.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Голям фен Аватара на Devilka
    Питай го и ще разбереш.

"ъъъ Снощи преди да си легна се чудех дали си дефствен?" Тряя подеиства
    Fitness Forever

Град
    mAinA cItY...
    Цитирай Първоначално написано от N!XAU
    Значи иам 2 въпроса :
    1.Ти на колко си години?
    2.Защо ти е да знаеш дали е девствен ?

1.Ако си на 13-14 много ясно че ще го е страх да те пипне на таква хора им се вика педофили и тва е незаконно.
    2.Ако му се ебе да го е напраил отдавна + тва не е гей щом те е целувал,освен ако и ти не си травестит

xaxaxa e nI mOgЪ mom4eto e na 18 tq ako e na 14 i ako izlizat tfa nezna4i 4e e pedofil xaxaxa kolko muka ima po toq svqt bojeee ..... ei pi4 mnoo se filmira6 4esny "movie maker" xax

a kolkoto do temata mi neznam poprincip moje da go pita6 no ima 6ans da te izluje ... nai dobre e sama da go proveri6 tfa v legloto xax ai uspeh i dano razbere6
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Цитирай Първоначално написано от влюбена_
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Питай го, какво му е сложното
    Да:
    -Извиняай...гей ли си,че нещеш да ме праскаш...?

Така ли
    Вие сте мноо умни бе,как тей ще го пита?!
    Ми к'во я ебе нея,дали е гей или е девствен или не е,КАТО НЯМАТ ВРЪЗКА!!!

Авторката е много тъпа,незнам!!!
    Тъпа - тъпа, ма поне мога да чета за разлика от теб, мила : "kak da razbera dali e devstven?"

Iskam da si otkroven s men evstven li si?
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Град
    mAinA cItY...
    Цитирай Първоначално написано от влюбена_
    Питай го, какво му е сложното
    Да:
    -Извиняай...гей ли си,че нещеш да ме праскаш...?

Така ли
    Вие сте мноо умни бе,как тей ще го пита?!
    Ми к'во я ебе нея,дали е гей или е девствен или не е,КАТО НЯМАТ ВРЪЗКА!!!

Авторката е много тъпа,незнам!!!
    Тъпа - тъпа, ма поне мога да чета за разлика от теб, мила : "kak da razbera dali e devstven?"
    влюбена_ mnoo si prosta 4esno moito momi4e hodi da se skrie6 nqkade po dobre ... xaxaa kak da go pitala mi ei taka s merak ... kfo tolkoa da go pita ti devstven li si ? pff ne moga maina golqma ofca si 4esno
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Фен
    Град
    преместих се
    Малиии вие какви ги говорите... курва съм била не знам си каква? А вие от къде знаете каква съм? Просто си мислех дали момчето е девствено и реших да пусна една темичка и вие тука каквото се филмирахте малеее... насрах се от смях, като четях. А вие като тръгнете с някое момче, което не познавате толкова добре не си ли задавате въпроси за него, които не е коректно да го питате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си