito momi4e hodi da se skrie6 nqkade po dobre ... xaxaa kak da go pitala mi ei taka s merak ... kfo tolkoa da go pita ti devstven li si ? pff ne moga maina golqma ofca si 4esnoПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Малиии вие какви ги говорите... курва съм била не знам си каква? А вие от къде знаете каква съм? Просто си мислех дали момчето е девствено и реших да пусна една темичка и вие тука каквото се филмирахте малеее... насрах се от смях, като четях. А вие като тръгнете с някое момче, което не познавате толкова добре не си ли задавате въпроси за него, които не е коректно да го питате?